apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που ειναι και ο πιο πιθανος τελικος τυπεΡεεεεε
Ισπανία και Αμερική μόνο τελικό διασταυρώνονται...
Μια ζωή μαφιόζοι οι μπασκετικοί
που ειναι και ο πιο πιθανος τελικος τυπεΡεεεεε
Ισπανία και Αμερική μόνο τελικό διασταυρώνονται...
Μια ζωή μαφιόζοι οι μπασκετικοί
Λες τυπε;;;;που ειναι και ο πιο πιθανος τελικος τυπε
χρονια τωρα τυπε....διαβασα καπου ότι ο σοφοκλης εχει μεγαλο πρόβλημα με τα κιλα. Εκτος από τη διακοπη συμβολαιου προσωρινα από τη μακαμπυ εχει να αντμετωπισει προβλήματα υγειας όπως πιεση στο ματι :S
Ο κατά 99,99% σίγουρος, θα βάλει και η διαιτησία το χεράκι της, αλλά αφήνω μία μικρή πιθανότητα για το αδιανόητο, από όπου και αν κάτσει, γιατί μπάλλα είναι....που ειναι και ο πιο πιθανος τελικος τυπε
Το μοναδικό σοβαρό σχόλιο στις 20 σελίδες...Υπάρχει μια διάθεση από κάποιους(μιας και είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων) είτε να ανεβάζουν την ομάδα σε επίπεδο "θα γαμήσουμε Ισπανούς και Αμερικάνους" είτε να τα βρίσκουν όλα λάθος ακόμα και μετά από τέσσερις πολύ καλές εμφανίσεις. Χθες παίζαμε με την πιο ταλαντούχα ίσως ομάδα της Ευρώπης(μετά την Ισπανία εννοείται) και παρότι τους πατήσαμε κάτω και δεν απειληθήκαμε ποτέ, πάλι κάποιοι τους έβγαλαν σκορποχώρι.......Η ομάδα έχει και αδυναμίες και ατέλειες. Με φοβίζουν τα νεκρά διαστήματα. Η αστοχία σε βολές.Η έλλειψη πολλών ποιοτικών λύσεων στους ψηλούς. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός που ωθεί κάποιους παίχτες σε επιπολαιότητες και λάθη. Η επιμονή σε τρίποντα, όταν δεν μας πάνε τα σουτ. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα δουλέψουμε. Αλλά από την άλλη έχουμε μια άμυνα που σπάει κόκαλα με ενέργεια και αλληλοκαλύψεις και φοβερούς συνδυασμούς στην επίθεση με καλή ομαδική δουλειά. Επιτέλους, μετά από χρόνια η ομάδα παίζει θελκτικό μπάσκετ, σου αρέσει να την βλέπεις.
Είδα λιγάκι και το Ισπανία-Γαλλία μετά. Εντάξει, νομίζω πως οι Ισπανοί έχουν την καλύτερη ομάδα της ιστορίας τους. Είναι όλοι παρόντες, από κάθε γενιά και στυλ και είναι ορεξάτοι και σε καλή κατάσταση. Στο ρελαντί τους καθάρισαν τους Γάλλους πανεύκολα. Νομίζω στις διασταυρώσεις, αν πέσουμε με Σερβία-Γαλλία έχουμε πολλές πιθανότητες. Είναι ομάδες που τις έχουμε. Αντίθετα με φοβίζει η Βραζιλία γιατί έχει τρομακτική φροντ-λάιν από ονόματα, αν και δεν ξέρω πως θα αποδώσουν.
Σήμερα με Αργεντινή, νομίζω πως τους έχουμε γιατί είναι ομάδα που γενικά είναι επιθετικογενής και γερασμένη. Έχουμε πιο πολλή ενέργεια. Παρόλα αυτά έχουν παίχτες μεγάλης κλάσης που στην μέρα τους μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
Το μοναδικό σοβαρό σχόλιο στις 20 σελίδες...
μας απαξιωνεις τυπε :SΤο μοναδικό σοβαρό σχόλιο στις 20 σελίδες...
αρα με σερβια η γαλλια θα παιξουμε
Θα περασουμε λες τυπε?αρα με σερβια η γαλλια θα παιξουμε
Θα περασουμε λες τυπε?
πιστευω θα παει καλα η εθνικη
Είδα λιγάκι και το Ισπανία-Γαλλία μετά. Εντάξει, νομίζω πως οι Ισπανοί έχουν την καλύτερη ομάδα της ιστορίας τους. Είναι όλοι παρόντες, από κάθε γενιά και στυλ και είναι ορεξάτοι και σε καλή κατάσταση. Στο ρελαντί τους καθάρισαν τους Γάλλους πανεύκολα. Νομίζω στις διασταυρώσεις, αν πέσουμε με Σερβία-Γαλλία έχουμε πολλές πιθανότητες. Είναι ομάδες που τις έχουμε. Αντίθετα με φοβίζει η Βραζιλία γιατί έχει τρομακτική φροντ-λάιν από ονόματα, αν και δεν ξέρω πως θα αποδώσουν.
Σήμερα με Αργεντινή, νομίζω πως τους έχουμε γιατί είναι ομάδα που γενικά είναι επιθετικογενής και γερασμένη. Έχουμε πιο πολλή ενέργεια. Παρόλα αυτά έχουν παίχτες μεγάλης κλάσης που στην μέρα τους μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
Σόρυ Απόλυτε αλλά.....μας απαξιωνεις τυπε :S
ξερει κανταρια μπασκετ ο απολυτος τυπεΤύπε ο απόλυτος το 'χει πει απ' την αρχή οτι θα πάμε καλά αλλά κάποιοι ξερόλες δικηγόροι τον αμφισβήτησαν
Ναι... μια ηταν η Μπαρμπαρα Ηντεν που εβγαινε απο μπουκαλι κι ενας δευτερος ο Αμπαγιατικουμπο...απτον καλαθη και τον κουφο καλυτερα μιλαει παντως τυπε
αλλα γενικα αυτη η αντεκομπουμποφρενεια δεν ειναι καλο πραγμα
μεχρι και σε μπουκαλι απο μιλκο τον εβγαλαν