dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εδω πριν απο καμια 15αρια χρονια ηθελα να ριξω καθαρτικο σε εναν Ελληνα που γαμαγε μαξηλάρια αλλα καποιος πηρε το ποτηρι και το αφησε στο νεροχυτη πηγε ενας αλλος και το ιπιε μιλαμε για δοση ελεφαντα 2 μπουκαλακια Gutalax! μετα εφυγε με τη γκομενα του στο διαμερισμα που εμενε (νοικιαζε διαμερισμα με εναν αλλο Ελληνα).Ο αλλος σηκωθηκε γιατι ακουγε το καζανακι συνεχεια βρηκε τη γκομενα να κοιμαται και τον τυπο που ειχε πιει το καθαρτικο στην τουαλετα Το μεσημερι ηρθε κοσμος στο διαμερισμα και αυτος καθοταν στην τουαλετα ηπιε καμποσες κανατες με νερο και εχεζε ασταματητα εφυγε η γκομενα του και τη χαιρετησε μεσα απο την τουαλετα δεν μπορουσε να βγει της ελεγε:Νατασσα θα σου τηλεφωνισω μεταΣίγουρα θα έχεις κάνει και χειρότερες φάρσες
Εχω κανει τρομερα πραγματα στο γυμνασιο ο γυμνασιαρχης ελεγε μπροστα σε ολους κοιταζοντας εμενα θα το πιασουμε το παιδι που τα κανει αυτα και θα φυγει απο το γυμνασιο μου και στο σπιτι του δεν τον αφηνα σε υσηχια το τι δυναμιτακια ειχαν πεσει στο μπαλκονι του Τελικα ο γυμνασιαρχης επαθε καρδιακο και πηγε νοσοκομειο μετα οταν βγηκε απο το νοσοκομειο με επιασε και τρεμοντας ελεγε θα σε σκοτωσω θα παω φυλακη αλλα θα σε εχω σκοτωσει πρωτα .Στην πρωτη λυκειου με διωξαν απο το σχολειο τους ειχα τρελλανει τελειως καθε μερα πηγαινανε στο σχολειο τρεμοντας για το τι θα μπορουσα τους ειχα ετοιμασει .