Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πρεπει να του βαλανε χερι μετα την πρωτη 11αδα. Αλλιως θα συνεχιζε με Αγγελο Αχριστεα
Εκείνη η 11άδα με 2-3 αλλαγές ήταν έτοιμη για αγώνα παλαιμάχων.
πρεπει να του βαλανε χερι μετα την πρωτη 11αδα. Αλλιως θα συνεχιζε με Αγγελο Αχριστεα
Βρες μου την Κορέα κ πες μου αν δικαιολογείται το 2-0,σαφώς κανείς νορμάλ δεν έχει παράπονο για το σημερίνο!!!
Αρά έχουμε 11 κατώτερους παίκτες από τους Κορεάτες θες να πεις;;;Αν δεις την ενδεκάδα με την κορέα όχι μόνο δικαιολογείται...και λίγα έγραψε..
Ολόκληρη Αιγυπτός με τον Μ.Zidane!!!κοιτα ποιον εχεις απο επανω σου κ μετα θα μου πεις τι αξιζει η λιστα
Αρά έχουμε 11 κατώτερους παίκτες από τους Κορεάτες θες να πεις;;;
Αρά ποιο το συμπέρασμα;;;;
Ευχαριστούμε Οτό πάντως δεν νομίζω!!!
Έτσι ακριβώς. Μπράβο στα παιδιά για τη σημερινή προσπάθεια.
Ρεχάγκελ, ευχαριστούμε για όλα αλλά ήρθε η ώρα να βγεις και τυπικά στη σύνταξη.
Όταν ξεκίνησε την καριέρα του ο Παρθενώνας ήταν ακόμα γιαπί!!!
Την ώρα που έγιναν οι τραυματισμοί η κορέα κέρδιζε, ο ρεχάγκελ το είχε μάθει και η εθνική δεν είχε καμία ελπίδα να περάσει με ισοπαλία και όμως ο ρεχάγκελ δεν έβαλε επιθετικό. Θα δεχόμουν να έβαζε και 2ο τρεματοφύλακα για να κρατήσουμε το 0-0 και να περνάγαμε αλλα το θέμα είναι οτι ΔΕΝ περνάγαμε με το 0-0!!! Και απο ότι καταλαβαίνω οτι έκανε το έκανε για να μην φάει 4-5, αυτό μάλλον τον έκαιγε βασικά, μην του βγεί το όνομα οτι έφαγε πολλά γκολ, μην ξεφτυλιστεί.
Του Σαμαρά του έλειπε το καροτσάκι της λαικής για να βάλει τα ψώνια, τι ζόρι τραβάει ο ρεχάγκελ και γαμάει έτσι την ομάδα με τις επιλογές του δεν μπορώ να καταλάβω.
Αυτο ακριβώς λέω και γω οτι έπρεπε να είχε ρισκάρει, έπρεπε να έχει βάλει επιθετικό.azor διαφωνω. Το σκορ τελειωσε 2-2. θα μπορουσε να ρισκαρει. Αυτη ειναι η δουλεια του για το καλο της ομαδας του κ οχι για το καλο το δικο του
αζορ??? δεν σε θυμάμαι.τωρα τελευταία αρχισες να γραφεις?
....εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει καποιος που εχει αρχιδια εκει μεσα και να πει αληθειες......αλλα ποιος περιμενεις να τα πει ?
Οι παικτες που τους καλει και ειναι βολεμενοι ?
Ο ανυπαρκτος Τοπαλιδης που απο τα αζητητα εγινε προπονητης και κανει το κοροιδο ?
Η βλακοφατσα ο Πιλαβιος η Φιλιπινεζα του Κοκκαλη και του Πατερα ?
Οταν βγηκε αλλαγη ο Καρα στο πρωτο ματς με Κορεα , δηλωσε μετα οτι θα ειπωθουν καποια πραγματα υποννοωντας κατι......για να δουμε.....
.....
Μετά απά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία του 04 επρεπέ να είχε φύγει..απλά πράγματα..ΚΑΙ πρωταθλητής ΚΑΙ μάγκας...
Να μας πει γιατί πλην του Σαλπιγγίδη πήρε για την επιθετική γραμμή Σαμαρά,Χαριστέα,Καπετάν(ι)ο.....
Μετά απά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία του 04 επρεπέ να είχε φύγει..απλά πράγματα..ΚΑΙ πρωταθλητής ΚΑΙ μάγκας...