Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Διαπιστωνω ως αναμενοταν οτι δεν εχουν ολοι την διυδροτεστοστερονη που χρειαζεται για να αφησουν ενα μακρυ πυκνο αρρενωπο μουσι.
Μαλακίες.
Εμφάνιση δεν είναι μόνο τα μούσια.
Ξέρω τύπο που ξυρίζεται ανά 3-4 μέρες και έχει επιτυχίες με τις γυναίκες, ξέρω μουσάτο που μυξοκλαίγεται συνέχεια από τις χυλόπιτες που τρώει.
το θεμα δεν ειναι αν εχεις μουσι ή οχι... Το θεμα ειναι να εισαι στην μειοψηφια... Παντα το γυναικειο ματι,ψαχνει ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... Και το τονιζω με κεφαλαια,γιατι σιγουρα το εχετε ακουσει απο γυναικα αλλα δεν καταλαβατε "γρι" τι εννοουσε... Εχω δει μουναρα θεογκομενα, να την γαμαει αναρχοαπλυτος μπαχαλακιας...Οταν τα χαλασε με τον τυπο και την ρωτησα γιατι ειχε σχεση μαζι του..."Ηθελα κατι διαφορετικο,ετσι για την εμπειρια.."....
Δηλαδη σκυλογαμηθηκε με τον βρωμυλο,με τους μυκητες στα ποδια και τα μαυρα νυχια,μονο κ μονο για την εμπειρια!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Γινετε διαφορετικοι!!! Μην φοβαστε!!! Οσο πιο ΚΑΦΡΟΙ τοσο περισσοτερο γουσταρουν οι γκομενες...
Εγώ σπάνια βλέπω τύπους χωρίς μούσι να έχουν γκόμενα.Το 90% των ζευγαριών που βλέπεις (μέχρι 35 τουλάχιστον),ο άντρας έχει μούσι ή γενειάδα.
Στην Ελλάδα το γυναικείο μάτι ψάχνει το ίδιο.Σε άλλες χώρες ψάχνει και το διαφορετικό,εδώ όμως όχι.Ή πολύ σπάνια.Αν δεν πηγαίνεις με την πλειοψηφία,το πιο πιθανό είναι να περιθωριοποιηθείς.
Αυτό με τον βρωμύλο και τη μουνάρα,έχει κάτω από 1% πιθανότητες να συμβεί.Έτυχε σ'αυτόν.Στους άλλους 99 βρωμύλους δεν θα συμβεί ποτέ.
σωστος παναραΠοιο μούσι ρε μάγκες? Οκ....να έχεις μούσι μακρύ ΟΚ....αλλά αυτη η πουστρομόδα με το τελεια τριμαρισμένο κοντό μούσι έχει ξεφτυλιστεί, πραγματικά.
ΟΛΟΙ μουσάκι....έχει καταντήσει τεράστια φλωριά. Το παίζουν όλοι αρχιδάτοι και καλά και με το που το ξυρίσουν για κάποιο λόγο τους βλέπεις χωρίς μούσι και είναι σαν παιδάκια.
Μάγκας είναι αυτός που είναι άντρας και με μούσια αλλά κυρίως χωρίς. 'Όποιος τα παίρνει κόντρα είναι ο πιο γαμάτος απ'όλους πλέον...όπως και να 'χει.
Μα δεν βλέπεις πια ξυρισμένους ... το 90% των αντρών είναι αξύριστοι
Ευστοχος ο δον πόρνοςόλοι οι ασχημομούρηδες μούσι αφήσατε να κρύψετε τα χάλια σας
εμείς με τα ωραία πρόσωπα ξούρα, δεν φοβόμαστε τίποτα
.Ειστε ολοι οφφ τοπικ. Το θεμα αφορα την περιποιηση του μουσιου και οχι το τι αρεσει στις γκομενες ουτε την κοινωνικη αναλυση του φαινομενου. Παρακαλω αν υπαρχει μοντ να σβησει ολα τα ασχετα μηνυματα.
Καλως τα αγορια μου τα δυο!
Εγω σημερα εκανα αποτριχωση στο μουστακι με κερι..δε ξερω αν πιανεται.
.
Ελαιόλαδο πριν κοιμηθείς και το πρωί ξεβγάζεις.
Εδώ τρως κάθε μέρα τα σκατά του Τσίπρα μωρή λινάτσα, αυτό σε πείραξε;
οπως ειπε και ο μακαριτης Σταθης Ψαλτης,το μουστακι και το μουσι ειναι ο φερετζες του πουστη...