Επισκέπτης
ωπ..Γι'αυτο το κειμενο της πενταρας.
αλλαζουν κατα πολυ τα πραγματα..
φτηνα την γλυτωσε..
προφανως εχει ξεκουτιανει πλεον..
ωπ..Γι'αυτο το κειμενο της πενταρας.
τσιρακι των εργοδοτων ειναι κι αυτη δεν ξεκουτιανε...ωπ..
αλλαζουν κατα πολυ τα πραγματα..
φτηνα την γλυτωσε..
προφανως εχει ξεκουτιανει πλεον..
Ο σκυλος ποτε δεν δαγκωνει το χερι που τον ταιζει.τσιρακι των εργοδοτων ειναι κι αυτη δεν ξεκουτιανε...
στο οτι εισαι ενας κοπριτης τελειωμενος χωρις real life που ολη μερα δεν κανει τιποτα αλλο ποσταροντας παπαριες εδω μεσα και ψαχνωντας στα μουλωχτα και κανεναν γαμια.
όσο για το ποιος κωλοτρίβεται σε ποιόν,αφου κανει κρα για πουτσα...κωλοτριβεται παντου μπας και τον γαμησει κανενας.Εγω του λεω οτι δεν τον γαμαω παντως.Εσυ θα κανεις το ψυχικο?
κυβιστηση..Απαντά στην επίθεση ο Π. Μουζουράκης:
Γι'αυτο το κειμενο της πενταρας.
τι ειπες τωρα ρε παιχτη???ξεφτυλισμένε ασπρουλιάρη στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!
εσύ έχοντας περάσει στα δυο χρόνια (παρα κάτι μέρες) της συμμετοχής σου στο φόρουμ κοντά 83 ημέρες της (μάλλον) άχαρης ζωής σου εδώ μέσα δηλαδή περίπου 3,5 ημέρες / μήνα
χαρακτηρίζεις εμένα που στους 8 μήνες συμμετοχής μου πέρασα 18,5 ημέρες συνδεδεμένος, δηλαδή περίπου 2,25 ημέρες / μήνα
& παλι καλα..Και η απάντηση είναι με αυγά;;;;
Δλδ.,τι θες να σου απαντησω?Και η απάντηση είναι με αυγά;;;;
Ήταν και παλιότερα ως κωστάκης20ξεφτυλισμένε ασπρουλιάρη στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!
εσύ έχοντας περάσει στα δυο χρόνια (παρα κάτι μέρες) της συμμετοχής σου στο φόρουμ
Ήταν και παλιότερα ως κωστάκης20
Ρε παλιοσειρα,γιατι τον δινεις ετσι στεγνα τον Κωστα?Ήταν και παλιότερα ως κωστάκης20
Ρε παλιοσειρα,γιατι τον δινεις ετσι στεγνα τον Κωστα?
Δλδ.,τι θες να σου απαντησω?
Απεταξαμην κι ετσι?
Ο.Κ.,τα αυγα πηγαν τζαμπα-με λιγο βουτυρακι τα κανουμε ματια και τα τρωμε.