Νέα

Μουνί ή κώλο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μουνί ή κώλο;

  • Μουνί

    Ψήφοι: 38 29,5%
  • Κώλος

    Ψήφοι: 91 70,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Προσωπικα, δεν γουσταρω να βαλω τη πουτσα μου εκει που βγαινουν σκατα.

Εσεις; Ποια ειναι η γνωμη σας;

Η ψηφος σας ειναι σημαντικη, ψηφιστε.


 :hi:
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.404
Πόντοι
2.786
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν με βάλουν να διαλέξω θα πάρω κώλο!!! :grin:
 
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Που ειναι ο τυπος που λεει συνεχεια "θελω κωλο"....;


  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
214
Like
414
Πόντοι
21
Στον έρωτα και στο πόλεμο, όλα επιτρέπονται. Εγω είμαι μερακλής. Πήγε η γλυκούλα μου, έκανε λεύκανση, λέιζερ, ακτινοβολίες, αντιμηκυτιακές θεραπείες, κλύσματα, γιατροί, αισθητικοί, πουτάνα όλα. Ασχολήθηκαν 20 άτομα για αυτό το κώλο και ΕΓΩ; Ποιά είναι η θέση μου ρε Χρήστο; θα της πω σιχαίνομαι; Μέχρι το σπανακόρυζο έκοψε το κοριτσάκι μου.

ΥΓ Μιλάμε για κώλο σχήμα καρδούλας
ΥΓ2 Είναι κάτω των 26 ( Προσοχή μη πηγαίνετε με αυτές των πάνω των 28, βρωμάνε )
 

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
214
Like
414
Πόντοι
21
Αμαν ρε; Πως κάνεις έτσι; Φαντάσου να τα είχαμε αναμετάξυ μας και να έπρεπε να μου πάρεις πίπα μετά. απαπαπα
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
Το οτι εισαι μαλακας το ξερουμε το οτι δεν ξερεις να ανοιγεις θεματα που θα πανε τρενο το ιδιο ... αραξε στην πετσα σου ... στο μονο που συμφωνουμε ειναι το μουνι και τιποτε αλλο, υπαρχουν στο φορουμ αλλα 34 περιπου θεματα με την μαλακια σου  :walkingpenis:
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Σαββίδη Εγκώμιο

Σήμερα έχω κέφια και είπα να γράφω λίγα περισσότερα:

Με όσους βρίζουν τον συνονόματο Σαββίδη δεν συμφωνώ. Κατά την προσωπική που άποψη δεν υπάρχουν κάλοι και κακοί. Μόνο βαρετοί και μη βαρετοί. Και ο Σαββίδης δεν είναι βαρετός - αυτό σίγουρα. Εξάλλου οι περισσότεροι κάλοι είναι καλοί μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούν - δεν έχουν τα κότσια, να είναι κακοί. Πάντως δεν είναι βαρετός -αυτό στα σίγουρα.

Ούτε ο Καπα Φι είναι βαρετός. Και αυτό σίγουρο. Μαλάκας είναι! Όπως και ο Σαββίδης είναι μαλάκας. Και μεγαλύτερος όλων, εγώ! Τα έχω γράψει άλλωστε. Επιβεβαιωμένο. Ο Σαββίδης γιατί νομίζει ότι μπορεί να επιβάλει τα «θέλω» του με τα λεφτά και με την μαγκιά του και ο κάπα φι γιατί νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί πνευματικά. Φυσικά και οι δύο σφάλουν. Όσό για το όσους αναρωτιούνται τώρα εάν έχω εγω δίκιο. Ένα έχω να πω. Εχω τόσο δίκιο, όσο ένας τύπος που έχει ομολογήσει ότι την παίζει κάθε μέρα. (Όχι πια.) Και δεν βλέπω να βοηθάει...

Το παρόν κείμενο είναι καθαρα χιουμουριστικο γιατι οι μέρες που ζουμε ςίναι ζόρικες και όποιος παρεξηγηθεί – ξυδάκι!
 

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
214
Like
414
Πόντοι
21
Καμία παρτούζα θα οργανώσουμε τελικά;

Όλο λόγιά είστε , ο ένας παρατάει τις παρθένες με ανοιχτά τα πόδια, ο άλλος έχει λεφτά και γαμάει δεκάρια αλλά ποτέ κώλο, ο άλλος δε κατουράει ποτέ γιατί δε προλαβαίνει από τα γαμήσια, ο άλλος πληρώνει ρωσσίδια και δε του κάθονται. Τι θα γίνει ρε; Γαμώ τους ψεκασμούς σας.
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Καμία παρτούζα θα οργανώσουμε τελικά;

Όλο λόγιά είστε , ο ένας παρατάει τις παρθένες με ανοιχτά τα πόδια, ο άλλος έχει λεφτά και γαμάει δεκάρια αλλά ποτέ κώλο, ο άλλος δε κατουράει ποτέ γιατί δε προλαβαίνει από τα γαμήσια, ο άλλος πληρώνει ρωσσίδια και δε του κάθονται. Τι θα γίνει ρε; Γαμώ τους ψεκασμούς σας.

Με έκανες να γελάω για ώρα...


Τελικά γάμησα μια (άλλη)παρθένα, μετά από χρόνια.Μάλιστα ήταν η πρώτη (και τελευταία) γκόμενα με προξενιό.Ξανθουλα , γαλανομάτα με τσιμπουκόχειλα, παρθένα. Πηγαίνα στα σοβαρά αλλά δεν...η γκόμενα ήταν και στο μυαλό παιδί. Μετά δεν μπορούσα να τα χαλάσω -δεν μου πήγαινε- γαμώ τις αρχές μου γαμω...!-6 μήνες κράτησα το μαρτύριο.Με απήλλαξε αυτή όταν μια μέρα για να με δελεάσει μου έδειξε την 7οροφη πολυκατοικία που είχε στο όνομα της. Next. (Πάλι γαμώ τις αρχές μου γαμώ...)

Μάλλον τώρα γι αυτό είμαι (σχεδόν) μπατίρης και την παίζω κάθε μέρα!
 

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
214
Like
414
Πόντοι
21
Μαλάκες κωλοφαρδία που έχετε όλοι, εγώ με τύπισσα που είχε τριώροφη πολυκατοικία είναι το ρεκόρ μου. Αν ο Σαββίδης πάρει αυτά τα ακίνητα στη Γλυφάδα, λες να γίνει καμιά φάση να βολευτούμε όλοι;

Ρε τι λέτε όλοι καμένοι εδώ μέσα; Ρε όντως σας πιάνει το ψέκασμα έτσι;
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Στον έρωτα και στο πόλεμο, όλα επιτρέπονται.

Νομιζω οτι η ατακα αυτη αφορα τη διαδικασια της διεκδικησης, οχι τα σεξουαλικα. Αλλιως τετοιες ατακες θα ηταν η χαρα των ...κοπρολαγνων και ανωμαλων πασης φυσεως.


 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Το οτι είμαι ο ηθικός αυτουργός αυτού του νήματος, με ικανοποιεί!!
     Δεν είναι κακό να είναι κάποιος σιχασιάρης, άλλωστε και εγώ μόνο μια φορά θυμάμαι να συνέχισα αφού βρήκα σκατα στην πούτσα μου, ίσως επειδή φόραγα προφυλακτικό!!

     Όσο για τον μύθο περί μικρής τσουτσούς και κώλου, είναι μύθος των σιχαμένων... Δεν θα πω οτι έχω μεγάλο καυλί και ξέρω!! Θα πω οτι εχω χρησιμοποιήσει μεγαλους δονητές, και όπως χωνεύονται στο μουνί, έχουν χωνευτεί και στην κωλοτρυπίδα... και όταν λέω μεγάλους, ΜΕΓΑΛΟΥΣ...
     Και όχι σε μιλφάρες που θα πάει το μυαλό σας... απο 20χρονες έως 35χρονες, και είναι αρκετά τα δείγματα, αρκεί φυσικά να δίνουν κώλο!!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση στους σιχασιάρηδες (και όχι σιχαμένους).
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι αμα ειναι καποιος να το κανει με προφυλακτικο τοτε ποιο το νοημα? Παλι το latex νιωθεις να σε πιεζει. Σε οτι τρυπα και να το βαλεις, ακομα και ενα σωληνα που λεει ο λογος, δε θα νιωσεις κατι αλλο περα απ'το ιδιο το latex που ασκει τη δευτερογενη πιεση (που δεχεται το ιδιο πρωτογενως απ'την οποια επιφανεια). Ουτε το παχυ εντερο θα νιωσεις, ουτε το εσωτερικο του μουνιου, ουτε το ...στομα αμα σου κανει πιπα με καποτα. Αντε να νιωσεις λιγο το δοντι :grin:

Και καταληγουμε οτι το θεμα με τον κωλο ειναι στον εγκεφαλο οτι δλδ ο αλλος φτιαχνεται με την ιδεα οτι "θα γαμησει κωλο" ειτε για λογους υποταγης (λες και μετα θα ειναι σκλαβα του η αλλη  :2funny:), ειτε επειδη με τη παρεα του συζητανε για κωλους, ειτε επειδη ειχε παραστασεις ή ιστοριες (τσοντες, συζητησεις), ειτε κατι παρεμφερες.

Εγω απ'τις παρεες μου πχ εχω συμπερανει οτι οσοι φιλοι ειναι εμμονικοι με κωλους, αυτες τις εμμονες τις πηραν απο τριτα ατομα οταν ηταν μικροι σε ηλικιες 15-19 (εποχες προ της διαδεδομενης ιντερνετικης τσοντας). Αλλος απ'τον μεγαλυτερο αδερφο του που ακουγε ιστοριες, αλλος απο συζητησεις με πιο μεγαλους που του λεγανε και αυτοι ιστοριες, αλλος απο γκομενα που του ειπε οτι τη γαμαγε ο πρωην απ'τον κωλο και μετα ηθελε να το κανει και αυτος απο εγωϊσμο, αλλος απο πιο εμπειρους και μαγκες στη παρεα κτλ κτλ.

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα ιδια ατομα που επηρεαστηκαν σε τετοια trends επισης υιοθετησαν τα προτυπα ομορφιας για το τι θεωρουν ομορφες γκομενες απ'τα ιδια ατομα που τους ειχαν "ψησει" οταν ηταν μικρους με ιστοριες για κωλους. Πχ αν ο 16χρονος ειχε για προτυπο τον 20χρονο αδερφο που ξεκωλιαζε την ταδε τυπισσα με τα ταδε χαρακτηριστικα τοτε και αυτος μετα εκλινε προς παρομοιες γκομενες σε εμφανιση/στυλ/τυπο/χαρακτηρα περα απ'το οτι ηθελε να παρει και αυτος κωλο. Ειναι σαν να υπηρξε γενικη πλυση εγκεφαλου. Αυτο θυμαμαι το εβλεπα πολυ εντονα σε φιλους που υιοθετουσαν τα προτυπα ομορφιας που ειχαν οι δικοι τους influencers (πχ μεγαλυτεροι αδερφοι, μεγαλυτεροι φιλοι ή πιο ...alpha males στην παρεα την οποια συμμετειχαν και ηθελαν να μοιασουν πιο πολυ στους αρχηγους). Το βλεπες δλδ οτι δεν αντεγραφαν μονο αυτα που ειχαν ακουσει για κωλους αλλα και την συνολικοτερη προσεγγιση στις γκομενες. Αυτοι δλδ δεν πηγαιναν καν με αυτες που αρεσαν στους ιδιους αλλα με αυτες που αρεσαν σε αλλους και μετα οι ιδιοι υιοθετησαν αυτα τα στανταρ και επεισαν στη συνεχεια τον εαυτο τους οτι αυτες τους αρεσαν.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Είναι πολύ σωστή η προσέγγιση σου, αλλά θα σου πω μια άλλη άποψη... Επηρεάστηκαν γιατί ένιωθαν/ αισθάνθηκαν μια κλίση προς τα εκεί. Γενικά στην φύση μας παρατηρούμε και ξεσηκώνουμε πράματα που μας ενδιαφέρουν. Άρα δεν είναι καθαρή πλύση εγκεφάλου, ειναι μια κλίση που βρίσκεις ενδιαφέρον!!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Θυμαμαι ενα φιλο, κωλακια, που τον ειχε επηρεασει ο μεγαλυτερος αδερφος του πολυ για τα προτυπα ομορφιας, κωλογαμησι, κτλ... Ο αδερφος του πχ αγοραζε playboy, εβλεπε κατι πορνοεκφυλα σκυλε, ελεγε "ΠΩΩΩΩ ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ" και μετα ερχονταν ο φιλος και μου λεγε τα ιδια που του λεγε ο αδερφος του... αυτο το καταλαβα μια μερα οταν ημουν στο σπιτι του και εβλεπα τα ιδια σχολια σε πραγματικο χρονο οταν ειχε αγορασει ο αδερφος του το καινουριο playboy και ολα τα σκυλε του τα εβγαζε μουναρες και του τα δειχνε. Ετσι καταλαβα γιατι μετα ερχονταν σχολειο με το playboy και μου δειχνε ολα τα πορνοεκφυλα για μουναρες...

Ε μεχρι σημερα, καμμια 25αρια χρονια αργοτερα, ο μικρος αδερφος γουσταρει τα σκυλε επειδη ο μεγαλυτερος αδερφος του (που τον ειχε για προτυπο και υιοθετησε υποσυνειδητα τις αποψεις του ως πιο αδυναμος χαρακτηρας) γουσταρε τα σκυλε.

Το αποκορυφωμα ηταν οτι σε καποια φαση ο φιλος τα ειχε φτιαξει με ενα σκυλε (που το γαμαγε και απ'τον κωλο) το οποιο ειχε ενα πολυ προφανες ελλατωμα το οποιο γι'αυτον ηταν σχεδον αορατο... δλδ το οτι ηταν σκυλε η γκομενα (που αυτος ειχε υιοθετησει ως προτυπο ομορφιας απ'τον αδερφο του) τον εκανε να παραβλεπει οτι ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ. Ολοι μας το βλεπαμε εκτος απ'αυτον. WTF φαση τελειως. Εκει διαπιστωνεις οτι η ανδρικη κλιση να βρισκει κατι ενδιαφερον ειχε γινει override εν μερει απ'τη πλυση εγκεφαλου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom