Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!θα το λαβω σοβαρα υποψη μου
εισαι μεγασ καυλεουρασ!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!θα το λαβω σοβαρα υποψη μου
ποια θα κατσει να ακουσει σου διαφευγει....σαν αντρες δε μπορειτε να μιλησετε?
"θελω μονο να σε γαμησω και μετα τελος"!
τοσο δυσκολο;
Ένας τζέντλεμαν δε μιλάει ποτέ έτσι σε μια κυρία...σαν αντρες δε μπορειτε να μιλησετε?
"θελω μονο να σε γαμησω και μετα τελος"!
τοσο δυσκολο;
το θεμα ειναι να φερεστε αντρικια.ποια θα κατσει να ακουσει σου διαφευγει....![]()
![]()
σσστ εσυ!!!!!!!!Ένας τζέντλεμαν δε μιλάει ποτέ έτσι σε μια κυρία...![]()
Και τι με αυτο.... αξιζει ο κοπος να χασω την σεβαστη Ελευθερια μου και αν με χωρισει με τους καινουργιους νομους και να μην εργαζεται.... να της πληρωνω διατροφες και ειναι ειναι εξυπνη και ζηταει και ψυχικες οδυνες... γαμησε τα....ειπαμε να παντρευτουμε για να γαμαμε και οχι να μας γαμησουν.κάτσε ρε κούκλε,μπορεί να είναι ωραία γυναίκα αυτή.
αν ειναι εξυπνη θα σε παρει νωρις πρεφα κ δε θα σε παντρευτει...οποτε ντοντ πανικ.Και τι με αυτο.... αξιζει ο κοπος να χασω την σεβαστη Ελευθερια μου και αν με χωρισει με τους καινουργιους νομους και να μην εργαζεται.... να της πληρωνω διατροφες και ειναι ειναι εξυπνη και ζηταει και ψυχικες οδυνες... γαμησε τα....ειπαμε να παντρευτουμε για να γαμαμε και οχι να μας γαμησουν.
Μα αυτο φοβαμαι....μην τυχον και δεν ειναι εξυπνη????Γιατι ομολογω λιγες γυναικες εξυπνες εχω γνωρισει μεχρι σημερααν ειναι εξυπνη θα σε παρει νωρις πρεφα κ δε θα σε παντρευτει...οποτε ντοντ πανικ.
απορω γιατι..αφου λενε οτι τα ετερωνυμα ελκονται...Μα αυτο φοβαμαι....μην τυχον και δεν ειναι εξυπνη????Γιατι ομολογω λιγες γυναικες εξυπνες εχω γνωρισει μεχρι σημερα![]()
λουκρητια θελω μον να σε γαμησω και θα παω μετα να παντρευτω την σεξουλα με τα κωλοδαχτυλα...ενταξει;δεχεσαι;το θεμα ειναι να φερεστε αντρικια.
Αχ βρε μωρό δεν με κατάλαβες..Μπορεί να είναι αξιαγάμητη εννοούσα..Κάνε μια γνωριμία δεν εχεις να χάσεις τίποτα και που ξερεις μπορεί να κάνετε ωραία γαμήσια.Και τι με αυτο.... αξιζει ο κοπος να χασω την σεβαστη Ελευθερια μου και αν με χωρισει με τους καινουργιους νομους και να μην εργαζεται.... να της πληρωνω διατροφες και ειναι ειναι εξυπνη και ζηταει και ψυχικες οδυνες... γαμησε τα....ειπαμε να παντρευτουμε για να γαμαμε και οχι να μας γαμησουν.
Εχεις δικιο...δεν παω να την ξαναπατησω..γι αυτο και σας ρωτησα να μου πειτε την γνωμη σας.... γιατι οπως μου το ειπε ξαφνικα στο τηλεφωνο,μου ηλθε κολπος...ετρωγα και κατι μπριζολακια και μου πεσαν απο το στομα μου...με την μαλακια που μου ειπε παλι... γιατι δεν ξερω αν με διαβασες την εχει ξανακανει στο παρελθον να με παντρεψει ο ιδιος φιλος....που προβληματιζομαι με τον μαλακα, αν ειναι τελικα φιλος και επιμενει στο ιδιο θεμα????????????/Αχ βρε μωρό δεν με κατάλαβες..Μπορεί να είναι αξιαγάμητη εννοούσα..Κάνε μια γνωριμία δεν εχεις να χάσεις τίποτα και που ξερεις μπορεί να κάνετε ωραία γαμήσια.
Όσο για το θέμα γάμος κτλ..ξέχνα το!Απορώ πως πας να την ξαναπατήσεις!
Και για ποσο θα κανεις τετοια ζωη????Το θεμα ειναι οτι θα χασω την ζωη που κανω τωρα δηλαδη να κανω οτι θελω...... γι'αυτο σας ρωτω αξιζει ο κοπος???
λουκρητια θελω μον να σε γαμησω και θα παω μετα να παντρευτω την σεξουλα με τα κωλοδαχτυλα...ενταξει;δεχεσαι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(προς τα αντρικα μελη)καλα της τα πα;![]()
![]()
στα 50 εμφραγμα,στα 55 αλκοολικη κιρρωση,στα 60 με πι....υπολογισε τωρα....Και για ποσο θα κανεις τετοια ζωη????
Τετοια Ελευθερη ζωη χωρις κανενα ελεγχο....οσο ζω.Και για ποσο θα κανεις τετοια ζωη????
Πωωωωωω μαλακια και να μην εχει καποια να τον γηροκομησει?στα 50 εμφραγμα,στα 55 αλκοολικη κιρρωση,στα 60 με πι....υπολογισε τωρα....![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι Σαββατογεννημενος....συνεχισε να με στεναχωρας και θα σε καταραστω να μην σταυρωσεις γυναικαστα 50 εμφραγμα,στα 55 αλκοολικη κιρρωση,στα 60 με πι....υπολογισε τωρα....![]()
![]()
![]()
![]()