Το ντυσιμο καθρεφτιζεται απο τη συμπεριφορα και οχι απο το ρουχο καθαυτο....μπορει να δεις το ιδιο ντυσιμο σε δυο τελειως διαφορετικες γυναικες και η καθε μια να αποπνεει κατι τελειως διαφορετικο....εχω δει γυναικα με τελειως απεριποιητο ντυσιμο (εννοω τυπου γυμναστηριο-ατημελητο-βγηκα να παω στο φουρνο) που αποπνεουν αρχοντια και φινετσα....εχω δει και φινετσατο κυριλε ντυσιμο σε κατι τσολια που απεπνεαν αρχοντοχωριατα και "κοιταξτε με κοιταξτε με θελω να σας παρω ολους και ταυτοχρονα"...εχω δει επισης πολυ προκλητικο ντυσιμο σε γυναικα η οποια το στηριζε τοσο ωραια και το εκανε θηλυκο παρα φτηνο ή προστυχο.....οποτε ολα ειναι σχετικα και ολα ξεκινανε απο τον λογο που βαζεις κατι......για να νιωσεις εσυ καλα? για να σε κοιταξουν? και αν σε κοιταξουν τι επιζητας? να σε πηδηξει ολο το μαγαζι? να σε θαυμαζει ο συνοδος σου? να νιωθει περηφανος για τη γυναικαρα που κυκλοφορει? να σε θαυμαζουν? ολα ειναι σχετικα.....
και συνοψιζοντας ολα τα παραπανω και καθοτι ελλεηνις......
εαν εγω αποφασισω να βγω ενα ραντεβου με το χρηστακο και μου ρθει εμενα πανω στην τρελα μου και το φτιαξιμο μου να του κατσω τοτε την εκατσα.....καθοτι χαρακτηριζομαι απευθειας ξεκωλλο, ελευθερων ηθων, ευκολη κτλ κτλ κτλ......συν το οτι ειμαι ελλεηνιδα αρα απο καταβολης ντι-εν-ει πατσαβουρα.....η θεση μου επιβαρυνεται επικινδυνως.....καθοτι σαφως ειμαι εμ πατσαβουρα εμ με καμια προοπτικη τεκνοποιησης ή δημιουργιας οικογενειας....
εαν απο την αλλη εγω επιλεξω να βγω ραντεβου με τον ασπρουλιαρη και θεωρησω οτι ενταξει ας το παιξω λιγο πιο σοβαρη μη με πει και ευκολη τσουλιτσα (καθοτι εχω φαει τα μουτρα μου απο τον χρηστακο που με παρατησε για τη ρωσσιδα που απο καταβολης ντι-εν-ει ειναι και μουναρα και καθολου πηδιολα) τοτε παλι εφαγα τα μουτρα μου....
καθοτι ο ασπρουλιαρης πιστος στα περι πατσαβουρας ελλεηνιδας θα με στολισει με κοσμητικα οπως "κομπλεξικη, αγαμητη, ανεραστη, ελλεηνιδα, γκρινιαρα" κτλ κτλ κτλ.....οποτε εγω παλι με το καναρινι στο χερι θα μεινω......
κοινως......απο καταβολης ντι-εν-ει το οτι ειμαι ελλεηνις με κανει εμ πατσαβουρα εμ αγαμητη και δε ξερω και εγω η αλλοθρησκη απο που να φυλαγομαι......
και ερωτω κυριε δικαστα και κυριοι ενορκοι....εγω....τι να κανω??? να κανω οπως νιωθω??? να κανω αυτο που γουσταρω??? θα με πουν πουτανακι ομως....να μην τοκ ανω??? να κρατησω τα προσχηματα????να ειμαι πιο ηθικη και δυσκολη??? θα με πουν ανεραστη και αγαμητη.....
βαρια η καλογερικη τελικα.......
υ.γ. υπαρχει και το ΜΕΤΡΟ σε ολα αυτα.......δεν ειναι αναγκη να πηδιεσαι με 1912349082349234932 αντρες (και κυριως να ΜΗΝ ξερεις για ποιο λογο το κανεις) ουτε να περιμενεις να τεκνοποιησεις απο το σεξ.....το αυτο μπορεις και οφειλεις να το περασεις και στο παιδι σου και δη στην κορη σου......αλλο το να σκυλοπηδιεται με τον εναν και τον αλλον "επειδη απλα ετσι κανουν ολες" και αλλο το να ειναι πληρως συνειδητοποιημενη με τη σεξουαλικη της ταυτοτητα και αρα ακομπλεξαριστη....