ποιός το τσύπνησε μωλέ τ'αγόρι'μ? που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 30 Ιουν 2010 #3.321 petrosyn έγραψε: ποιός το τσύπνησε μωλέ τ'αγόρι'μ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια
petrosyn έγραψε: ποιός το τσύπνησε μωλέ τ'αγόρι'μ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια
Επισκέπτης 30 Ιουν 2010 #3.322 ektor lopez έγραψε: που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά εγώ φεύγω,στους 2 τρίτος δεν χωρεί!!!
ektor lopez έγραψε: που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά εγώ φεύγω,στους 2 τρίτος δεν χωρεί!!!
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 30 Ιουν 2010 #3.323 Papazol έγραψε: Παλί περίοδο έχεις εσύ;! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σους ρε ποντικι του αγρου
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.324 ektor lopez έγραψε: που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια Κλικ για ολόκληρη προβολή... δω 'μαι μαρή απλά με έγραψες στα κάκαλα'ς
ektor lopez έγραψε: που εισαι ρε μωρο δε σε χορτασα τελευταια Κλικ για ολόκληρη προβολή... δω 'μαι μαρή απλά με έγραψες στα κάκαλα'ς
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 30 Ιουν 2010 #3.325 petrosyn έγραψε: δω 'μαι μαρή απλά με έγραψες στα κάκαλα'ς Κλικ για ολόκληρη προβολή... βλαστημισες τωρα θεα σε εχω
petrosyn έγραψε: δω 'μαι μαρή απλά με έγραψες στα κάκαλα'ς Κλικ για ολόκληρη προβολή... βλαστημισες τωρα θεα σε εχω
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.326 ektor lopez έγραψε: βλαστημισες τωρα θεα σε εχω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάπου, κάποιος, κάποτε. Δεν είσαι ο Έκτωρας που γνώρισα παλιά, κάτι έχει αλλάξει, το βλέπω Υ.Γ. Δεν γαμιέσαι πρωινιάτικα? Άντε γιατί σε λίγο βλέπω να μου έρχεται περίοδος
ektor lopez έγραψε: βλαστημισες τωρα θεα σε εχω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάπου, κάποιος, κάποτε. Δεν είσαι ο Έκτωρας που γνώρισα παλιά, κάτι έχει αλλάξει, το βλέπω Υ.Γ. Δεν γαμιέσαι πρωινιάτικα? Άντε γιατί σε λίγο βλέπω να μου έρχεται περίοδος
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 30 Ιουν 2010 #3.327 petrosyn έγραψε: Κάπου, κάποιος, κάποτε. Δεν είσαι ο Έκτωρας που γνώρισα παλιά, κάτι έχει αλλάξει, το βλέπω Υ.Γ. Δεν γαμιέσαι πρωινιάτικα? Άντε γιατί σε λίγο βλέπω να μου έρχεται περίοδος Κλικ για ολόκληρη προβολή... νταξει αντρα μου
petrosyn έγραψε: Κάπου, κάποιος, κάποτε. Δεν είσαι ο Έκτωρας που γνώρισα παλιά, κάτι έχει αλλάξει, το βλέπω Υ.Γ. Δεν γαμιέσαι πρωινιάτικα? Άντε γιατί σε λίγο βλέπω να μου έρχεται περίοδος Κλικ για ολόκληρη προβολή... νταξει αντρα μου
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.329 ektor lopez έγραψε: νταξει αντρα μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... πες μου πάντως ποιός σε πείραξε και γω θα τον εγαμήκω
ektor lopez έγραψε: νταξει αντρα μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... πες μου πάντως ποιός σε πείραξε και γω θα τον εγαμήκω
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.330 nacho_70 έγραψε: Ολλανδία ρε μουνιάααααααααααααααααααααααα Κλικ για ολόκληρη προβολή... [size=30pt]ΑΡΗΣ[/size] ρε αρχίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
nacho_70 έγραψε: Ολλανδία ρε μουνιάααααααααααααααααααααααα Κλικ για ολόκληρη προβολή... [size=30pt]ΑΡΗΣ[/size] ρε αρχίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Επισκέπτης 30 Ιουν 2010 #3.331 nacho_70 έγραψε: Ολλανδία ρε μουνιάααααααααααααααααααααααα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χέσου ρε,vamos Argentina!!! Εχάσα 10e που έπαιξα για κατάκτηση τροπαίου την Πορτογαλία!!! :'( Ποιον να ποντάρω για να κάνω αποταμίευση;;;
nacho_70 έγραψε: Ολλανδία ρε μουνιάααααααααααααααααααααααα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χέσου ρε,vamos Argentina!!! Εχάσα 10e που έπαιξα για κατάκτηση τροπαίου την Πορτογαλία!!! :'( Ποιον να ποντάρω για να κάνω αποταμίευση;;;
Επισκέπτης 30 Ιουν 2010 #3.332 petrosyn έγραψε: [size=30pt]ΑΡΗΣ[/size] ρε αρχίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Διώξε Κόντη πρώτα και ξαναμιλάμε.. Ολλανδία ρε μουνιάαααααααααααααααααα
petrosyn έγραψε: [size=30pt]ΑΡΗΣ[/size] ρε αρχίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Διώξε Κόντη πρώτα και ξαναμιλάμε.. Ολλανδία ρε μουνιάαααααααααααααααααα
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 30 Ιουν 2010 #3.333 petrosyn έγραψε: πες μου πάντως ποιός σε πείραξε και γω θα τον εγαμήκω Κλικ για ολόκληρη προβολή... μου βαζουνε λογια για σενα και δε κλεινω ματι. θα ρεψω
petrosyn έγραψε: πες μου πάντως ποιός σε πείραξε και γω θα τον εγαμήκω Κλικ για ολόκληρη προβολή... μου βαζουνε λογια για σενα και δε κλεινω ματι. θα ρεψω
Επισκέπτης 30 Ιουν 2010 #3.334 ektor lopez έγραψε: μου βαζουνε λογια για σενα και δε κλεινω ματι. θα ρεψω Κλικ για ολόκληρη προβολή...
ektor lopez έγραψε: μου βαζουνε λογια για σενα και δε κλεινω ματι. θα ρεψω Κλικ για ολόκληρη προβολή...
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.335 ektor lopez έγραψε: μου βαζουνε λογια για σενα και δε κλεινω ματι. θα ρεψω Κλικ για ολόκληρη προβολή... τα βλέπω πριγκηπέσσα μου, τα βλέπω. Ζηλεύουν τα πουστράκια αλλά δεν τους γαμώ
ektor lopez έγραψε: μου βαζουνε λογια για σενα και δε κλεινω ματι. θα ρεψω Κλικ για ολόκληρη προβολή... τα βλέπω πριγκηπέσσα μου, τα βλέπω. Ζηλεύουν τα πουστράκια αλλά δεν τους γαμώ
Επισκέπτης 30 Ιουν 2010 #3.336 Πείτε ρε ποιον να ποντάρω για νικητή,έβαλα Πορτογαλία αλλά μπούλο,θέλω να κάνω απόσβεση στα 10e που έχασα!!!
Πείτε ρε ποιον να ποντάρω για νικητή,έβαλα Πορτογαλία αλλά μπούλο,θέλω να κάνω απόσβεση στα 10e που έχασα!!!
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 30 Ιουν 2010 #3.337 petrosyn έγραψε: τα βλέπω πριγκηπέσσα μου, τα βλέπω. Ζηλεύουν τα πουστράκια αλλά δεν τους γαμώ Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε αγαπη γιορταζες ψες, χρονια σου πολλα :-*
petrosyn έγραψε: τα βλέπω πριγκηπέσσα μου, τα βλέπω. Ζηλεύουν τα πουστράκια αλλά δεν τους γαμώ Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε αγαπη γιορταζες ψες, χρονια σου πολλα :-*
Bull_ Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2005 Μηνύματα 9.887 Like 3 Πόντοι 66 30 Ιουν 2010 #3.338 ektor lopez έγραψε: ρε αγαπη γιορταζες ψες, χρονια σου πολλα :-* Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε χλιμίντζουρα,που είναι το δωράκι???? Ενα μονόπετρο,μια ανθοδέσμη έστω... Επειδή με μπερδέψατε,ποιος κάνει τον άντρα ποιος το θυληκό??? Υ.Γ. Νάτσο,θα πάρεις τα ΠΕΛΕ μου...
ektor lopez έγραψε: ρε αγαπη γιορταζες ψες, χρονια σου πολλα :-* Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε χλιμίντζουρα,που είναι το δωράκι???? Ενα μονόπετρο,μια ανθοδέσμη έστω... Επειδή με μπερδέψατε,ποιος κάνει τον άντρα ποιος το θυληκό??? Υ.Γ. Νάτσο,θα πάρεις τα ΠΕΛΕ μου...
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.339 Bull_ έγραψε: Επειδή με μπερδέψατε,ποιος κάνει τον άντρα ποιος το θυληκό??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι σημασία έχει? Αγάπη να υπάρχει
Bull_ έγραψε: Επειδή με μπερδέψατε,ποιος κάνει τον άντρα ποιος το θυληκό??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι σημασία έχει? Αγάπη να υπάρχει
hitman21 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 29 Απρ 2008 Μηνύματα 14.892 Κριτικές 2 Like 13 Πόντοι 166 30 Ιουν 2010 #3.340 το γκολακι χθες ηταν λιγακι οφ-σαιντ,ή ειναι ιδεα μου?? ριπλει απο σωστη καμερα με γραμμη δεν ειδαμε παντως..
το γκολακι χθες ηταν λιγακι οφ-σαιντ,ή ειναι ιδεα μου?? ριπλει απο σωστη καμερα με γραμμη δεν ειδαμε παντως..