η εθνική 'επαιξε όπως θέλουμε νά παίζει μέ πάθος
αξίζουν συγχαρητηρια ταδωσαν όλα στό γήπεδο
κάθομε καί διαβάζω βλακίες πού γράφουν πολλοι για τόν οττο
άποψη μου είναι ότι ήταν άψογο τό σύστημα του..
όχι γιατί δεν είχε βάλει 2 τερματοφύλακες
τί θέλατε μέ αυτη τήν ομάδα να παιζε επιθετικά καί νά τρωγαμε 7??
όχι, να έπαιζε ορθολογικά και ας τα τρώγαμε. Το ξέραμε πως ήταν ανώτερη ομάδα. Το να παίξεις ταμπούρι χωρίς νόημα δεν το καταλαβαίνω. Το να κυνηγήσεις τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχεις και να μην τα καταφέρεις - κι ας φας 7 και 10 στο κεφάλι - μου δίνει νόημα. Στο κάτω κάτω με την Αργεντινή παίζω, αλλά αν δεν κερδίσω αποκλείομαι - ποιος θα μου πει γιατί τα έπαιξα όλα για όλα;
δέν είδατε όταν προσπαθήσαμε νά ανοιχτούμε μέ τήν αλλαγη τού νίνη τί έγινε??
καί τί έκανε ο νίνη πού χαλάσατε τόσο καιρο τόν κόσμο πού δέν τόν βάζει??
κρίνεις ένα παίκτη όταν τον βάζει να παίζει σε ορθολογικά στημένη ομάδα. Όχι όταν παίζει σε τουρλουμπούκι. Τον κρίνεις μόνο για τις προσωπικές ενέργειες, αλλά τι προσωπικές ενέργειες μπορούσε να κάνει ένας παίκτης που δεν είχε επιθετικό να δώσει την μπάλα;;
άποψη μου είναι ότι εάν δέν εμπενε ο νίνη μπορούσαμε και ισοπαλία...αλλά κέρδιζε καί η κορεα κάτι έπρεπε νά κανει...
και θα έβαζες την ισοπαλία σου στον κώλο σου γιατί δεν σου κάνει τίποτα. Αν δεν πας για την πρόκριση από τον όμιλο πες το μας από την αρχή να γλυτώσουμε και τα χρήματα της αποστολής.
νάβαζε και σαλπικίδη η γκέκα καί νά ρισκάρει??
έλεος 4 θά τρώγαμε
και τι έγινε; Είπε κανένας στην Κορέα (που είχε μάλιστα και τρίτο ματς μετά οπότε θα μπορούσε να παίξει ταμπούρι αλλά δεν το έκανε) για ποιο λόγο έφαγε 4; Είπε κανείς πως ξεκατινιάστηκε; Και να τα φάει δηλαδή τι έγινε; Θα αμαυρωθούν τα στατιστικά του Περούκα;
Προτιμάς τα 2 από την Κορέα από το να φας 4 ή 7 από την αργεντινή;
ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ??παιζοταν??
γιατί - είδες να προβάλλει καμιά σοβαρή αντίσταση η Ελλάδα; Το τουρλουμπούκι όλη μαζί μπροστά στο τέρμα δεν λέγεται στήσιμο ομάδας.
ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ μόνο έτσι θά φέρνουμε αποτελέσματα μέ μεγάλες ομάδες...
πες μου σε παρακαλώ ποιος παίκτης θα έβγαινε στην αντεπίθεση. Και ποιος θα έβαζε το γκολ - έτσι να σε χαρώ για τις απόψεις σου
ευγε στήν ομάδα καί στόν οττο
και στη Τζούλια και τη Ντούβλη για το βίντεο και στον Γιωργάκη για την εκλογή του και στον Πουρουπουπού για την περιγραφή του.
Τώρα που φεύγει, πες στον πρόεδρα να τον πάρει στον ΟΣΦΠ και μετά πες μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω 50 καφάσια με πρόβιο γιαούρτι στο παράθυρό σου την ώρα που θα το ανοίγεις.
θες να έχεις και άποψη για προπονητή του Ολυμπιακού καημένε....