Νέα

Μου κανουν προξενιο! Αξιζει ο κοπος???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
  Πιστευεις οτι τα λεφτα καθοριζουν τις Ανθρωπινες σχεσεις???

Εγώ πιστεύω ο καθένας έχει ότι σχέση γουστάρει . Αν δεν μπορείς να της παρέχεις παιδιά (ο μόνος λόγος για να παντρευτείς) τότε πρέπει να μην παντρευτείς . Απλώς δεν υπάρχει άλλος λόγος . Είναι χαζό .

Αλλά αν της κάνεις παιδιά , έχεις κι υποχρεώσεις . Ή θα είσαι κύριος και θα είσαι για το σπίτι και θα κόψεις τα ξενύχτια ....ή θα κάνεις μία ακόμη πουτάνα δικιά σου (με διατροφή ή με πολλά λεφτά για να προσέχει μόνη της τα παιδιά μέσα στο γάμο)

Εσύ διάλεξε τι σχέση θα έχεις .Παιδιά-κύριος-κυρία ή Παιδιά-πουτάνα-μαλάκας.

Τώρα για έναν πήδουλο αν τη θες , όρμα . Δεν κάνει κακό σε κανέναν .

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγώ πιστεύω ο καθένας έχει ότι σχέση γουστάρει . Αν δεν μπορείς να της παρέχεις παιδιά (ο μόνος λόγος για να παντρευτείς) τότε πρέπει να μην παντρευτείς . Απλώς δεν υπάρχει άλλος λόγος . Είναι χαζό .

Αλλά αν της κάνεις παιδιά , έχεις κι υποχρεώσεις . Ή θα είσαι κύριος και θα είσαι για το σπίτι και θα κόψεις τα ξενύχτια ....ή θα κάνεις μία ακόμη πουτάνα δικιά σου (με διατροφή ή με πολλά λεφτά για να προσέχει μόνη της τα παιδιά μέσα στο γάμο)

Εσύ διάλεξε τι σχέση θα έχεις .Παιδιά-κύριος-κυρία ή Παιδιά-πουτάνα-μαλάκας.

Τώρα για έναν πήδουλο αν τη θες , όρμα . Δεν κάνει κακό σε κανέναν .
  Τωρα τοποθετηθηκες σωστα και θετω στα υποψη μου ....και την δικη σου συμβουλη.Ευχαριστω.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας....μεταξυ τυριου και αχλαδιου....αστειου και σοβαρου με βοηθησατε...τελος του μηνα ανεβαινω στον Ωρωπο για να την συναντησω.....θα σας ενημερωσω αρχες του αλλου τι θα παιχτει...και παλι ευχαριστω...α...α......ξεχασα να κραταω προφυλακτικα πανω μου????

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
παιχτουρα φερσου ξυπνια ρε φιλε.
τωρα που εισαι στα 47 ακομα μπορεις και ξεσκατωνεσε απο μονος σου.σε 5-10 χρονια που δεν θα μπορεις,ας εχεις μια καβαντζα να σε ξεσκατωνει αυτη.ετσι και αλλιως η γκομενα δεν θα ειναι καμια μουναρα,και γιαυτο και θα εχει ξεμεινει.επειδη και εσυ κανενας χαλιας θα εισαι,σε συμβουλευω να δεις πρωτα αν ξερει να μαγειρευει-πλενει-σιδερωνει,και ας μην ειναι μουναρα.
σε αυτη την ηλικια που εισαι,ασε τους ερωτες και τις μαλακιες,και κοιτα να ειναι κανενα καλο χερι,να κανει τις δουλειες του σπιτιου.
τα χρονια περνανε παιχτουραααααααααααααααα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα φερσου ξυπνια ρε φιλε.
τωρα που εισαι στα 47 ακομα μπορεις και ξεσκατωνεσε απο μονος σου.σε 5-10 χρονια που δεν θα μπορεις,ας εχεις μια καβαντζα να σε ξεσκατωνει αυτη.ετσι και αλλιως η γκομενα δεν θα ειναι καμια μουναρα,και γιαυτο και θα εχει ξεμεινει.επειδη και εσυ κανενας χαλιας θα εισαι,σε συμβουλευω να δεις πρωτα αν ξερει να μαγειρευει-πλενει-σιδερωνει,και ας μην ειναι μουναρα.
σε αυτη την ηλικια που εισαι,ασε τους ερωτες και τις μαλακιες,και κοιτα να ειναι κανενα καλο χερι,να κανει τις δουλειες του σπιτιου.
τα χρονια περνανε παιχτουραααααααααααααααα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
  Δεν ακουγεται ασχημα να την παρω σαν αποκλειστικη νοσοκομα και να ριχνω και κανενα...και αυτο στα υποψη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας....μεταξυ τυριου και αχλαδιου....αστειου και σοβαρου με βοηθησατε...τελος του μηνα ανεβαινω στον Ωρωπο για να την συναντησω.....θα σας ενημερωσω αρχες του αλλου τι θα παιχτει...και παλι ευχαριστω...α...α......ξεχασα να κραταω προφυλακτικα πανω μου????

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βρε παιχτη ......

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Το θεμα ειναι οτι θα χασω την ζωη που κανω τωρα δηλαδη να κανω οτι θελω...... γι'αυτο σας ρωτω αξιζει ο κοπος???

Ερχετε η στιγμη που ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε
[glow=red,2,300]και μενει αυτο που αφηνεις πισω σου....[/glow]

Πιστευω λοιπον πως ειναι η ωρα να φτιαξεις την ζωη σου οσο μπορεις ακομη...

Αν η κοπελιτσα [glow=red,2,300]σε εκτιμησει και σε καταλαβει [/glow] να την παρεις..... ΦΙΛΕ

[glow=red,2,300]ΜΗΝ[/glow] κοιταξεις υλικα πλουτη και ομορφια αλλα .......

[glow=red,2,300]ΣΕΒΑΣΜΟ - ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ - ΕΚΤΙΜΗΣΗ  [/glow] αυτα μετρανε και ειναι δυσευρετα πλεον...

Αυτα ...... (κλοπυραιτ μπου ΝΟΚΙΑ)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Παίχτουρα, ήδη έχουμε απορριπτικό ψήφισμα από
τη Συνέλευση εργαζομένων στην οδό Δροσοπούλου 95
το Σύλλογο Ιερόδουλων Κυψέλης και Πατησίων
το Σύνδεσμο Φίλων Νώντα και Αβράμη
το Σύλλογο Εργαζομένων στη Βιομηχανία Παραγωγής Μερέντας (έδρα: Οδός Κωλοκυνθούς)

Δύσκολα τα πράγματα, τύπε, προβλέπω πορείες και επεισόδια  :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
βαλτε ρε μαλακες μια ψηφοφορια να παει με τα στατιστικα ο ανθρωπος να της πει την ετυμηγορια με αποδειξεις..

Επισκέπτης
H προίκα είναι καλή,αυτή έχει λεφτά;! :grin: :think:

248

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
MONO εχει προικα αξιζει τον κοπο γιατί μην νομίζεις, ψάχνετε και αυτή τι θα απογείνει.
Αν έίσαι διακριτικός μετά τον γάμο τα ίδια θα κάνεις μετά!!!!!!!!!!!!!!1

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Να ζητησω συγνωμη απο ολους σας, αλλα σεβομενος τις αποψεις καποιων μελων εδω μεσα θα ηθελα να με συμβουλευσουν σε ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε πριν λιγο....Ενας πολυ καλος φιλος μου, που μενει στον Ωρωπο Αττικης, ξεροντας οτι δεν θα κοιμαμαι αυτη την ωρα...μου τηλεφωνησε και μου ανεφερε μια αξιολογη περιπτωση... τριανταρας γυναικας, να μου γνωρισει για να αποκατασταθω(με τα δεσμα του Γαμου)και να σταματησω να τριγυρναω απο εδω και απο εκει... εχοντας κανει πλουσια ολα τα σεβαστα μαγαζια.Χωρις να σας βασανισω αλλο... σας ρωτω ευθεως.... αξιζει ο κοπος(οσο καλη περιπτωση να ειναι απο ολες τις αποψεις η γυναικα που μου ανεφερε) να χασω την Ελευθερια μου???????????

Πόσο πιό μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος στα 46 του?

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγαπητέ μας φίλε, (παίχτουρα) το πρόβλημά σου είναι σοβαρό, μιας και είσαι νεότατος και δεν εχεις ζήσει ακόμα την ζωή σου, η ζωή σε περιμένει να την τρυγήσεις μικρέ μου εφηβε. Απορώ κιόλας που εκανες στο παρελθόν το λάθος να παντρευτείς και μάλιστα με στρίγγλα. Απο που και ως που θα σου πει εσενα μια γυναίκα τι να κάνεις;εσενα τον ντομπρο τον σώστό τον μεγάλο τον υπέρτατο που εχει φάει με το κουτάλι τις γκόμενες και την ζωη (αν και είσαι παιδί ακόμα και στα συγχωρουμε ολα..) Οχι παιχτουρα δεν θα σε εμποδίσει ενας γαμος να πηδάς αλλα αν σε εμποδισει παλι πηδα. Παρε την προικα και περιπατει ετσι πραγματικα ανθρωπινα ζεστά. Κανε και παιδια σιγα, σκασίλα σου ρε εσυ θα τα μεγαλώσεις; παρατα τα αν δεν θελεις και βρες και αλλη.Τι σε νοιάζει ; Κάνε εσύ την ζωούλα σου ωραίος και χαλαρός. Δεν κατανοω γιατι προβληματίζεσαι; Εχεις ηθικές αναστολές; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε μου είχαν λείψει τετοιας ποιοτητας θρεντ _ καλημερα σας! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom