Επισκέπτης
Εσύ θέλω να μου πεις με pm(μην το μάθει άλλος κ χαθούνε τα κέρδη μου),είσαι θετικός θα ξέρεις καλύτερα!!!ποια ομάδα βλέπεις κυπελούχο ρε παπαζόλο?
Η επιστήμη πάντως λέει Ολλανδία :
Εσύ θέλω να μου πεις με pm(μην το μάθει άλλος κ χαθούνε τα κέρδη μου),είσαι θετικός θα ξέρεις καλύτερα!!!ποια ομάδα βλέπεις κυπελούχο ρε παπαζόλο?
πολύ δύσκολη πρόβλεψη.Εσύ θέλω να μου πεις με pm(μην το μάθει άλλος κ χαθούνε τα κέρδη μου),είσαι θετικός θα ξέρεις καλύτερα!!!
ξέρεις ποια θα βρει στην επόμενη φάση?Θα παίξω Γκάνα τέλος!!!
Αν περάσει Ουρουγουάη έχει λογικά Βραζιλία ή Ολλανδία,σιγά!!!ξέρεις ποια θα βρει στην επόμενη φάση?
ντάξι ρε!Αν περάσει Ουρουγουάη έχει λογικά Βραζιλία ή Ολλανδία,σιγά!!!
Δεν ξέρω,νομίζω το μικρότερο....ντάξι ρε!
2 παιχνίδια και τσουπ στον τελικό!
είναι λίγο καγκουρες οι τύποι αλλά....αν το πιστέψουν, μπορούν!
ΔΩΣΕ ΓΚΑΝΑ ΛΕΜΕ! :S
οι κουμαρτζήδες πόσο της δίνουν?
κοίτα, έτσι όπως βλέπω το πρόγραμμα η πιο "λογική" τετράδα είναι:Δεν ξέρω,νομίζω το μικρότερο....
Η Βραζιλία λογικά θα φτάσει τελικό,αλλά με τέτοια σκορ:κοίτα, έτσι όπως βλέπω το πρόγραμμα η πιο "λογική" τετράδα είναι:
Βραζιλία (ή Ολλανδία)-Ουρουγουάη
Αργεντινή(ή Γερμανία)-Ισπανία (ή Πορτογαλλία)
η πιο πιθανή για μένα είναι οι ομάδες εκτός παρένθεσης!
πιθανότερος τελικός Βραζιλία-Αργεντινή
Βραζιλία-Γερμανία
Βραζιλία-Ισπανία
άρα λογικά το κύπελο είναι μπραζίλ! ;)
εκεί πόνταρε (κάνα 20ρικο, όχι παραπάνω)
και βάλε και στη Γκάνα κάνα 100ευρο να γίνει ζάπλουτος!
εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!Η Βραζιλία λογικά θα φτάσει τελικό,αλλά για κατάκτηση δεν της το έχω!!!
Αντέ χέσου,πριν Βραζιλία ή Γκάνα,τώρα Αργεντινή,δεν μπαίνει κ ο παίκτουρας για κάτι σίγουρο!!!εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!
ποιον θα έχουν αντίπαλο
πόσο "εύκολα" ή όχι (αν μπορείς να το πεις αυτό σε ημιτελικό μουντιαλ) θα έχει περάσει ο αντίπαλος
σε τι μέρα θα βρεθεί ο καθένας, κοκ.....
γι αυτό και είπα ότι είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις σ αυτό το μουντιάλ
λόγω Μαραντόνα πάντως (το αγαπημένο παιδί του....Θεού), βλέπω Αρντζεντίνα.
Αντέ χέσου,πριν Βραζιλία ή Γκάνα,τώρα Αργεντινή,δεν μπαίνει κ ο παίκτουρας για κάτι σίγουρο!!!
ρε Βραζιλία σου είπα ότι είναι το πιο πιθανό!Αντέ χέσου,πριν Βραζιλία ή Γκάνα,τώρα Αργεντινή,δεν μπαίνει κ ο παίκτουρας για κάτι σίγουρο!!!
καλά είπαμε, όλα είναι πιθανά!
[move]ΓΕΡΜΑΝΙΑ [/move]
Σιγά την Γερμανία,μία χαψιά την εχεί η Αργεντινή!!!ρε Βραζιλία σου είπα ότι είναι το πιο πιθανό!
Γκάνα ρίχνεις μπας και πιάσεις το τζόκερ....
Αργεντινή δεν ξέρω, δεν με πείθει (όπως και οι υπόλοιπες, το είπα πιο πάνω), αλλά ο Μαραντόνα παντού μπορεί να βάλει το...χεράκι του.
Θα ξεκαθαρίσει πάντως πολύ το τοπίο στον επόμενο γύρο.
και το πιο δύσκολο ματς ίσως το έχουν οι αργεντίνοι
οι γερμανοί σήμερα χωρίς να παίξουν μπάλα, έριξαν 4 γκολάκια στα εγγλεζάκια!
και χωρίς να δείξουν ότι ξέρουν και μπάλα ε?