nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.745
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε αν σου βρίσκονται 70 € πάντως έχουμε και μια πολύ καλή προσφορά αυτές τις ημερες
Δε μπορώ να καταλάβω πως είμαστε μπεκρήδες και αλητοφατσες μαζιτο απαξιωσε εντελως τυπε :S :S :S
τυπε θα πληρωσει που θα πληρωσει καμια 200αρα στους χορευτες που θα του ξεκωλιασουν την γκομενα,μπορει να μην του περισσευουν :S :S :SΤυπε αν σου βρίσκονται 70 € πάντως έχουμε και μια πολύ καλή προσφορά αυτές τις ημερες
Θα βάλει φώτο λες μετά στο "φώτο από γυναίκες μας.."?τυπε θα πληρωσει που θα πληρωσει καμια 200αρα στους χορευτες που θα του ξεκωλιασουν την γκομενα,μπορει να μην του περισσευουν :S :S :S
Δεν κατάλαβα τι προσφορά και για ποιο μαγαζί μιλάς. Για να ξεκαθαρίσωΤυπε αν σου βρίσκονται 70 € πάντως έχουμε και μια πολύ καλή προσφορά αυτές τις ημερες
Θα βάλει φώτο λες μετά στο "φώτο από γυναίκες μας.."?
Δεν κατάλαβα τι προσφορά και για ποιο μαγαζί μιλάς. Για να ξεκαθαρίσω
1) Το γκομενάκι το ξέρω λίγο. Δεν είμαστε φίλοι και δεν πρόκειται να γίνουμε. Εμένα μου αρέσει. Ούτε λαμαρίνα έχω δαγκώσει ούτε τίποτα. Αν δεν κάτσει, φίλος δε θα γίνω ποτέ, απλά θα την κάνω
2) Αν περάσουμε καλά τα λεφτά δε με ενδιαφέρουν. Έχω να ξοδέψω
3) Το από Ανατολή και κάτω που είπε ένας φίλος δεν το κατάλαβα
Τυπε εγώ το πα το ΑνατοληΔεν κατάλαβα τι προσφορά και για ποιο μαγαζί μιλάς. Για να ξεκαθαρίσω
1) Το γκομενάκι το ξέρω λίγο. Δεν είμαστε φίλοι και δεν πρόκειται να γίνουμε. Εμένα μου αρέσει. Ούτε λαμαρίνα έχω δαγκώσει ούτε τίποτα. Αν δεν κάτσει, φίλος δε θα γίνω ποτέ, απλά θα την κάνω
:S :S :SΔεν κατάλαβα τι προσφορά και για ποιο μαγαζί μιλάς. Για να ξεκαθαρίσω
Τυπε ένα θα πω:τυπε δεν μας λές τι θές να κανεις ομως. Πως θα σε συμβουλέψουμε; τι σημαινει θέλεις να περάσεις καλά
θες να πάς απλα να παρακολουθησεις το σοου για να καυλώσετε με την δικιά σου και ως εκει;
θελετε να πάτε για το σοου και τους χορους;
θέλετε να πάρετε και κανα πριβε;
τι ακριβως ψάχνεις σε αυτο το μέρος;
Τυπε εγώ το πα το Ανατολη
Το alcatraz που σου παν είναι κυριλέ 20+εισοδο κυριλέ τραπέζια κυριλέ γκόμενες και γκόμενοι κουνουπιέρες στα πριβε Hummer στην πόρτα κτλ κτλ
Ανατολή εχει καράφλα στην πόρτα μοκέτα ΚΤΕΛ στον ημιόροφο και πριβε που στον παίζει με κραυγές η κοπέλα
Που θα μυηθει αληθινά η κοπέλα???!!!
Τυπε εγώ το πα το Ανατολη
Το alcatraz που σου παν είναι κυριλέ 20+εισοδο κυριλέ τραπέζια κυριλέ γκόμενες και γκόμενοι κουνουπιέρες στα πριβε Hummer στην πόρτα κτλ κτλ
Ανατολή εχει καράφλα στην πόρτα μοκέτα ΚΤΕΛ στον ημιόροφο και πριβε που στον παίζει με κραυγές η κοπέλα
Που θα μυηθει αληθινά η κοπέλα???!!!
Τυπε δε διαβάζει τις αγγελίες...:S :S :S
Όπως είπα το γκομενάκι δεν το ξέρω καλά. Αλλά το είδα καυλωμένο και θέλει να πάει για να δει τη φάση. Οπότε καλό είναι να υπάρχουν και άντρες στο μαγαζί και sex show. Μπορεί να μη γουστάρει prive κτλ. αλλά δεν ξέρω οπότε καλό θα είναι να υπάρχει επιλογή. Το θέμα είναι να μην υπάρχει πίεση γιατί όπως είπα είναι πιτσιρίκι και μπορεί να ξενερώσειτυπε δεν μας λές τι θές να κανεις ομως. Πως θα σε συμβουλέψουμε; τι σημαινει θέλεις να περάσεις καλά
θες να πάς απλα να παρακολουθησεις το σοου για να καυλώσετε με την δικιά σου και ως εκει;
θελετε να πάτε για το σοου και τους χορους;
θέλετε να πάρετε και κανα πριβε;
τι ακριβως ψάχνεις σε αυτο το μέρος;
Τι ρε τυπε μη μου πεις πως έβαλε κανονική???!!!
Ότι λέει ο τίτλος παίδες. Μου πρότεινε μια πιτσιρίκα φίλη που από ότι φαίνεται ψήνεται να πάμε μαζί σε στριπ γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Ποιο είναι καλό για τέτοια φάση? Προφανώς δε με ενδιαφέρουν τα καλά πριβέ και οι "έξτρα" υπηρεσίες. Απλά να έχει ωραίες κοπέλες, καλό show και όσο γίνεται καθαρά ποτά. Πείτε καμιά πρόταση γιατί δεν τα κατέχω τα strip της Αθήνας.
Ευχαριστώ παίδες
Ορίστε με τις μαλακιες σας τον φοβησατε τον άνθρωπο και θα ερχόταν στον Άλιμο...Όπως είπα το γκομενάκι δεν το ξέρω καλά. Αλλά το είδα καυλωμένο και θέλει να πάει για να δει τη φάση. Οπότε καλό είναι να υπάρχουν και άντρες στο μαγαζί και sex show. Μπορεί να μη γουστάρει prive κτλ. αλλά δεν ξέρω οπότε καλό θα είναι να υπάρχει επιλογή. Το θέμα είναι να μην υπάρχει πίεση γιατί όπως είπα είναι πιτσιρίκι και μπορεί να ξενερώσει
δεν σεβονται τιποτα τυπε :S :S :SΟρίστε με τις μαλακιες σας τον φοβησατε τον άνθρωπο και θα ερχόταν στον Άλιμο...
Τι λέει το αλκατράζ? Θα διαβάσω και κριτικές απλά ρωτάω γιατί το προτείνεις για τη συγκεκριμένη φάση
Είμαστε το μοναδικό μαγαζί με sex show ON DEMAND και μας βρίζουν κιολαςδεν σεβονται τιποτα τυπε :S :S :S