mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.340
- Πόντοι
- 2.420
Ντερόουζανγια λεγε, πώς προφερεται??
Ντερόουζανγια λεγε, πώς προφερεται??
Ντερόουζαν
Περα απο την πλακα, ενα μεγαλο μπραβο στην σερβια.
Περα απο την πλακα, ενα μεγαλο μπραβο στην σερβια.
Ελλας-σερβια-ορθοδοξια ;)
μη νομίζεις ότι το βλέπουν έτσι και οι Σέρβοι φίλε μου... αρχίζει και γίνεται απλώς μια ομοιοκαταληξία και τίποτα παραπάνω...Ελλας-σερβια-ορθοδοξια ;)
Ελλας-σερβια-ορθοδοξια ;)
Και εγω πως νομιζεις οτι το βλεπω τυπε απλα τωρα με τον αγγελο ειμαστε ποιο κοντα στην ορθοδοξια και με την βοηθεια της παναγιας ολα θα πανε καλα.μη νομίζεις ότι το βλέπουν έτσι και οι Σέρβοι φίλε μου... αρχίζει και γίνεται απλώς μια ομοιοκαταληξία και τίποτα παραπάνω...
Ειπες και κατι σωστο σημερα, τελικα νιωθεις απο μπασκετ βατραχε, δεν σου το χαμε σέρβους και ισπανούς, είναι καλύτερες σχολές από εμάς
Οι Αμερικάνοι εκφωνητές έτσι το προφέρουν.Οι δικοί μας,τι να πω μπορεί να είναι... γαλλοτραφείς!ευχαριστω, δεν το ηξερα, ολοι Ντεροζάν τον λενε...
και το ταλεντο περπεριδης το Νενε τον αναφερε στο σπικαζ Ιλαριο :SΟι Αμερικάνοι εκφωνητές έτσι το προφέρουν.Οι δικοί μας,τι να πω μπορεί να είναι... γαλλοτραφείς!
αν ηταν ο αρτζι τυπε?μονο αμα ηταν ο μπαρτζωκας προπονητης της αμερικης θα εχανε το μουντομασκετ η αμερικη
αν ηταν ο αρτζι τυπε?
Τους σερβους δεν τους παω αλλα θα θελα να νικησουνε σημερα για να μαθουνε οι αμερικανοι να στελνουνε ολη την busclassαρια του ΝΒΑ και να νομιζουνε οτι θα κανουνε περιπατο.
Εκτος και αν αυτοι που βλεπουμε ειναι η elite του ΝBA οποτε οκ.
Το ότι οι Αμερικανοι κατεβάζουν τα δευτερα και τρίτα στο παγκόσμιο κύπελλο δείχνει τι υπερ-παιχτες βγάζουν σε αυτό το άθλημα και σε τι υπόληψη έχουν το παγκόσμιο κύπελλο. Σαν μας λένε μουντομπάσκετ? Τι είναι αυτό?