thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
να τον καταραστεις να του σαπισει το πουλι .....Ειμαι Σαββατογεννημενος....συνεχισε να με στεναχωρας και θα σε καταραστω να μην σταυρωσεις γυναικα
να τον καταραστεις να του σαπισει το πουλι .....Ειμαι Σαββατογεννημενος....συνεχισε να με στεναχωρας και θα σε καταραστω να μην σταυρωσεις γυναικα
Οταν φτασω στο σημειο αυτο...προτιμω να ''φυγω'' ησυχα...αν με διαβαζεις... καταγομαι απο τον Αιαντα τον Τελαμωνιο.Πιστευω φιλε μου να αντιλαμβανεσαι τι εννοω ''να φυγω ησυχα''.Πωωωωωω μαλακια και να μην εχει καποια να τον γηροκομησει?
Απο της μαμας ή του μπαμπα σου το σοι;καταγομαι απο τον Αιαντα τον Τελαμωνιο..
και το δικο σου μια απο τα ιδια...και να φωναζεις βοηθεια δεν ξαναβαζω κλωνουςνα τον καταραστεις να του σαπισει το πουλι .....
Ειναι μεγαλη αναλυση αυτο...σε κανενα αλλο θρεντ...προσεχωςΑπο της μαμας ή του μπαμπα σου το σοι;
Να ζητησω συγνωμη απο ολους σας, αλλα σεβομενος τις αποψεις καποιων μελων εδω μεσα θα ηθελα να με συμβουλευσουν σε ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε πριν λιγο....Ενας πολυ καλος φιλος μου, που μενει στον Ωρωπο Αττικης, ξεροντας οτι δεν θα κοιμαμαι αυτη την ωρα...μου τηλεφωνησε και μου ανεφερε μια αξιολογη περιπτωση... τριανταρας γυναικας, να μου γνωρισει για να αποκατασταθω(με τα δεσμα του Γαμου)και να σταματησω να τριγυρναω απο εδω και απο εκει... εχοντας κανει πλουσια ολα τα σεβαστα μαγαζια.Χωρις να σας βασανισω αλλο... σας ρωτω ευθεως.... αξιζει ο κοπος(οσο καλη περιπτωση να ειναι απο ολες τις αποψεις η γυναικα που μου ανεφερε) να χασω την Ελευθερια μου???????????
στο θρεντ της πιπας να τα γραψεις αυτα .....Ειναι μεγαλη αναλυση αυτο...σε κανενα αλλο θρεντ...προσεχως
Εχω την εντυπωση οτι τα εχω γραψει εκει και με εχετε κραξειστο θρεντ της πιπας να τα γραψεις αυτα .....
Να μην μου ζαλιζει τον 'ερωτα' θα θελω...οπως καθε φυσιολογικος ανδρας.Ρε φίλε , το διάβασα από αρχή μέχρι τέλος . Το θέμα είναι τι θες απ αυτήν κι αν έχεις ηθικούς φραγμούς . Δηλαδή αν θες ένα στανταρ καλό γαμήσι κι ένα καλό φαγάκι και κατά τ' άλλα δε σε νοιάζει γι αυτήν μην ασχοληθείς. Εκτός αν είσαι βλάκας κι ανήθικος . Να είσαι άντρας.
Εξάλλου,αυτή θα θέλει παιδί . Ούτε εσένα σε συμφέρει, ούτε αυτήν.
Αν θες παιδάκια και συνεννοηθείς μαζί της για το γαμήσει εκτός γάμου .ΚΟΜΠΛΕ. Αλλά αυτά γίνονται μόνο αν έχεις πολλάαααααααα λεφτά.
καταρχην εξαρταται απο πολλα πραγματα αν σε συμφερει να την παρεις.γραφουν οτι εισαι 46-47 ετων.εξαρταται πως φενεσαι.υπαρουν 45αρηδες ακομα και 55 αρης (αν εχουν κανει λιφτινγκ)που ουτε 40 δεν τους κανεις!υπαρχουν και αλλοι που ζοιαζουν με 60 χρονων!ενα αλλο ειναι το οικονομικο.αν εισαι φτωχος και ειναι παμπλουτη τοτε σε συμφερει.αν το αντιθετο οχι!ενας αλλος παραγοντας ειναι η εμφανιση της.ειναι κουκλα ή πανουκλα?και πολυ σημαντικο ειναι και ο χαρακτηρας της.ειναι καλη ή στριγκλα?σκεψου ολα αυτα και κανε την επιλογη σου?!Να ζητησω συγνωμη απο ολους σας, αλλα σεβομενος τις αποψεις καποιων μελων εδω μεσα θα ηθελα να με συμβουλευσουν σε ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε πριν λιγο....Ενας πολυ καλος φιλος μου, που μενει στον Ωρωπο Αττικης, ξεροντας οτι δεν θα κοιμαμαι αυτη την ωρα...μου τηλεφωνησε και μου ανεφερε μια αξιολογη περιπτωση... τριανταρας γυναικας, να μου γνωρισει για να αποκατασταθω(με τα δεσμα του Γαμου)και να σταματησω να τριγυρναω απο εδω και απο εκει... εχοντας κανει πλουσια ολα τα σεβαστα μαγαζια.Χωρις να σας βασανισω αλλο... σας ρωτω ευθεως.... αξιζει ο κοπος(οσο καλη περιπτωση να ειναι απο ολες τις αποψεις η γυναικα που μου ανεφερε) να χασω την Ελευθερια μου???????????
Το καλυτερο που διαβασα ηταν....ευχαριστω.καταρχην εξαρταται απο πολλα πραγματα αν σε συμφερει να την παρεις.γραφουν οτι εισαι 46-47 ετων.εξαρταται πως φενεσαι.υπαρουν 45αρηδες ακομα και 55 αρης (αν εχουν κανει λιφτινγκ)που ουτε 40 δεν τους κανεις!υπαρχουν και αλλοι που ζοιαζουν με 60 χρονων!ενα αλλο ειναι το οικονομικο.αν εισαι φτωχος και ειναι παμπλουτη τοτε σε συμφερει.αν το αντιθετο οχι!ενας αλλος παραγοντας ειναι η εμφανιση της.ειναι κουκλα ή πανουκλα?και πολυ σημαντικο ειναι και ο χαρακτηρας της.ειναι καλη ή στριγκλα?σκεψου ολα αυτα και κανε την επιλογη σου?!
σε πηρε σοβαρα ο ανθρωπος....δεν ηξερε τι νουμερο εισαι ....Το καλυτερο που διαβασα ηταν....ευχαριστω.
Να μην μου ζαλιζει τον 'ερωτα' θα θελω...οπως καθε φυσιολογικος ανδρας.
Κερατουκλη εισαι και μαρτυριαρης? με αποκαλυψες....σε πηρε σοβαρα ο ανθρωπος....δεν ηξερε τι νουμερο εισαι ....
καποιος τον δασκαλευει.... ;)Κερατουκλη εισαι και μαρτυριαρης? με αποκαλυψες....
Πιστευεις οτι τα λεφτα καθοριζουν τις Ανθρωπινες σχεσεις???Ρε, παιδιά ... τι δεν καταλαβαίνεις ; Παιδιά θέλεις ; Είσαι ικανός να κόψεις τα πάντα γι αυτήν ; Γιατί μάλλον αυτό θα σου ζητήσει.Αν δεν είσαι ικανός να τα κόψεις τότε της τα ζητάς όλα . Παιδιά , γαμήσια , φαγητά και ξενύχτια . [move]Αλλά θα ξοδέψεις λεφτά . [/move]
Αν δε θέλεις παιδιά και δεν μπορείς να κάνεις τη συνεννόηση, ξέχνα το. Γιατί και διατροφές θα πληρώνεις και θα κάνεις παιδιά αδικημένα απ τη ζωή .
εσυ τι πιστευεις;Πιστευεις οτι τα λεφτα καθοριζουν τις Ανθρωπινες σχεσεις???
Πρεπει να τον εντοπισεις τιμημενε...καποιος τον δασκαλευει.... ;)
Η δυνατη Προσωπικοτητα του ενος απο του δυο κανει τον αλλον θυμα.... και δεν ειναι απαραιτητα να ειναι οικονομικη εξαρτηση στη μεση.εσυ τι πιστευεις;