1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπορείς να το δοκιμάσεις στο κάτω κεφάλι που είναι κρυμμένο.Μπορεί να έχεις και δίκιο, ποτέ δεν είχα δικαίωμα να έχω cool hair cut!
μπορείς να το δοκιμάσεις στο κάτω κεφάλι που είναι κρυμμένο.Μπορεί να έχεις και δίκιο, ποτέ δεν είχα δικαίωμα να έχω cool hair cut!
Καλά έκανε...και εμένα εάν μου ζάλιζαν τα πελέ με τα μπάρα μπάρα μπένε μπένε τούτι τούτι, θα τους μπουμπούναγα να τελειώνουμε.
το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκίνησε το 1930 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και σε αυτό συμμετείχαν 12 κράτη. «Ο διαιτητής αξίωσε ασφάλεια ζωής πριν από την έναρξη του τελικού μεταξύ Ουρουγουάης και Αργεντινής, αλλά τίποτε δεν πήγε στραβά στον αγώνα. Η Ουρουγουάη κέρδισε και ένα όχλος φιλάθλων στο Μπουένος Αϊρες έκανε γυαλιά καρφιά την πρεσβεία της Ουρουγουάης».
Ζήτω η πολιτισμένη Αργεντινή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κύκλος της βίας δεν έχει τέλος στα γήπεδα του κόσμου. Το νέο "χτύπημα" έλαβε χώρα στην Αργεντινή, όπου ένας 20άχρονος φίλαθλος μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κολόν Σάντα Φε και την Γοδόι Κρουζ. Ο άτυχος οπαδός διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.
Τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα από τις αστυνομικές αρχές, όμως από τις πρώτες μαρτυρίες που έχουν βγει μέχρι τώρα στην επιφάνεια, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός δέχθηκε ξαφνική επίθεση, ενώ παρακουθούσε το παιχνίδι της ομάδας του στις εξέδρες και μαχαιρώθηκε πισώπλατα. Η αστυνομία θα ξεκινήσει εκτενείς έρευνες για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη και να συλλάβει τον δράστη.
Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο κρούσμα βίας στην Αργεντινή τον τελευταίο μήνα. Πριν λίγες μέρες έχασε τη μάχη με τη ζωή άλλος ένας 26άχρονος φίλαθλος, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμό κατά τη διάρκεια συγκρούσεων έξω από γήπεδο μεταξύ οπαδών της Ουρακάν και της Σαν Λορέντζο.
Διαβάστε περισσότερα:
και πάλι ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θιε , λεσ να χουμε παρατισι?
δεν ακούω.
παίζω με τα εθνόσκυλα τώρα.
ρε περσονα τετοια περιστατικα εχουν συμβει παντου ειτε προκικετε για γερμανους ιταλους αγγλους η και ελληνες.δεν εχει σχεσει η πεινα ουτε τιποτα.μπορει σε καποιες φτωχες χωρες το ποδοσφαιρο να ειναι μια διαφυγει αλλα και σε πολιτισμενες χωρες γινονται αυτα.ηλίθιε ψάξε και για εκτελέσεις αλλοεθνών.
σε χώρες με πείνα έτσι γίνεται.
δικαιολογία βρες μου που ένα εθνόκαβλο ζώο σαν και σένα και τον γερμαναρά που υπερασπίζεσαι εκτελεί εν ψυχρώ για τη μπάλλα αλλοεθνείς.