Νέα

Διάβασέ το πριν αρχίσεις να ρωτάς και πας σε μασατζίδικο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fylisixos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Προσοχή για να μην υπάρχει παρεξήγηση.Στα μπριζολάδικα - μασαζάδικα , η τιμή που θα σου πεί η σερίφισσα έξω συμπεριλαμβάνει και το σεξ.Δεν χρειάζεται να δώσεις εξτρα μέσα.Μην την πατάτε.Αν η λαδοκόρη μέσα ζητήσει έξτρα είνα απατεώνισσα και πρέπει να ξεφωνίζεται και στο μαγαζί και εδώ!    :s&m_2:

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Εσύ είπες ότι κάνουν σεξ "συνήθως" με προστασία:

Και σε ρωτάω, ξέρεις κάτι συγκεκριμένο και το λες αυτό ή το λες έτσι;
Καλησπέρα,υπάρχει αστυνομία που κυνηγάει το ξεκαπωτο?εδώ στο Ελλαντα?
Το επίρρημα συνήθως στην νεοελληνική σημαίνει;τις περισσότερες φορές (για κάτι που συμβαίνει συχνά η που συνηθίζεται (οχι όμως για πάντα)Εμείς οι παλιοί λέγαμε είθισται!!

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Προσοχή για να μην υπάρχει παρεξήγηση.Στα μπριζολάδικα - μασαζάδικα , η τιμή που θα σου πεί η σερίφισσα έξω συμπεριλαμβάνει και το σεξ.Δεν χρειάζεται να δώσεις εξτρα μέσα.Μην την πατάτε.Αν η λαδοκόρη μέσα ζητήσει έξτρα είνα απατεώνισσα και πρέπει να ξεφωνίζεται και στο μαγαζί και εδώ!    :s&m_2:
Σωστός

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.618
Πόντοι
29.667
Εγώ Μια άλλη απορία έχω. Τις πετσέτες μετά από κάθε χρήση που κάνει ο κάθε συναγωνιστής τις πλένουν ή απλώς τις στεγνώνουν και τις δίνουν στον επόμενο;;;

massagfildimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
281
Εγώ Μια άλλη απορία έχω. Τις πετσέτες μετά από κάθε χρήση που κάνει ο κάθε συναγωνιστής τις πλένουν ή απλώς τις στεγνώνουν και τις δίνουν στον επόμενο;;;
Καλημέρα, έχω πετύχει πολλές φορές να έρχεται κάποιος από πλυντήριο να φέρνει πετσέτες σε σελοφάν και να περνει τις απλυτες!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.618
Πόντοι
29.667
Καλημέρα, έχω πετύχει πολλές φορές να έρχεται κάποιος από πλυντήριο να φέρνει πετσέτες σε σελοφάν και να περνει τις απλυτες!

Αυτό είναι καλό νέο, γιατί πρόκειται για θέμα υγιεινής.
Αλλά το κάνουν όλα τα μασασατζιδικα;;;

Panos8604

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
6
Πόντοι
0
αυτό εννοείται φίλε !

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Υπάρχει κανενα μασαζερι να μενει πιο αργά απο της 9 το βραδυ?

Τζένη_magic

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
56
Πόντοι
0
Συγγνώμη υπάρχουν μασάζ που πας και γαμας κιόλας;;

sefi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Άρχισαν οι Black Friday προσφορές και στα Μασάζ....χαχαχα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Παρατηρώ πως τα μασατζίδικα ανοίγουν σαν την "λερναία ύδρα" και υποστηρίζω την άποψη πως σε value for money συμφέρουν σε σύγκριση με τα studio.

Τα μαζάζ παίρνουν κομμάτι από την πίτα, τα στούντιο θα κάνουν κάτι?

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
Στο Elena πάντως για φουλ πρόγραμμα εδώ μερικοί Έλλης ναι... ισχύει και με,ποιες κοπέλες αυτήν την περίοδο ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παρατηρώ πως τα μασατζίδικα ανοίγουν σαν την "λερναία ύδρα" και υποστηρίζω την άποψη πως σε value for money συμφέρουν σε σύγκριση με τα studio.

Τα μαζάζ παίρνουν κομμάτι από την πίτα, τα στούντιο θα κάνουν κάτι?

Στα στούντιο , θα μπορούσαν να αυξήσουν χρόνο. Έστω και με μικρή αύξηση τιμής. Π.χ. 60 ευρώ για μισάωρο.
Που να είναι μισάωρο. Το τέταρτο για 50 ευρώ , είναι μαλακία.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Συγγνώμη υπάρχουν μασάζ που πας και γαμας κιόλας;;
Ναι και μάλιστα κάποιες τοπ κοπέλες του μασάζ (όχι όλες) δεν κοιτάνε το ρολόι και ξεπερνάνε την ώρα αρκεί να ευχαριστήσουν τον πελάτη τους να περάσει πολύ όμορφα με σπέσιαλ υπηρεσίες (άναλ κλπ.), "βγάζουν με τον πελάτη γούστα" χωρίς έξτρα χρέωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom