enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.754
- Πόντοι
- 3.656
Να τη πας σένα με μουναρες να καταλάβει πόσο θνητή είναι ;)
ναι καταλαβα τι λες - απλα καλυτερα πρωτα να την εχεις καβατζωσει ως γκομενα και μετα να πατε (και) εκει
δεν ξερω βεβαια η καθεμια τι εχει στο μυαλο της
απλα για πρωτη εξοδος εκει μου φαινεται περιεργο
anyway κανε ο,τι νομιζεις - καλη επιτυχια ευχομαι
τυπε,είναι πολύ σημαντικό να έχεις πάρει μαζί σου παραφινελαιο γιατί μπορεί να σβήσει το φανάρι στα ξαφνικά και αν γίνει αυτό την ώρα της παρτουζας,μπορεί να μπεις σε τρεχάματα
τυπε για πιο προχωρημενες εμπειριες μπορει να το παει το μουνετο στη συγγρου ο τυπος να δει τον πιπαλεκο να τσιμπουκωνει τραβελους :S :S :S
:S :S :SΤι λόγο εχω ρε παιδιά να γράψω μούφες; δεν το καταλαβα ποτέ αυτο. Το γκομενακι μου το πέταξε και μου λεει εχω περιέργεια να δω στρπτιζ. Οποτε της λεω θα ψάξω κανενα καλο και θα σου πω να παμε. Τι να πω; μπορει και να της πω και να κωλωσει. Θα της πω για αυριο να παμε για κανενα ποτακι κεντρο και κατα τις 2 θα την κάνουμε για συγγρου. Το καλο ειναι οτι οταν πας σε τέτοιο μέρος η συζήτηση θα παει κατευθείαν στο πονηρό και το γουστάρω. Τωρα αν με βλέπει Απλα σαν το μεγαλύτερο (34 ειμαι και αυτη 24) που Απλα θα την κυκλοφορήσω θα το τελειώσω γρήγορα γιατι δεν εχω υπομονή και δεν ειμαι για να μπαινω στο friend zone μπας και. Οταν παμε θα δωσω update
τυπε γινετε πριν πας να ποσταρεις μαγαζι μερα κ ωρα?.....
Εγω εχω παει στο ρασπουτιν με κοπελα, θεωρω οτι προσφερεται.
τυπε γινετε πριν πας να ποσταρεις μαγαζι μερα κ ωρα?.....
τυπε ησουν μπροστα οταν την γαμουσαν οι στριπερ η τους πληρωσες και εφυγες :S :S :SΕγω εχω παει στο ρασπουτιν με κοπελα, θεωρω οτι προσφερεται.
Εντελως τυχαια την ιδια ωρα και μερα θα παει και το μισο bou τυπε. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.outlookindia.com/public/uploads/newsimages/que.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιοι στριπερ ρε τύπε? Δεν ειδαμε κανεναν αντρα εκεινη τη μερα στην πιστα. Θυμαμαι οτι ειχε ερθει μια κοπελα και καθισε μαζι μας και τα λεγαμε ολοι μαζι παρεουλα. Ψιλομαλακια τελικα ομως. Ενταξει, το εκανα κι αυτο, για να λεω οτι "πηγα και με κοπελα στο στριπτιζαδικο". Ομως δεν με ενθουσιασε ως εμπειρια.τυπε ησουν μπροστα οταν την γαμουσαν οι στριπερ η πληρωσες και εφυγες :S :S :S
Ηξερα οτι εκλεισε, απλα δεν ηξερα αν εκλεισε δια παντόςΝομίζω ότι έχει κλείσει Ιάκωβε
Ότι λέει ο τίτλος παίδες. Μου πρότεινε μια πιτσιρίκα φίλη που από ότι φαίνεται ψήνεται να πάμε μαζί σε στριπ γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Ποιο είναι καλό για τέτοια φάση? Προφανώς δε με ενδιαφέρουν τα καλά πριβέ και οι "έξτρα" υπηρεσίες. Απλά να έχει ωραίες κοπέλες, καλό show και όσο γίνεται καθαρά ποτά. Πείτε καμιά πρόταση γιατί δεν τα κατέχω τα strip της Αθήνας.
Ευχαριστώ παίδες
Ηξερα οτι εκλεισε, απλα δεν ηξερα αν εκλεισε δια παντός
Τι παίχτηκε τελικά την γ***?τυπε ησουν μπροστα οταν την γαμουσαν οι στριπερ η τους πληρωσες και εφυγες :S :S :S
Ότι λέει ο τίτλος παίδες. Μου πρότεινε μια πιτσιρίκα φίλη που από ότι φαίνεται ψήνεται να πάμε μαζί σε στριπ γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Ποιο είναι καλό για τέτοια φάση? Προφανώς δε με ενδιαφέρουν τα καλά πριβέ και οι "έξτρα" υπηρεσίες. Απλά να έχει ωραίες κοπέλες, καλό show και όσο γίνεται καθαρά ποτά. Πείτε καμιά πρόταση γιατί δεν τα κατέχω τα strip της Αθήνας.
Ευχαριστώ παίδες
Ε καλα, Ιακωβο με ειπες, δεν με ειπες και καμπούρηΤο ότι σε είπα Ιάκωβε δεν σου έκανε καμία εντύπωση; (Μου έβαλε κάτι φίδια σε ένα θέμα που πόσταρα και τον είχα στο μυαλό μου μάλλον...αχχααχα, anyway)