Επισκέπτης
σου γαμω το αβαταρ λεμε..
με εφτιαξες παλι καριολιτσα γαμω τον ζμπαουγκ..
με εφτιαξες παλι καριολιτσα γαμω τον ζμπαουγκ..
Πωωωωω πωωω μεγαλειώδες,ωδή για τον άστατο νέο μας(παίχτουρα)!!!Αγαπητέ μας φίλε, (παίχτουρα) το πρόβλημά σου είναι σοβαρό, μιας και είσαι νεότατος και δεν εχεις ζήσει ακόμα την ζωή σου, η ζωή σε περιμένει να την τρυγήσεις μικρέ μου εφηβε. Απορώ κιόλας που εκανες στο παρελθόν το λάθος να παντρευτείς και μάλιστα με στρίγγλα. Απο που και ως που θα σου πει εσενα μια γυναίκα τι να κάνεις;εσενα τον ντομπρο τον σώστό τον μεγάλο τον υπέρτατο που εχει φάει με το κουτάλι τις γκόμενες και την ζωη (αν και είσαι παιδί ακόμα και στα συγχωρουμε ολα..) Οχι παιχτουρα δεν θα σε εμποδίσει ενας γαμος να πηδάς αλλα αν σε εμποδισει παλι πηδα. Παρε την προικα και περιπατει ετσι πραγματικα ανθρωπινα ζεστά. Κανε και παιδια σιγα, σκασίλα σου ρε εσυ θα τα μεγαλώσεις; παρατα τα αν δεν θελεις και βρες και αλλη.Τι σε νοιάζει ; Κάνε εσύ την ζωούλα σου ωραίος και χαλαρός. Δεν κατανοω γιατι προβληματίζεσαι; Εχεις ηθικές αναστολές;![]()
![]()
![]()
Αντε μου είχαν λείψει τετοιας ποιοτητας θρεντ _ καλημερα σας!![]()
![]()
![]()
Οι καύλες που έχεις φταίνε. ;)
μιλανε δυο γεροι 98 ετων εκαστος..Αγαπητέ μας φίλε, (παίχτουρα) το πρόβλημά σου είναι σοβαρό, μιας και είσαι νεότατος και δεν εχεις ζήσει ακόμα την ζωή σου, η ζωή σε περιμένει να την τρυγήσεις μικρέ μου εφηβε.
παρε να καυλωσεις λιγο..οι μαλακιες που διαβαζω, δεν εχουν σημασια δλδ...![]()
παρε να καυλωσεις λιγο..
Ετσίιιι,όχι μόνο την κόκκινη!!!παρε http:tvxs.gr να καυλωσεις λιγο..
οι μαλακιες που διαβαζω, δεν εχουν σημασια δλδ...![]()
σιγα ρε καζανοβα...θα κλαψει το γυναικειο φυλο αν παντρευτεις εσυ...Καλο μεσημερι σε ολους τους σεβαστους φιλους-φιλες.....Χτες οι απαντησεις σας ηταν χρησιμες, αλλα οσο αφορουν το ενα σκελος....δεν μου ειπε κανεις για το αλλο...ποιο ειναι το αλλο?..Μα φυσικα Ταξη και Ηθικη...τι εννοω μπορει να μου ειπε ο φιλος μου, οτι η τριανταρα προερχεται απο καλη οικογενεια...αλλα ποσες απο αυτες ειναι... του σχοινιου και του παλουκιου?? οπως λεει χαρακτηριστικα και ο λαος.Δηλαδη να την ρωτησω ποσα γαμησια..ωχ συγνωμη, ηθελα να πω σχεσεις εχει κανει μεχρι σημερα, ωστε να υπολογισω με το μυαλο μου τις πιθανοτητες.. που εχω για μελλοντικος κερατας???Τελος κλεινω και σας το ξαναθετω το ερωτημα...αξιζει να παντρευτω και να χασω την Ελευθερια μου???????????
Πνευμα και ηθικηΚαλο μεσημερι σε ολους τους σεβαστους φιλους-φιλες.....Χτες οι απαντησεις σας ηταν χρησιμες, αλλα οσο αφορουν το ενα σκελος....δεν μου ειπε κανεις για το αλλο...ποιο ειναι το αλλο?..Μα φυσικα Ταξη και Ηθικη...τι εννοω μπορει να μου ειπε ο φιλος μου, οτι η τριανταρα προερχεται απο καλη οικογενεια...αλλα ποσες απο αυτες ειναι... του σχοινιου και του παλουκιου?? οπως λεει χαρακτηριστικα και ο λαος.Δηλαδη να την ρωτησω ποσα γαμησια..ωχ συγνωμη, ηθελα να πω σχεσεις εχει κανει μεχρι σημερα, ωστε να υπολογισω με το μυαλο μου τις πιθανοτητες.. που εχω για μελλοντικος κερατας???Τελος κλεινω και σας το ξαναθετω το ερωτημα...αξιζει να παντρευτω και να χασω την Ελευθερια μου???????????
Καλο μεσημερι σε ολους τους σεβαστους φιλους-φιλες.....Χτες οι απαντησεις σας ηταν χρησιμες, αλλα οσο αφορουν το ενα σκελος....δεν μου ειπε κανεις για το αλλο...ποιο ειναι το αλλο?..Μα φυσικα Ταξη και Ηθικη...τι εννοω μπορει να μου ειπε ο φιλος μου, οτι η τριανταρα προερχεται απο καλη οικογενεια...αλλα ποσες απο αυτες ειναι... του σχοινιου και του παλουκιου?? οπως λεει χαρακτηριστικα και ο λαος.Δηλαδη να την ρωτησω ποσα γαμησια..ωχ συγνωμη, ηθελα να πω σχεσεις εχει κανει μεχρι σημερα, ωστε να υπολογισω με το μυαλο μου τις πιθανοτητες.. που εχω για μελλοντικος κερατας???Τελος κλεινω και σας το ξαναθετω το ερωτημα...αξιζει να παντρευτω και να χασω την Ελευθερια μου???????????
μονο αν θελει να σου βαλει δαχτυλο να αρχισεις να προβληματιζεσαι....που τα μαθες εσυ μωρη αυτα;στο μπουτιβι;Παιδια και κατι αλλο πιο βασικο.. αν την ωρα που θα την![]()
![]()
μου φωναζει αυτη.. ξεσκισε με...την ξεσκισμενη...να μην με προβληματισει αυτη η ακραια σεξουαλικη της απελευθερωση και να μην επηρεαστω στην τελικη μου αποφαση??????? Και αν θελει ταυτοχρονα και δονητη??? Να τα περασω ολα αυτα στο ντουκου???
Παιδια και κατι αλλο πιο βασικο.. αν την ωρα που θα την![]()
![]()
μου φωναζει αυτη.. ξεσκισε με...την ξεσκισμενη...να μην με προβληματισει αυτη η ακραια σεξουαλικη της απελευθερωση και να μην επηρεαστω στην τελικη μου αποφαση??????? Και αν θελει ταυτοχρονα και δονητη??? Να τα περασω ολα αυτα στο ντουκου???
Και να μου πει οτι διαβασε καποιο σχετικο θρεντ εδω μεσα....θα εχει πλακα..μονο αν θελει να σου βαλει δαχτυλο να αρχισεις να προβληματιζεσαι....που τα μαθες εσυ μωρη αυτα;στο μπουτιβι;![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο μου παιδι συμφωνεις οτι εχω ενηλικιωθει και πρεπει σιγα-σιγα,να αποκατασταθω??έλα ντε... ρε τι τραβάτε κι εσείς...
αν στο πει αυτο να την ρωτησεις με τι νικ μπαινει;Και να μου πει οτι διαβασε καποιο σχετικο θρεντ εδω μεσα....θα εχει πλακα..![]()
![]()
![]()
![]()
Και να μου απαντησει με το ''gl''....πιο μεγαλη πλακα ακομα..αν στο πει αυτο να την ρωτησεις με τι νικ μπαινει;