Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
ρε τυπε που ζεις και Μαρτιο μηνα σε ενοχλεί το γαβγισμα από δυο σκυλους; στο μικρο σπιτι στο λιβαδι;;; :think:

Τι σχέση έχει ο μήνας;Έχει ήδη αρκετή ζέστη για να ανοίγω τα παράθυρα.Ούτε θα σκάσω από τη ζέστη,ούτε θα βρομίσει το σπίτι μου για να μην ακούω τα σκυλιά.Ανοίγω να μπαίνει φρέσκος αέρας στο σπίτι.Η κλεισούρα δεν είναι καλή για την υγεία μας.Και για να σου φύγει η περιέργεια,στα δυτικά προάστια μένω.

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Ρε τυπε εβγαλες συμπερασμα για τους αλλους χωρις να πας να τους μιλησεις. Πανε πρωτα μιλα στους ανθρωπους και αν δεν βγαλεις ακρη, κανε κατι αλλο. Μετα καλυτερα θα ηταν να καλεσεις την αστυνομια, αλλα θα τους το εχει πει πρωτα.

Οι πράξεις τους τα λένε όλα.Όταν παρατάνε σκυλιά σε αυλές και ταράτσες,γαβγίζουν και αρουλιόνται όλη τη νύχτα,θα έπρεπε,αν είχαν μυαλό να σκεφτούν ότι ενοχλούν.Αλλά προφανώς σκέφτονται "να κάνω τη δουλειά μου και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν".Ο ένας είχε παρκάρει στη γωνία μια μέρα,δεν μπορούσε να περάσει το σκουπιδιάρικο,κορνάριζε συνεχώς και αντί να βγει να το πάρει να ξεκουμπιστεί,αναγκάστηκε το σκουπιδιάρικο να κάνει όπισθεν 100μ,να φύγει από άλλο στενό.Σηκώθηκε ο μούλος με την ησυχία του,το φραπέ στο χέρι,μετά από 1 ώρα,πήρε το αμάξι του και πήγε στη δουλειά του.Και θα ενδιαφερθεί αν με ενοχλεί εμένα ο σκύλος του;

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Μίλησα με άλλους 2 γείτονες που τους ενοχλούν τα σκυλιά και θα πάμε αύριο ή μεθαύριο στην αστυνομία για καταγγελία.Θα μοιραστούμε τυχόν έξοδα μήπως καταφέρουμε να κοιμηθούμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μίλησα με άλλους 2 γείτονες που τους ενοχλούν τα σκυλιά και θα πάμε αύριο ή μεθαύριο στην αστυνομία για καταγγελία.Θα μοιραστούμε τυχόν έξοδα μήπως καταφέρουμε να κοιμηθούμε...

ετσι θελει. τα ωχαδερφε κατεστρεψαν την ελλαδα (πριν απο τους πιρφορους). και καμια φαπα καλη ειναι αλλα η φαπα στην τσεπη ποναει και δασκαλευει καλυτερα.

Επισκέπτης
Οι πράξεις τους τα λένε όλα.Όταν παρατάνε σκυλιά σε αυλές και ταράτσες,γαβγίζουν και αρουλιόνται όλη τη νύχτα,θα έπρεπε,αν είχαν μυαλό να σκεφτούν ότι ενοχλούν.Αλλά προφανώς σκέφτονται "να κάνω τη δουλειά μου και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν".Ο ένας είχε παρκάρει στη γωνία μια μέρα,δεν μπορούσε να περάσει το σκουπιδιάρικο,κορνάριζε συνεχώς και αντί να βγει να το πάρει να ξεκουμπιστεί,αναγκάστηκε το σκουπιδιάρικο να κάνει όπισθεν 100μ,να φύγει από άλλο στενό.Σηκώθηκε ο μούλος με την ησυχία του,το φραπέ στο χέρι,μετά από 1 ώρα,πήρε το αμάξι του και πήγε στη δουλειά του.Και θα ενδιαφερθεί αν με ενοχλεί εμένα ο σκύλος του;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
μια που θα ειστε 3 δεν τον πιανεται τον ανθρωπο να του πειτε ότι ενοχλουν τα σκυλια πριν πατε στην αστυνομια;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κανε οτι εκανε στο grey ο liam νισον....πιασε τον εναν  σκυλο ,γδαρτον και ψηστον σε σουβλα εξω στην αυλη και καλεσε και πακια της γειτονιας να τον φατε.....

ο αλλος σιγουρα δεν θα σε ξαναενοχλησει.....επισης δεν θα σε ενοχλησει και κανενας γειτονας γενικως....

αν περασει η αστυνομια πες οτι γιορταζεις το ραμαζανι

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
μια που θα ειστε 3 δεν τον πιανεται τον ανθρωπο να του πειτε ότι ενοχλουν τα σκυλια πριν πατε στην αστυνομια;

Όχι δεν πιάνουμε κανέναν.Καταγγελία με την πρώτη.Εγώ γιατί δεν ενοχλώ τους άλλους;Ενώ μπορώ να βάλω τη μουσική τέρμα να αξιοποιήσω και τον τελικό ενισχυτή μου,δεν το κάνω.Ενώ θα γούσταρα σκύλο,δεν παίρνω διότι δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μαζί του και να τον φροντίζω.Όπως δεν ενοχλώ κανέναν να μην ενοχλούν και αυτοί.Και 1003 να πάμε σιγά μη βάλει μυαλό.Όσον αφορά τα emoticons που έβαλες,προφανώς σε αντιπροσωπεύουν...

Επισκέπτης
Όχι δεν πιάνουμε κανέναν.Καταγγελία με την πρώτη.Εγώ γιατί δεν ενοχλώ τους άλλους;Ενώ μπορώ να βάλω τη μουσική τέρμα να αξιοποιήσω και τον τελικό ενισχυτή μου,δεν το κάνω.Ενώ θα γούσταρα σκύλο,δεν παίρνω διότι δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μαζί του και να τον φροντίζω.Όπως δεν ενοχλώ κανέναν να μην ενοχλούν και αυτοί.Και 1003 να πάμε σιγά μη βάλει μυαλό.Όσον αφορά τα emoticons που έβαλες,προφανώς σε αντιπροσωπεύουν...
εκτος από μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδή... Τα παντα όλα εκτος από το να πας παντελονατα και να πεις μαγκα ο σκυλος σου με ενοχλεί...
Μπραβο σκουλικι μια μερα θα πας ψηλα  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
εκτος από μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδή... Τα παντα όλα εκτος από το να πας παντελονατα και να πεις μαγκα ο σκυλος σου με ενοχλεί...
Μπραβο σκουλικι μια μερα θα πας ψηλα  :jerking: :jerking: :jerking:

Πόσο βλάκας παίζει να είσαι;Ρουφιανιά είναι να "δώσεις" κάποιον χωρίς να σου έχει κάνει τίποτα.Εφόσον σου κάνει,το πιο σωστό είναι να απευθυνθείς στις αρχές.Αλλά είσαι κι εσύ ο τσαμπουκαλής εκείνος που "καθαρίζει" μόνος του.Τουλάχιστον πίσω από το πληκτρολόγιο...Το να υποκαθιστάς τις αρχές δείχνει τι Νεάντερταλ είσαι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μπραβο σκουλικι μια μερα θα πας ψηλα  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Πόσο βλάκας παίζει να είσαι;Ρουφιανιά είναι να "δώσεις" κάποιον χωρίς να σου έχει κάνει τίποτα.Εφόσον σου κάνει,το πιο σωστό είναι να απευθυνθείς στις αρχές.Αλλά είσαι κι εσύ ο τσαμπουκαλής εκείνος που "καθαρίζει" μόνος του.Τουλάχιστον πίσω από το πληκτρολόγιο...Το να υποκαθιστάς τις αρχές δείχνει τι Νεάντερταλ είσαι...
Ρε ολυμπιονικη μαλακα εδώ δεν εχετε ειδοποιησει τον ιδιοκτητη ότι σας ενοχλουν τα σκυλια και μου λες ότι δεν είναι ρουφιανιά;;;
Τοσο ξεφτιλα το αντρικο ειδος πια; και να του μιλησεις φοβάσαι; Ποιος μιλησε για αντιποιηση αρχης ένα παραπονο σε έναν γειτονα θα εκφρασεις...

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Ρε ολυμπιονικη μαλακα εδώ δεν εχετε ειδοποιησει τον ιδιοκτητη ότι σας ενοχλουν τα σκυλια και μου λες ότι δεν είναι ρουφιανιά;;;
Τοσο ξεφτιλα το αντρικο ειδος πια; και να του μιλησεις φοβάσαι; Ποιος μιλησε για αντιποιηση αρχης ένα παραπονο σε έναν γειτονα θα εκφρασεις...

Σίγουρα στο μάθημα της Έκθεσης πρέπει να είχες το πολύ 10 και αυτό χαριστικά.Ούτε καταλαβαίνεις τι γράφω,και απαντάς ότι να ΄ναι με βρισιές για να καλύψεις την αδυναμία έκφρασής σου...

δεν είναι ρουφιανιά να εχω κατι μαζι σου, να μη στο πω και να παω στον αντιθενη;

Όχι δεν είναι ρουφιανιά.Ρουφιανιά είναι να έχετε πρόβλημα εσύ και ο ektor lopez και να πάω εγώ στον Αντισθένη να του πω "τα παιδάκια μαλώνουν".Ο Αντισθένης και ο κάθε moderator έχουν υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φόρουμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom