Νέα

Μου κανουν προξενιο! Αξιζει ο κοπος???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πωπω τα χωνα χτες ε?
δε ξαναπινω...
μερααα... :sunglasses:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
  Οτι θα την δοκιμασω ειναι σιγουρο μετα  ομως τι να κανω??? Να την εχω στο περιμενε μεχρι που να αποφασισω??Αξιζει ο κοπος????Γιατι ο φιλος μου, για να με ψαρωσει καθοτι ξερει τι μαλακας ειμαι,μου ανεφερε οτι ειναι οικογενειας και σοβαρη κοπελα...φυσικα εγω του απαντησα θα την  :fuck1: :fuck1: :fuck1: στα σοβαρα και εγω και μετα θα δω αν αξιζει ο κοπος? Εκανα καλα?
φιλε παιχτουρα μπορεις να την δοκιμασεις την κοπελα  :pipa1: :knockinb: :fuck1: και μετα να ριξεις μια ματια εδω www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,79336.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,79336.0[/url] για να δεις πως θα την κανεις..... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παίχτουρα μας έχεις τρελάνει στο γέλιοοο!!! :cheesy:
Ναι ρε αλάνι μπορεί να την πάρρεις και παρθένα όλα είναι πιθανά,αντέ θα κάνεις αι σεντόνιιιι!!! :grin:
Κοίτα αν γίνεις οικογενειάρχης τα πολλά ξενογαμίσια κομμένα(λίγα και καλά και αν γίνεις αντιληπτός την έκατσες)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Σκέψου σοβαρά:
Μόνος θα το μετανιώσεις,σε γαμώ πάλι,διάλεξε πως θες να μετανιώσεις!!! :dancing:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
 Αυτος στο μεταξυ ο φιλος μου ειναι μεγαλος μαλακας... μου το εχει ξανακανει στο παρελθον και με ειχε στειλει στην Κυπρο σε μια φιλη.. της τοτε γυναικας του.....που και η Κυπρια τοτε ηθελε γαμο...Φυσικα αντεπεξηλθα στις αντιξοες καταστασεις πιεσης που συναντησα κατω(στην Κυπρο) απο την γκομενα... την ξεσκιζα επι δεκα μερες μεσα στο σπιτι της,ηταν λιγο σαβουρα αλλα αυτο το ειχα λυσει... για να την γαμησω επινα καθε μερα ενα μπουκαλι ουισκι.. για να την βλεπω ομορφη...κινδυνευα να καταντησω  απο το ποτο αλκοολικος...την δεκατη μερα που μου ειπε ο μπαμπας της, τι θα γινει του ανακοινωσα οτι θα του το κοινοποιησει η κορη του, την αποφαση μου...και το βραδυ που μου ειπε αυτη, τι μελλει γενεσθαι με εμας τους δυο.. τις ειπα ...οτι ειμαι μαγος και κανω μαγικα....και οταν με ρωτησε τι μαγικα κανεις?... τις ειπα θα την γαμησω και θα εξαφανιστω...Να κανω και τωρα ετσι????
  Φιλε..''xpapad''...ο Παιχτουρας ειναι παλια καραβανα...την εχω ξανακανει στο παρελθον..σωστα και ομορφα...διαβασε πανω και θα καταλαβεις...το εχω γραψει μου φαινεται και στο θρεντ του αλλου μελους... :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παίχτουρα μας έχεις τρελάνει στο γέλιοοο!!! :cheesy:
Ναι ρε αλάνι μπορεί να την πάρρεις και παρθένα όλα είναι πιθανά,αντέ θα κάνεις αι σεντόνιιιι!!! :grin:
Κοίτα αν γίνεις οικογενειάρχης τα πολλά ξενογαμίσια κομμένα(λίγα και καλά και αν γίνεις αντιληπτός την έκατσες)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Σκέψου σοβαρά:
Μόνος θα το μετανιώσεις,σε γαμώ πάλι,διάλεξε πως θες να μετανιώσεις!!! :dancing:
  Το μονο σοβαρο και υπευθυνο θα ειναι αυτο που σου γραφω τωρα....''Καλυτερα μιας ωρας Ελευθερη ζωη..παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη''Ετσι θεωρω τον γαμο.Πιστευω τωρα να με καταλαβες πληρως... πως λειτουργω!!

Επισκέπτης
  Το μονο σοβαρο και υπευθυνο θα ειναι αυτο που σου γραφω τωρα....''Καλυτερα μιας ωρας Ελευθερη ζωη..παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη''Ετσι θεωρω τον γαμο.Πιστευω τωρα να με καταλαβες πληρως... πως λειτουργω!!
Eεεε τότε καμία σκέψη,το μάτσ έληξε!!! :grin:

Επισκέπτης
  Εκτος αν βρω καμια χαζη και με αντεχει :2funny: :2funny:
Κοίτα έχει και τα καλά του:
1)Φαγάκι(λέμε τώρααα αν πετύχεις καμία που ξέρει κάτι παραπάνω από αυγά).
2)Σπιτικί θαλπωρή
3)Κάποια να καθαρίζει και να φροντίζει για τα άπλυτα(εδώ γελάμε).

Υ.Γ.Μαλάκα πρόσεχε μην γίνεις παραδουλεύτρααα!!! :cheesy:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα δεν θα ανεβεις στο βουνο???
  Με το που σηκωθηκα σημερα και βγηκα για ψωνια στην Κυψελη...διαπιστωσα πολυ παγωνια και λαμβανομενου υποψη αυτο που μου εγραψες για την Παρνηθα...θα παω κανενα αλλο Σ.Κ και αυτο θα ασχοληθω με ποδοσφαιρικο στοιχημα.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κοίτα έχει και τα καλά του:
1)Φαγάκι(λέμε τώρααα αν πετύχεις καμία που ξέρει κάτι παραπάνω από αυγά).
2)Σπιτικί θαλπωρή
3)Κάποια να καθαρίζει και να φροντίζει για τα άπλυτα(εδώ γελάμε).

Υ.Γ.Μαλάκα πρόσεχε μην γίνεις παραδουλεύτρααα!!! :cheesy:
  Αμα μας κανουν παραδουλευτρες φιλε...ειμαστε αξιοι της τυχης μας....κατι τετοιους μαλακες θελουν οι περισσοτερες...και να ξυνουν αυτες την μουναρα τους...δεν εχουν καταλαβει ομως... οτι τετοιου ειδους μαλακες ειναι δυσευρετοι :) :)

Επισκέπτης
:grin:

Συνημμένα

• ANA_3M0041.jpg
    ANA_3M0041.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 10

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1