Νέα

Μου πρότεινε γκόμενα να πάμε σε στριπτιτζάδικο...Σε ποιο πάμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειχε παει φιλος μου παντρεμενος με τη γυναικα του.  Η Ρωσιδα στριπερ της σηκωσε τη φουστα στο τραοεζι και της εβαλε δονητη.  Ο τυπος εκστασιαστηκε και φωναζε μπροστα σε ολους σκισε το μουνι της γυναικας μου!!!!  

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.904
Πόντοι
7.195
Ότι λέει ο τίτλος παίδες. Μου πρότεινε μια πιτσιρίκα φίλη που από ότι φαίνεται ψήνεται να πάμε μαζί σε στριπ γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Ποιο είναι καλό για τέτοια φάση? Προφανώς δε με ενδιαφέρουν τα καλά πριβέ και οι "έξτρα" υπηρεσίες. Απλά να έχει ωραίες κοπέλες, καλό show και όσο γίνεται καθαρά ποτά. Πείτε καμιά πρόταση γιατί δεν τα κατέχω τα strip της Αθήνας.

Ευχαριστώ παίδες

φίλε τη γκόμενα πρώτα την πηδάμε και μετά την κυκλοφορούμε ..
Τώρα τι σόι φίλη σου είναι αυτή, ρε μήπως λεσβιοφέρνει ;
πρόσεχε τα ανακατώματα μη βρεθείς κι εσύ με καμμιά πούτσα στον κώλο 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
Καλη επιλογη γιατι εχει και αντρες χορευτες οποτε η αλλη νιωθει πιο ανετα συν οτι μαζευει και αρκετες γυναικες οπως και κοσμο καπως πιο κυριλε

Προσεχε αδερφε που θα την πας γιατι αν πας σε κανα καμενο θα κοιτανε 100 μαλακες αγαμητοι και δεν θα ναι ωραια η φαση...

Εχω πετυχει προς Αλιμο δεν θυμαμαι ενα πολυ ασχημο κοσμο μπεκριδες,αλητοφαστες που κανουν σαν να μην εχουν ξαναδει γυναικα

Alcatraz τουλαχιστον ειναι εγγυηση οποιος κανει μαλακιες μεσα θα βρεθει ιπταμενος εξω

τυπε για πιο προχωρημενες εμπειριες μπορει να το παει το μουνετο στη συγγρου ο τυπος να δει τον πιπαλεκο να τσιμπουκωνει τραβελους    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
Τυπε αν σου βρίσκονται 70 € πάντως έχουμε και μια πολύ καλή προσφορά αυτές τις ημερες

τυπε αμα του βρισκονται 70 ευρω του τυπου να μου τα δωσει εμενα που εχω να φαω απο το πασχα    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
Παρθενα 100% τυπε.... :S :S :S :pipa3:

ουτε που θα εχει φιληθει με αντρα τυπε    :S :S :S

Isabella-Clark-Triple-Penetration.jpg

OP
OP
S

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Τι λόγο εχω ρε παιδιά να γράψω μούφες; δεν το καταλαβα ποτέ αυτο.  Το γκομενακι μου το πέταξε και μου λεει εχω περιέργεια να δω στρπτιζ. Οποτε της λεω θα ψάξω κανενα καλο και θα σου πω να παμε. Τι να πω; μπορει και να της πω και να κωλωσει. Θα της πω για αυριο να παμε για κανενα ποτακι κεντρο και κατα τις 2 θα την κάνουμε για συγγρου. Το καλο ειναι οτι οταν πας σε τέτοιο μέρος η συζήτηση θα παει κατευθείαν στο πονηρό και το γουστάρω. Τωρα αν με βλέπει Απλα σαν το μεγαλύτερο (34 ειμαι και αυτη 24) που Απλα θα την κυκλοφορήσω θα το τελειώσω γρήγορα γιατι δεν εχω υπομονή και δεν ειμαι για να μπαινω στο friend zone μπας και. Οταν παμε θα δωσω update

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τι λόγο εχω ρε παιδιά να γράψω μούφες; δεν το καταλαβα ποτέ αυτο.  Το γκομενακι μου το πέταξε και μου λεει εχω περιέργεια να δω στρπτιζ. Οποτε της λεω θα ψάξω κανενα καλο και θα σου πω να παμε. Τι να πω; μπορει και να της πω και να κωλωσει. Θα της πω για αυριο να παμε για κανενα ποτακι κεντρο και κατα τις 2 θα την κάνουμε για συγγρου. Το καλο ειναι οτι οταν πας σε τέτοιο μέρος η συζήτηση θα παει κατευθείαν στο πονηρό και το γουστάρω. Τωρα αν με βλέπει Απλα σαν το μεγαλύτερο (34 ειμαι και αυτη 24) που Απλα θα την κυκλοφορήσω θα το τελειώσω γρήγορα γιατι δεν εχω υπομονή και δεν ειμαι για να μπαινω στο friend zone μπας και. Οταν παμε θα δωσω update
τυπε γινετε πριν πας να ποσταρεις μαγαζι μερα κ ωρα?..... :think:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Τι λόγο εχω ρε παιδιά να γράψω μούφες; δεν το καταλαβα ποτέ αυτο.  Το γκομενακι μου το πέταξε και μου λεει εχω περιέργεια να δω στρπτιζ. Οποτε της λεω θα ψάξω κανενα καλο και θα σου πω να παμε. Τι να πω; μπορει και να της πω και να κωλωσει. Θα της πω για αυριο να παμε για κανενα ποτακι κεντρο και κατα τις 2 θα την κάνουμε για συγγρου. Το καλο ειναι οτι οταν πας σε τέτοιο μέρος η συζήτηση θα παει κατευθείαν στο πονηρό και το γουστάρω. Τωρα αν με βλέπει Απλα σαν το μεγαλύτερο (34 ειμαι και αυτη 24) που Απλα θα την κυκλοφορήσω θα το τελειώσω γρήγορα γιατι δεν εχω υπομονή και δεν ειμαι για να μπαινω στο friend zone μπας και. Οταν παμε θα δωσω update

της ειπες να βγειτε πρωτη φορα και σου ειπε για στριπτιζαδικο?
η εχετε ξαναβγει στο παρελθον?

OP
OP
S

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
της ειπες να βγειτε πρωτη φορα και σου ειπε για στριπτιζαδικο?
η εχετε ξαναβγει στο παρελθον?
Μου ειχε πει αυτη να βγούμε το προηγούμενο σκ και τελικα το ακυρώσαμε για άσχετο λόγο. Οποτε χθες την ξαναπετύχω και πάνω στην κουβεντα για να ξανά κανονισουμε τη ρωταω που βγαίνεις. Κι αρχίζουμε την κουβεντα σε ποια μαγαζιά εχει παει και σε ποια εχω παει εγω κι εκει πάνω μου πετάει. Ξερεις που δεν εχω παει ποτέ; σε στριπ κι εχω περιέργεια να παω να δω. Δεν έχουμε βγει στο παρελθόν αν και την ξερω απο gym 1 χρόνο αλλα δε μιλούσαμε ιδιαίτερα. Πρόσφατα πιάσαμε κουβεντα κι εγινε το κονε

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μου ειχε πει αυτη να βγούμε το προηγούμενο σκ και τελικα το ακυρώσαμε για άσχετο λόγο. Οποτε χθες την ξαναπετύχω και πάνω στην κουβεντα για να ξανά κανονισουμε τη ρωταω που βγαίνεις. Κι αρχίζουμε την κουβεντα σε ποια μαγαζιά εχει παει και σε ποια εχω παει εγω κι εκει πάνω μου πετάει. Ξερεις που δεν εχω παει ποτέ; σε στριπ κι εχω περιέργεια να παω να δω. Δεν έχουμε βγει στο παρελθόν αν και την ξερω απο gym 1 χρόνο αλλα δε μιλούσαμε ιδιαίτερα. Πρόσφατα πιάσαμε κουβεντα κι εγινε το κονε

ναι καταλαβα τι λες - απλα καλυτερα πρωτα να την εχεις καβατζωσει ως γκομενα και μετα να πατε (και) εκει
δεν ξερω βεβαια η καθεμια τι εχει στο μυαλο της
απλα για πρωτη εξοδος εκει μου φαινεται περιεργο
anyway κανε ο,τι νομιζεις - καλη επιτυχια ευχομαι

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.295
Πόντοι
2.646
τυπε,πολυ καλη σκεψη να πατε σαββατο 2 βραδυ στο στριπτιτζαδικο. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Kinky προτείνω εγώ

Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλε.
- Αγοράζεις έναν φτηνό στύλο και τον τοποθετείς σπίτι σου
-Καλείς CG που να έχει απλές γνώσεις pole dancing με brief για τρίο
-Λες στη φίλη σου ότι κανόνισες κάτι σούπερ και την φέρνεις σπίτι σου
-Enjoy

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Να τη πας σένα με μουναρες να καταλάβει πόσο θνητή είναι ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom