Μην το λες. Το 04 όλοι ξέραμε ότι η άμυνα είναι η μεγάλη μας δύναμη. Σήμερα σε κάποια στιγμή γύρω στο 70΄είδα για πρώτη φορά το Γιούρκα να βγαίνει μπροστά και να κάνει σέντρα. Για θυμίσου το 04 πόσο νωρίτερα γινόταν αυτό;Το 2004 μολις χασαμε απο τους ρωσους(1-2) το ιδιο ελεγαν καποιοι, αλλα κερδισαμε τους γαλλους 1-0 στον προημιτελικο (και κατοπιν τους τσεχους και τους γηπεδουχους πορτογαλους)...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν προκειται για ονειρα πατερα, ειναι μαθηματικα. Μιλαω για τις πιθανες περιπτωσεις, οχι για το τι ευχομαι.καληνύχτα αγόρι μου..
όνειρα θερινής νυχτός
η ΝΙΓΗΡΙΑ είναι καλύτερη από την αργεντινή καί άς έχασε
PS. H Νιγηρια δεν εχει καμμια σχεση με την Αργεντινη. Μια ματια στις αποδοσεις των μπουκηδων θα σε πεισει. Η Αργεντινη ειναι 3ο φαβορι, η Νιγηρια πληρωνει μια περιουσια...
Δυο προκρισεις σε τελικα euro, μια κατακτηση euro, μια προκριση σε τελικα μουντιαλ, ολα αυτα μεσα σε 7 χρονια, δεν τα λες "πετρινα χρονια", καθε αλλο... τα λες super επιτυχια, για μια μικρη ασημαντη χωρα που ξεπεταχτηκε απ το πουθενα.Βασικά ποτέ δεν είχαμε φύγει από τα πέτρινα χρόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου....
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aρχιδια ξεραμε ... αυτο φανηκε μετα.Μην το λες. Το 04 όλοι ξέραμε ότι η άμυνα είναι η μεγάλη μας δύναμη. Σήμερα σε κάποια στιγμή γύρω στο 70΄είδα για πρώτη φορά το Γιούρκα να βγαίνει μπροστά και να κάνει σέντρα. Για θυμίσου το 04 πόσο νωρίτερα γινόταν αυτό;
Για 3 ηττες πηγαιναμε και τοτε, ποιος περιμενε οτι θα κερδιζαμε στη πρεμιερα τη γηπεδουχο πορτογαλια(φαβορι ηταν για το euro) και ολες τις επομενες επιτυχιες που ακολουθησαν στη διοργανωση εκεινη?
Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε την επόμενη μέρα; Αυτό είναι το επόμενο Euro. Πρέπει να βρούμε με ποιούς παίχτες και ποιόν προπονητή θα πάμε εκεί. Γιατί αν πάμε με τον ίδιο προπονητή, θα πάμε και με τους ίδιους παίχτες (δηλ. μέσος όρος ήλικίας 38)
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλι γρηγορο γκολ!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μεγαλέφα ακούς?
Ρεχάγκελ για πάντα - πάρτονα στο γαύρο ρε μαλάκα.
μαλάκα μάζωχ τους όλους αυτούς (τα πουλέν εδώ μέσα) και κερνάω τις σφαίρες.
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχα
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σαν τι να πουν δηλαδη? να βρισουν?Δεν ξέρω γιατί όλοι αυτοί στη ΝΕΤ, δεν τολμούν να πουν κακή κουβέντα ούτε για τον Οτο, ούτε για την Εθνική. Τόσο πολύ φοβούνται; Εδω η ομάδα δε βλεπόταν σήμερα και "τρία πουλάκια κάθονταν"
Δεν συνηθιζεται κατι τετοιο παντως δεν ειναι τωρα ωρα για εσωστρεφεια.
Αυριο...Πότε παίζουμε ξανά; Νομίζω είναι με Νιγηρία.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στις 17...Πότε παίζουμε ξανά; Νομίζω είναι με Νιγηρία.
νάξερες πού τούς έχω τούς μπούκερς...Δεν προκειται για ονειρα πατερα, ειναι μαθηματικα. Μιλαω για τις πιθανες περιπτωσεις, οχι για το τι ευχομαι.
PS. H Νιγηρια δεν εχει καμμια σχεση με την Αργεντινη. Μια ματια στις αποδοσεις των μπουκηδων θα σε πεισει. Η Αργεντινη ειναι 3ο φαβορι, η Νιγηρια πληρωνει μια περιουσια... Δυο προκρισεις σε τελικα euro, μια κατακτηση euro, μια προκριση σε τελικα μουντιαλ, ολα αυτα μεσα σε 7 χρονια, δεν τα λες "πετρινα χρονια", καθε αλλο... τα λες super επιτυχια, για μια μικρη ασημαντη χωρα που ξεπεταχτηκε απ το πουθενα.
η νιγηρια πού είδαμε σήμερα ήταν ομαδαρα...
γρήγορη,μέ καλούς συνδιασμούς,τεχνική ,μαχητικότατη μέ ευκαιρίες καί φυσική κατάσταση...καί ομαδικότητα
μού άρεσε ποιο πολύ από τήν αργεντινή πού τό μόνο πού είχε ήταν 2 μέ 3 παίχτες κλάσης...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι βουβουζελες φταινε τυπερε πουστη μου αυτοι της Ε.Ρ.Τ ειναι για κλαμματα..
μεταδοση για τον πουτσο καβαλα......
υπνος ατελειωτος.!!!!!!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εδειξε μια καυλοαμερικανα στην αρχη του αγωνα τυποι μου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να τις βαλουν στον κωλο τους ....οι βουβουζελες φταινε τυπε
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Mαλλον εσυ εισαι πουλεν των πολεμιων της εθνικης. Ολυμπιακος ε?μαλάκα μάζωχ τους όλους αυτούς (τα πουλέν εδώ μέσα) και κερνάω τις σφαίρες.
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχα
Ευτυχως που δεν σας εχει περασει, τωρα δεν θα ειμασταν στο μουντιαλ, θα ειχαμε καταντησει σαν το Θρηνο, που παιζει Ευρωπη μες τον Ιουλιο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος τυπενα τις βαλουν στον κωλο τους ....
μας τα πρηξαν με αυτες τις μαλακιες
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν εχει σημασια πού εχεις εσυ τους μπουκηδες, ή αν σημερα ηταν καλοι ή κακοι οι νιγηριανοι.νάξερες πού τούς έχω τούς μπούκερς...
η νιγηρια πού είδαμε σήμερα ήταν ομαδαρα...
γρήγορη,μέ καλούς συνδιασμούς,τεχνική ,μαχητικότατη μέ ευκαιρίες καί φυσική κατάσταση...καί ομαδικότητα
μού άρεσε ποιο πολύ από τήν αργεντινή πού τό μόνο πού είχε ήταν 2 μέ 3 παίχτες κλάσης...
Αυτο που προσπαθησα να σου εξηγησω ειναι πως οτι λενε οι μπουκηδες ειναι και το επικρατεστερο να γινει, γιατι οι τυποι παιζουν με δισεκατομμυρια, αρα ξερουν τι λενε.
Οσο για το παιχνιδι δε ξερω αν το ειδες, αλλα λογω του τερματοφυλακα τους εχασαν μονο με 0-1 και οχι με 0-4.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις