Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σίγουρα στο μάθημα της Έκθεσης πρέπει να είχες το πολύ 10 και αυτό χαριστικά.Ούτε καταλαβαίνεις τι γράφω,και απαντάς ότι να ΄ναι με βρισιές για να καλύψεις την αδυναμία έκφρασής σου...

Όχι δεν είναι ρουφιανιά.Ρουφιανιά είναι να έχετε πρόβλημα εσύ και ο ektor lopez και να πάω εγώ στον Αντισθένη να του πω "τα παιδάκια μαλώνουν".Ο Αντισθένης και ο κάθε moderator έχουν υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φόρουμ.
καλα κανε ότι θες στα αρχιδια μου κιολας αφου δεν γραφεις για φολες σαν τους αλλους δεν με νοιαζει.
Τωρα εγω σου ειπα τι θα επρεπε να κανει ενας ανθρωπος που σεβεται τα παντελόνια του. Αν εσυ προτιμάς το κυριε αστυνομε πειτε του κατι γιατι με ενοχλεί το γαβγισμα δικαιωμα σου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν είναι ρουφιανιά να εχω κατι μαζι σου, να μη στο πω και να παω στον αντιθενη;

προσωπικη εκτιμηση. αμα το πει στον ιδιοκτητη, υπαρχει ο κινδυνος να του απαντησει καμια εξυπναδα-μαγκια και να πρεπει να του ριξει καμια χαστουκα να τον πληρωνει και στο φιναλε. ο ιδιοκτητης ειναι αποδεδειγμενος μαλακας που παραταει το σκυλι αδιαφορωντας και για το ζωο και για τους υπολοιπους. ειναι παρανομος, ο νομος υπαρχει, ειναι η ΔΕΟΥΣΑ κινηση να τον καταγγειλει.

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
προσωπικη εκτιμηση. αμα το πει στον ιδιοκτητη, υπαρχει ο κινδυνος να του απαντησει καμια εξυπναδα-μαγκια και να πρεπει να του ριξει καμια χαστουκα να τον πληρωνει και στο φιναλε. ο ιδιοκτητης ειναι αποδεδειγμενος μαλακας που παραταει το σκυλι αδιαφορωντας και για το ζωο και για τους υπολοιπους. ειναι παρανομος, ο νομος υπαρχει, ειναι η ΔΕΟΥΣΑ κινηση να τον καταγγειλει.

+1

Ένας γείτονας είχε πρόβλημα με έναν που κάθε φορά του έβαζε το αμάξι του μπροστά στην πυλωτή με αποτέλεσμα ή να μην μπορεί να μπει ή να μην  μπορεί να βγει με το αμάξι του.Νόμιμη πυλωτή.Τον πιάνει μια μέρα και του λέει να μην το βάλει ξανά μπροστά στην πυλωτή γιατί δεν μπορεί να βγάλει το αμάξι του να πάει στη δουλειά του.Γυρνάει ο άλλος με θράσος και του λέει "πάρε το λεωφορείο".Μετά από 2 ημέρες πάλι μπροστά στην πυλωτή του το αμάξι.Φέρνει την αστυνομία,του κόβει μια κλήση.Πάει την επόμενη ημέρα ο τραμπούκος και του χτυπάει το κουδούνι και τον απειλούσε ότι θα τον ξυλοφορτώσει για την κλήση.Πάει και ο άνθρωπος και του κάνει μια μήνυση,και το αμάξι δεν μπήκε ποτέ ξανά στην πυλωτή μπροστά.Μετά μέσω του δικηγόρου του ζήταγε συγγνώμη για να αποσύρει τη μήνυση....

Επισκέπτης
ρε τυπε καλα τα λες μεχρι ένα σημειο αλλα αν διαβασεις το πρωτο ποστ θα δεις ότι ο μονος αποδεδειγμένος μαλακας είναι ο δικος μας που λεει ότι όταν λειπουν τα αφεντικα τα σκυλια γαβγιζουν που σημαινει ότι ο ιδιοκτητης δεν είναι εκει αλλα παρολα αυτά δεν θελει να κανει και διαλογο με ηλιθιους που αφηνουν τα σκυλια τους να ξελαρυγγιαζονται
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
+1

Ένας γείτονας είχε πρόβλημα με έναν που κάθε φορά του έβαζε το αμάξι του μπροστά στην πυλωτή με αποτέλεσμα ή να μην μπορεί να μπει ή να μην  μπορεί να βγει με το αμάξι του.Νόμιμη πυλωτή.Τον πιάνει μια μέρα και του λέει να μην το βάλει ξανά μπροστά στην πυλωτή γιατί δεν μπορεί να βγάλει το αμάξι του να πάει στη δουλειά του.Γυρνάει ο άλλος με θράσος και του λέει "πάρε το λεωφορείο".Μετά από 2 ημέρες πάλι μπροστά στην πυλωτή του το αμάξι.Φέρνει την αστυνομία,του κόβει μια κλήση.Πάει την επόμενη ημέρα ο τραμπούκος και του χτυπάει το κουδούνι και τον απειλούσε ότι θα τον ξυλοφορτώσει για την κλήση.Πάει και ο άνθρωπος και του κάνει μια μήνυση,και το αμάξι δεν μπήκε ποτέ ξανά στην πυλωτή μπροστά.Μετά μέσω του δικηγόρου του ζήταγε συγγνώμη για να αποσύρει τη μήνυση....

μπραβο. τροποι υπαρχουν. τον μαλακα που κανει και τον βαρυ τραμπουκο, ή τον γαμας με μεγαλυτερη τραμπουκια ή τα νομιμα και ηθικα εαν εισαι νοικοκυρης του θεου. αριστα και τα δυο. τα ωχ αδερφε ειναι για τους πιρφορους γεννημενους θυματα.

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ο μονος αποδεδειγμένος μαλακας  

Ο μόνος αποδεδειγμένα μαλάκας είσαι εσύ.Άντε,πήγαινε να παίξεις κάποιο από τα παιχνίδια με ξύλο που έχεις στον Η/Υ και στις παιχνιδομηχανές σου και άσε το θέμα για σοβαρές απαντήσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυπε καλα τα λες μεχρι ένα σημειο αλλα αν διαβασεις το πρωτο ποστ θα δεις ότι ο μονος αποδεδειγμένος μαλακας είναι ο δικος μας που λεει ότι όταν λειπουν τα αφεντικα τα σκυλια γαβγιζουν που σημαινει ότι ο ιδιοκτητης δεν είναι εκει αλλα παρολα αυτά δεν θελει να κανει και διαλογο με ηλιθιους που αφηνουν τα σκυλια τους να ξελαρυγγιαζονται

εισαι λαθος τον ειδες απο την αρχη στραβα τον ρανταπλαν. ξαναδες το με ψυχραιμια αφου εισαι σενιο παιχτουρι ειμαι σιγουρος.

Επισκέπτης
εισαι λαθος τον ειδες απο την αρχη στραβα τον ρανταπλαν. ξαναδες το με ψυχραιμια αφου εισαι σενιο παιχτουρι ειμαι σιγουρος.
Ισως και να τον εχω παρει στραβα για τις φολες που του εγραφαν στις πρωτες σελιδες.
Οκ εχει κάθε δικαιωμα να κανει καταγγελια απλα εγω πρωτα θα τον επιανα στο φιλικο να του πω γειτονα εχω πρόβλημα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ισως και να τον εχω παρει στραβα για τις φολες που του εγραφαν στις πρωτες σελιδες.
Οκ εχει κάθε δικαιωμα να κανει καταγγελια απλα εγω πρωτα θα τον επιανα στο φιλικο να του πω γειτονα εχω πρόβλημα...

α μπραβο. οποιος λεει για φολες ειναι μεγαλος μαλακας. τα σκυλια δεν φταινε σε τιποτα, ειναι τα καλυτερα πλασματα του ζωικου βασιλειου. τα μονα πλασματα που δεν κρατανε κακια σε ενα μουνοπανο ιδιοκτητη. μονο αγαπη.

ψοφο στις γατες που ειναι πλασματα της κολασης  :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
[size=16pt]<<Μια φολα την ημερα, τον σκυλο τον κανει περα>>[/size]

Οι περισσότεροι δολοφόνοι ζώων, χρησιμοποιούν σαν "όπλο" τη λεγόμενη "φόλα".

Αλλά τί είναι η "φόλα" ;

Η "φόλα", είναι ένας όρος που περιγράφει ενα σύνολο μεθόδων, με τους οποίους διάφοροι άνθρωποι,
ξεγελούν το ζώο και τοποθετούν σε κάποιο γευστικό φαγητό (κονσέρβα ή λουκάνικα), κοινά ποντικοφάρμακα ή
εντομοκτόνα, που περιέχουν τις χημικές ενώσεις αρσενικό και φώσφορο. Σε αυτού του είδους τη
δηλητηρίαση, υπάρχει αντίδοτο, εφόσον το ζώο (σκύλος ή γάτα), μεταφερθεί στον κτηνίατρο έγκαιρα. Ένας
άλλος τρόπος δηλητηρίασης (που επισης ονομάζεται "φόλα"), είναι η τοποθέτηση στο φαγητό των ζώων, κομματάκια
σπόγγου συνδεδεμένα από λεπτό σύρμα, αλλά και τριμμένα γυαλιά μέσα σε κιμά. Ο Σκύλος, τρώγωντας
το φαγητό τραυματίζεται θανάσιμα εσωτερικά (στο έντερο). Για την τελευταία περίπτωση, δεν υπάρχει
αντίδοτο.

Ελλάδα

Το πρόβλημα της "φόλας" στην χώρα μας, είναι ιδιαίτερα σοβαρό, κυρίως
για τους ιδιοκτήτες μικρών ζώων.
Αρκετοί, έχουν βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να χάσουν το ζωό που αγαπούν, με
μεγάλο ψυχολογικό αλλά και οικονομικό κόστος.

////////

Φόλα: τι είναι, πως αντιμετωπίζεται;

////////

Η φόλα πάει σύννεφο...

///////

Φόλες και ηθικοί αυτουργοί

///////

Φολες:ποια νομικα βηματα θα πρεπει να ακολουθησουμε;

///////

Η πρώτη επ’ αυτοφώρω σύλληψη για φόλες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α μπραβο. οποιος λεει για φολες ειναι μεγαλος μαλακας. τα σκυλια δεν φταινε σε τιποτα, ειναι τα καλυτερα πλασματα του ζωικου βασιλειου. τα μονα πλασματα που δεν κρατανε κακια σε ενα μουνοπανο ιδιοκτητη. μονο αγαπη.
μονο βαρος

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506

Επισκέπτης
καφεδακι, μπισκοτα με σοκολατα και παει ο σκυλος  :cheesy: :cheesy:

Μαριχουάνα: προκαλεί στα ζώα διάρροια, εμετό, αυξημένους καρδιακούς παλμούς, κρίσεις έως και κώμα
φιλε ωραιος αλλα βαλτα εδώ για να πιασουν τοπο  ;)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ποσο ψυχικα αρρωστος μπορει να ειναι καποιος για να ριξει φολα ;;  :think:

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Εξ αρχής ξεκαθάρισα ότι είμαι εναντίον της θανάτωσης τους.Γουστάρω τα σκυλιά,και δε φταίνε σε τίποτα.Πίσω από το πιο άγριο,επιθετικό κι ενοχλητικό  σκυλί κρύβεται ένας ηλίθιος ιδιοκτήτης.Αυτός είναι ο κανόνας.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Στράβωσες χωρίς λόγο ρε μαν, δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος, αντιθέτως ξεκαθαρίζει απ' το αρχικό Post/ερώτηση την θέση του για τις θανατώσεις.

Ο άλλος ο ΜΑΛΑΚΑΣ σε τσίγκλισε με τις φόλες. Και αυτόν πραγματικά θα ήθελα να τον είχα εγώ γείτονα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οι σοβαροι εκπαιδευτες που ξερω εγω λενε ΟΛΟΙ οτι το μονο που ΔΕΝ μπορεις να εκπαιδευσεις τον σκυλο ειναι να φαει φολα και να μην πεταει ο κοσμος τα λεφτα του σε μουφα υποσχεσεις εκπαιδευσης. εξαλλου το θεμα ειναι τι κανει οταν ειναι μονος του ο σκυλος στην αυλη σου ας πουμε, οχι οταν εισαι εσυ μπροστα ή τον εχεις απο το λουρι οπως χαζα δειχνει στο βιντεο. εκει απλα τον φωναζεις ή τον τραβας, τι εκπαιδευση να χρειαζεται  :uglystupid:

Συμφωνώ, η αποφυγή φόλας είναι απ' τις μεγαλύτερες μαλακίες που υπόσχονται οι εκπαιδευτές. Και ζητάνε και κάτι 600άρια για να τους δίνουν ζαμπόν βουτηγμένο σε βενζίνη (που έκανε και η Αλίκη) μπροστά σου και να μην το τρώνε φυσικά. Απ' την άλλη, πρέπει να τον μάθεις να μην τρώει απ' τον καθένα ή έστω να μην τον κάνεις σκλάβο του φαγητού. Στον δικό μου τουλάχιστον έπιασε να μην τρώει από κάτω, με τίποτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συμφωνώ, η αποφυγή φόλας είναι απ' τις μεγαλύτερες μαλακίες που υπόσχονται οι εκπαιδευτές. Και ζητάνε και κάτι 600άρια για να τους δίνουν ζαμπόν βουτηγμένο σε βενζίνη (που έκανε και η Αλίκη) μπροστά σου και να μην το τρώνε φυσικά. Απ' την άλλη, πρέπει να τον μάθεις να μην τρώει απ' τον καθένα ή έστω να μην τον κάνεις σκλάβο του φαγητού. Στον δικό μου τουλάχιστον έπιασε να μην τρώει από κάτω, με τίποτα.

λεει και καποια σωστα στο βιντεο αλλα δεν τα αιτιολογει σωστα. στον σκυλο δεν δινεις απο το φαι σου και ΠΟΤΕ πριν φας εσυ για λογους ιεραρχιας αλφα αρσενικου. χαλας την εκπαιδευση δηλαδη. μαπα λοιπον το βιντεο και ο καραφλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom