Νέα

Μουνόψειρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Παιδιά η ερώτηση μου ήταν αν η ψείρα εξακολουθεί να παίζει ή έχει ψιλοεξαφανιστεί και να μην ανησυχούμε πολύ.
Σήμερα όλο και περισσότερες πουτάνες ξυρίζονται αλλά συχνότερα αφήνουν τριγωνάκι ή τις πετυχαίνεις με μαλλί εβδομάδας.
Να πεις ευχαριστώ δε θα πάρω ε πάει πολύ, άρα μένεις και ρίχνεις σπρέη μετά ; Δεν πρέπει να το ψεκάζεις συχνότερα από δύο στο μήνα, άρα τι γίνεται ;
Η ψείρα έχει χρώμα γκρι-μπεζ (σωστά το είπε συναγωνιστής νωρίτερα) και μέγεθος μέχρι ένα χιλιοστό. Μαγκώνεται στην τρίχα και πάει και χώνεται στη ρίζα της όπου φωλιάζει και τότε φαίνεται σαν καφε-μαύρο σκουπιδάκι που όταν το πιέσεις βγαίνει και μένει στο χέρι σου. Τότε αν το παρατηρήσεις βλέπεις ότι το σκουπιδάκι κουνιέται και welcome στο club. Εκεί στη ρίζα η ψείρα κάνει αυγά που σε μερικές μέρες βγάζουν άλλες ψείρες που πάνε σε άλλες τρίχες και ξαναγεννάνε και έτσι σε σύντομο διάστημα έχεις γεμίσει ολόκληρος.
ʼμα η τρίχα είναι κοντή δεν κάνει διαφορά, ίσα ίσα που η ψείρα πάει γρηγορότερα στη ρίζα και φωλιάζει.
Τώρα στο ξύρισμα γυαλί δεν ξέρω, πάντως ρε παιδιά άμα κινείσαι και σε κανονικές γυναίκες δε σε παίρνει να είσαι ξυρισμένος, για σοβαρευτείτε εκτός πιά κι αν έχει τόσο αλλάξει η μόδα και δεν το ξέρω, πάντως στην κατηγορία μου το ξύρισμα εκεί είναι απλά αδύνατο.
Λοιπόν επανέρχομαι στην ερώτηση, παίζει ψείρα σήμερα, ας απαντήσει κανένας με εμπειρία.   

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοί συναγωνιστές μετά από παρότρυνση μέλους του σάιτ αποφασίζω να σας γράψω αυτό που μου έχει συμβεί αυτές τις μέρες σε οίκο της οδού Φυλής(η μαρτυρία μου δεν έχει ούτε σκοπό να κάνω μαύρη διαφήμιση για τον εν λόγω οίκο μα ούτε και να σας προτρέψω να τον αποφύγετε ή να πανικοβλη8είτε!)
Πριν 10 μέρες περίπου επισκέφτηκα το εν λόγω κατάστημα και έτυχε να έχω επαφή με την κοπέλα(ρουμανικής καταγωγής),μεσημεράκι κα8ημερινής...Το συγκεκριμένο κατάστημα το έχω επισκεφτεί πάμπολες φορές στο παρελ8όν.(ρωσίδες,ρουμάνες,βουλγάρες...)
Μόλις προχτές ανακάλυψα ψιλαφίζοντας τον 'Μήτσο' μου ότι ανάμεσα στις τρίχες όπως και στα πόδια μου πολύ ψηλά,υπήρχαν κάποια στίγματα,όπου στην αρχή 8εώρησα ότι πρόκειται για κάποιες τρίχες που διπλώνουν...κοιτώντας περισσότερο προσεκτικά παρατήρησα ότι αυτά τα μικρά πραγματάκια περπατάνε!!!
Χωρίς να επισκεφτώ κάποιον γιατρό αλλά μιλώντας με λεπτομέρειες στο τηλέφωνο με γνωστό μου γιατρό,μου είπε ότι πρόκειται για τις κοινές μουνόψειρες...αμέσως ζήτησα απ'τον φαρμακοποιό μου να μου δώσει ό,τι μπορεί για να το καταπολεμήσω...
Μου έδωσε ένα σαμπουαν με μηλόξυδο και μια λοσιόν για μετά το λούσιμο :2funny:...Με αυτά μου είπε 8α δω δραστικό αποτέλεσμα!
Το ζήτημα είναι ότι τα πλασματάκια αυτά ήταν καρφωμένα στο δέρμα μου και ρουφούσαν ακατάπαυστα ΑΙΜΑ!!!(αυτό συνεπάγεται ότι άμεσα πρέπει να κάνω εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα και ότι άλλο...)
Ανακεφαλαιώνοντας αυτό που σας προτρέπω να κάνετε είναι να 'ψαχτείτε' όσο μπορείτε...είναι ίσως η ώρα να σκεφτούμε όλοι με τη λογική του πάνω κεφαλιού κι ΟΧΙ του κάτω...
'Ολοι αναζητάμε την ηδονή και σίγουρα δεν μπορούμε σε κά8ε σπίτι που μπαίνουμε να ψάχνουμε τα κορίτσια και να τσεκάρουμε αν έχουν ή όχι οτιδήποτε ενοχλητικό...δεν μπορούμε να τους κάνουμε εξέταση αίματος ή να τις ξεψειρίζουμε!
Αναρωτη8είτε μόνο κά8ε φορά που επισκέπτεστε ένα μπουρδέλο,στούντιο ή ένα σίτυ τουρ,όταν ξαπλώνετε σε ένα κρεββάτι,ποιός έχει περάσει από κει,και τι μπορεί να έχει αφήσει,στο κρεββάτι ή στην κοπέλα!
Αυτά!όχι απλά σεμνά και ταπεινά,αλλά αν8ρώπινα!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γι αυτό να προτιμάς τις κοπέλες με ξυρισμένη μουνίθρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λάθος το διόρθωσα.

Malcolm seX

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να ξυριζεις και εσυ τα αρχιδια σου

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να ξυριζεις και εσυ τα αρχιδια σου

ξυρισμενα παντα φιλε...παντα στην τριχα ειμαι!δεν στο λεω για να το παιξω ειναι η πραγματικοτητα...το 8ρεντ ανοιχτηκε για να προσεχει ο κοσμος!δεν 8α τον σωσω εγω!μια οικογενεια ειμαστε εδω μεσα γαμω το στανιο μου >:(

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εδω  θυμασαι ποτε πηγες και την εθνικοτητα γιατι δεν μας λες σε ποια πηγες και σε κολλησε ψειρες.Αφου δεν το λες σε θεωρω συκοφαντη

εισαι ελευ8ερος να με 8εωρησεις οτι 8ες...οπως κι εγω να σε 8εωρησω τσατσο,τσατσα και νταβα που 8ιγεσαι γιατι 8α σου πεσει η δουλεια!!!
φιλε συνερ8ε και διαβασε ξανα οτι εγραψα...σου στελνω πμ να σου πω που κολλησα...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε καλά έκανες και το 'γραψες.
Απλά μερικά σχόλια :
1) Μήπως οι ψείρες αυτές κολλάνε και από τα σεντόνια ή μόνο από άνθρωπο ; Όποιος ξέρει ας πει.

2) Ανατρίχιασα που το διάβασα , σίγουρα δε θα ήθελα αυτά τα σιχαμένα ζωίφια στα αρχίδια μου , αλλά οπωσδήποτε είναι το πιο "λάιτ" από τα άλλα αφροδίσια.

3) Δεν κατάλαβα με πιο σκεπτικό σου είπαν εξετάσεις για αφροδίσια.Επειδή τους είπες ότι πας με ιερόδουλες γενικά ή μπορούν οι ίδιες οι ψείρες να μεταδώσουν κάτι ; Γιατί τουλάχιστον λένε πως έντομα (πχ κουνούπια) δεν μπορούν να μεταφέρουν AIDS.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε καλά έκανες και το 'γραψες.
Απλά μερικά σχόλια :
1) Μήπως οι ψείρες αυτές κολλάνε και από τα σεντόνια ή μόνο από άνθρωπο ; Όποιος ξέρει ας πει.

2) Ανατρίχιασα που το διάβασα , σίγουρα δε θα ήθελα αυτά τα σιχαμένα ζωίφια στα αρχίδια μου , αλλά οπωσδήποτε είναι το πιο "λάιτ" από τα άλλα αφροδίσια.

3) Δεν κατάλαβα με πιο σκεπτικό σου είπαν εξετάσεις για αφροδίσια.Επειδή τους είπες ότι πας με ιερόδουλες γενικά ή μπορούν οι ίδιες οι ψείρες να μεταδώσουν κάτι ; Γιατί τουλάχιστον λένε πως έντομα (πχ κουνούπια) δεν μπορούν να μεταφέρουν AIDS.
να σαι καλα ρε φιλε!!!να κι ενας αν8ρωπος!!!
για αφροδισια 8α κανω με δικη μου πρωτοβουλια εξετασεις...ποτε δεν ξερεις που ηταν πριν κολλημενα...η ψειρα γενναει..κονιδα..η κονιδα παει παντου...σεντονια πατωμα γεννητικα οργανα...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
περαστικα φιλτατε... 

μονο αυτο,τι να πω... 

μονο που το διαβασα... :S :S :S :S

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
περαστικα φιλτατε... 

μονο αυτο,τι να πω... 

μονο που το διαβασα... :S :S :S :S

Να σαι καλα σιλβα!!!τυχαινει να γνωριζω προσωπικα τον σεβαλιε φιντελε!!!γαμω τα παιδια!!!σαν μοντερειτορ που ειναι ασ μπει μια ταξη να μην γραφονται μαλακιες οταν ειναι για το καλο των παιδιων...οποιος 8ελει να μαθει που το επαθα μου ζηταει και του στελνω πμ....εδω δεν μπορω να γραψω τιποτα παραπανω απ οτι εγραψα!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
να σαι καλα ρε φιλε!!!να κι ενας αν8ρωπος!!!
για αφροδισια 8α κανω με δικη μου πρωτοβουλια εξετασεις...ποτε δεν ξερεις που ηταν πριν κολλημενα...η ψειρα γενναει..κονιδα..η κονιδα παει παντου...σεντονια πατωμα γεννητικα οργανα...
Φίλε σιγουρα δεν ειχες παει εκεινες τις μερες και με αλλη κοπελα??Ειτε πουτανα είτε όχι....
Και αν όχι και εισαι απολυτως σιγουρος απο ποια το κολλησες,νομιζω οτι θα επρεπε να το αναφερεις το ονομα της και που δουλευει....

Αλλιως τί νοημα εχει η εκκληση σου,αν δεν μας πεις πού ειναι ο κινδυνος?
Ειναι αστειο να αφοριζουμε ολα τα μπουρδελα και όχι αυτο στο οποιο συνεβη το ''θεμα''......

uakan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε περαστικα και ευχομαι να μην εχεις κολλησει τιποτα...αλλα εισαι σαν τον Ευαγγελατο και την εκπομπη του τις Αποδειξεις!
Αυτο εδω το site περιεχει σχολια,κριτικες,βαθμολογιες και καθε ειδους αποψη με σκοπο αυτο που μας αρεσει τοσο πολυ(το πληρωμενο σεξ δηλαδη)να γινει ακομα καλυτερο και με σεβασμο προς ολους!Τα κοριτσια,τα σπιτια και κυριως εμας!πριν 20 χρονια οι υπηρεσιες που υπαρχουν τωρα...δεν υπηρχαν ουτε σαν σκεψη!τα πραγματα γινονται καλυτερα οταν και εμεις συμβαλλουμε σε αυτο!Αυτη η σελιδα εχει προσθεσει εστω και ενα μικρο λιθαρακι.
Οποτε αντι να λεμε αερολογιες καλυτερα να μας ονομασεις την κοπελα και το σπιτι που πηγες για να μπορεσουμε και εμεις αλλα και τα σπιτια να προστατευτουμε απο τετοιους κινδυνους!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εδω  θυμασαι ποτε πηγες και την εθνικοτητα γιατι δεν μας λες σε ποια πηγες και σε κολλησε ψειρες.Αφου δεν το λες σε θεωρω συκοφαντη

Ζητα το με πμ το ονομα της κοπελας.
Και πες της κοπελας να προσεχει αφου ετσι κι αλλιως εγω εβγαλα το συμπερασμα πως στανταρ εχεις καποιο κοννε με την συγκεκιρμενη κοπελα. Κοινως εισαι Νταβας της.  :birdman:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μαστορα λες μ@λ@κιες με το κιλο.
Δεν πηρες γραμμη ουτε στο ελαχιστο τι εγραψε το παλικαρι!

ευχαριστω σπιντ!ευχαριστω ρε παιδια...εχετε το νου σας γαμω τον αντι8εο μου πραγματικα!περαστικο ειναι ελπιζω χωρις εξτρα προβληματα...οτι εκανα το εκανα με την ψυχη μου...ειμαι 34χρονων κι εχω γαμισει του κοσμου τα μουνια σε ολες τις ηπειρους...δεν μπαινω εδω ουτε να το παιξω καποιος ουτε τπτ αλλο...εγραψα...ανθρωπινα και μονο!τπτ αλλο :huh:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερω τι παιζει μαγγες...ανοιξα ενα τοπικ...οπως ανοιγει ο κα8ενας και γραφει για το κα8ε τι...οταν προκειται για μαζατζιδικα και γραφει ο κα8ενας για το κα8ε μαγαζι...γραφει στο τοπικ...πχ μασατζιδικα που γαμας...και γραφουν για καλιροης κλπκλπ
λεφ210 δεν εχει τυχει να παω σε μασατζιδικο στην ελλαδα...
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ειναι δυνατον αν8ρωποι που εχουν γραψει 1 φορα μονο σχολιο,μιλανε με τον τροπο που μιλανε....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ξερω τι παιζει μαγγες...ανοιξα ενα τοπικ...οπως ανοιγει ο κα8ενας και γραφει για το κα8ε τι...οταν προκειται για μαζατζιδικα και γραφει ο κα8ενας για το κα8ε μαγαζι...γραφει στο τοπικ...πχ μασατζιδικα που γαμας...και γραφουν για καλιροης κλπκλπ
λεφ210 δεν εχει τυχει να παω σε μασατζιδικο στην ελλαδα...
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ειναι δυνατον αν8ρωποι που εχουν γραψει 1 φορα μονο σχολιο,μιλανε με τον τροπο που μιλανε....
μην μασας τυπε μου
καλα εκανες
σου ετυχε κατι και το εγραψες
οποιον ενδιαφερει αν σου ζητησει με πμ το ονομα και το μαγαζι

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Kαλα φιλαρακο το ξεφτυλισες το θεμα και το εφερες και σε προσωπικο επιπεδο.Λοιπον να μπει ενας mod να το κανει συγχωνευση γιατι υπαρχει ιδιο θεμα που ανοιξε παλια και καποιο αλλο μελος.Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου οτι αναλογα με τα μηνυματα που εχει καποιος πρεπει να μιλαει η οχι.Καλα να περνας και μακρια απο μπουρδελα θα κολλησεις τιποτα απο τον αερα

Υ.Σ Οτι αντιθετο λεγεται εδω ολοι απακαλουν τον αλλο νταβα.

μου κανει εντυπωση που με μολις 4 μηνυματα διαλεγεις αυτο για να σχολιασεις...ξεφτιλα ειναι ο τροπος που μιλας!
το εδω λοιπον μιας και μιλας για το 'εδω' αφου δεν σε εκφραζει γιατι ασχολησαι? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom