Σκύλος ή λύκος?
το ιδιο ειναι μωρε... ο σκυλος ειναι λυκος χωρις αρχιδια απλως
Σκύλος ή λύκος?
Νταβάι
επιτέλους συμφωνώ καί σέ κάτι2 ήταν.......
ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑξεκολήστε ρε με τον Οτο.
Αυτοί οι παίχτες είναι οι καλύτεροι που έχουμε.
Πείτε έναν Ελληνα μέσο που να μπορεί να κατεβάζει μπάλα και να
κάνει παιχνίδι. (εκτός Καραγκούνη)
Εναν αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει εθνική ? Εναν ...
Με αυτούς τους παίχτες που έχουμε και καλά τα πάμε.
Εδώ ολόκληρη Αγγλία με παιχταδάρες δεν σταυρώνει νίκη.
Αντί να λέμε και ευχαριστώ στον Οτο λέμε και χαζά.
Θέλουμε ανανέωση.
Να βγάλει δηλαδή τον Γιούρκα και να βάλει ποιον ?
Να βγάλει τον Καραγκούνη και να βάλει ποιον?
Μήπως και ο Σαμαράς θέλει ανανέωση και αυτός?
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Νταβάι
Και η γκόμενές μας, μας έπαιρναν πίπες, αλλά κάποια στιγμή τα χαλάσαμε.το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του περναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
όσο καί νά φταει ο προπονητής αυτή η ομάδα δέν βλεποταν..το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του περναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
ευτυχως εγω και τοτε και τωρα ειχα την ιδια θεση...
ενας υπερτιμημενος προπονητης,ανυπαρκτος κοουτσ,με εμπαθειες(γεωργατος,ζηκος,λυμπε κλπ),χωρις καν να εχει ενα <<δικο του>> συστημα και υπηρετης μανατζεριστικων συμφεροντων...
αλλα τωρα που οι χελακοκαρπετοπουλοι που κανανε περιουσιες στην πλατη του το χλευαζουν,εγω δε θα πω τιποτα για αυτον...
θα αρκεστω στο οτι πετυχε το ακατορθωτο ακομα και αν αδυνατω ποδοσφαιρικα να το ερμηνευσω.....
επιτέλους συμφωνώ καί σέ κάτι
καί ο παππούς μου νά χτύπαγε κόρνερ η μπάλα θά πήγενε τουλάχιστον στήν μεγάλη περιοχή ...
ότι καί νάκανε ο προπονητής αυτή η ομάδα ήταν γιά τά πανηγυρια
το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του περναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
ενας υπερτιμημενος προπονητης,ανυπαρκτος κοουτσ,με εμπαθειες(γεωργατος,ζηκος,λυμπε κλπ),χωρις καν να εχει ενα <<δικο του>> συστημα και υπηρετης μανατζεριστικων συμφεροντων...
αλλα τωρα που οι χελακοκαρπετοπουλοι που κανανε περιουσιες στην πλατη του το χλευαζουν,εγω δε θα πω τιποτα για αυτον...
θα αρκεστω στο οτι πετυχε το ακατορθωτο ακομα[size=12pt] και αν αδυνατω ποδοσφαιρικα να το ερμηνευσω.....
[/size]
Και η γκόμενές μας, μας έπαιρναν πίπες, αλλά κάποια στιγμή τα χαλάσαμε.
Τον Ρεχάγκελ τον παντρευτήκαμε.
Ο Ρούκουνας, παίζει αντιποδόσφαιρο και συνεπικουρούμενος από απίστευτη κωλοφαρδία κερδίζει το Ζιντάν...
το χειροτερο ειναι να ακους αυτους που του περναν πιπα το 04 να το χλευαζουν τωρα...
θα αρκεστω στο οτι πετυχε το ακατορθωτο ακομα και αν αδυνατω ποδοσφαιρικα να το ερμηνευσω.....
τελικά ας μου πει κάποιος..
σήμερα έχασαν οι παίκτες και το 04 κέρδισε ο ρεχάγκελ;
τότε δεν ήταν ανύπαρκτος κόουτς,απλά τώρα ξεκούτιανε τελείως.Κατά τα άλλα σωστός....όσο για την ποδοσφαιρική ερμηνεία του θαύματος μήν ξεχνάς ότι τότε είχες έναν καψή για σέντερ μπάκ,εναν νέο καραγκούνη που κατάπινε χιλιόμετρα,ενα βρυζα που κατεχει το τόπι,εναν γιαννακοπουλο που ειναι δεξι χαφ(τώρα ποιόν έχουμε τον σαλπι ή τον χαριστέα?πλάκα κάνουμε?),εναν μπασινά και έναν ζαγοράκη που έδιναν κάποια ποιότητα παραπάνω στο παιχνίδι μας,εναν τσάρτα που εκανε αψογα στημενα και εξαιτίας του τελικά πήγαμε ψηλά(φοβερη πασα στο 1-1 με την ισπανια και τελειο κορνερ στον ημητελικο με την τσεχια),εναν γιούρκα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και εναν πρωτοεμφανιζόμενο κατσουράνη με τρεξιματα,όρεξη και θρασος.
τό 94 ήταν πολύ καλύτερη από τό τουρλουμπούκι πού είδαμε σήμεραΘα πρότεινα με την αργεντινή να το λύσουμε το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο, πχ ενα μιλημένο 3-0 η να το πάρουν στα χαρτιά γιατί βλέπω να τρώμε την ψωλιά του αιώνα, ο απόμαχος μεγάλος προπονητής μας κατέβηκε απλά για να χαρεί το μουντιάλ, δεν γίνεται έτσι δουλειά, η ομάδα είναι πολύ πίσω σε όλα και δεν φταίνε μόνο οι επιλογές της ενδεκάδας, τώρα είναι αργά εδω που φτάσαμε, ομάδα χωρίς σύστημα, χωρις να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, 90 λεπτά με γιόμες πραγματικά μου θύμισε την εθνική του 94.
τότε δεν ήταν ανύπαρκτος κόουτς,απλά τώρα ξεκούτιανε τελείως.Κατά τα άλλα σωστός....όσο για την ποδοσφαιρική ερμηνεία του θαύματος μήν ξεχνάς ότι τότε είχες έναν καψή για σέντερ μπάκ,εναν νέο καραγκούνη που κατάπινε χιλιόμετρα,ενα βρυζα που κατεχει το τόπι,εναν γιαννακοπουλο που ειναι δεξι χαφ(τώρα ποιόν έχουμε τον σαλπι ή τον χαριστέα?πλάκα κάνουμε?),εναν μπασινά και έναν ζαγοράκη που έδιναν κάποια ποιότητα παραπάνω στο παιχνίδι μας,εναν τσάρτα που εκανε αψογα στημενα και εξαιτίας του τελικά πήγαμε ψηλά(φοβερη πασα στο 1-1 με την ισπανια και τελειο κορνερ στον ημητελικο με την τσεχια),εναν γιούρκα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και εναν πρωτοεμφανιζόμενο κατσουράνη με τρεξιματα,όρεξη και θρασος.