House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πληρώ όλα τα κριτήρια,στείλε με pm ημέρα κ εκκλησία!!!Εάν είσαι λεβέντης με κοντό μαλλί, ξυρισμένος και γυαλισμένος, το συζητώ.
Άλλωστε σαν καλή τσυριζούλα, ραλφ λώρεν, τιμπερλαντ και ρόλεξ φοράς σίγουρα, οπότε ταιριάζεις στο κλίμα.
![]()
Κρύβε λόγιαΆλλωστε σαν καλή τσυριζούλα, ραλφ λώρεν, τιμπερλαντ και ρόλεξ φοράς σίγουρα, οπότε ταιριάζεις στο κλίμα.
![]()
Πληρώ όλα τα κριτήρια,στείλε με pm ημέρα κ εκκλησία!!!![]()
Καλό βόλι πατέρα!!!Σήμερα και αύριο έχουμε εορταστικές εκδηλώσεις με διάφορες κόρες.
We will keep you posted.
Και εγώ...αλλά δεν φτάνει. Κάτι παθαίνω με το φως.εγώ φοράω γιαλιά ηλίου και δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Σα να τη γλίτωσε από το Άουσβιτς ένα πράμαΆσχετο, αλλά αυτός ο Ρομπέν είναι μόλις 26 χρονών και μοιάζει λες κι έχει ζήσει δύο παγκοσμίους πολέμους
Και εγώ...αλλά δεν φτάνει. Κάτι παθαίνω με το φως.
τη μπάλαΠοιαο Ρομπέν;;;
![]()
Εδώ κουτσομπόλα και δεν είναι μοντέλο είναι η γκόμενά του από το γυμνάσιοΠοιαο Ρομπέν;;;
![]()
Και εγώ...αλλά δεν φτάνει. Κάτι παθαίνω με το φως.
Merci,αντέ γιατί θα έσκαγα αν δεν μάθαινα!!!Εδώ κουτσομπόλα
Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και έτσι τα έφερε η στρογγυλή θεά αυτή την φορά, τι να κάνουμε? (adidas βλέπεις....)δεν είσαι τσύριζας, αγοράζεις γιαλιά απ το παζάρι γι αυτό.
άσχετο τώρα αλλά πλην των γερμανών όλοι οι άλλοι για το δεδομένα του μουντιάλ φοράνε φανελάκια μινέρβα......
Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και έτσι τα έφερε η στρογγυλή θεά αυτή την φορά, τι να κάνουμε? (adidas βλέπεις....)
Πάντως το μουντιάλ έχει πικ στον γύρο των 16 και 8, μετά πάντα ξενερώνω.
Πάντως το μουντιάλ έχει πικ στον γύρο των 16 και 8, μετά πάντα ξενερώνω.
Ο μπαμπάς μου με έχει μάθει με το πρωινό φως να είμαι στο κρεβάτι, και το τηρώ με ευλάβεια.καιγεσαι? χαχαχα
Μπορεί να έχεις και δίκιο, ποτέ δεν είχα δικαίωμα να έχω cool hair cut!είδες πόσες ομοιότητες έχεις με τους καρεδάκιες, τους κορδελάκιες, τους κοτσιδάκιες και τους στεκάκιες,