redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Όχι τύπε με καμία δύναμη!πως το βλεπεις σημερα το ματς θα ριξουμε πανε απο 13,5 ποντους?
στους 7-8 max το κόβω!
Όχι τύπε με καμία δύναμη!πως το βλεπεις σημερα το ματς θα ριξουμε πανε απο 13,5 ποντους?
Όχι τύπε με καμία δύναμη!
στους 7-8 max το κόβω!
ο φιλιpussies δεν ακουγεται ουτε με 3 ενεσεις καφεΐνης
που σαι ρε Σκουντη να μας πεις για την τακτικη του Γκομελσκι στον τελικο του 1972 στο Μοναχο...
μεχρι και το Βαγγελα τον Ιωαννου εχω αρχισει να τον πεθυμαω. Βεβαια απο τον Οκτωβρη θα μου τουμπανιαζει το κεφαλι καθε Πεμπτη με το Σλουκι-Λουκ, το Βελουδινο Σφυρι και το...
[move][size=36pt]ΦΑΟΥΛ, ΦΑΟΥΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΟΥΛ...[/size][/move]
σκουντης κ ξερο ψωμι !!!!!!
ο φιλιpussies δεν ακουγεται ουτε με 3 ενεσεις καφεΐνης
πολύ φάλτσα φωνή ο πούστης *P
πολύ καλή φωνή για μεταδόσεις γενικά έχει ο χατζηγεωργίου (ειδικά στο τένις γαμάει) αλλά είναι μαλάκας τι να το κάνεις
ειναι και γκαντεμης ο μλκς. Και το '95 και το '98 αυτος πρεπει να μετεδιδε (για το 98 δεν είμαι σιγουρος, το 95 παντως ηταν σιγουρα αυτος)πολύ φάλτσα φωνή ο πούστης *P
πολύ καλή φωνή για μεταδόσεις γενικά έχει ο χατζηγεωργίου (ειδικά στο τένις γαμάει) αλλά είναι μαλάκας τι να το κάνεις
ο αντετοκουμπο πρεπει να ειναι πολυ καλο παιδι φιλε
εξαιρετικό παιδί θα έλεγα και διαθέτει ξερακιανό σωματότυπο νάιδα τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτή τη ζωή ;)
και ο γιαννης και ο θανασης ετσι φαινονταιο αντετοκουμπο πρεπει να ειναι πολυ καλο παιδι φιλε
Κροατια-Σενεγαλη 75-77 ΤΕΛΙΚΟ
μλκς τι ομαδαρα νικησαμε προχτες?
ισως να μην ειναι και καλο αποτελεσμα για εμας ε?Κροατια-Σενεγαλη 75-77 ΤΕΛΙΚΟ
μλκς τι ομαδαρα νικησαμε προχτες?
ισως να μην ειναι και καλο αποτελεσμα για εμας ε?