apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο αρτζι ειχε και 99 συστηματα παιχνιδιουτυπε ο φιλ ηταν μια τριχα απ τ αρχιδια του αρτζι!!
ο τζακσον τι ειχε
η μπαλα στον τζορνταν/μπραιντ μονο
τυπε ο αρτζι ειχε και 99 συστηματα παιχνιδιουτυπε ο φιλ ηταν μια τριχα απ τ αρχιδια του αρτζι!!
ειναι βραδυ τυπε,εχω φτιαξει και τζατζικι με μπολικο σκορδο το εχω κανει τουρκοΜονο αυτα τυπε?Διαιτα κανεις?
καλα ο ιταλος ειναι λιγος
ο αρζτι ειναι λιγος
ο μπαρτζι λιγος αλλα ενα σκαλι πανω απο αρτζι
κατσικαρης μετριος
απτον εθνικο σταρ και ο πριφτης ειναι καλυτερος τυπεΤουλαχιστον τυπε ειναι καλυτερος απο τον εθνικο σταρ που ειχαμε περσυ
καλα ο ιταλος ειναι λιγος
ο αρζτι ειναι λιγος
ο μπαρτζι λιγος αλλα ενα σκαλι πανω απο αρτζι
κατσικαρης μετριος
τυπε τον μπαναωτη δεν τον εχω για κακο προπονητηΟ Κλάψας τυπε?
τυπε τον μπαναωτη δεν τον εχω για κακο προπονητη
:Sτυπε τον μπαναωτη δεν τον εχω για κακο προπονητη
αλλα ολοι γελανε οταν τους λεω και με κοροιδευουν :-
Ο Αλβέρτης πήρε το δεύτερο.Και σιγά την επιτυχία να πάρεις το πρωτάθλημα από το γαύρο!Εδώ το χασε μόνος του!τυπε αν ειναι με 5 παιχνιδια να αποδεικνυει καποιος αν ειναι λιγος η πολυς καικαμε
τοτε ο αρζτι με 2 νταμπλ πρεπει να ειναι φιλ τζακσον
ο κατσικαρης ειναι μετριος προπονητης
αν γινει καλος θα δειξει το μελλον
21.45 τύπε.Κυριακή Ελλάδα - Σερβία στις 19,00 , στο ποδόσφαιρο τι ώρα παίζει ή Εθνική με την Ρουμανία ?
ποιος αλβερτης τυπεΟ Αλβέρτης πήρε το δεύτερο.Και σιγά την επιτυχία να πάρεις το πρωτάθλημα από το γαύρο!Εδώ το χασε μόνος του!
τυπε απο τοτε που πηγε στην κινα εγινε σοφοτεροςχαχαχ γι αυτό τό βαλα φίλε, γέλασα και γώ
τυπε αναδείχθηκε ο προπονητής της χρονιάς στο Eurocup με την ουνιξ καζαν :Sοι μαλακες την πατησαν επειδη ειχε δειξει καλο προσωπο με την καντου
βατραχε γραψε τιποτα στο θρεντ