ναι μωρε απλα πρεπει αν θες να το δεις σε μαγαζι να κανει και τις ιστοριες του αυτοςθα ακουμε χελακη...ο sport fm τους μεταδιδει κανονικα αν δεν κανω λαθος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άλλη αυθεντία!θα ακουμε χελακη...ο sport fm τους μεταδιδει κανονικα αν δεν κανω λαθος
Άσε που υπάρχει η μαλακία ότι ο ήχος από το ραδιόφωνο έρχεται λίγο νωρίτερα από την εικόνα...
Άλλη αυθεντία!
Άσε που υπάρχει η μαλακία ότι ο ήχος από το ραδιόφωνο έρχεται λίγο νωρίτερα από την εικόνα...
τα πάντα έχουν πρόβλημα...
αν είχες παρατηρήσει στο ματς μας με τα σχιστομάτικα ο αφηγητής ήταν "μπροστά"...
στην αρχή σκεφτόμουν ότι "πού στον πούτσο ξέρει τι θα κάνει ο άλλος;;" χαχαχαχαχαχαχαχαχα
είναι η διαφορά ανάμεσα στο βαν της αναμετάδοσης που βρίσκεται στην Αφρική με το κέντρο του κάθε σταθμού...έτσι πιστεύω τλχστν... ;)
Επισκέπτης
Πραγματικά,πολύ ρεαλιστικός τίτλος!!!δειχνει τις φασεις της βραζιλιας και εχει τιτλο απο κατω
επιτελους λιγη μπαλα
σωστοςΠραγματικά,πολύ ρεαλιστικός τίτλος!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλημερα μουντιαλογατονια καινουργια μερα μουντιαλ σημερα και την κανουμε ξερα για θαλλασα τα λεφτακια μας τα πινουμε μπιροφραπεδες και γουσταρουμε με της χοντροκολες στη θαλλασα δεν τα πεζουμε στους διεθνης απατεονες του στοιχηματας που πλεον εχουν ριξει και της μασκες τους χωρις καμια μα καμια αναστολη!!!!! τα παιχνιδα σημερα παλι για κλαματα και υπνο δυστηχος και η ζωη συνεχιζεται επισις μιν ακουω μαλακιες οτι θα το παρει ι ισπανια κτλ ξεχαστε το για της ευρωπαικες ομαδες το κυπελο παει μια ευροπη μια εξω οποτε τωρα ειναι συρα για εξω οποτε η λατινοαμερικανικη η απο της αλλες υπειρους θα το παρει φετος!!!!! μαλλον λατινοαμερικανικη !!!!! αυτο ειναι το μονο συγουρο οπος επισης σασ λεω και θα με θυμιθειτε οτι η γερμανια ειναι η πιο δυνατη ομαδα της ευρωπης σε αυτο το μουντιαλ
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
συντροφε κατα την γνωμη μου ο νομος αυτος εχει κρατησει απο την αρχη του μουντιαλ δεκαετιες τωρα !!!!!!!! δεν θα σπασει τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και επισης αυτο το φαινομενο << μια εδω μια εξω>> αποδηκνιει περιτρανα οτι απο καταβολης μουντιαλ ολα μαγειρευονται απο την αρχη μεχρι τελους και με το στοιχημα τα τελευτεα χρονια τελος!!!!!!!το γαμισανε τελειος παραμυθια της χαλιμας για μικρα παιδια βεβαια μεχρι το προιγουμενο μουντιαλ κραταγανε τα προσχηματα!!!!!! σε αυτο οποιος ξερει τα βασικα για το στοιχημα παει για μπανιο θαλλασαΣώστο αυτό. Όμως το επόμενο Μουντιάλ γίνεται στη Βραζιλία και όλοι γνωρίζουν από ποιός θα είναι το σούπερ φαβορί για να το πάρει.
Θα αφήσει λοιπόν η ΦΙΦΑ να το πάρει δύο συνεχόμενες φορές μια Λατινοαμερικάνικη ομάδα; Δύσκολο, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο Πλατινί δήλωσε πως θέλει να το πάρει Ευρωπαϊκή ομάδα φέτος μιας και το 2014 δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ασε ρε μεγαλε, αυτα ειναι αυθαιρετες θεωριες συνωμοσιας, το κυπελο θα το παρει η καλυτερη ομαδα, οι αγωνες γινονται στο γηπεδο.Σώστο αυτό. Όμως το επόμενο Μουντιάλ γίνεται στη Βραζιλία και όλοι γνωρίζουν από ποιός θα είναι το σούπερ φαβορί για να το πάρει.
Θα αφήσει λοιπόν η ΦΙΦΑ να το πάρει δύο συνεχόμενες φορές μια Λατινοαμερικάνικη ομάδα; Δύσκολο, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο Πλατινί δήλωσε πως θέλει να το πάρει Ευρωπαϊκή ομάδα φέτος μιας και το 2014 δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Κι αν πραγματικα πιστευεις στις θεωριες σου τοτε παιξτες στο Στοιχημα να θησαυρισεις....
Γερμανία - Βραζιλία 3-2 στην παράταση???......η γερμανια ειναι η πιο δυνατη ομαδα της ευρωπης σε αυτο το μουντιαλ
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
θελω να ονειρευομαι μαζι σου σεναριο για τους 8 η τους 4 βεβαια δεν εχω διαβασει που διασταβρονονται στην διωργανηση και βεβαια ειναι ακομα νορις!!! εε!! παντος το κυπελλο θα το παρει ομαδα εκτος ευρωπης στανταρ!!!Γερμανία - Βραζιλία 3-2 στην παράταση???
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μόνο δική μου ιδέα είναι πως στο γκολ των Κορεατών ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας(νο 1 αυτή τη στιγμή στον κόσμο) κατεβάζει τα χέρια?
Οver?
Οver?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ή +1 χάντικαπ!Μόνο δική μου ιδέα είναι πως στο γκολ των Κορεατών ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας(νο 1 αυτή τη στιγμή στον κόσμο) κατεβάζει τα χέρα?
Οver?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω από στοίχημα παίχτη αλλά αυτό είδα
Κανονικότατα. Αυτό είπα κι εγώ χθες, αλλά μου τα χώσανε εδώ οι συνάδελφοι που περιμένανε το όβερ. ;)Μόνο δική μου ιδέα είναι πως στο γκολ των Κορεατών ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας(νο 1 αυτή τη στιγμή στον κόσμο) κατεβάζει τα χέρια?
Οver?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 63