hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
χθες ηταν πολυ καλος παντως ο εντουαρντο..Από την εποχή του Βίτορ Μπαϊα έχω να δω καλό τέρμα στα αχώνευτα...
p.s.παλι χαραμιζοταν o CR7
χθες ηταν πολυ καλος παντως ο εντουαρντο..Από την εποχή του Βίτορ Μπαϊα έχω να δω καλό τέρμα στα αχώνευτα...
Φήμες!!!Σπας αρχίδια όμως...
Γιατί τον κρατάτε ακόμα αυτόν;;;
Θα τον προσλάβω για παρκαδόρο του ποδηλατου μου!!!Τον θες?
Αν τα βρούμε στην τιμή δικός σου.
Πάνω από 500 δε μπορώ να δώσω..
Αυτό είπα ρε χαλέ,επιτέλους ξανά τέρμα για τους Πορτογάλλους...χθες ηταν πολυ καλος παντως ο εντουαρντο..
p.s.παλι χαραμιζοταν o CR7
πως αλλιως να περιγραψεις το γεγονος οτι σ'ολο το 90λεπτο κυνηγαγε σαν αδεσποτο τις αποκρουσεις στα κεραμιδια απο τα στοπερ...Αυτό είπα ρε χαλέ,επιτέλους ξανά τέρμα για τους Πορτογάλλους...
Ποιος χαραμιζόταν???
τι είναι αυτό το CR7????
Κάνα καινούργιο SUV της Mazda...
Πάρ'τ'αρχίδια μου γαμώ τη ρεαλ σου και το πουτανόσπερμα το μυξιάρικο...
Κλάαααααααααψεεεεεεεεεεε...πως αλλιως να περιγραψεις το γεγονος οτι σ'ολο το 90λεπτο κυνηγαγε σαν αδεσποτο τις αποκρουσεις στα κεραμιδια απο τα στοπερ...
ημαρτον δηλαδη..μεχρι και η εθνικη ελλαδος πιο πολλες ευκαιριες θα'κανε....
ελειπε και η κωλογρια ο ντεκο χθες να περασει καμια σωστη πασα,και η κατασταση εγινε τραγικη..
γω δεν ειμαι πορτογαλιαΚλάαααααααααψεεεεεεεεεεε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΕΣ...
τραγικα τα χαφ...αυτος ο τιαγκο,ας παει στο so you think you can dance....Αμυντικά ήταν καλοί πάντως!Σύστημα Μουρίνιο αλλά μπροστα δεν είχανε τους παίχτες να το υποστηρίξουνε...
Για τον αγαπημένο σου τον κλαψομούνη λέω στράκι...γω δεν ειμαι πορτογαλια
κρατα μικρο καλαθι ερχεται βαρυς χειμωναςΓια τον αγαπημένο σου τον κλαψομούνη λέω στράκι...
Τον CR7,RX7 και ξύσ'τ'αρχίδια σ' με γκασμά...
Ξανακλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετι γινεται με μιλαν γαττο??
ακουσα ξαναφορα τα ποδοσφαιρικα ο παολο
Μαθ'μένα στα χιόνια τα βουνά...κρατα μικρο καλαθι ερχεται βαρυς χειμωνας
Τη δήλωσή του μετά τον αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας με την Ισπανία διευκρίνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά την ήττα (1-0) από τους Ισπανούς, ο αρχηγός της πορτογαλικής ομάδας κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και τόνισε: «Πώς να εξηγήσω τον αποκλεισμό; Καλύτερα να μιλήσετε με τον Κεϊρός». Η συγκεκριμένη δήλωση του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αντιδράσεις στην πατρίδα του, καθώς εκλήφθηκε ως... άδειασμα στον προπονητή του.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα: «Όταν είπα να ρωτήσετε τον προπονητή, το έκανα επειδή ο Κάρλος Κεϊρός ήταν στη συνέντευξη Τύπου και οι δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να ακούσουν τις εξηγήσεις του. Επίσης, δεν ήμουν στην κατάσταση να εξηγήσω τον λόγο που αποκλειστήκαμε. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτά τα απλά και αθώα λόγια θα μπορούσαν να προκαλέσουν τόσο μεγάλο ντόρο. Για αυτό σας λέω να μην ψάχνετε για φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως! Ταλαιπωρήθηκα και έχω το δικαίωμα να υποφέρω μόνος μου. Αισθάνομαι συντετριμμένος, εντελώς συντετριμμένος, απογοητευμένος και αφάνταστα λυπημένος».
τραβα κλαψε με το χιτμαν