Νέα

Μουνί,θα μου φέρνεις τσιγάρα στην κόλαση ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
[size=14pt]Ερωτικές Αμαρτίες που οδηγούν καρφί στη κόλαση..[/size]

Η εκτός γάμου συνουσία, με άλλα λόγια οι προγαμιαίες σχέσεις, συνιστούν το κανονικό αδίκημα της πορνείας. Ο άνδρας που διαπράττει το αδίκημα χαρακτηρίζεται πόρνος και η γυναίκα πόρνη. Προσβάλλοντας την ιερότητα της επιτρεπόμενης στο πλαίσιο του γάμου σαρκικής συνομιλίας των δύο φύλων, η πορνεία επισύρει διαφορετική τιμωρία για ιερείς και λαϊκούς. Συγκεκριμένα, ο ιερέας που υποπίπτει στο αμάρτημα της πορνείας καθαιρείται. Πρεσβύτερος ή διάκονος που φίλησε γυναίκα ("δους εμπαθές φίλημα") και μίανε τα χείλη του ("εν χείλεσι μιανθείς") τιμωρείται με αργία, η διάρκεια της οποίας καθορίζεται κατά περίπτωση. Καθαίρεση περιμένει, αντιθέτως, τον κληρικό που προχωρά την ανήθικη πράξη πέραν του φιλήματος, καθώς και εκείνον που χρησιμοποιεί τα χείλη του για να προβεί σε ακόλαστη πράξη με γυναίκα. Καθαιρείται επίσης και ο έγγαμος υποδιάκονος, αν αποκαλυφθεί ότι συνουσιάστηκε με τη γυναίκα του πριν από το γάμο. Μοναχός ή μοναχή που διέπραξε το αδίκημα της πορνείας τιμωρείται με απλό αφορισμό επτά ετών και δεν κατατάσσεται ποτέ στον κλήρο.

Απλός αφορισμός περιμένει και τον λαϊκό που θα υποπέσει στο αδίκημα της πορνείας. Η ποινή αυτή κυμαίνεται μεταξύ επτά και εννέα ετών και μπορεί να αυξομειωθεί ανάλογα με τη μεταμέλεια του αμαρτωλού. Αν το αδίκημα διεπράχθη με ετερόθρησκο ή ετερόδοξο, η ποινή ανέρχεται σε τρία χρόνια, τα οποία πρέπει να περάσουν με ξηροφαγία (μετά την ένατη ημέρα) και με διακόσιες γονυκλισίες ημερησίως. Η ίδια ποινή, αλλά με τριακόσιες γονυκλισίες, επιβάλλεται και στη γυναίκα που εκπορνεύτηκε με ευνούχο. Μια μέτρια ποινή επιβάλλεται επίσης σε εκείνον που αποφάσισε να υποπέσει στο αμάρτημα της πορνείας, αλλά εμποδίστηκε από εξωτερικά γεγονότα και από την επέμβαση της Θείας Χάριτος.

Οι ονειρώξεις απαγορεύονται ρητά από το εκκλησιαστικό δίκαιο, εκτός κι αν οφείλονται σε νόσο ή άλλη φυσική αιτία. Αν αιτία της είναι η "βραδινή οινοποσία, η πολυφαγία ή ο πονηρός λογισμός", η ονείρωξη θεωρείται ότι έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου, ο οποίος ως εκ τούτου οφείλει να τιμωρηθεί με απομάκρυνση από την κοινωνία των πιστών για μία ημέρα, να ψάλει τον Ν' Ψαλμό και να τελέσει 49 γονυκλισίες.

Σοβαρότερα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του αυνανισμού. Αν ένας κληρικός προκαλέσει την έκκριση του σπέρματός του με αυτόν τον τρόπο, τιμωρείται με αργία ενός έτους. Φτάνει, βέβαια, να κόψει τη συνήθειά του: αν την ασκεί κατ' εξακολούθηση, τότε καθαιρείται. Αν ο αυνανιζόμενος είναι λαϊκός ή μοναχός, τότε τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως. Διπλάσια ως προς τις ημέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας, αλλά ίδια ως προς τον αριθμό των γονυκλισιών, είναι τέλος η τιμωρία εκείνου που συμμετείχε σε αμοιβαίο αυνανισμό ("διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν").

Πηγή: Π. Παναγιωτάκου, "Σύστημα του Εκκλησιαστικού Δικαίου κατά την εν Ελλάδι ισχύν αυτού", τόμος τρίτος, "Το Ποινικόν Δίκαιον της Εκκλησίας", Αθήνα 1962, σ. 585-622 (Ελευθεροτυπία, 13/2/2000)

Ας ετοιμαστούμε αμαρτωλοί της ηδονής...οι διατάξεις του Εκκλησιαστικού Δικαίου αφορούν και τους λαϊκούς..αλλα με λίγες διαφορετικές ποινές......πάντως..το ακούω το καζάνι..www.freesmileys.org] [/url]

Η εκκλησιά μας ειναι ελαφρώς πίσω νομίζω...μια ανανέωση δεν θα έκανε κακό..

Συνημμένα

• pd_hell_070706_ms.jpg
    pd_hell_070706_ms.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 18

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Όλοι εκεί θα βράσουμε κάποια μέρα.Στο καζάνι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[size=14pt]Ερωτικές Αμαρτίες που οδηγούν καρφί στη κόλαση..[/size]

Η εκτός γάμου συνουσία, με άλλα λόγια οι προγαμιαίες σχέσεις, συνιστούν το κανονικό αδίκημα της πορνείας. Ο άνδρας που διαπράττει το αδίκημα χαρακτηρίζεται πόρνος και η γυναίκα πόρνη. Προσβάλλοντας την ιερότητα της επιτρεπόμενης στο πλαίσιο του γάμου σαρκικής συνομιλίας των δύο φύλων, η πορνεία επισύρει διαφορετική τιμωρία για ιερείς και λαϊκούς. Συγκεκριμένα, ο ιερέας που υποπίπτει στο αμάρτημα της πορνείας καθαιρείται. Πρεσβύτερος ή διάκονος που φίλησε γυναίκα ("δους εμπαθές φίλημα") και μίανε τα χείλη του ("εν χείλεσι μιανθείς") τιμωρείται με αργία, η διάρκεια της οποίας καθορίζεται κατά περίπτωση. Καθαίρεση περιμένει, αντιθέτως, τον κληρικό που προχωρά την ανήθικη πράξη πέραν του φιλήματος, καθώς και εκείνον που χρησιμοποιεί τα χείλη του για να προβεί σε ακόλαστη πράξη με γυναίκα. Καθαιρείται επίσης και ο έγγαμος υποδιάκονος, αν αποκαλυφθεί ότι συνουσιάστηκε με τη γυναίκα του πριν από το γάμο. Μοναχός ή μοναχή που διέπραξε το αδίκημα της πορνείας τιμωρείται με απλό αφορισμό επτά ετών και δεν κατατάσσεται ποτέ στον κλήρο.

Απλός αφορισμός περιμένει και τον λαϊκό που θα υποπέσει στο αδίκημα της πορνείας. Η ποινή αυτή κυμαίνεται μεταξύ επτά και εννέα ετών και μπορεί να αυξομειωθεί ανάλογα με τη μεταμέλεια του αμαρτωλού. Αν το αδίκημα διεπράχθη με ετερόθρησκο ή ετερόδοξο, η ποινή ανέρχεται σε τρία χρόνια, τα οποία πρέπει να περάσουν με ξηροφαγία (μετά την ένατη ημέρα) και με διακόσιες γονυκλισίες ημερησίως. Η ίδια ποινή, αλλά με τριακόσιες γονυκλισίες, επιβάλλεται και στη γυναίκα που εκπορνεύτηκε με ευνούχο. Μια μέτρια ποινή επιβάλλεται επίσης σε εκείνον που αποφάσισε να υποπέσει στο αμάρτημα της πορνείας, αλλά εμποδίστηκε από εξωτερικά γεγονότα και από την επέμβαση της Θείας Χάριτος.

Οι ονειρώξεις απαγορεύονται ρητά από το εκκλησιαστικό δίκαιο, εκτός κι αν οφείλονται σε νόσο ή άλλη φυσική αιτία. Αν αιτία της είναι η "βραδινή οινοποσία, η πολυφαγία ή ο πονηρός λογισμός", η ονείρωξη θεωρείται ότι έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου, ο οποίος ως εκ τούτου οφείλει να τιμωρηθεί με απομάκρυνση από την κοινωνία των πιστών για μία ημέρα, να ψάλει τον Ν' Ψαλμό και να τελέσει 49 γονυκλισίες.

Σοβαρότερα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του αυνανισμού. Αν ένας κληρικός προκαλέσει την έκκριση του σπέρματός του με αυτόν τον τρόπο, τιμωρείται με αργία ενός έτους. Φτάνει, βέβαια, να κόψει τη συνήθειά του: αν την ασκεί κατ' εξακολούθηση, τότε καθαιρείται. Αν ο αυνανιζόμενος είναι λαϊκός ή μοναχός, τότε τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως. Διπλάσια ως προς τις ημέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας, αλλά ίδια ως προς τον αριθμό των γονυκλισιών, είναι τέλος η τιμωρία εκείνου που συμμετείχε σε αμοιβαίο αυνανισμό ("διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν").

Πηγή: Π. Παναγιωτάκου, "Σύστημα του Εκκλησιαστικού Δικαίου κατά την εν Ελλάδι ισχύν αυτού", τόμος τρίτος, "Το Ποινικόν Δίκαιον της Εκκλησίας", Αθήνα 1962, σ. 585-622 (Ελευθεροτυπία, 13/2/2000)

Ας ετοιμαστούμε αμαρτωλοί της ηδονής...οι διατάξεις του Εκκλησιαστικού Δικαίου αφορούν και τους λαϊκούς..αλλα με λίγες διαφορετικές ποινές......πάντως..το ακούω το καζάνι..www.freesmileys.org] [/url]

Η εκκλησιά μας ειναι ελαφρώς πίσω νομίζω...μια ανανέωση δεν θα έκανε κακό..

Περαστικα τους.....

Δεν θυμαμαι να ειπε τετοια πραγματα ο Χριστος ....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:μωρε ας περασω εγω καλα εν ζωη και ας με κυνηγανε χιλιοι διαολοι οταν ψοφησω.η εκκλησια ειναι για τους χαζους και τους φοβισμενους

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Καθαίρεση περιμένει και εκείνον που χρησιμοποιεί τα χείλη του για να προβεί σε ακόλαστη πράξη με γυναίκα.

δηλαδη ποια αλλη "ακολαστη πραξη με τα χειλη" εκτος απο το φιλι υπαρχει? Δεν πιστευω να εννοει... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καθαιρείται επίσης και ο έγγαμος υποδιάκονος, αν αποκαλυφθεί ότι συνουσιάστηκε με τη γυναίκα του πριν από το γάμο

και που το ξερουν? βαζουν καμερες και παρακολουθουν τους αραβωνιασμενους μεχρι το γαμο?

Αν το αδίκημα διεπράχθη με ετερόθρησκο ή ετερόδοξο, η ποινή ανέρχεται σε τρία χρόνια, τα οποία πρέπει να περάσουν με ξηροφαγία
Εεεε! βεβαια! Αρα συμφερει περισσοτερο να γαμας Ορθοδοξη ειδαλλως θα τη βγαλεις τρωγωντας ακριδες!

και με διακόσιες γονυκλισίες ημερησίως
Μετα απο αυτο δεν θα μπορεις να γαμας παρα μονο... ορθιος!!! (λετε γιαυτο να λεγονται... "ορθοδοξοι"? απο τις πολλες γονυκλισιες το'παθαν?)

Μια μέτρια ποινή επιβάλλεται επίσης σε εκείνον που αποφάσισε να υποπέσει στο αμάρτημα της πορνείας, αλλά εμποδίστηκε από εξωτερικά γεγονότα και από την επέμβαση της Θείας Χάριτος
δηλαδη αν εκει που ησουν ετοιμος να γαμησεις, αμολαει η γκομενα ενα κλανιδι και σου κοβει την ορεξη, τοτε αυτη η κλανια ηταν "Θεια Χαρις"? Μαλλον "Θεια Κλανια" θα τη λεμε

Οι ονειρώξεις απαγορεύονται ρητά από το εκκλησιαστικό δίκαιο, εκτός κι αν οφείλονται σε νόσο ή άλλη φυσική αιτία
"Πατερ μου ειμαι αρρωστος και τα βραδυα χυνω χωρις να το θελω"
Ωραια δικαιολογια αυτη

Σοβαρότερα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του αυνανισμού. Αν ένας κληρικός προκαλέσει την έκκριση του σπέρματός του με αυτόν τον τρόπο, τιμωρείται με αργία ενός έτους. Φτάνει, βέβαια, να κόψει τη συνήθειά του: αν την ασκεί κατ' εξακολούθηση, τότε καθαιρείται.
ΠαπαΓιωργη... καλα εσυ ακομη παπας εισαι? Δεν σε πηραν χαμπαρι?

Αν ο αυνανιζόμενος είναι λαϊκός ή μοναχός, τότε τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως
Δηλαδη εμεις θα πρεπει να ξεχασουμε το κρεας και τις μπριζολες ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ε? Καθημερινο μενου ακριδες χωρις καν σαλτσα!

Διπλάσια ως προς τις ημέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας, αλλά ίδια ως προς τον αριθμό των γονυκλισιών, είναι τέλος η τιμωρία εκείνου που συμμετείχε σε αμοιβαίο αυνανισμό ("διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν").
Παρδον αλλα αν τραβαω μαλακια σε καποιον αλλον κι αυτος σε μενα τοτε δεν ειναι μαλακια, αλλα μεταβαινουμε στο επιπεδο της "αλλαξοκωλιάς"

και αφησα για το τελος το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ:
Η ίδια ποινή, αλλά με τριακόσιες γονυκλισίες, επιβάλλεται και στη γυναίκα που εκπορνεύτηκε με ευνούχο
Καλα με οποιονδηποτε αντρα... Αλλα ΜΕ ΕΥΝΟΥΧΟ... ΠΩΣ το εκανε??? Με τι "προσοντα" ο ευνουχος?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βρε γεμιστοκωλαρχα μου τί ανοιξες παλι?δεν παιζεσαι νυχτιατικα.....τωρα το ειδα! :2funny:

υ.γ. παντως μου φαινεται οτι απο την ενασχοληση σου με τα καζανια της κολασεως πρεπει να εχεις λερωμενη τη φωλια σου...ήτοι εχεις κανει τουλαχιστον αυνανισμο σε τραβελο! :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
βρε γεμιστοκωλαρχα μου τί ανοιξες παλι?δεν παιζεσαι νυχτιατικα.....τωρα το ειδα! :2funny:

υ.γ. παντως μου φαινεται οτι απο την ενασχοληση σου με τα καζανια της κολασεως πρεπει να εχεις λερωμενη τη φωλια σου...ήτοι εχεις κανει τουλαχιστον αυνανισμο σε τραβελο! :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......με ξερανες..νυχτιατικα....να'σαι καλα ρε vasos...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

:2funny: :2funny:

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Aμαν !!!!
Σε εμενα δηλαδη πρεπει να επιβλη8ουν κανα δισεκατομμυριο γονυκλισιες
(τουλαχιστον) και ξηροφαγια για καμια δεκαπενταρια χρονια.
Ε η απο μηνισκο 8α παω η απο ασιτια  :2funny:

Ρε τι τραβαμε,
και τωρα που εχω ρημαξει και το κοινοτικο πακετο στηριξης και δεν παιζει
φραγκο - εκει να δεις γονυκλισιες που εχω να φαω ακομα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Aμαν !!!!
Σε εμενα δηλαδη πρεπει να επιβλη8ουν κανα δισεκατομμυριο γονυκλισιες
(τουλαχιστον) και ξηροφαγια για καμια δεκαπενταρια χρονια.
Ε η απο μηνισκο 8α παω η απο ασιτια  :2funny:

Ρε τι τραβαμε,
και τωρα που εχω ρημαξει και το κοινοτικο πακετο στηριξης και δεν παιζει
φραγκο - εκει να δεις γονυκλισιες που εχω να φαω ακομα...

Οποιος ειχε και καποιος αγιος εδω μεσα.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.....ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΙΤΩ ΤΟ AVATAR ΣΟΥ......

Κατα τα αλλα ,παμε για αλλα......και καλα ξεμπερδεματα στην κολαση...

Λαδωνεται ο Αη-Πετρος...;

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Οποιος ειχε και καποιος αγιος εδω μεσα.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.....ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΙΤΩ ΤΟ AVATAR ΣΟΥ......

Κατα τα αλλα ,παμε για αλλα......και καλα ξεμπερδεματα στην κολαση...

Λαδωνεται ο Αη-Πετρος...;

Ξερεις κανα μετρ να μη λαδωνεται?
Πρωτο καζανι πιστα σε βλεπω αν δε τα σκασεις - διπλα στην "ορχηστρα"

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ποιά είναι η γνώμη του παπαγιώργη περί του θέματος; Είναι αρμόδιος!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νάστε καλά ρε. Τέτοιο γέλιο είχα καιρό να ρίξω.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Αν τιμωρείται ο αυνανισμός με 40 μέρες, τότε δεν μας φτάνουν 1δις ζωές για να ξεχρεώσουμε!

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ποιά είναι η γνώμη του παπαγιώργη περί του θέματος; Είναι αρμόδιος!!!
θα μας πει βέβαια..όταν τελειώσει τις υπερωρίες..αν και έχω την υποψία.

.......ότι είναι αναμάρτητος.. :grin: ..και μπορεί να μας ρίξει και κανένα λίθο.. :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.consultantsunited.org/id15_files/campfire_burning_hg_blk.gif[/img[/URL]]

Ωχ εμείς οι αμαρτωλοί.. ;D

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
θα μας πει βέβαια..όταν τελειώσει τις υπερωρίες..αν και έχω την υποψία.

.......ότι είναι αναμάρτητος.. :grin: ..και μπορεί να μας ρίξει και κανένα λίθο.. :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.consultantsunited.org/id15_files/campfire_burning_hg_blk.gif[/img[/URL]]

Ωχ εμείς οι αμαρτωλοί.. ;D

[/quote]

Να κανω μια μικρη παρεμβαση (που λενε και στα πανελ)
και να αναφερω οτι αναμαρτητος αποκλειεται να ειναι και το αιτιολογω
ευ8υς αμεσως..
Το να εχεις κανει register σε τουτο το site ειναι μανι μανι αμαρτια
που ξεπληρωνεις με 20 γονυκλισιες και ξηροφαγια 2 ημερες (εργασιμες -δηλ. αν ειναι
Παρασκευη την πουτσισες... :2funny:)
Τωρα παλι αν εκανε register μονο και μονο για να συνετησει εμας τους λαικους,
αλλαζει - ομως απο τα post του δεν διακρινω κατι τετοιο φιλτατοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom