Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
τέτοιο χαλι μαύρο ούτε τό 94 δέν είχαμε..
έχω τήν εντύπωση ότι ήλθαν γιά διακοπές.. κυρίως στό πρώτο ημίχρονο ήταν η εθνική χειρότερη από τό παιχνιδι μέ τήν αλβανια  μετά τό πανευρωπαικό τού 2004...
ομάδα χωρίς φαντασία εντελώς προβλεψιμη ΄...
ένα συνδυασμό σωστό δέν είδαμε..
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
μόνο φυσική κατάσταση καί τρέξιμο..
κάθομε καί διαβάζω ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ο προπονητής...
ΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ???
ότι και νάκανε ο προπονητής αυτοί οί παίχτες πού είδαμε είναι γιά τά πανηγυρια
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
δηλαδή εάν έβαζε μέσα νίνη πού γιά μένα είναι λίγος η παπασταθόπουλο θάλαζε κάτι??/
ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

καταντησαμε νά βάζουν στοίχημα εάν ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΓΚΟΛ..
η ΝΙΓΗΡΙΑ θά μάς ρίξει 4 καί άλλα τόσα η αργεντινή κυρίως εάν έχει προκριθεί οπότε θά βάλει ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ πού θά θέλουν νά δείξουν ότι αξίζουν...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ξεκολήστε ρε με τον Οτο.
Αυτοί οι παίχτες είναι οι καλύτεροι που έχουμε.
Πείτε έναν Ελληνα μέσο που να μπορεί να κατεβάζει μπάλα και να
κάνει παιχνίδι. (εκτός Καραγκούνη)
Εναν αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει εθνική ? Εναν ...

Με αυτούς τους παίχτες που έχουμε και καλά τα πάμε.
Εδώ ολόκληρη Αγγλία με παιχταδάρες δεν σταυρώνει νίκη.

Αντί να λέμε και ευχαριστώ στον Οτο λέμε και χαζά.
Θέλουμε  ανανέωση.
Να βγάλει δηλαδή τον Γιούρκα και να βάλει ποιον ?
Να βγάλει τον Καραγκούνη και να βάλει ποιον?

Μήπως και ο Σαμαράς θέλει ανανέωση και αυτός?

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Νταβάι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
επιτέλους συμφωνώ καί σέ κάτι
καί ο παππούς μου νά χτύπαγε κόρνερ η μπάλα θά πήγενε τουλάχιστον στήν μεγάλη περιοχή ...
ότι καί νάκανε ο προπονητής αυτή η ομάδα ήταν γιά τά πανηγυρια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
                                       Σηφάκης/Τζόρβας (ο Χαλκιάς πούλο)

Οποιοιδήποτε 2 μου κάνουν, αναλόγως τις απαιτήσεις του αγώνα Αβρααμ/Κυργιακος/Μόρας/Παπασταθόπουλος
                                  ΒΥΝΤΡΑ: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!

Γκαλίτσιος                                         Σπυρόπουλος

Κατσουράνης/Τοροσίδης (βασικοί)/Γ.Παπαδόπουλος (πάγκος)

Καραγκούνης

Νίνης                                             Εδώ πονάμε...Λαγό και ας μην είναι στα καλύτερά του;;
                                                         Στα επόμενα προκριματικά Σοϊλέδης και μην πετάξει κανείς μακακία. (τώρα ήταν τραυματίας  :( )

Γκέκας/Μήτρογλου

Και στα επόμενα προκριματικά, πάγκο ή καλύτερα πούλο στον Καραγκούνη και 10άρι ο Νίνης.
Στη θέση του Νίνη ο Νικλητσιώτης.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ξεκολήστε ρε με τον Οτο.
Αυτοί οι παίχτες είναι οι καλύτεροι που έχουμε.
Πείτε έναν Ελληνα μέσο που να μπορεί να κατεβάζει μπάλα και να
κάνει παιχνίδι. (εκτός Καραγκούνη)
Εναν αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει εθνική ? Εναν ...

Με αυτούς τους παίχτες που έχουμε και καλά τα πάμε.
Εδώ ολόκληρη Αγγλία με παιχταδάρες δεν σταυρώνει νίκη.

Αντί να λέμε και ευχαριστώ στον Οτο λέμε και χαζά.
Θέλουμε  ανανέωση.
Να βγάλει δηλαδή τον Γιούρκα και να βάλει ποιον ?
Να βγάλει τον Καραγκούνη και να βάλει ποιον?

Μήπως και ο Σαμαράς θέλει ανανέωση και αυτός?

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Νταβάι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
μήν ξευτιλιστούμε εντελώς
μιά πάσα τής προκοπής δέν είδαμε
έστω έναν συνδυασμό

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του παιρναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
ευτυχως εγω και τοτε και τωρα ειχα την ιδια θεση...
ενας υπερτιμημενος προπονητης,ανυπαρκτος κοουτσ,με εμπαθειες(γεωργατος,ζηκος,λυμπε κλπ),χωρις καν να εχει ενα <<δικο του>> συστημα και υπηρετης μανατζεριστικων συμφεροντων...
αλλα τωρα που οι χελακοκαρπετοπουλοι που κανανε περιουσιες στην πλατη του το χλευαζουν,εγω δε θα πω τιποτα για αυτον...
θα αρκεστω στο οτι πετυχε το ακατορθωτο ακομα και αν αδυνατω ποδοσφαιρικα να το ερμηνευσω.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του περναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
Και η γκόμενές μας, μας έπαιρναν πίπες, αλλά κάποια στιγμή τα χαλάσαμε. :pipa1:
Τον Ρεχάγκελ τον παντρευτήκαμε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του περναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
ενας υπερτιμημενος προπονητης,ανυπαρκτος κοουτσ,με εμπαθειες(γεωργατος,ζηκος,λυμπε κλπ),χωρις καν να εχει ενα <<δικο του>> συστημα και υπηρετης μανατζεριστικων συμφεροντων...
αλλα τωρα που οι χελακοκαρπετοπουλοι που κανανε περιουσιες στην πλατη του το χλευαζουν,εγω δε θα πω τιποτα για αυτον...
θα αρκεστω στο οτι πετυχε το ακατορθωτο ακομα και αν αδυνατω ποδοσφαιρικα να το ερμηνευσω.....
όσο καί νά φταει ο προπονητής αυτή η ομάδα δέν βλεποταν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επιτέλους συμφωνώ καί σέ κάτι
καί ο παππούς μου νά χτύπαγε κόρνερ η μπάλα θά πήγενε τουλάχιστον στήν μεγάλη περιοχή ...
ότι καί νάκανε ο προπονητής αυτή η ομάδα ήταν γιά τά πανηγυρια

κατά βάθος σε πάω μαλακοπίτουρα γιατί είσαι αυθεντικός.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
θα αρκεστω στο οτι πετυχε το ακατορθωτο ακομα[size=12pt] και αν αδυνατω ποδοσφαιρικα να το ερμηνευσω.....
[/size]

Είναι η λεγόμενη "μαγεία του ποδοσφαίρου" :2funny:
Ο Ρούκουνας, παίζει αντιποδόσφαιρο και συνεπικουρούμενος από απίστευτη κωλοφαρδία κερδίζει το Ζιντάν, στο ΕΝΑ ματς... :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ρούκουνας, παίζει αντιποδόσφαιρο και συνεπικουρούμενος από απίστευτη κωλοφαρδία κερδίζει το Ζιντάν... :uglystupid:

τελικά ας μου πει κάποιος..
σήμερα έχασαν οι παίκτες και το 04 κέρδισε ο ρεχάγκελ;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

τότε δεν ήταν ανύπαρκτος κόουτς,απλά τώρα ξεκούτιανε τελείως.Κατά τα άλλα σωστός....όσο για την ποδοσφαιρική ερμηνεία του θαύματος μήν ξεχνάς ότι τότε είχες έναν καψή για σέντερ μπάκ,εναν νέο καραγκούνη που κατάπινε χιλιόμετρα,ενα βρυζα που κατεχει το τόπι,εναν γιαννακοπουλο που ειναι δεξι χαφ(τώρα ποιόν έχουμε τον σαλπι ή τον χαριστέα?πλάκα κάνουμε?),εναν μπασινά και έναν ζαγοράκη που έδιναν κάποια ποιότητα παραπάνω στο παιχνίδι μας,εναν τσάρτα που εκανε αψογα στημενα και εξαιτίας του τελικά πήγαμε ψηλά(φοβερη πασα στο 1-1 με την ισπανια και τελειο κορνερ στον ημητελικο με την τσεχια),εναν γιούρκα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και εναν πρωτοεμφανιζόμενο κατσουράνη με τρεξιματα,όρεξη και θρασος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τελικά ας μου πει κάποιος..
σήμερα έχασαν οι παίκτες και το 04 κέρδισε ο ρεχάγκελ;

Όλοι μαζί τουρλουμπούκι κερδίζουν και χάνουν...
Και ο Μουρίνιο κατεβάζει σούπερ ούλτρα μελετημένο σύστημα, αλλά άμα τις 2 ευκαιρίες που θα κάνει τις πετάξει στα περιστέρια ο Μιλίτο, πάνε περίπατο και οι μελέτες και οι ασκήσεις επί χάρτου και τα πάντα όλα...

Έχει που έχει κόλλημα με τα τραγιά ο Ρεχάγκελ, δεν τους βγαίνουν στον αγώνα και τα λίγα που ξέρουν και άντε γειά!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τότε δεν ήταν ανύπαρκτος κόουτς,απλά τώρα ξεκούτιανε τελείως.Κατά τα άλλα σωστός....όσο για την ποδοσφαιρική ερμηνεία του θαύματος μήν ξεχνάς ότι τότε είχες έναν καψή για σέντερ μπάκ,εναν νέο καραγκούνη που κατάπινε χιλιόμετρα,ενα βρυζα που κατεχει το τόπι,εναν γιαννακοπουλο που ειναι δεξι χαφ(τώρα ποιόν έχουμε τον σαλπι ή τον χαριστέα?πλάκα κάνουμε?),εναν μπασινά και έναν ζαγοράκη που έδιναν κάποια ποιότητα παραπάνω στο παιχνίδι μας,εναν τσάρτα που εκανε αψογα στημενα και εξαιτίας του τελικά πήγαμε ψηλά(φοβερη πασα στο 1-1 με την ισπανια και τελειο κορνερ στον ημητελικο με την τσεχια),εναν γιούρκα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και εναν πρωτοεμφανιζόμενο κατσουράνη με τρεξιματα,όρεξη και θρασος.

ρε ταγάρια....

ακόμα και οι βρυκόλακες του ΔΝΤ σύνταξη δίνουν στα 65......
Μετά τα 70 η ζημιά που κάνει ένας μπάρμπας στην δουλειά είναι ανεπανόρθωτη.
Αλλιώς θα σας έδιναν σύνταξη μετά τα 70.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Θα πρότεινα με την αργεντινή να το λύσουμε το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο, πχ ενα μιλημένο 3-0 η να το πάρουν στα χαρτιά γιατί βλέπω να τρώμε την ψωλιά του αιώνα, ο απόμαχος μεγάλος προπονητής μας κατέβηκε απλά για να χαρεί το μουντιάλ, δεν γίνεται έτσι δουλειά, η ομάδα είναι πολύ πίσω σε όλα και δεν φταίνε μόνο οι επιλογές της ενδεκάδας, τώρα είναι αργά εδω που φτάσαμε, ομάδα χωρίς σύστημα, χωρις να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, 90 λεπτά με γιόμες πραγματικά μου θύμισε την εθνική του 94.
τό 94 ήταν πολύ καλύτερη από τό τουρλουμπούκι πού είδαμε σήμερα
καλύτερα να σηκωθούμε νά φύγουμε...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ε ρε Ελληνάρες.....απο τις πολλές επιτυχίες που είχε η Εθνική τόσα χρόνια...με τα αμέτρητα Euro...με τα αμέτρητα Μουντιάλ...σήμερα μας...κακοφάνηκε που χάσαμε στην πρεμιέρα...τί πίνετε ρε πούστη μου....όταν κάποτε βλέπαμε τους αγώνες και υποστηρίζαμε άλλες ομάδες πλήν της δικιάς μας Εθνικής...ήταν καλύτερα...αλλά είπαμε:αν η αχαριστία σε αυτή την χώρα ήταν αδίκημα...θα έπρεπε να είμαστε όλοι φυλακή!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Έτσι!!!
Ακόμα και τότε, η ομάδα ήταν λιγότερο άμπαλη από την τωρινή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom