st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
Βλεπω να ξενερωνουμε και στην μπαλιτσα σε λιγο :S
Βλεπω να ξενερωνουμε και στην μπαλιτσα σε λιγο :S
Φίλε μου αυτό περιγράφω στο παραπάνω σχόλιο μου....μάλλον δεν είναι έτσι, φίλε. Στην 1η περίοδο τους έτρωγε από έναν παντελώς άγνωστο. Είναι μεγάλη σχολή οι Σέρβοι, πώς να το κάνουμε;
ποιον να εννοεις αραγε τυπεΜετα Χριστον προφητες θα κανουν την εμφανιση τους σημερα.
Η ομαδα με βαση το υλικο της εκανε πραγματικα οτι καλυτερο μπορουσε να κανει.
Με τους περιφερειακους της πλακας που εχουμε και την ελλειψη στο 5 που αναγκαζει του μπουρουση να παιζει ξυλο για 35λεπτα δε γινοταν να προχωρησουμε περισσοτερο.
Το 5-0 θα μπορουσε να ναι οπλο αν ημασταν πιο τυχεροι στα σταυρωματα,αλλα πεσαμε στο μοναδικο 4ρτο που χε το ταλεντο να μας αποκλεισει.
Κανενας δε φερει ευθυνη για το σημερινο,ηττηθηκαμε απο μια ποιοτικοτερη ομαδα σε ολες τις θεσεις.
Οι μονοι που ισως φερουν ευθυνη ειναι καποια καλοπληρωμενα κοπροσκυλα που εδω και 3-4 χρονια κανουν διακοπες στη μυκονο αντι να βοηθανε την ομαδα που τους εκανε παιχτες..
Την ιδια ωρα που παγκοσμιοι αστερες οπως ο Σκολα,ο Γκαζολ και ο Ντιρκ δεν εχουν χασει τουρνουα.
Αλλα τι λεω οι Ισπανοι που πανε ΟΛΟΙ καθε χρονο ανελλιπως ειναι κωλοπαιδα,ενω οι δικοι μας αστερες "διαμαντια".
τα πες ολα νομιζωΜετα Χριστον προφητες θα κανουν την εμφανιση τους σημερα.
Με τους περιφερειακους της πλακας που εχουμε και την ελλειψη στο 5 που αναγκαζει του μπουρουση να παιζει ξυλο για 35λεπτα δε γινοταν να προχωρησουμε περισσοτερο.
Το 5-0 θα μπορουσε να ναι οπλο αν ημασταν πιο τυχεροι στα σταυρωματα,αλλα πεσαμε στο μοναδικο 4ρτο που χε το ταλεντο να μας αποκλεισει.
Κανενας δε φερει ευθυνη για το σημερινο,ηττηθηκαμε απο μια ποιοτικοτερη ομαδα σε ολες τις θεσεις.
Οι μονοι που ισως φερουν ευθυνη ειναι καποια καλοπληρωμενα κοπροσκυλα που εδω και 3-4 χρονια κανουν διακοπες στη μυκονο αντι να βοηθανε την ομαδα που τους εκανε παιχτες..
Την ιδια ωρα που παγκοσμιοι αστερες οπως ο Σκολα,ο Γκαζολ και ο Ντιρκ δεν εχουν χασει τουρνουα.
Αλλα τι λεω οι Ισπανοι που πανε ΟΛΟΙ καθε χρονο ανελλιπως ειναι κωλοπαιδα,ενω οι δικοι μας αστερες "διαμαντια".
Φίλε μου αυτό περιγράφω στο παραπάνω σχόλιο μου....
¨επαιξαν με το μυαλό μας και κέρδισαν!!!
Αυτός που τα έβαζε ο Κάλινιτς, έπαιξε στο 1ο ημίχρονο 13λεπτά, όταν είχε Μ.Ο. 13 λεπτά σε όλο το ματς μέχρι τώρα...
Εκεί ο Κατσικάρης άλλαξε πλάνο και εκεί οι Σέρβοι τον κέρδισαν!!!!
Πόσα θα έβαζε?....πόσο θα άντεχε?....που ήταν ο Μπογντάνοβιτς στο 1ο δεκάλεπτο?
Αντίθετα ο Μπογντάνοβιτς και ο ακατανόμαστος έκαναν ότι ήθελαν μετά το 1ο δεκάλεπτο!!!!
Του πήραν τα σώβρακα του Κατσικάρη....δεν είναι κακό...έχει ακόμα δρόμο το παιδί!!!!
σιγα ρε να μην εκανε καμμια διαφορα ο φτυσιδης...αστονε να ξεκουραζεται εκει στην ψαρρου...εξαλλου αμα δεν ειναι στο παρκε κορομηλας τανατζης χανει τη μιση απο τη δυναμη του...Μετα Χριστον προφητες θα κανουν την εμφανιση τους σημερα.
να βρισκεις απέναντί σου τέτοιο σκληροτράχηλο δαιμονιο αντίπαλο
Φιλε επειδη εχω γυρισει και εγω,συμφωνω κατα καοποιο τροπο,αλλα ειναι και λιγο αξεστοι εστι?Φιλαρακο τους ξερω καλά τους σέρβους. Εχω γυρίσει ΟΛΑ τα βαλκάνια και Τουρκία. Πιο δυναμικός, τσαμπουκας και μαχητής λαος δεν υπάρχει. Μπροστά τους ειμαστε φλώροι. Και μαλλον ειμαστε οπως φανηκε
Φίλε μου άλλο το αρχικό πλάνο και άλλο οι επιμέρους τακτικές κατά την διάρκεια του αγώνα....ρε τύπε, συμφωνείς που γράφει ότι δεν αλλάζεις πλάνο; Όταν δεν σου πάει το αρχικό πλάνο, μένεις κολλημένος δηλαδή; όσοι λένε για πλαν Β (όχι μόνο στο μπάσκετ, ούτε καν όχι μόνο στον αθλητισμό) μαλακίες λένε;
Μετα Χριστον προφητες θα κανουν την εμφανιση τους σημερα.
Φιλε επειδη εχω γυρισει και εγω,συμφωνω κατα καοποιο τροπο,αλλα ειναι και λιγο αξεστοι εστι?
Φίλε μου άλλο το αρχικό πλάνο και άλλο οι επιμέρους τακτικές κατά την διάρκεια του αγώνα....
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει στόχους και οι τακτικές είναι για να επιτυχγάνεις αυτούς τους στόχους!!!!
Ε ο Κατσικάρης άλλαξε τους στόχους και έχασε....αυτό εννοώ!!!!
Και όσο για το ποιοτικό ρόστερ των Γιούγκων ξαναδιαβάστε το γιατί θα τρελαθώ.....
2,5 παίκτες είναι και οι υπόλοιποι απλοί ρολίστες που σήμερα έπαιξαν καλά γιατί όταν σε έναν καλό ρολίστα δώσεις συγκεκριμένες οδηγίες, φαινεται σαν Μάτζικ Τζόνσον μέσα στον αγώνα.....
Ο πιο γαμημένος είναι ο Κουφός....έπαιρνε τσιμπούκια να παίξει Εθνική και τώρα κάνο τον χαζό....μουνόπανο!
http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/8LqziAj1_065ntXCZG1aAg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTYwMA--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/en/person/Ysports/kosta-koufos-basketball-headshot-photo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Tι μας τον βαζεις και σε φουλ σκριν τυπε να τον καμαρωσουμε? :think: