Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στο μικρό τελικό,θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Ιδιαίτερα αν έχει απέναντι τις μερκελίνες..
εδώ αγαπητέ χωρίζουν οι δρόμοι μας. Εσπάνια ολ δε γουει

[size=5pt]αν και νομίζω οτι τα γαμωπαντσερ θα μας την κάνουν την πουστιά[/size]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Good  morning  ladies  and  gentlemen
Dear  boyw , lovely  girls
partouziarides  an  apartouziares
marvelous  gays , magnificent dykes
( and strakia )

Μετά  την  χώρα  του  ονειρικού  κώλου  , της  σάμπα  της  μπόσα  νόβα , και  της  καϊπιρίνια , μετά  τους  απόγονους  του  Τσε , και  του  Κάρλος  Γαρδέλ , που  υμνούν  με  τον υπέροχο αμαρτωλό ντιέγκο αρμάντο το τανγκο , τη  μιλόνγκα  και  το aguardientes , μετά  τους  λύκους  των  υψιπέδων  της  χώρας  του  Agustin Barrios  Mongore  που  τη  δόξαζε  κάποτε  η  ποδοσφαιρική  παράνοια  του  Σιλαβερτ , ήρθε  και  η  ώρα  της  Celeste να  απαοχωρήσει  της  Χώρας  του  Χοσέ Χερβάσιο Αρτίγκας ,της  Δημοκρατίας  Ανατολικά  του  ποταμού  Ουρουγουάη  να  υποκύψει , αφού  θυμήθηκε  να  βάλει το  απελπισμένο γκολ της  κατάρας στο τελευταίο λεπτό.

America  Latina te quiero .

ΥΓ
Πουτάνα  καμάτσο  κάνε  κάτι  .
Θέλω  να  δω  στον  τελικό την  χώρα  του  φλαμένγκο .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μαζι σου λατρεια  :rockon:

υ.γ. καλημερα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαζι σου λατρεια  :rockon:

υ.γ. καλημερα
καλημέρα πρωινή δροσοσταλιά

δεν είμαστε πλέον για τουλίπες και πονηρά χορτάρια

Μεγαλώσαμε. Κάποτε τα χόρτα τα καπνίζαμε, τώρα τα τρώμε βραστά με λεμονάκι  :grin:

Επισκέπτης

Χωριστοί ήσαν οι δρόμοι μας σ'όλο το μουντιάλ,τώρα θα τ'αλλάξουμε??

Οι Σπανιόλοι περνάνε σήμερα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλημέρα πρωινή δροσοσταλιά

δεν είμαστε πλέον για τουλίπες και πονηρά χορτάρια

Μεγαλώσαμε. Κάποτε τα χόρτα τα καπνίζαμε, τώρα τα τρώμε βραστά με λεμονάκι  :grin:

:think: λατρεια...φοβαμαι οτι μου προκυπτεις κωλογρια...εγω στον ανθο μου ειμαι ακομα  :think:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:think: λατρεια...φοβαμαι οτι μου προκυπτεις κωλογρια...εγω στον ανθο μου ειμαι ακομα  :think:
θα σου ροδίσω τα κωλομαγουλάκια μικρή μου. Ποτέ δεν έκρυψα τα χρόνια της εμπειρίας μου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως οι τουλίπες δεν με έπεισαν. Κυριακή κοντή γιορτή

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αποψε ο μεγαλος τελικος του μουντιαλ..πολυ δυσκολη αποστολη κοντρα στους ισπανους...
το μονο σιγουρο ειναι οτι οι περατσαδες κοντρα σε αργεντινες και λοιπα καφενεια δεν περνανε αποψε..
αν ξεκινησει με σεσκ αντι τορρες τοτε τα πραγματα στο κεντρο θα δυσκολεψουν ακομα περισσοτερο..
ισως ο αντι μουλερ να επρεπε να'ναι αποψε ο τραεσ,αλλα τον εχει κοψει απο την αποστολη εχοντας διαλεξει 3 μεσοεπιθετικους.. :jerking:
η απουσια του α-μπαλλα-κ θα ειναι εμφανης σημερα..
βλεπω αργα ή γρηγορα οι ισπανοι να μπαινουν μεσα στο τερμα(οπως εχει γινει σε ολα τα ματσ τους)..

μεγαλος ΑΓΩΝΑΣ απο ολες τις αποψεις...

να σε δω μωρή καριόλα να γράφεις τα ίδια όταν θα σηκώνει την κούπα ο πουγιόλ..........
μαλλον μπερδευτηκες ρε..πρωτος ο μεγας ΙΚΕΡ θα τη σηκωσει..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διαβάστε σχόλια του αθλητικού τύπου στην Ολλανδία
Μη κάνετε τον κόπο να κάνετε σύγκριση με τα ελληνικά ΜΜΕ(Πατέρας Καραγκούνη,γιαγιά Χαριστέα,Ηρωες κλπ)

από το
"Διθυραμβικά σχόλια από τα ολλανδικά Μέσα"

Διθυραμβικά, όπως είναι φυσιολογικό, ήταν τα σχόλια των Μέσων της Ολλανδίας για τη νίκη της εθνικής τους ομάδας με 3-2 επί της Ουρουγουάης και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως ήταν αναμενόμενο.
Spits: Η Ολλανδία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ολλανδίας είναι μία νίκη μακριά από την αιώνια φήμη. Στα ημιτελικά η ομάδα του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ επικράτησε με 3-2 της Ουρουγουάης στο Κέιπ Τάουν. Οπως συνήθως, ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ έκανε την ανατροπή.

Telegraaf: Τώρα για το χρυσό: Η Ολλανδία κέρδισε την Ουρουγουάη και πέρασε στον τελικό του Μουντιάλ. Οι οράνιε είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να αναδειχθούν η παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη.

AD: Οι οράνιε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: 32 χρόνια μετά την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό, η Ολλανδία προκρίθηκε ξανά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χάρη σε δύο γκολ των σταρ της διοργάνωσης, Ουέσλεϊ Σνάιντερ (70`) και Αριεν Ρόμπεν (73`), οι οράνιε κέρδισαν με 3-2 και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom