Επισκέπτης
φανταζομαι ξερεις τι θα παθαινες αν σε επιαναν τιποτα ΕΣΕΣ να το κανεις;;;Απανθρωπιά η φόλα φίλε.
Το αεροβόλο είναι ανθρωπιστικό.
Αρκεί να είναι ισχυρό και να ρίξεις με διόπτρα.
φανταζομαι ξερεις τι θα παθαινες αν σε επιαναν τιποτα ΕΣΕΣ να το κανεις;;;Απανθρωπιά η φόλα φίλε.
Το αεροβόλο είναι ανθρωπιστικό.
Αρκεί να είναι ισχυρό και να ρίξεις με διόπτρα.
και όχι μόνο ...... ;)Είσαι άρρωστος.
μπαααα εντελως ηλιθιος ειναι...πουστρακι που του αρεσει να τον βριζουνεΕίσαι άρρωστος.
ρε τυπε που ζεις και Μαρτιο μηνα σε ενοχλεί το γαβγισμα από δυο σκυλους; στο μικρο σπιτι στο λιβαδι;;;
Ρε τυπε εβγαλες συμπερασμα για τους αλλους χωρις να πας να τους μιλησεις. Πανε πρωτα μιλα στους ανθρωπους και αν δεν βγαλεις ακρη, κανε κατι αλλο. Μετα καλυτερα θα ηταν να καλεσεις την αστυνομια, αλλα θα τους το εχει πει πρωτα.
Μίλησα με άλλους 2 γείτονες που τους ενοχλούν τα σκυλιά και θα πάμε αύριο ή μεθαύριο στην αστυνομία για καταγγελία.Θα μοιραστούμε τυχόν έξοδα μήπως καταφέρουμε να κοιμηθούμε...
Οι πράξεις τους τα λένε όλα.Όταν παρατάνε σκυλιά σε αυλές και ταράτσες,γαβγίζουν και αρουλιόνται όλη τη νύχτα,θα έπρεπε,αν είχαν μυαλό να σκεφτούν ότι ενοχλούν.Αλλά προφανώς σκέφτονται "να κάνω τη δουλειά μου και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν".Ο ένας είχε παρκάρει στη γωνία μια μέρα,δεν μπορούσε να περάσει το σκουπιδιάρικο,κορνάριζε συνεχώς και αντί να βγει να το πάρει να ξεκουμπιστεί,αναγκάστηκε το σκουπιδιάρικο να κάνει όπισθεν 100μ,να φύγει από άλλο στενό.Σηκώθηκε ο μούλος με την ησυχία του,το φραπέ στο χέρι,μετά από 1 ώρα,πήρε το αμάξι του και πήγε στη δουλειά του.Και θα ενδιαφερθεί αν με ενοχλεί εμένα ο σκύλος του;
μια που θα ειστε 3 δεν τον πιανεται τον ανθρωπο να του πειτε ότι ενοχλουν τα σκυλια πριν πατε στην αστυνομια;Μίλησα με άλλους 2 γείτονες που τους ενοχλούν τα σκυλιά και θα πάμε αύριο ή μεθαύριο στην αστυνομία για καταγγελία.Θα μοιραστούμε τυχόν έξοδα μήπως καταφέρουμε να κοιμηθούμε...
μια που θα ειστε 3 δεν τον πιανεται τον ανθρωπο να του πειτε ότι ενοχλουν τα σκυλια πριν πατε στην αστυνομια;
εκτος από μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδή... Τα παντα όλα εκτος από το να πας παντελονατα και να πεις μαγκα ο σκυλος σου με ενοχλεί...Όχι δεν πιάνουμε κανέναν.Καταγγελία με την πρώτη.Εγώ γιατί δεν ενοχλώ τους άλλους;Ενώ μπορώ να βάλω τη μουσική τέρμα να αξιοποιήσω και τον τελικό ενισχυτή μου,δεν το κάνω.Ενώ θα γούσταρα σκύλο,δεν παίρνω διότι δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μαζί του και να τον φροντίζω.Όπως δεν ενοχλώ κανέναν να μην ενοχλούν και αυτοί.Και 1003 να πάμε σιγά μη βάλει μυαλό.Όσον αφορά τα emoticons που έβαλες,προφανώς σε αντιπροσωπεύουν...
εκτος από μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδή... Τα παντα όλα εκτος από το να πας παντελονατα και να πεις μαγκα ο σκυλος σου με ενοχλεί...
Μπραβο σκουλικι μια μερα θα πας ψηλα
εκτος από μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδή... Τα παντα όλα εκτος από το να πας παντελονατα και να πεις μαγκα ο σκυλος σου με ενοχλεί...
Μπραβο σκουλικι μια μερα θα πας ψηλα
εκτος από μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδή...
Ρε ολυμπιονικη μαλακα εδώ δεν εχετε ειδοποιησει τον ιδιοκτητη ότι σας ενοχλουν τα σκυλια και μου λες ότι δεν είναι ρουφιανιά;;;Πόσο βλάκας παίζει να είσαι;Ρουφιανιά είναι να "δώσεις" κάποιον χωρίς να σου έχει κάνει τίποτα.Εφόσον σου κάνει,το πιο σωστό είναι να απευθυνθείς στις αρχές.Αλλά είσαι κι εσύ ο τσαμπουκαλής εκείνος που "καθαρίζει" μόνος του.Τουλάχιστον πίσω από το πληκτρολόγιο...Το να υποκαθιστάς τις αρχές δείχνει τι Νεάντερταλ είσαι...
δεν είναι ρουφιανιά να εχω κατι μαζι σου, να μη στο πω και να παω στον αντιθενη;παρτο αλλιως εισαι λαθος
τωρα ο αντισθενης ειναι η αστυνομια ;δεν είναι ρουφιανιά να εχω κατι μαζι σου, να μη στο πω και να παω στον αντιθενη;
ένα παράδειγμα εφερα ρε τυπε... Σε φορουμ γραφουμε ο αντμιν μου ηρθετωρα ο αντισθενης ειναι η αστυνομια ;
Ρε ολυμπιονικη μαλακα εδώ δεν εχετε ειδοποιησει τον ιδιοκτητη ότι σας ενοχλουν τα σκυλια και μου λες ότι δεν είναι ρουφιανιά;;;
Τοσο ξεφτιλα το αντρικο ειδος πια; και να του μιλησεις φοβάσαι; Ποιος μιλησε για αντιποιηση αρχης ένα παραπονο σε έναν γειτονα θα εκφρασεις...
δεν είναι ρουφιανιά να εχω κατι μαζι σου, να μη στο πω και να παω στον αντιθενη;