Επισκέπτης
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Για να συμφωνεις και εσυ...και λιγα της εκαναν τελικα...
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Για να συμφωνεις και εσυ...και λιγα της εκαναν τελικα...
και μετα ξυπνησες...φετος δεν εχει χριστουγεννιατικα γιατι η αριστεροι φασιστες δεν αφηνουν τα κουτια να βγουν απο το λιμανι..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Αυτο ειναι αλλο καπελο.Το ότι τα κίνητρα μιας εγκληματικής πράξης είναι πολιτικά (κατά την κρίση του δράστη πάντα) την καθιστά λιγότερο εγκληματική;
Δλδ.,οι μπατσοι μπουκαραν γιατι διαφωνουσαν πολιτικα και θελαν να κραξουν τον συγγραφεα-ενδεχομενως και να ριξουν και κανα αυγο?Και δημόσιος ήταν ο χωρος που οι ματατζήδες και οι δελτα μπούκαραν πριν μια βδομάδα στην τελική...
αυτο τι ειναι ρε ανταρτη??ασκηση εγκληματολογιας ηταν αυτο..
παντρεμα θεωριας με την πραξη..
Οπως δικαιωμα εχουν να παρεμβαινουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ καποιοι που διαφωνουν μαζι της σε εναν δημοσιο χωρο.
δεν ξερω ρε τρυπα,ουτε με ενδιαφερει..αυτο τι ειναι ρε ανταρτη??
Δλδ.,οι μπατσοι μπουκαραν γιατι διαφωνουσαν πολιτικα και θελαν να κραξουν τον συγγραφεα-ενδεχομενως και να ριξουν και κανα αυγο?
στα εξαρχεια θα γινει αυτο???Κατεδίωκαν ύποπτους σε δημόσιο χώρο, πράξη καταρχήν όχι παράνομη, σε αντίθεση με το αυγούλωμα...
Τώρα που το λες πάντως, αν στην επόμενη παρουσιαση βιβλίου του παπαχρήστου τίποτα του νεος του πετάξουν κανά αυγό, θα υποστηρίζεις τα ίδια;
"Περίπου 40 νεαροί, κουβαλώντας βαριοπούλες, σίδερα και μπογιές εισέβαλαν στην αίθουσα του κτιρίου «Κωστής Παλαμάς», στην οδό Ακαδημίας, όπου πραγματοποιούταν η εκδήλωση. Χτύπησαν με σιδηρογροθιές τον κ. Πανούση, ο οποιός βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο βήμα.Δεξιό δεν έχω κανέναν πρόχειρο, αλλά έχω το παράδειγμα του Γ. Πανούση:
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4502975&ct=1]Άγνωστοι χτύπησαν τον καθηγητή Γ. Πανούση[/url]
www.enet.gr/?i=news.el.article&id=18567]Κατακραυγή για την επίθεση κατά του Γιάννη Πανούση[/url]
Δεν γνωριζω τα νομικιστικα σχετικα με το που εχουν δικαιωμα να μπουκαρουν οι μπατσοι-η πραξη τους ομως δεν εχει σχεση με τα αυγα που χαραμιστηκαν στην Σωτη.Κατεδίωκαν ύποπτους σε δημόσιο χώρο, πράξη καταρχήν όχι παράνομη, σε αντίθεση με το αυγούλωμα...
Ουδεποτε σε οποιαδηποτε συζητηση δεν εχω αντιμετωπισει πεσιματα ακροδεξιων ως"χουλιγκανισμους"και"κοινες εγκληματικες πραξεις".Τώρα που το λες πάντως, αν στην επόμενη παρουσιαση βιβλίου του παπαχρήστου τίποτα του νεος του πετάξουν κανά αυγό, θα υποστηρίζεις τα ίδια;
Χωρις σχολια
Κρίμα πάντως κυρίως για τον Θεοδωράκη. Όχι μόνο φιλοξένησε στο σάιτ του αυτή τη μαλακία, άλλα έσπευσε και να ειρωνευτεί τους "πατριώτες", όπως γράφει ειρωνικά, που θίχτηκαν από το συγκεκριμένο βίντεο.
Κρίμα ρε Σταύρο γιατί σε είχα για σοβαρό άνθρωπο.
Τα αυγα και τα γιαουρτια καπως λιγοτερο-το κραξιμο ομως ειναι.
Π.Χ οι Φασιστες παρακατω παρενεβησαν ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΑΤΑ-βριζοντας και απειλωντας εστω.
Δεν εκανα καμμια συγκριση:Απλα ακομη και τενεκεδες ξεγανωτοι οπως τα μελη της ΧΑ εχουν πολιτικα κινητρα.Η σύγκριση με τους ηλίθιους αποτυχημένους τις χρυσης αυγής δεν τιμά κανένα
όσο για το ποιος κωλοτρίβεται σε ποιόν,
είναι προφανές ότι εσύ παθαίνεις ένα παροξυσμό μαλακίας
όταν βλέπεις το αβαταρ και το νικ ΠΠ
και εμφανίζεσαι ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, να ποστάρεις...
εδώ είναι το χρυσό μου!
μας παρακολουθεί να είσαι σίγουρος.
θα ποστάρει μόλις βγούμε!
σε ότι αφορά τι ποστάρει ο καθένας
όλοι ξέρουν πως
είσαι παντελώς ανίκανος από κάθε άποψη
(νοητικά, γλωσσικά, ψυχολογικά, αισθητικά κλπ)
να γράψεις μια άποψη πάνω από πέντε γραμμες με στοιχειώδη επιχειρήματα,
χωρίς το μισό τουλάχιστον κείμενό σου να είναι μπινελίκια και βρισιές!
Στην οικογενεια σου γαματε τα αδερφια σας ακαποτα ακομα και οταν ειναι ασχημα?
στα εξαρχεια θα γινει αυτο???
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Σου περασε καθολου απο το ηλιθιο φαντασμενο μυαλο σου γαμωσπιτε οτι μπορει απλα να σπαω πλακα με την παρτυ σου και να την βρισκω να σε μπινελικωνω ενω μας σπας τα αρχιδια για τα δικαιωματα των ομοιων σου (gay)?
Συνεχισε να μιλας στον πληθυντικο για το ατομο σου λες και εισαι κανεις ιουλιος καισαρας ενω εισαι απλα αλλη μια τελειωμενη αριστερατζα ενα ανθρωπακι της πλακας που μπορει να ασκει την προπαγανδα του μεσα απο το διαμερισματακι του γιατι μεχρι εκει φτανουν τα ορια του.
Προφανως ρε τελειωμενε μπαρμπα γαμω το σοι σου ειχα να κανω και αλλα πραγματα απο το να περιμενω ποτε θα μου απαντησεις.Εσυ δεν εισαι ο χεστης που μονο απο το pc του και μεσα απο την ανυπαρξια της real life του πεταει λασπες?
Γιατι αν και ηλιθιος ξερεις οτι απο κοντα θα μαζευεις τα δοντια σου με το φαρασακι και την σκουπα
Δεν βλεπεις την καμπουρα σου καλυτερα ρε κακομοιρη?
Δεν ψιχαλιζει...σε φτυνουν και σε χυνουν πουστρα ολοι ακομα και οι ομοιδεατες σου (για το τελευταιο ειμαι βεβαιος οτι θα σε ευχαριστει)
Επισης 1 μερα διαφορα παραπανω ανα μηνα ειναι τεραστια ε?Σου περασε επισης απο το μυαλο οτι μπορει να αφηνω απλα το pc ανοικτο ακομα και οταν δεν ειμαι μεσα και να καταγραφει ο counter τις ωρες αυτες?
Αλλα τι λεω...τι να καταλαβεις οταν τα αρνητικα αποτελεσματα της αιμομιξιας στην οικογενεια σου ειναι εμφανεστατα στον εγκεφαλο σου.
Ερωτηση κρισεως.
Στην οικογενεια σου γαματε τα αδερφια σας ακαποτα ακομα και οταν ειναι ασχημα?
κωστάκη ρούφα τ' αυγό σου!!!