Νέα

Μουσι: Αυτο που ξεχωριζει τους αντρες απο τα αγορια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Διαπιστωνω ως αναμενοταν οτι δεν εχουν ολοι την διυδροτεστοστερονη που χρειαζεται για να αφησουν ενα μακρυ πυκνο αρρενωπο μουσι.

Bald-Men.jpg

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μαλακίες.

Εμφάνιση δεν είναι μόνο τα μούσια.

Ξέρω τύπο που ξυρίζεται ανά 3-4 μέρες και έχει επιτυχίες με τις γυναίκες, ξέρω μουσάτο που μυξοκλαίγεται συνέχεια από τις χυλόπιτες που τρώει.

Εγώ σπάνια βλέπω τύπους χωρίς μούσι να έχουν γκόμενα.Το 90% των ζευγαριών που βλέπεις (μέχρι 35 τουλάχιστον),ο άντρας έχει μούσι ή γενειάδα.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
το θεμα δεν ειναι αν εχεις μουσι ή οχι... Το θεμα ειναι να εισαι στην μειοψηφια... Παντα το γυναικειο ματι,ψαχνει ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... Και το τονιζω με κεφαλαια,γιατι σιγουρα το εχετε ακουσει απο γυναικα αλλα δεν καταλαβατε "γρι" τι εννοουσε...  Εχω δει μουναρα θεογκομενα, να την γαμαει αναρχοαπλυτος μπαχαλακιας...Οταν τα χαλασε με τον τυπο και την ρωτησα γιατι ειχε σχεση μαζι του..."Ηθελα κατι διαφορετικο,ετσι για την εμπειρια.."....
Δηλαδη σκυλογαμηθηκε με τον βρωμυλο,με τους μυκητες στα ποδια και τα μαυρα νυχια,μονο κ μονο για την εμπειρια!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Εγω ακουω ροκ,αλλα επειδη η παρεα δεν τραβιεται στα ροκαδικα,αναγκαστικα τραβιεμαι εγω στα σκυλαδικα.... Αλλα επειδη ειμαι κ στα αρχιδια μου τελειως,παω ντυμενος ροκας... Χεστηκα κιολας... Καλα δεν βλεπετε ρε ντουγανια στα σκυλαδικα οτι ειστε ολοι ιδιοι??? Δηλαδη τι εχεις για να σε προσεξει η αλλη??
Εχει γαμηθει με 5 σαν και εσενα τον τελευταιο μηνα... Τι εχεις να προσφερεις διαφορετικο??? Λεω ωρες ωρες να ριξω κανα προλογο σε καμια γκομενα εκει μεσα και θα την γαμαω ολη νυχτα... Ειμαι κ παντρεμενος κ δεν θελω να μπλεξω... Γινετε διαφορετικοι!!! Μην φοβαστε!!! Οσο πιο ΚΑΦΡΟΙ τοσο περισσοτερο γουσταρουν οι γκομενες...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
το θεμα δεν ειναι αν εχεις μουσι ή οχι... Το θεμα ειναι να εισαι στην μειοψηφια... Παντα το γυναικειο ματι,ψαχνει ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... Και το τονιζω με κεφαλαια,γιατι σιγουρα το εχετε ακουσει απο γυναικα αλλα δεν καταλαβατε "γρι" τι εννοουσε...  Εχω δει μουναρα θεογκομενα, να την γαμαει αναρχοαπλυτος μπαχαλακιας...Οταν τα χαλασε με τον τυπο και την ρωτησα γιατι ειχε σχεση μαζι του..."Ηθελα κατι διαφορετικο,ετσι για την εμπειρια.."....
Δηλαδη σκυλογαμηθηκε με τον βρωμυλο,με τους μυκητες στα ποδια και τα μαυρα νυχια,μονο κ μονο για την εμπειρια!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Γινετε διαφορετικοι!!! Μην φοβαστε!!! Οσο πιο ΚΑΦΡΟΙ τοσο περισσοτερο γουσταρουν οι γκομενες...

Στην Ελλάδα το γυναικείο μάτι ψάχνει το ίδιο.Σε άλλες χώρες ψάχνει και το διαφορετικό,εδώ όμως όχι.Ή πολύ σπάνια.Αν δεν πηγαίνεις με την πλειοψηφία,το πιο πιθανό είναι να περιθωριοποιηθείς.

Αυτό με τον βρωμύλο και τη μουνάρα,έχει κάτω από 1% πιθανότητες να συμβεί.Έτυχε σ'αυτόν.Στους άλλους 99 βρωμύλους δεν θα συμβεί ποτέ.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Εγώ σπάνια βλέπω τύπους χωρίς μούσι να έχουν γκόμενα.Το 90% των ζευγαριών που βλέπεις (μέχρι 35 τουλάχιστον),ο άντρας έχει μούσι ή γενειάδα.

Μα δεν βλέπεις πια ξυρισμένους ... το 90% των αντρών είναι αξύριστοι

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Στην Ελλάδα το γυναικείο μάτι ψάχνει το ίδιο.Σε άλλες χώρες ψάχνει και το διαφορετικό,εδώ όμως όχι.Ή πολύ σπάνια.Αν δεν πηγαίνεις με την πλειοψηφία,το πιο πιθανό είναι να περιθωριοποιηθείς.

Αυτό με τον βρωμύλο και τη μουνάρα,έχει κάτω από 1% πιθανότητες να συμβεί.Έτυχε σ'αυτόν.Στους άλλους 99 βρωμύλους δεν θα συμβεί ποτέ.

Συμφωνώ ! Το μέσο γυναικείο μάτι πάει με το ρεύμα. Μούσια η μόδα μουσάτο θέλω ... τσελιγκωτές μουστάκες η μόδα, τσομπάνους θα θέλουν

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Ποιο μούσι ρε μάγκες? Οκ....να έχεις μούσι μακρύ ΟΚ....αλλά αυτη η πουστρομόδα με το τελεια τριμαρισμένο κοντό μούσι έχει ξεφτυλιστεί, πραγματικά.

ΟΛΟΙ μουσάκι....έχει καταντήσει τεράστια φλωριά. Το παίζουν όλοι αρχιδάτοι και καλά και με το που το ξυρίσουν για κάποιο λόγο τους βλέπεις χωρίς μούσι και είναι σαν παιδάκια.

Μάγκας είναι αυτός που είναι άντρας και με μούσια αλλά κυρίως χωρίς. 'Όποιος τα παίρνει κόντρα είναι ο πιο γαμάτος απ'όλους πλέον...όπως και να 'χει.
σωστος παναρα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μα δεν βλέπεις πια ξυρισμένους ... το 90% των αντρών είναι αξύριστοι

Είναι επειδή το γουστάρουν οι γυναίκες.Όταν οι περισσότερες θα σου πουν ότι αξύριστος είσαι πιο ωραίος,δεν πας να το ξυρίσεις μετά.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αλλο η αξυρισια αλλο ενα ωραιο αντρικο μουσι σαν το δικο μου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχεις μουσι?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Οπως λεει κι ο Δημητρακης, κατι απλυτους μουσατους, στην Ρωσια απλα τους μαζευει η αστυνομια....
Εδω στην μπανανία, η αξυρισια θεωρειται και 'in'....
Αμα βλεπω γυναικα με μουσατο, πραγματικα την αηδιαζω οσο ωραια κι αν ειναι....μονο για τις τριχες ειναι, για τιποτε σοβαροτερο...ξεφτιλισμενες...

Ενας λαος περηφανος οπως ημασταν, και κυλιομαστε σαν τα ζωα στην υποκουλτουρα και στα μουσια....αη σιχτηρι πια...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η κοπελα που με τριγυρναει μου ειπε με μουσι ειμαι καλυτερος
και στους αντρες αρεσει μονο το μουσι
οπωτε δεν ξυριζομαι

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειστε ολοι οφφ τοπικ. Το θεμα αφορα την περιποιηση του μουσιου και οχι το τι αρεσει στις γκομενες ουτε την κοινωνικη αναλυση του φαινομενου. Παρακαλω αν υπαρχει μοντ να σβησει ολα τα ασχετα μηνυματα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
όλοι οι ασχημομούρηδες μούσι αφήσατε να κρύψετε τα χάλια σας :2funny:  :effemine:
εμείς με τα ωραία πρόσωπα ξούρα, δεν φοβόμαστε τίποτα  :dancing: :birdman:  :grin:
Ευστοχος ο δον πόρνος

Βέβαια δεν ξεχνάμε οτι το μούσι συνήθως είναι και τεμπελιά.
Ρε δούκα, μη μας κόβεις το ξεκατίνιασμα.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Ειστε ολοι οφφ τοπικ. Το θεμα αφορα την περιποιηση του μουσιου και οχι το τι αρεσει στις γκομενες ουτε την κοινωνικη αναλυση του φαινομενου. Παρακαλω αν υπαρχει μοντ να σβησει ολα τα ασχετα μηνυματα.
.

Ελαιόλαδο πριν κοιμηθείς και το πρωί ξεβγάζεις.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
.

Ελαιόλαδο πριν κοιμηθείς και το πρωί ξεβγάζεις.

ελαιόλαδο βάζω και εγώ άσε που είναι καλύτερο από μαλακτική
και μαλακώνει την τρίχα

το μόνο θέμα ου έχω με το μούσι είναι ότι συνέχεια τρώω τρίχες

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
οπως ειπε και ο μακαριτης Σταθης Ψαλτης,το μουστακι και το μουσι ειναι ο φερετζες του πουστη...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
οπως ειπε και ο μακαριτης Σταθης Ψαλτης,το μουστακι και το μουσι ειναι ο φερετζες του πουστη...

δηλαδή κάποιος για να είναι ομοφυλόφιλος πρέπει οπωσδήποτε να έχει μουστάκι/μούσι?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom