Νέα

Μου κανουν προξενιο! Αξιζει ο κοπος???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πωωωωωω μαλακια και να μην εχει καποια να τον γηροκομησει?
  Οταν φτασω στο σημειο αυτο...προτιμω να ''φυγω'' ησυχα...αν με διαβαζεις... καταγομαι απο τον Αιαντα τον Τελαμωνιο.Πιστευω φιλε μου να αντιλαμβανεσαι τι εννοω ''να φυγω ησυχα''.

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να ζητησω συγνωμη απο ολους σας, αλλα σεβομενος τις αποψεις καποιων μελων εδω μεσα θα ηθελα να με συμβουλευσουν σε ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε πριν λιγο....Ενας πολυ καλος φιλος μου, που μενει στον Ωρωπο Αττικης, ξεροντας οτι δεν θα κοιμαμαι αυτη την ωρα...μου τηλεφωνησε και μου ανεφερε μια αξιολογη περιπτωση... τριανταρας γυναικας, να μου γνωρισει για να αποκατασταθω(με τα δεσμα του Γαμου)και να σταματησω να τριγυρναω απο εδω και απο εκει... εχοντας κανει πλουσια ολα τα σεβαστα μαγαζια.Χωρις να σας βασανισω αλλο... σας ρωτω ευθεως.... αξιζει ο κοπος(οσο καλη περιπτωση να ειναι απο ολες τις αποψεις η γυναικα που μου ανεφερε) να χασω την Ελευθερια μου???????????

Ρε φίλε , το διάβασα από αρχή μέχρι τέλος . Το θέμα είναι τι θες απ αυτήν κι αν έχεις ηθικούς φραγμούς . Δηλαδή αν θες ένα στανταρ καλό γαμήσι κι ένα καλό φαγάκι και κατά τ' άλλα δε σε νοιάζει γι αυτήν μην ασχοληθείς. Εκτός αν είσαι βλάκας κι ανήθικος . Να είσαι άντρας.

Εξάλλου,αυτή θα θέλει παιδί . Ούτε εσένα σε συμφέρει,  ούτε αυτήν.
Αν θες παιδάκια και συνεννοηθείς μαζί της για το γαμήσει εκτός γάμου .ΚΟΜΠΛΕ. Αλλά αυτά γίνονται μόνο αν έχεις πολλάαααααααα λεφτά.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν ειναι σαν την ''γατογυναικα'' η τριανταρα....δηλαδη σοβαρη :jerking:ομορφη :helpplea: και αξιολογη :helpplea: τοτε δεν θο το σκεφτω πολυ και θα παντρευτω αμεσως...θα αξιζει ο κοπος τοτε. :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε φίλε , το διάβασα από αρχή μέχρι τέλος . Το θέμα είναι τι θες απ αυτήν κι αν έχεις ηθικούς φραγμούς . Δηλαδή αν θες ένα στανταρ καλό γαμήσι κι ένα καλό φαγάκι και κατά τ' άλλα δε σε νοιάζει γι αυτήν μην ασχοληθείς. Εκτός αν είσαι βλάκας κι ανήθικος . Να είσαι άντρας.

Εξάλλου,αυτή θα θέλει παιδί . Ούτε εσένα σε συμφέρει,  ούτε αυτήν.
Αν θες παιδάκια και συνεννοηθείς μαζί της για το γαμήσει εκτός γάμου .ΚΟΜΠΛΕ. Αλλά αυτά γίνονται μόνο αν έχεις πολλάαααααααα λεφτά.
  Να μην μου ζαλιζει τον 'ερωτα' θα θελω...οπως καθε φυσιολογικος ανδρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να ζητησω συγνωμη απο ολους σας, αλλα σεβομενος τις αποψεις καποιων μελων εδω μεσα θα ηθελα να με συμβουλευσουν σε ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε πριν λιγο....Ενας πολυ καλος φιλος μου, που μενει στον Ωρωπο Αττικης, ξεροντας οτι δεν θα κοιμαμαι αυτη την ωρα...μου τηλεφωνησε και μου ανεφερε μια αξιολογη περιπτωση... τριανταρας γυναικας, να μου γνωρισει για να αποκατασταθω(με τα δεσμα του Γαμου)και να σταματησω να τριγυρναω απο εδω και απο εκει... εχοντας κανει πλουσια ολα τα σεβαστα μαγαζια.Χωρις να σας βασανισω αλλο... σας ρωτω ευθεως.... αξιζει ο κοπος(οσο καλη περιπτωση να ειναι απο ολες τις αποψεις η γυναικα που μου ανεφερε) να χασω την Ελευθερια μου???????????
καταρχην εξαρταται απο πολλα πραγματα αν σε συμφερει να την παρεις.γραφουν οτι εισαι 46-47 ετων.εξαρταται πως φενεσαι.υπαρουν 45αρηδες ακομα και 55 αρης (αν εχουν κανει λιφτινγκ)που ουτε 40 δεν τους κανεις!υπαρχουν και αλλοι που ζοιαζουν με 60 χρονων!ενα αλλο ειναι το οικονομικο.αν εισαι φτωχος και ειναι παμπλουτη τοτε σε συμφερει.αν το αντιθετο οχι!ενας αλλος παραγοντας ειναι η εμφανιση της.ειναι κουκλα ή πανουκλα?και πολυ σημαντικο ειναι και ο χαρακτηρας της.ειναι καλη ή στριγκλα?σκεψου ολα αυτα και κανε την επιλογη σου?!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καταρχην εξαρταται απο πολλα πραγματα αν σε συμφερει να την παρεις.γραφουν οτι εισαι 46-47 ετων.εξαρταται πως φενεσαι.υπαρουν 45αρηδες ακομα και 55 αρης (αν εχουν κανει λιφτινγκ)που ουτε 40 δεν τους κανεις!υπαρχουν και αλλοι που ζοιαζουν με 60 χρονων!ενα αλλο ειναι το οικονομικο.αν εισαι φτωχος και ειναι παμπλουτη τοτε σε συμφερει.αν το αντιθετο οχι!ενας αλλος παραγοντας ειναι η εμφανιση της.ειναι κουκλα ή πανουκλα?και πολυ σημαντικο ειναι και ο χαρακτηρας της.ειναι καλη ή στριγκλα?σκεψου ολα αυτα και κανε την επιλογη σου?!
  Το καλυτερο που διαβασα ηταν....ευχαριστω. :) :rockon: :rockon: :rockon:

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
  Να μην μου ζαλιζει τον 'ερωτα' θα θελω...οπως καθε φυσιολογικος ανδρας.

Ρε, παιδιά ... τι δεν καταλαβαίνεις ; Παιδιά θέλεις ; Είσαι ικανός να κόψεις τα πάντα γι αυτήν ; Γιατί μάλλον αυτό θα σου ζητήσει.Αν δεν είσαι ικανός να τα κόψεις τότε της τα ζητάς όλα . Παιδιά , γαμήσια , φαγητά και ξενύχτια . Αλλά θα ξοδέψεις λεφτά .

Αν δε θέλεις παιδιά και δεν μπορείς να κάνεις τη συνεννόηση, ξέχνα το. Γιατί και διατροφές θα πληρώνεις και θα κάνεις παιδιά αδικημένα απ τη ζωή .

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε, παιδιά ... τι δεν καταλαβαίνεις ; Παιδιά θέλεις ; Είσαι ικανός να κόψεις τα πάντα γι αυτήν ; Γιατί μάλλον αυτό θα σου ζητήσει.Αν δεν είσαι ικανός να τα κόψεις τότε της τα ζητάς όλα . Παιδιά , γαμήσια , φαγητά και ξενύχτια . [move]Αλλά θα ξοδέψεις λεφτά . [/move]
Αν δε θέλεις παιδιά και δεν μπορείς να κάνεις τη συνεννόηση, ξέχνα το. Γιατί και διατροφές θα πληρώνεις και θα κάνεις παιδιά αδικημένα απ τη ζωή .
  Πιστευεις οτι τα λεφτα καθοριζουν τις Ανθρωπινες σχεσεις???

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εσυ τι πιστευεις;
  Η δυνατη Προσωπικοτητα του ενος απο του δυο κανει τον αλλον θυμα.... και δεν ειναι απαραιτητα να ειναι οικονομικη εξαρτηση στη μεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom