Απογοητευση μεγαλη με την Αγγλια σημερα...Δεν με νοιαζει τι μπαλα επαιξε στους ομιλους, εγω ειμαι της λογικης οτι η μπαλα που θα μπορεσεις να παιξεις στα νοκ αουτ μετραει .Τα πραγματα μπορει να ηταν διαφορετικα για τους Αγγλους βεβαια αν μετραγε το πεντακαθαρο γκολ του Φρανκι που δεν χρειαζοταν ουτε καν ριπλει αλλα οι γελοιοι οι Ουρουγουανοι ,γαμω την Νοτια Αμερικη ολη , ειχαν αλλη γνωμη . Το σκορ δεν νομιζω πως αντιπροσωπευει την εικονα του παιχνιδιου .Ενταξει ,χωμα οι Αγγλοι συμφωνω ,δεν ειναι αμυνα αυτη , ανυπαρκτο συστημα , Μιλνερ Μπαρυ Τζεημς οτι να ναι αλλα αν ειδατε ,στο 3-1 μετα απο εκτελεση φαουλ του Λαμπαρντ ,βγαινουν σε αντεπιθεση οι Γερμανοι και πισω απο την σεντρα ειναι μονο ενας Αγγλος ,με τον Λαμπαρντ να τρεχει να γυρισει ισα ισα .Ενταξει , με τετοια αντεπιθεση βαζω κι εγω γκολ (χωρις να θελω να απαξιωσω την ομαδα της Γερμανιας .Και στο 4ο γκολ κατι παρομοιο παλι με τον Μπαρυ να τρωει σακουλα απο τον Οζιλ . Τι να κανουμε , φετος πιστευα οτι ηταν η χρονια των λιονταριων αλλα για ακομα μια φορα δυστυχως απογοητευση.....
Μεγαλο παιχνιδι κατα τη γνωμη μου ο Μιλερ οπου εβγαλε κατι πολυ καλες πασες και ειδικα ο Οζιλ που ως τωρα παιζει και να ειναι ο καλυτερος παικτης της διοργανωσης .Εχει τεραστιες προοπτικες και αμα παει σε καμια Μπαγερν Μοναχου τον Σεπτεμβρη μπορει να γινει μεγαλη παιχτουρα.