House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κανά Ευρωπαικό?
Για σενάρια πάντα μιλάμε δεν λέμε πως σώνει και καλά θα γίνουν
Βραζιλία,Γερμανία,Ισπανία είναι τα φαβορί,λογικά
η γερμανία πήρε τη γιουροβίζιον, δε θα πάρει και το μουντιάλΆρα σειρά της Γερμανίας είναι - το προηγούμενο το πήρε η Ιταλία, το επόμενο το έχει καβατζώσει η Βραζιλία. Σωστά?
αυτό ένοούσα όταν έλεγα μικρή ομάδα από μεγάλη χώραοι Η.Π.Α θα το σηκωσουν...
Ωχ το 'χα ξεχάσει :S - μαλάκα μου φαντάζεσαι Αγγλία με μας τελικό και Βύντρα στο 88 κεφαλιά μέσα? Θα καούν τα κάρβουνα. Θα ψήνουμε αρνιά ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς λέμε.η γερμανία πήρε τη γιουροβίζιον, δε θα πάρει και το μουντιάλ
ti pineis???Ωχ το 'χα ξεχάσει :S - μαλάκα μου φαντάζεσαι Αγγλία με μας τελικό και Βύντρα στο 88 κεφαλιά μέσα? Θα καούν τα κάρβουνα. Θα ψήνουμε αρνιά ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς λέμε.
Χαμήλωσε λίγο ακόμα τη θερμοκρασία στο ερκοντίσιονΩχ το 'χα ξεχάσει :S - μαλάκα μου φαντάζεσαι Αγγλία με μας τελικό και Βύντρα στο 88 κεφαλιά μέσα? Θα καούν τα κάρβουνα. Θα ψήνουμε αρνιά ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς λέμε.
αυτό ένοούσα όταν έλεγα μικρή ομάδα από μεγάλη χώρα
Ελπίζω πως όχι πάντως
Μεγάλες ομάδες δεν υπάρχουν,το βάρος όλο πέφτει κυρίως στους συλλόγους.Μόνο η Γερμανία και η Ιταλία νομίζω απ την Ευρώπη δίνουν πολύ σημασία στις εθνικές τους.Οι Λατιοαμερικάνοι-Αμερικάνοι δίνουν πιο πολύ.Μεγάλοι παίχτες ναι μεγάλες ομάδες όχι πια.Αλλά κι αυτοί δε μπορούν να πάρουν πάνω τους όλη την ομάδα(Μέσι πχ)
"νοου νοου μάντισον! με πρώτεινες! οπως αμερική..."Όπως Αμερική που έλεγε κάποτε κι η Υβέτ Τζάρβις?
Mα δεν πρωταγωνιστει τωρα, ανεκαθεν πρωταγωνιστουσε (ως Δυτ.Γερμανια).Η Γερμανία έχει αυτή τη στιγμή τα πιο γεμάτα γήπεδα σε μέσο όρο στη Λίγκα της.Και τις πιο υγιείς οικονομικά ομάδες.Φρόντισε να ενωθεί και να διαλύσει τους άλλους(Γιουγκοσλαβία,Σοβιετική Ένωση).Δεν είναι τυχαίο που πρωταγωνιστεί
Aερολογιες φιλαρα ειναι οι διαφορες θεωριες συνομωσιας που μπορει πολυ ευκολα να ξεφουρνισει ο καθενας. Απο λιακοπουλους και λοιπους γραφικους αλλο τιποτα...Καταρχήν, κατάλαβες τίποτε απ'όσα έγραψα;
Κατά τ'άλλα, άντε πες στις ομάδες που σφάχτηκαν στα προηγούμενα Μουντιάλ για θεωρίες συνομωσίας. Ή τουλάχιστον διάβασε λίγο την ιστορία του θεσμού προτού αρχίσεις τις αερολογίες.
Η Γερμανία έχει αυτή τη στιγμή τα πιο γεμάτα γήπεδα σε μέσο όρο στη Λίγκα της.Και τις πιο υγιείς οικονομικά ομάδες.Φρόντισε να ενωθεί και να διαλύσει τους άλλους(Γιουγκοσλαβία,Σοβιετική Ένωση).Δεν είναι τυχαίο που πρωταγωνιστεί
μακάρι να μπουν πολλά γκολ σήμερις
η πιο ωραια θηκη κινητου που εχω δει...
τα χαρτονομισματα που τα βαζει ομως;;;;