Νέα

Μου πάσσαραν 16χρονη σε έναν γάμο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η μαμά της χάλια, ξέχνα το. αλλά μια που το θέτεις έμοιαζε και λίγο μεγαλύτερη από τον μπαμπά, που θα μπορούσε να είναι αφορμή για άλλο θρεντ κοινωνιολογικής υφής.

"καταπιεσμένος σύζυγος μεγαλύτερης γυναίκας και πατέρας κακομαθημένης κόρης που θέλει τρία φορέματα για ένα γάμο παλεύει να την ξεφορτωθεί (την κόρη)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
erinal¨"επιμένω οτι συμβαίνουν σε χωριά"

εντάξει, ως έξυπνη γυναίκα ( σε αντίθεση με αυνάνες του φύλου μου που κυκλοφορούν εδώ μέσα) έπιασες κάτι.

Το περιστατικό συνέβη στο Ασβεστοχώρι, πρόσεξε όμως είναι στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης , δέκα λεπτά από το κέντρο. δεν θα το χαρακτήριζα χωριό αλλά τουλάχιστον ημιαστική περιοχή αν όχι προάστιο, δίπλα του είναι το Ρετζίκι που είναι φουλ στις μαιζονέτες.
γνωριζω πολυ καλα το ασβεστοχωρι και ειναι χωριο, δεν ειναι σαντο ρετζικι που ηταν ακατοικητο και καποια στιγμη αρχισε μια οικιστικη αναπτυξη και εγινε χωριο. το ασβεστοχωρι ειναι χωριο χωριο με ολα τα θεματα που πριλαμβανει αυτο. και ολη η νοοτροπια ειναι ετσι. πας στο ασβεστοχωρι και ξερει ολο το χωριο οτι πατησες το ποδι σου φιλτατε..:)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κοιτα τα πουρα που κανουν και τους δυσκολους

Κάτσε να βρεθείς στα 45 σου με μερικά εκατομμύρια στο παντελόνι και να δεις εσύ πόσο θα κάνεις τον δύσκολο φίλε.

Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:think: :think: :think: :think: :think:

Όταν δεν σου έχει τύχει... φυσικό είναι να μην το πιστεύεις. Ούτε εγώ δεν θα το πίστευα αν δεν το ζούσα...

Αυτό το πράγμα που συμβαίνει όμως σήμερα δεν το χω ξαναδεί... έχουν βαλθει όλες και όλοι να με ξαναπαντρέψουν με το ζόρι.

Όταν βέβαια ακούνε κάνα γαμοσταυρίδι, παίρνουν το μισοκακόμοιρο ύφος του ανθρώπου που μου έκανε χάρη που ασχολήθηκε μαζί μου για να μου βρει ταίρι...

Ρε αει σιχτίρ... άμα θέλω να βρω γκόμενα βρίσκω... εγώ δεν γουστάρω...

Πιο καλά με τις πουτάνες... Τίμιες συναλλαγές. Πληρώνω - πηδάω - φεύγω...

Αυτές οι μαλακισμένες με τους γάμους και τα λουλούδια μια ζωή πληρώνεις σαν μαλάκας, κολάς και ΙΚΑ πρέπει μετά να δώσεις και εφάπαξ.

οι γονεις και οι μεγαλυτεροι παντα ψαχνουν γαμπρους κα νυφες . Οι αντρες που παντρευτηκαν δεν το εχουν ζησει γιατι ηταν η ειναι παντρεμενοι, οποτε αν καποια στιγμη χωρισουν το βιωνουν σαν περιεργο ενω συμβαινει συνεχεια. στις γυναικες ακομα πιο πολυ αφου το προωθουν και εκεινες με τη γνωστη ατακα βρειτε μου καποιον. μην σας κανει αντυπωση δεν το κανουν επειδη θελουν να κανουν κακο. νομιζουν οτι αυτο ειναι το σωστο και η κοινωνια συνηθως ανακυκλωνει οτι εχει μαθει σωστο και οτι φερνει κοινωνικη συνοχη και ηρεμια οπως ο γαμος στο μυαλο τους. ακομα και αν διαφωνειτε οι μεγαλυτεροι αυτο πιστευουν.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οι γονεις και οι μεγαλυτεροι παντα ψαχνουν γαμπρους κα νυφες . Οι αντρες που παντρευτηκαν δεν το εχουν ζησει γιατι ηταν η ειναι παντρεμενοι, οποτε αν καποια στιγμη χωρισουν το βιωνουν σαν περιεργο ενω συμβαινει συνεχεια. στις γυναικες ακομα πιο πολυ αφου το προωθουν και εκεινες με τη γνωστη ατακα βρειτε μου καποιον. μην σας κανει αντυπωση δεν το κανουν επειδη θελουν να κανουν κακο. νομιζουν οτι αυτο ειναι το σωστο και η κοινωνια συνηθως ανακυκλωνει οτι εχει μαθει σωστο και οτι φερνει κοινωνικη συνοχη και ηρεμια οπως ο γαμος στο μυαλο τους. ακομα και αν διαφωνειτε οι μεγαλυτεροι αυτο πιστευουν.

ναι αλλα δεν ειναι χωριατικο που λες ... εδω την αλλη 2 βδομαδες την ηξερα και μου σκασε σπιτι με τη φαμιλια και εμεινα μαλακας, οχι σε χωριο, στην Αθηνα. Γενικα εντυπωση μου ειναι οτι λογω κρισης (αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ζησει την Ελλαδα προ-κρισης) εχει αυξηθει αυτο που ειπα πριν, βρες γαμπρο να σωθεις εσυ να σωσεις και την οικογενεια σου.

Επισκέπτης
εμπλεξες με της γριες ρε φιλε  :grin: αντε τωρα σε βλεπω γαμπρο στης 40 εκκλησιες  :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
erinal, έχει γούστο να ήσουν και στο γάμο τότε :2funny:

A propos τους κολιούς τους έφτιαξες;

Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι κάποιοι αμφισβήτησαν το περιστατικό και νομίζουν οτι κάνω πλάκα ή το παίζω ο δυσκολοικανοποίητοις γαμιάς ή τέτοια αστεία. Το κοριτσάκι ήταν μια χαρά, σαν τα κρύα τα νερά, θα μπορούσε άνετα, αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές του ανάγκες να κάνει καριέρα στο αντικείμενο του σάιτ και το θέμα δεν είναι αυτό.

Ήθελα να θέσω το πως οι γονείς επι΄λέγουν την "εύκολη" επιλογή για τα παιδιά τους αντί να τα αφήσουν να ψηθούν μόνα τους. Λίγοι το πιάσαν αυτό.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
 Κάτσε να βρεθείς στα 45 σου με μερικά εκατομμύρια στο παντελόνι και να δεις εσύ πόσο θα κάνεις τον δύσκολο φίλε.

Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις.
αφου το θετεις οικονομικα,το χρημα βγαινει δυσκολα το μουνι κοστιζει και ο χρονος ειναι χρημα.Το προξενιο ειναι καλυτερη φαση για ανεξοδους πηδουλους επειδη το χεις συστημενο και σε εμπιστευεται.Ενταξει αυτη λογω ηλικιας να χεις κολλημα,αλλα με τη συγκαταθεση των γονεων ενα καβλαντισμα στο βαρετο γαμο το κανεις οχι και να γυρνας τη πλατη  :think:

Επισκέπτης
για πες εσυ αγαπη ; τι παιχτηκε;

Να πηρα το λεωφορειο για Πατρα και στη διαδρομη μπηκαν μια οικογενεια πατερας μανα και η κορη. Κατσανε οι γονεις μπροστα και η κορη εκατσε διπλα μου. Ε, δεν ειναι πεσιμο αυτο ? Ασε που καποια στιγμη με ρωτησε και τη ωρα ειναι.  

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Α καλα.. Η φαντασια οργιαζει μου φαινεται.. Δεν ειμαστε καλα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αφου το θετεις οικονομικα,το χρημα βγαινει δυσκολα το μουνι κοστιζει και ο χρονος ειναι χρημα.Το προξενιο ειναι καλυτερη φαση για ανεξοδους πηδουλους επειδη το χεις συστημενο και σε εμπιστευεται.Ενταξει αυτη λογω ηλικιας να χεις κολλημα,αλλα με τη συγκαταθεση των γονεων ενα καβλαντισμα στο βαρετο γαμο το κανεις οχι και να γυρνας τη πλατη  :think:

Τωρα μιλάς με το κάτω κεφάλι.

Να παντρευτώ γιατί;  Για να μου αρχίσει η καριόλα θέλω εκείνο, θέλω το άλλο, λεφτά έχουμε, τι θα τα κάνεις ρε τσιφούτη;

Και μετά για να χωρίσεις.... για ρωτα έναν δικηγόρο πόσα θέλει η καριόλα... Τα μισά θα θέλει.

Εφτυσα αίμα να φτιάξω αυτά που έχω φτιάξει. Δεν θα βάλω και συνεταιρο να μου πάρει τα μισά μετά τον γάμο. Ούτε μαζί τα φτιάξαμε τα φράγκα.

Μακριάααααα..... Πουτανίτσες κι άγιος ο Θεός!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι αλλα δεν ειναι χωριατικο που λες ... εδω την αλλη 2 βδομαδες την ηξερα και μου σκασε σπιτι με τη φαμιλια και εμεινα μαλακας, οχι σε χωριο, στην Αθηνα. Γενικα εντυπωση μου ειναι οτι λογω κρισης (αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ζησει την Ελλαδα προ-κρισης) εχει αυξηθει αυτο που ειπα πριν, βρες γαμπρο να σωθεις εσυ να σωσεις και την οικογενεια σου.
στην αθηνα ναι αλλα οι ανθρωποι απο αθηνα ηταν που ηρθαν σπιτι σου, την νοοτροπια χωριου εννοω. τεσπα μπορει να εχετε και κατι αλλο στο μυαλο που δεν εχω δει :think: αυξηθηκαν λογω κρισης τα διαζυγια αν αυξηθουν και οι γαμοι θα ρθουμε στα ισα μας χαχαχααχ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Να παντρευτώ γιατί;  Για να μου αρχίσει η καριόλα θέλω εκείνο, θέλω το άλλο, λεφτά έχουμε, τι θα τα κάνεις ρε τσιφούτη;

Και μετά για να χωρίσεις.... για ρωτα έναν δικηγόρο πόσα θέλει η καριόλα... Τα μισά θα θέλει.

Εφτυσα αίμα να φτιάξω αυτά που έχω φτιάξει. Δεν θα βάλω και συνεταιρο να μου πάρει τα μισά μετά τον γάμο. Ούτε μαζί τα φτιάξαμε τα φράγκα.

Πες τις 2 μαγικες λεξεις: προγαμιαιο συμβολαιο.  Βοηθαει και σε περιπτωσεις που η αλλη ξυνεται για γαμους και συ θες να γινεις Λουης

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Jaygatsby, δεν ξέρω, αλλά έχω μια δυσκολία από την ιστορία σου να βγάλω το συμπέρασμα ότι "οι γονείς σού πάσαραν την κόρη τους για γάμο". Μήπως είσαι πολύ απόλυτος στις διαπιστώσεις σου;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

τα μισα απο αυτα που κανατε μαζι κατα την διαρκεια του γαμου οχι τα μισα που ειχες πριν.. χαλαρωσε. Κατα τα λοιπα δεν ειναι ολοι για γαμους οποτε το δεχομαι αυτο που λες δεν χρειαζεται ειδικα αν εισαι καχυποπτος να μπεις σε διαδικασιες που δεν γουσταρεις.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν θα το σκεφτομουν πολυ...
16χρονη παρθενα δυσκολα βρισκεις πλεον... χαχαχα!
Οσο και να κραταγε ο γαμος, τουλαχιστον θα την ειχες... "γλεντησει"!
"Χρατσα-χρουτσα... χρατσα-χρουτσα" που ελεγε κι ο Μουσουρης στο "Αλιμονο στους νεους" χεχεχε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Να πηρα το λεωφορειο για Πατρα και στη διαδρομη μπηκαν μια οικογενεια πατερας μανα και η κορη. Κατσανε οι γονεις μπροστα και η κορη εκατσε διπλα μου. Ε, δεν ειναι πεσιμο αυτο ? Ασε που καποια στιγμη με ρωτησε και τη ωρα ειναι.  

αχαχαχαχαχααχαχ τωρα σε ειδα εσενα. Ρε αληθεια ποτε δεν σας εχουν διπλαρωσει γονεις; δεν εχετε βρεθει σε συγκετρωσεις με μεγαλους που την ψαχνουν να παντρεψουν κορες γυιους (ασχετα αν αυτοι θελουν;) τι διαβολο που μεγαλωσατε ολοι στας αθηνας; χαχαχααχαχαχαχ

Επισκέπτης
μπραβο φιλε ξεφυγες απο τη παγιδα που σου στησανε επραξες σωστα σαν γνησιος μπουρδελιαρης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πες τις 2 μαγικες λεξεις: προγαμιαιο συμβολαιο.  Βοηθαει και σε περιπτωσεις που η αλλη ξυνεται για γαμους και συ θες να γινεις Λουης

Αδερφέ δεν κάθομαι να το συζητήσω...  Ούτε προγαμιαίο συμβόλαιο, ούτε τίποτα. Μία φορά έμπλεξα στη ζωή μου και δεν ξαναμπλέκω ξανά. Τη δεύτερη σε λένε   :jerking: :jerking:

Θέλω να είμαι χαμογελαστός.

Μια χαρά είμαι έτσι όπως είμαι. Τα ταξίδια μου στις δουλειές μου χωρίς να μου τα πρήζει, τις βόλτες μου όποτε γουστάρω,  ελευθερία....

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ρεεεεεε...  ανεκτίμητη... χα χα χα χ α

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Εγω δεν θα το σκεφτομουν πολυ...
16χρονη παρθενα δυσκολα βρισκεις πλεον... χαχαχα!
Οσο και να κραταγε ο γαμος, τουλαχιστον θα την ειχες... "γλεντησει"!
"Χρατσα-χρουτσα... χρατσα-χρουτσα" που ελεγε κι ο Μουσουρης στο "Αλιμονο στους νεους" χεχεχε!
Και ποιος σου ειπε οτι η συγκεκριμενη 16χρονη ειναι παρθενα? Ποιος βαζει στοιχημα το σπιτι του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom