karaflosoikodomos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2016
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
μπα εγώ ψωνίζω αποκλειστικά με το μέτρο
Δημητρακου, οτι καυλυτερο!!Δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα και για μπασκετμπολίστριες; Εντάξει οι μουνάρες βολλευμπολίστριες είναι πιο πολλές ωστόσο υπάρχουν και στο μπάσκετ πολύ δυνατά μωρά.
Ζωή Δημητράκου, Δώρα Παντέλη, Ασπασία Καλαμπάκου, Εύα Κατωπόδη, Ασημίνα Κουτσουνούρη μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.
Συμφωνώ μαζί σου παίκτη, αλλά οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολύ λίγες...μπα εγώ ψωνίζω αποκλειστικά με το μέτρο
μπορεί να το βλέπεις και οικονομικά τότεΣυμφωνώ μαζί σου παίκτη, αλλά οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολύ λίγες...
Όχι απαραίτητα με οικονομικά κριτήρια... Γενικά αναφέρομαι...μπορεί να το βλέπεις και οικονομικά τότε
χωρίς οικονομικά κριτήρια επιλέγω παίκτριες και φτιάχνω ομάδα που παίρνει ό,τι τίτλο θέλει χτυπώντας ακόμα και την Ζενίτ ΚαζάνΌχι απαραίτητα με οικονομικά κριτήρια... Γενικά αναφέρομαι...
Υποκλίνομαι!!! Εγώ δεν το κατέχω αυτό το θέμα...χωρίς οικονομικά κριτήρια επιλέγω παίκτριες και φτιάχνω ομάδα που παίρνει ό,τι τίτλο θέλει χτυπώντας ακόμα και την Ζενίτ Καζάν
δεν το κατέχεις αλλά είχες άποψη?Υποκλίνομαι!!! Εγώ δεν το κατέχω αυτό το θέμα...
Μου αρέσουν οι πολύ ψηλές γυναίκες! Αυτό εννοώ!δεν το κατέχεις αλλά είχες άποψη?
κι από πιο ύψος και πάνω ξεχωρίζεις τις ψηλές από τις πολύ ψηλές δηλαδή?Μου αρέσουν οι πολύ ψηλές γυναίκες! Αυτό εννοώ!
Στο 1,83 θα έλεγα... Βέβαια προτιμήσεις είναι αυτές...κι από πιο ύψος και πάνω ξεχωρίζεις τις ψηλές από τις πολύ ψηλές δηλαδή?
Στο 1,83 θα έλεγα... Βέβαια προτιμήσεις είναι αυτές...