Νέα

Μουντομπάσκετ 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
διαβασα καπου ότι ο σοφοκλης εχει μεγαλο πρόβλημα με τα κιλα. Εκτος από τη διακοπη συμβολαιου προσωρινα από τη μακαμπυ εχει να αντμετωπισει προβλήματα υγειας όπως πιεση στο ματι  :S

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
διαβασα καπου ότι ο σοφοκλης εχει μεγαλο πρόβλημα με τα κιλα. Εκτος από τη διακοπη συμβολαιου προσωρινα από τη μακαμπυ εχει να αντμετωπισει προβλήματα υγειας όπως πιεση στο ματι  :S
χρονια τωρα τυπε....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πηρε 18 κιλα ο μπιγκ σόφο,και εκανε και επεμβαση γιατι ειχε γλαυκωμα στο ματι

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Προεκυψαν σοβαρα προβληματα,,μεγαλη αρτιριακη πιεση δεν κανει προπονησεις εδω και αρκετο καιρο και πιθανοτατα η Μακαμπι να μην τον συμπεριλαβει στα πλανα της απο δω και περα..Και φυσικα στην Εθνικη ειναι σχεδον αδυνατο να επιστρεψει μιας και μιλαμε για Μουντομπασκετ..Στα 5αρια τα 2-3 επομενα χρονια θα υπαρξει προβλημα..Και δεν φαινεται καποιος να μπορει να κανει το τρελο ξεπεταγμα σε μεγαλο επιπεδο ωστε να παρει ρολο σοβαρο μες στην ομαδα..

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
που ειναι και ο πιο πιθανος τελικος τυπε
Ο κατά 99,99% σίγουρος, θα βάλει και η διαιτησία το χεράκι της, αλλά αφήνω μία μικρή πιθανότητα για το αδιανόητο, από όπου και αν κάτσει, γιατί μπάλλα είναι....

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Υπάρχει μια διάθεση από κάποιους(μιας και είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων) είτε να ανεβάζουν την ομάδα σε επίπεδο "θα γαμήσουμε Ισπανούς και Αμερικάνους" είτε να τα βρίσκουν όλα λάθος ακόμα και μετά από τέσσερις πολύ καλές εμφανίσεις. Χθες παίζαμε με την πιο ταλαντούχα ίσως ομάδα της Ευρώπης(μετά την Ισπανία εννοείται) και παρότι τους πατήσαμε κάτω και δεν απειληθήκαμε ποτέ, πάλι κάποιοι τους έβγαλαν σκορποχώρι.......Η ομάδα έχει και αδυναμίες και ατέλειες. Με φοβίζουν τα νεκρά διαστήματα. Η αστοχία σε βολές.Η έλλειψη πολλών ποιοτικών λύσεων στους ψηλούς. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός που ωθεί κάποιους παίχτες σε επιπολαιότητες και λάθη. Η επιμονή σε τρίποντα, όταν δεν μας πάνε τα σουτ. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα δουλέψουμε. Αλλά από την άλλη έχουμε μια άμυνα που σπάει κόκαλα με ενέργεια και αλληλοκαλύψεις και φοβερούς συνδυασμούς στην επίθεση με καλή ομαδική δουλειά. Επιτέλους, μετά από χρόνια η ομάδα παίζει θελκτικό μπάσκετ, σου αρέσει να την βλέπεις.
Είδα λιγάκι και το Ισπανία-Γαλλία μετά. Εντάξει, νομίζω πως οι Ισπανοί έχουν την καλύτερη ομάδα της ιστορίας τους. Είναι όλοι παρόντες, από κάθε γενιά και στυλ και είναι ορεξάτοι και σε καλή κατάσταση. Στο ρελαντί τους καθάρισαν τους Γάλλους πανεύκολα. Νομίζω στις διασταυρώσεις, αν πέσουμε με Σερβία-Γαλλία έχουμε πολλές πιθανότητες. Είναι ομάδες που τις έχουμε. Αντίθετα με φοβίζει η Βραζιλία γιατί έχει τρομακτική φροντ-λάιν από ονόματα, αν και δεν ξέρω πως θα αποδώσουν.
Σήμερα με Αργεντινή, νομίζω πως τους έχουμε γιατί είναι ομάδα που γενικά είναι επιθετικογενής και γερασμένη. Έχουμε πιο πολλή ενέργεια. Παρόλα αυτά έχουν παίχτες μεγάλης κλάσης που στην μέρα τους μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Υπάρχει μια διάθεση από κάποιους(μιας και είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων) είτε να ανεβάζουν την ομάδα σε επίπεδο "θα γαμήσουμε Ισπανούς και Αμερικάνους" είτε να τα βρίσκουν όλα λάθος ακόμα και μετά από τέσσερις πολύ καλές εμφανίσεις. Χθες παίζαμε με την πιο ταλαντούχα ίσως ομάδα της Ευρώπης(μετά την Ισπανία εννοείται) και παρότι τους πατήσαμε κάτω και δεν απειληθήκαμε ποτέ, πάλι κάποιοι τους έβγαλαν σκορποχώρι.......Η ομάδα έχει και αδυναμίες και ατέλειες. Με φοβίζουν τα νεκρά διαστήματα. Η αστοχία σε βολές.Η έλλειψη πολλών ποιοτικών λύσεων στους ψηλούς. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός που ωθεί κάποιους παίχτες σε επιπολαιότητες και λάθη. Η επιμονή σε τρίποντα, όταν δεν μας πάνε τα σουτ. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα δουλέψουμε. Αλλά από την άλλη έχουμε μια άμυνα που σπάει κόκαλα με ενέργεια και αλληλοκαλύψεις και φοβερούς συνδυασμούς στην επίθεση με καλή ομαδική δουλειά. Επιτέλους, μετά από χρόνια η ομάδα παίζει θελκτικό μπάσκετ, σου αρέσει να την βλέπεις.
Είδα λιγάκι και το Ισπανία-Γαλλία μετά. Εντάξει, νομίζω πως οι Ισπανοί έχουν την καλύτερη ομάδα της ιστορίας τους. Είναι όλοι παρόντες, από κάθε γενιά και στυλ και είναι ορεξάτοι και σε καλή κατάσταση. Στο ρελαντί τους καθάρισαν τους Γάλλους πανεύκολα. Νομίζω στις διασταυρώσεις, αν πέσουμε με Σερβία-Γαλλία έχουμε πολλές πιθανότητες. Είναι ομάδες που τις έχουμε. Αντίθετα με φοβίζει η Βραζιλία γιατί έχει τρομακτική φροντ-λάιν από ονόματα, αν και δεν ξέρω πως θα αποδώσουν.
Σήμερα με Αργεντινή, νομίζω πως τους έχουμε γιατί είναι ομάδα που γενικά είναι επιθετικογενής και γερασμένη. Έχουμε πιο πολλή ενέργεια. Παρόλα αυτά έχουν παίχτες μεγάλης κλάσης που στην μέρα τους μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
Το μοναδικό σοβαρό σχόλιο στις 20 σελίδες... :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
den exw pliktrologio me ellinika
ola te lefta einia to simerino paihnidi gia tetrada afou an hasoyme peftoume proimiteliko me ispania opote telos
an omws kerdisoume exoume sta metra maw antipalous kai o dromos vatros fia tetrada pou simainei metalio

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Το μοναδικό σοβαρό σχόλιο στις 20 σελίδες... :rockon:

o Drax ειναι σοβαρος σχολιαστης - προφανως και σοβαρο ατομο...
να συμπληρωσω οτι ειναι πολυ περιεργη η αστοχια μας στα τριποντα, διοτι γινονται σχεδον παντα με καλες προυποθεσεις, οποτε πιστευω οτι θα τα βαλουμε μαζεμενα σε ενα παιχνιδι που θα τα χρειαζομαστε πραγματικα, μεχρι τωρα δεν μας εχουν χρειαστει...
ο Βασιλειαδης ειναι παιχτουρα, μπορειτε να δειτε στο youtube τι εχει κανει με την Μπιλμπαο, μερικα ματς τα ειχε παρει μονος του...
ετσι κι αλλιως δεν υπηρχε και κανενας καλυτερος στο "δυο"...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1919664_10152205971041901_2253006711326794811_n.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

H Αργεντινη ειναι στατικη ομαδα, χωρις πολυ κινηση και περιστροφες στην αμυνα ενω στην επιθεση στηριζεται κυριως στα τριποντα (εχουν καλο ποσοστο) και στον Σκολα, οποιος ειναι ο πρωτος σκορερ της διοργανωσης. Χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν εχει και αλλους παικτες που μπορει να σου κανουν την ζημια (Πριτζιονι, Καμπατσο, Νοτσιονι). Αν η εθνικη παντως βγαλει την ενεργεια που ειχε στους προηγουμενους αγωνες, πιστευω εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να τους κερδισουμε.
Η Ισπανια οντως εχει την καλυτερη ομαδα στην ιστορια της. Εχει τετοιο βαθος παγκου που ο Ροντριγκεζ (ενας παικτης που θα ηταν ο νο.1 starter σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα) επαιξε χτες ελαχιστα λεπτα καθως εχει μπροστα του τους Ρουμπιο και Καλντερον. Μπορει να ειναι αλαζονες και βλακοφατσες, αλλα ευχαριστιεσαι μπασκετ οταν τους βλεπεις.

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
μας απαξιωνεις τυπε :S
Σόρυ Απόλυτε αλλά.....
μας έχει φάει ο ρατσισμός, είμαστε όλοι μάνατζερ, προπονητές, πρόεδροι, παίχτες περιφέρειας, παιχτες ρακέτας, σπήκερ κ.α.
Έτσι ο μόνος που δεν με νευρίασε ή με άφησε αδιάφορο ήταν ο drax με το τελευταίο του σχόλιο...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απτον καλαθη και τον κουφο καλυτερα μιλαει παντως τυπε
αλλα γενικα αυτη η αντεκομπουμποφρενεια δεν ειναι καλο πραγμα
μεχρι και σε μπουκαλι απο μιλκο τον εβγαλαν :grin:
Ναι... μια ηταν η Μπαρμπαρα Ηντεν που εβγαινε απο μπουκαλι κι ενας δευτερος ο Αμπαγιατικουμπο...
Παντως μπορει να δικαιολογηθει αν εχει φαει ξυλο στον αγωνα με τους Φιλιπινος κι εχει παθει... εγκεφαλικο και γιαυτο μιλαει σαν παιδακι του ΠΙΚΠΑ Πεντελης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
13K
Εμφανίσεις
153K
Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
31K
Απαντήσεις
52
Εμφανίσεις