Ότι λέει ο τίτλος παίδες. Μου πρότεινε μια πιτσιρίκα φίλη που από ότι φαίνεται ψήνεται να πάμε μαζί σε στριπ γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Ποιο είναι καλό για τέτοια φάση? Προφανώς δε με ενδιαφέρουν τα καλά πριβέ και οι "έξτρα" υπηρεσίες. Απλά να έχει ωραίες κοπέλες, καλό show και όσο γίνεται καθαρά ποτά. Πείτε καμιά πρόταση γιατί δεν τα κατέχω τα strip της Αθήνας.
Ευχαριστώ παίδες
Πρωτον αν σου προτεινε η ιδια να πατε σε στριπτιτζαδικο με σκοπο να δει η ιδια γυναικες χορευτριες τοτε τζαμπα ελπιζεις(εχω διαβασει και τα επομενα μηνυματα σου για την πιτσιρικα που λες). Εγω ουτε καν που θα πηγαινα. Αμα ειναι λεσβο, γιατι να ελπιζεις?
Δευτερον αν σου προτεινε να πατε για τους αντρες χορευτες τοτε ειναι καλη ιδεα να πατε. Το Aclatraz ειναι το καλυτερο και το πιο γνωστο. Εγω πηγα και περασα γαματα. Απλα πηγαιντε ομως Σαββατο(τοτε κανουν Live Sex) και γυρω στις 12:30 για να βρειτε τραπεζι. Ειναι 15 ευρω η εισοδος για ενα ατομο. Οποτε θα πληρωσετε 30 ευρω και οι δυο
Και τριτον αν γουσταρει αντρες δεν θα επρεπε να σε νοιαζει να εχει καλες χορευτριες. Αν το λες για σενα οκ. Αλλα αν το κανεις για εκεινη δεν νομιζω να την απασχολει. Τους αντρες θα κοιταει εκτος και αν ειναι λεσβο