Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για να τελειωσω (μπας και μπορεσω να βγαλω τη μακα απο πανω μου καποια στιγμη)

εγω εννοω ως λιγουρη τον γλοιωδη.....αυτον που θα κανει γλοιωδες πεσιμο......δεν γνωριζω τι εννοεις εσυ με τον ορο λιγουρη.....μπορει να εχει παει με 23423480129312097843 γυναικες και να φλερταρει οποιο θηλυκο βρει μπροστα του......αυτο δεν τον κανει λιγουρη ;) μπορει να εχει παει μονο με 3 γυναικες (και μαλιστα σοβαρη σχεση) αλλα το πεσιμο του να ειναι τοσο λιγουρικο οσο δεν παει.....ειναι θεμα τροπου και αυτο νομιζω ειναι τελειως διαφορετικο για καθε γυναικα εκτος απο καποια κραυγαλεα περιστατικα....

η μητρομανης γυναικα αποτελει ψυχιατρικη παθηση οποτε μαλλον μιλας για κατι αλλο?? (εξηγησε μου αν θες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μουνιτσα γιατι ρε σεις ο αντρας να λεγεται λιγουρης κ η γυναικα μητρομανης μου εξηγεις?κ γιατι τις μητρομανες τις ψαχνουν οι αντρες ενω τους λιγουρηδες τους κλανουν οι γυναικες?

τον φοβο μου να εχεις

νυμφομανης ειναι αυτο που λες εσυ...

:P :P :P :P λεσβια παντως δεν ειμαι

Επισκέπτης
εγω εννοω ως λιγουρη τον γλοιωδη.....αυτον που θα κανει γλοιωδες πεσιμο......δεν γνωριζω τι εννοεις εσυ με τον ορο λιγουρη.....μπορει να εχει παει με 23423480129312097843 γυναικες και να φλερταρει οποιο θηλυκο βρει μπροστα του......αυτο δεν τον κανει λιγουρη ;)

ayto το ποστ θα το κανω κορνιζα κ το κολλαω στην μουρη οποιανου απο εδω κ περα πει οτιδηποτε μαλακια

OP
OP
F

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
και συνοψιζοντας ολα τα παραπανω και καθοτι ελλεηνις......

εαν εγω αποφασισω να βγω ενα ραντεβου με το χρηστακο και μου ρθει εμενα πανω στην τρελα μου και το φτιαξιμο μου να του κατσω τοτε την εκατσα.....καθοτι χαρακτηριζομαι απευθειας ξεκωλλο, ελευθερων ηθων, ευκολη κτλ κτλ κτλ......συν το οτι ειμαι ελλεηνιδα αρα απο καταβολης ντι-εν-ει πατσαβουρα.....η θεση μου επιβαρυνεται επικινδυνως.....καθοτι σαφως ειμαι εμ πατσαβουρα εμ με καμια προοπτικη τεκνοποιησης ή δημιουργιας οικογενειας....

εαν απο την αλλη εγω επιλεξω να βγω ραντεβου με τον ασπρουλιαρη και θεωρησω οτι ενταξει ας το παιξω λιγο πιο σοβαρη μη με πει και ευκολη τσουλιτσα (καθοτι εχω φαει τα μουτρα μου απο τον χρηστακο που με παρατησε για τη ρωσσιδα που απο καταβολης ντι-εν-ει ειναι και μουναρα και καθολου πηδιολα) τοτε παλι εφαγα τα μουτρα μου....
καθοτι ο ασπρουλιαρης πιστος στα περι πατσαβουρας ελλεηνιδας θα με στολισει με κοσμητικα οπως "κομπλεξικη, αγαμητη, ανεραστη, ελλεηνιδα, γκρινιαρα" κτλ κτλ κτλ.....οποτε εγω παλι με το καναρινι στο χερι θα μεινω......

κοινως......απο καταβολης ντι-εν-ει το οτι ειμαι ελλεηνις με κανει εμ πατσαβουρα εμ αγαμητη και δε ξερω και εγω η αλλοθρησκη απο που να φυλαγομαι......

και ερωτω κυριε δικαστα και κυριοι ενορκοι....εγω....τι να κανω??? να κανω οπως νιωθω??? να κανω αυτο που γουσταρω??? θα με πουν πουτανακι ομως....να μην τοκ ανω??? να κρατησω τα προσχηματα????να ειμαι πιο ηθικη και δυσκολη??? θα με πουν ανεραστη και αγαμητη.....

βαρια η καλογερικη τελικα.......

[OFFTOPIC] Οπως λες και εσυ μουνιτσα υπαρχει και η μεση λυση. Μπορεις να βγεις με καποιον που γουσταρεις 1-2 ραντεβου να του το δειξεις , να φλερταρετε και μετα στα επομενα να πεσει και το βουτυρωμα. Ουτε ευκολη θα εισαι , ουτε ξενερωτη που δεν πηδιεται.

Ο ορος Ελλεϊνιδα ομως δεν εχει βγει για τις αγαμητες , αλλα γι αυτες (που ειναι και η συντριπτικη πλειοψηφια) η οποιες ντυνονται "σεξυ" πανε στα κλαμπ ,στηνονται ριχνουν και καμια ματια και οταν πας να τους μιλησεις ειτε σοκαρονται , μενουν μουγγες και απομακρυνονται με μονολεκτικες απαντησεις , ειτε ψαχνουν καμια ατακα να σε μειωσουν και υστερα να κοκορευτουν στις φιλες τους "παλι χυλοπιτες μοιρασα"... [/OFFTOPIC]

axileasm

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΜΑ Πως περασες κορη μου στην εξοδο σου?

ΚΟΡΗ Που να στα λεω μαμα γνωρισα εναν παιδαρο αλλο πραμα

ΜΑΜΑ Και τι κανατε κοριτσι μου?

ΚΟΡΗ Πηγαμε σ ενα μπαρ και καθως πιναμε το ποτο μας μου χαιδευε τα μπουτια

ΜΑΜΑ Τ ακους Γιαννη χαιδευε τα μπουτια της κορης σου ο κρεμανταλας.Και μετα τι κανατε?

ΚΟΡΗ Μου εδωσε το ποιο καυλιαρικο γλωσσοφιλο. Μ ελιωσε στα φιλια

ΜΑΜΑ Τ ακους γιαννη? την ελιωσε στα φιλια!!! Και μετα τι κανατε?
Ο μπαμπας αταραχος διαβαζε την εφημεριδα του
ΚΟΡΗ Με πηγε στις τουαλετες και του πηρα ενα φανταστικο τσιμπουκι!

ΜΑΜΑ Τ ακους Γιαννη? του πηρε τσιμπουκι!!! και μετα τι κανατε?
Ο μπαμας βουδας
ΚΟΡΗ Μ γυρισε την πλατη και μου ξεσχισε το κωλαρακι

ΜΑΜΑ Τ ακους Γιαννη? της ξεσχισε το κωλαρακι λεει η κορη σου. Και μετα τι κανατε?
Ο Μπαμπας ριχνει μια κλεφτη ματια
ΚΟΡΗ Μ ανεβασε στους νιπτηρες μ ανοιγει τα ποδια και τον καρφωσε στο μουνακι μου

ΜΑΜΑ Τ ακους γιαννη? Της τον καρφωσε στο μουνακι!!! Και μετα τι κανατε?
Ο μπαμπας αρχισε νε γυροφερνει στην πολυθρονα του
ΚΟΡΗ Του πηρα τον πουτσο του στο στομα και τελιωσε στα χειλακια μου.
Τοτε σηκωνεται ο μπαμπας της τραβαει δυο χαστουκια και της λεει
Α να χαθεις πουτανακι παλι μας καυλωσες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είναι γνωστό τραγούδι των Madness. Για τις αναγκες του θρεντ η ''my girl'' θα είναι απλά η κορούλα. Η κορούλα του μπαμπά.

Καλά κανουμε και τα χώνουμε στις κυρίες. Εγώ, πρώτος. Σαφώς με επχειρήματα και στύλ. Και έχουμε δώσει τους αγώνες μας. Πολλούς κερδιμένους, αρκετούς χαμένους, μερικούς άσκοπους. Μαθαίνουμε όμως και βελτιωνόμαστε. Και πηδάμε καλύτερα, ευκολοτερα, ποιοτικότερα. Ενίοτε, η ανωτερότητά μας είναι τοσο φανερή που κάνουμε και πλάκα με τις κυρίες, τοσο καλά τις έχουμε ''διαβάσει''.

Απλά επείδή ένα νόμισμα έχει 2 όψεις σκέφτηκα να γράψω το perspective όχι του κυνηγού αλλά του μπαμπά που μεγαλώνει ένα κοριτσάκι. Αυτού, που όταν του δείξαν την πριγκίπισσα στο μαιευτήριο δάκρυσε. Και που όταν τον κοίταξε με τα ματάκια της και του έσφιξε το δάκτυλό του με το χεράκι της, κατάλαβε ότι όλα άλλαξαν, τιποτα δεν ήταν όπως παλιά.

Ρωτάω λοιόν ευθέως, κύριοι. Τι θα θέλατε εσείς για το βλαστάρι σας? Να την στριμόξουν σε καμιά τουαλέτα σχολείου ή πίσω κάθισμα αυτοκινήτου? Να ακούσει τα εξ αμάξης επειδή δεν κάθησε στον κάθε βρωμιάρη? Να τη βρίζει ο κάθε τυχάρπαστος μπουρδελόβιος/καφενειοθαμόνας ''γαμιάς'' πίνοντας φραπέ? Που βρωμάν τα πόδια τους απο τους μυκυτες που κόλλησε στα μουρδέλα? με το φτιαγμένο χιουντάι? Την αμορφωσιά και τα κόπλεξ? Την φτώχεια? Το μηδενισμό? Που τρωει με τα χέρια? Που όλα σστη ζωή του φταίνε εκτος από τον ίδιο? Πουπηγαίνει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού? Του τίποτα? Και να τη ένε και πουτάνα/καριόλα on the top?

Δεν θα θέλατε να βρεί κάποιον να την αγαπάει, να την προσέχει, να την σέβεται? Να ταιριάζουν κοινωνικά, μορφωτικά, οικονομικά? Να έχει μιά καλή ζωή? Να μην δακρύσουν ποτέ τα ματάκια της?

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Έχω και εγώ μιά κορούλα η οποία είναι μες τη γλύκα και το νάζι.Φυσικά και θέλω τα καλύτερα για αυτήν και είμαι σίγουρος ότι θα με πονέσει περισσότερο αν δεν ευτηχήσει στη ζωή της από ότι στο γιό μου.Όχι ότι δεν αγαπάω το γιό μου αλλά η φύση σε κάνει πιό ευαίσθητο με τις κόρες,όπως άλλωστε και οι μένες με τους γιούς.Έτσι είναι πιστεύω ο κανόνας και ίσως κάποιοι να διαφωνούν.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Α! Δεν το είχα αντιληφθεί! Πάω να διαβάσω!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συγχωνεύτηκαν.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Η κορούλα του μπαμπά...

...Να τη βρίζει ο κάθε τυχάρπαστος μπουρδελόβιος/καφενειοθαμόνας ''γαμιάς'' πίνοντας φραπέ? Που βρωμάν τα πόδια τους απο τους μυκυτες που κόλλησε στα μουρδέλα? με το φτιαγμένο χιουντάι? Την αμορφωσιά και τα κόπλεξ? Την φτώχεια? Το μηδενισμό? Που τρωει με τα χέρια? Που όλα σστη ζωή του φταίνε εκτος από τον ίδιο? Που πηγαίνει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού?

:2funny:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ένα ενδιαφέρον και σχετικό άρθρο, πηγή medlook.net

Η επιλογή ανδρών από τις γυναίκες και ο ρόλος του πατέρα τους

Οι γυναίκες διαλέγουν άνδρες που μοιάζουν με τον πατέρα τους εάν είχαν καλές σχέσεις με αυτόν. Οι γυναίκες που στην παιδική ηλικία είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους, έχουν την τάση στη ζωή τους να διαλέγουν σύντροφο ή σύζυγο που μοιάζει με αυτόν. Αντίθετα οι γυναίκες με κακές ή λιγότερο καλές σχέσεις, δεν ελκύονται από άντρες με χαρακτηριστικά που μοιάζουν με αυτά του πατέρα τους.

Τα εν λόγω συμπεράσματα, προέκυψαν από έρευνα Βρετανών και Πολωνών ανθρωπολόγων και ψυχολόγων που εξέτασαν σε γυναίκες το ρόλο των γονικών χαρακτηριστικών στη διαδικασία αποτύπωσης χαρακτήρα στο σεξουαλικό τομέα. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν μετρήσεις του προσώπου για να δουν σε ποιό βαθμό τα χαρακτηριστικά του πατέρα τους, επηρέαζαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις για πρόσωπα που θεωρούσαν ελκυστικά, όσον αφορά στις μελλοντικές τους σχέσεις με άλλους ανθρώπους.

Μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες, πίστευαν ότι η επιλογή συζύγου ή συντρόφου ήταν μια παθητική διαδικασία. Η έρευνα αυτή μας δίνει περισσότερη πληροφόρηση για το πως κάνουμε την επιλογή και για τη γονική επίδραση στην εν λόγω διαδικασία. Ενδυναμώνει τις θεωρίες που στηρίζουν τη θέση ότι η διαδικασία σεξουαλικής αποτύπωσης χαρακτήρα, είναι μια ενεργός εξέλιξη που επηρεάζεται από τη σχέση του παιδιού και του ενήλικα που αποτυπώνει.

Τα νέα αυτά δεδομένα δείχνουν τη σημασία των γονικών σχέσεων στην επιλογή των συντρόφων. Η κατανόηση των ψυχολογικών μηχανισμών που εμπλέκονται θα μπορούσε να βοηθήσει σε τομείς όπως η εξελικτική βιολογία, η γονιμότητα και η γενετική. Επίσης θα μπορούσε να προσφέρει στη συμβουλευτική των σχέσεων και στη ψυχολογία γενικότερα.

Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν 49 γυναίκες από την Πολωνία που ήσαν οι πρώτες θυγατέρες στην οικογένεια. Η κάθε μία διάλεξε το πιο ελκυστικό πρόσωπο από 15 διαφορετικά πρόσωπα που τους παρουσιάστηκαν. Από τα εν λόγω πρόσωπα, δεν φαίνονταν τα αυτιά, τα μαλλιά, ο λαιμός, οι ώμοι, τα ρούχα και οποιαδήποτε άλλα εξωτερικά από το πρόσωπο στοιχεία που θα μπορούσαν να επηρεάζουν τις επιλογές τους.

Έγιναν μετρήσεις των χαρακτηριστικών των προσώπων των ανδρών που παρουσιάζονταν στις γυναίκες. Οι μετρήσεις αυτές συγκρίθηκαν με τις αντίστοιχες μετρήσεις από τον πατέρα της κάθε γυναίκας που έλαβε μέρος στην έρευνα. Με τον τρόπο αυτό, οι ερευνητές γνώριζαν ποια από τα πρόσωπα των ανδρών συσχετίζονταν περισσότερο με το πρόσωπο των πατέρων.

Στη συνέχεια ζητήθηκε από τις γυναίκες να αξιολογήσουν τη σχέση με τον πατέρα τους. Εξετάστηκαν σημεία όπως ο χρόνος που περνούσαν μαζί του, πόσο ο πατέρας εμπλεκόταν στο μεγάλωμα της κόρης του, πόσο χρόνο ψυχαγωγίας περνούσε μαζί της και πόση συναισθηματική σημασία της έδινε.
Η αξιολόγηση αυτή, έδινε ένα βαθμό όσον αφορά στη θετικότητα της σχέσης πατέρα και κόρης.

Η ανάλυση των ευρημάτων, έδειξε ότι όσο πιο μεγάλος ήταν ο βαθμός θετικότητας της σχέσης πατέρα και κόρης τόσο πιο πολλές ήταν οι πιθανότητες για μια γυναίκα να βρίσκει πιο ελκυστικό το πρόσωπο ανδρών που είχαν το μεγαλύτερο βαθμό ομοιότητας χαρακτηριστικών προσώπου με αυτό του πατέρα τους.

Προηγούμενες έρευνες για το ίδιο θέμα, έδειξαν ανάλογα ευρήματα. Η επιβεβαίωση που βρέθηκε από τους Βρετανούς και Πολωνούς επιστήμονες, τονίζει το πόσο σημαντική είναι η σχέση μια γυναίκας με τον πατέρα της στην επιλογή αυτών που μελλοντικά βρίσκει ελκυστικούς.

Βλέπουμε λοιπό ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν αποτυπώνει πρότυπα, τουλάχιστον για το πρόσωπο, με παθητικό τρόπο με βάση αυτά που βρίσκονται στο περιβάλλον του. Αντίθετα φαίνεται ότι πιο πολύ, τα πρότυπα αποτυπώνονται από αυτούς με τους οποίους υπάρχουν ισχυρές, θετικές σχέσεις.

Θα συγκρατήσουμε λοιπόν ότι κορίτσια που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα τους, όταν θα είναι ενήλικες γυναίκες, είναι πολύ πιο πιθανόν να διαλέγουν άνδρες με κεντρικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους όπως η μύτη, τα μάτια και το μάγουλο, που μοιάζουν με αυτά του πατέρα τους.

ais8hsh, γνώμη: Αγάπη χρειάζεται και ενδιαφέρον για τα παιδιά μας... Μία ανάπτυξη ειλικρίνειας, αγάπης, στήριξης και αλήθειας... Για όλα τα υπόλοιπα θα αναλάβει η φύση και η προσωπικότητα που η κόρη μας θα αναπτύξει και δεν πρέπει να μας τρομάζει τίποτα...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Θαυμάσιο κειμενο.Χαίρε ais8hsi.Πήρες bike;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο που παρέθεσες, αίσθηση.

k30

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φανταστείτε τώρα, τι σκέφτονται οι πατέραδες των κοριτσιών που (από αυτές που όλοι έχουμε δει) πρωταγωνιστούν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ερασιτεχνικά βιντεάκια, που κυκλοφορούν κι έχουν τραβηχτεί από κινητό ή ερασιτεχνική κάμερα.

... να ανοίξει η γη να τους καταπιεί!
Αστα να πάνε.Μεγάλη ξεφυτλά...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αστα να πάνε.Μεγάλη ξεφυτλά...
Ας τις ανετρεφαν καλυτερα ωστε να μη καθονται στον καθε μαλακα που θελει να τις βγαλει βιντεο και αυτες να καθονται..

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μια ειναι η λυση...................

Συνημμένα