erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
εχεις κακο δικηγορο, να τον αλλαξεις
πες του να διαβασει το αρθρο 1403
και μιλαει το 1403 για προγαμιαιο συμβολαιο η για το συστημα κοινοκτημοσυνης ; πας καλα;
και μιλαει το 1403 για προγαμιαιο συμβολαιο η για το συστημα κοινοκτημοσυνης ; πας καλα;
erinal: "δεν νομιζω οτι οι γονεις επιλεγουν την ευκολη επιλογη, επιλεγουν ομως αυτο που θεωρουν καλο για το παιδι τους. και αυτο που θεωρουν καλο ειναι ενα καλο γαμο και παιδια. τι το περιεργο;"
Να υποθέσω οτι λατρεύεις τις ταινίες της Φίνος Φιλμ δεκαετίας 60;
Σε συγχωρώ γιατί είσαι ψαροφάγος.
Και το τεκμήριο 50% στην αξίωση συμμετοχής στα αποκτήματα είναι ΜΑΧΗΤΟ, νομίζω, για τους λάτρεις των νομικών εδώ μέσα.
Και το τεκμήριο 50% στην αξίωση συμμετοχής στα αποκτήματα είναι ΜΑΧΗΤΟ, νομίζω, για τους λάτρεις των νομικών εδώ μέσα.
Κοιτα δεν μπαινω σε διαδικασιες τωρα να συζητησω μαλακιες
καλυτερα να γραφουμε ουσιωδη πραγματα αλλιως χανουμε το χρονο μας με μαλακιες...
εγω του εδωσα εναν τροπο για την επομενη. Αυτη παει τωρα....
Εγω τα χω κανει αυτα και πιάνουν πάντα. Δινουν παντοτε αποτελεσμα. Γιατι παιρνεις μια απαντηση
και μετα ξερεις αν θα πρεπει να κινηθεις ή οχι.
Γνωριζει κανειs την γνωμη τηs μικρηs?? Εχει υπ οψιν του τι θα πει 16αχρονο στην σημερινη εποχη??δεν μιλησα για την αποψη μου μιλησα για το τι θελουν οι γονεις και οτι κατανοω την λογικη τους ασχετως αν την δεχομαι.
ναι ξερεις. σα τη γκομενα των διακοπων που εγραφες
μεγαλε εγω πασα δεν ειδα παντως να στην κανουν ετσι οπως τα γραφεις.Έχω πάει σε γάμο στην Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Ο γάμος γίνεται Κυριακή και την Παρασκευή το βράδι επισκέπτομαι το σπίτι της νύφης όπου θα φέρουν το νυφικό και θα γίνει κάποιο ψιλογλεντάκι με φαγητό μουσική κλπ. Όταν φτάνω με βάζουν να κάτσω δίπλα σε οικογένεια όπου υπήρχε 16χρονη μαθήτρια, κοντό φόρεμα μαύρο, ψηλό τακούνι. Το σκίζεις άνετα.
Στο τραπέζι συζήτηση περί των πάντων, σχέσεις, τους λέω είμαι χωρισμένος, οι γονείς δεν πτοούνται αφού βλέπουν άνθρωπο με καλή δουλειά, δε βαριέσαι, συγχωρείται το παρελθόν. (το ότι γράφω στο bourdela.com δεν το είπα).
Το κοριτσάκι σχετικά εντάξει σαν συμπεριφορά εκτός από δύο φορές που ψιλοδιέταξε τους γονείς της κάτι και ένα αει σιχτίρ που έριξε (την ενοχλούσε ένα αντικωνωπικό φιδάκι που έκαιγε πίσω της) κατά τα άλλα «καλό κορίτσι»
Συνεχίζουμε, την Κυριακή στο γάμο. Έχει έρθει με άλλο φόρεμα (η 16χρονη μαθήτρια επαναλαμβάνω) Μετά την τελετή έχουν ήδη συνεννοηθεί και ευγενέστατα οι γονείς της 16χρονης θα μας πάνε (εμένα και την μητέρα μου) εκεί που γίνεται η δεξίωση αλλά πριν, πάμε στο σπίτι τους για να αλλάξει η 16χρονη και να βάλει το τρίτο κατά σειρά φόρεμα της για αυτό τον γάμο. Στο σπίτι κατά την διάρκεια συζήτησης και με άλλους συμμετέχοντες στο γάμο διαπιστώνεται ότι η 16χρονη έχει βάλει και extensions (sic!!!) στα μαλλιά της.
Στην δεξίωση καθόμαστε και εκεί μαζί όπου το μόνο αξιοπρόσεκτο είναι που σε ερώτημα της 16χρονης πώς θα γυρίσω πίσω στην Αθήνα, ακούγοντας την απάντηση «με τραίνο», σκάει μία ψιλογκριμάτσα απογοήτευσης και λέει «αχ έξι ώρες δεν κάνει;» αλλά με ύφος τρελλά μπλαζέ μιλάμε.
Στο τέλος επειδή έπρεπε να στρίψω την καρέκλα μου για να βλέπω την πίστα του χορού και την είχα αρκετή ώρα με την πλάτη προς εκείνη, μπορεί να τα πήραν (και αυτή και οι γονείς – υποψήφιοι πεθεροί) και έφυγαν χωρίς να με χαιρετήσει η 16χρονη.
Καλά για το σπίτι πήραμε ταξί.
Γιατί τα έγραψα όλα αυτά έτσι. Για να κουβεντιάσουμε λίγο κοινωνιολογικώς ρε παιδιά.
Πρώτον φανταστείτε τι απόγνωση υπάρχει στον πληθυσμό λόγω της οικονομικής κατάστασης ώστε ακόμη και 16χρονες μαθήτριες τις βγάζουν στο κλαρί για 40χρονους όπως εγώ. Μία αγροτική οπισθοδρομική κοινωνία ήμασταν πάντα βέβαια αλλά το πράγμα χειροτερεύει. Αυτοί οι γονείς σκεφτείτε, θα ήθελαν να αποφύγουν και το να σπουδάσει το παιδί τους (θα μου πεις που θα σπουδάσει, με τι λεφτά, εδώ ακόμη αποφεύγουν και να δηλώσουν ΑΕΙ εκτός πατρικής πόλης κλπ). Δεν βαριέσαι, καλύτερα να παντρευτεί, παιδιά, χωρίζουμε, και μετά, στην χειρότερη περίπτωση πάμε στα «Παρατράγουδα».
Μήπως όμως αυτή η νοοτροπία μας έφτασε εδώ; Αντί αυτό το κοριτσάκι να ψηθεί λίγο σπουδάζοντας σε μία πόλη εκτός πατρικής εστίας, όπου θα χρηματοδοτήσει τις σπουδές του δουλεύοντας για να βγάλει κανά χαρτζιλικάκι, ράβοντας μόνη τα ρουχαλάκια της ή αγοράζοντας μεταχειρισμένα όπως η Γερμανίδα (230 δις $ το τρέχον πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας) γαλουχείται να βρεί τον επόμενο προμηθευτή φορεμάτων και extensions. Kαι να γίνει και η αυριανή δημόσια υπάλληλος του καθισιού. Για να δείτε πως συνδέονται όλα.
Και βέβαια οι έξι ώρες του τραίνου είναι μεγάλη ταλαιπωρία, θυμάμαι τώρα ότι και ο πατέρας της με ρώτησε κάποια στιγμή πως θα πάω Αθήνα, αεροπορικώς;, μόνο εκκαθαριστικό δεν έδωσα παιδιά. Το να μάθουν όμως κάποια πράγματα για μένα, για τις σπουδές μου, για το ποιο ποτό μου αρέσει, για την προσωπικότητα μου δεν ρώτησαν, αυτό είναι αδιάφορο στην Ελλάδα ως προς αυτόν που θα παντρευτείς.
Κάθε σχόλιο δεκτό. Μόνο αν επιτρέπεται μη το βάλουμε στην βάση Ελλεηνίδες κλπ γιατί εδώ υπήρξε και συνέργεια άνδρα (πατέρα). Θα μου πείτε βέβαια τρία φορέματα και extensions πλήρωσε για τον γάμο ό άνθρωπος, τι να κάνει;
Που βαδίζουμε κύριοι;
και την 2η μέρα έβγαλα
αξιοπρεπεστατη (και πανω) εμφανισιακα γκομενα [size=30pt]να βγαινουμε.[/size]
καλα εσυ δεν ελεγες οτι οσοι πανε διακοπες μονοι τους ειναι προβληματικοι καιΤην εβγαλα την γκομενα των διακοπων φιλε.
Πηγα μονος μου διακοπες... χωρις φιλους... χωρις τιποτα
σε ενα μερος που πατουσα πρωτη φορα στην ζωη μου και την 2η μέρα έβγαλα
αξιοπρεπεστατη (και πανω) εμφανισιακα γκομενα να βγαινουμε.
Δεν νομιζω να μπορουσαν να το καταφερουν πολλοι αυτο
θα ελεγαν οτι θελει λεφτα και στέματα και γαλονια
5 λεπτα διαλογος και μετα
- Ξερεις κανα καλο μέρος εδω γυρω να βγει κανεις???
- Ναι ξερω....
- Ωραια παμε πουθενα κανενα βραδυ???
- Ναι αμε...
- Δωσε μου το κινητο σου
Τα μπολντ ειμαι εγω ο μπολντ
καλα εσυ δεν ελεγες οτι οσοι πανε διακοπες μονοι τους ειναι προβληματικοι και
μιζεροι και ακοινωνιστοι :S
τυπε εισαι οχι απλα τσακωμενος με την αληθεια,την εχεις δολοφονησει.
5 λεπτα διαλογος και μετα
- Ξερεις κανα καλο μέρος εδω γυρω να βγει κανεις???
- Ναι ξερω....
- Ωραια παμε πουθενα κανενα βραδυ???
- Ναι αμε...
- Δωσε μου το κινητο σου
Τα μπολντ ειμαι εγω ο μπολντ
καλα εσυ δεν ελεγες οτι οσοι πανε διακοπες μονοι τους ειναι προβληματικοι και
μιζεροι και ακοινωνιστοι :S
τυπε εισαι οχι απλα τσακωμενος με την αληθεια,την εχεις δολοφονησει.