Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σίγουρα θα έχεις κάνει και χειρότερες φάρσες
Εδω πριν απο καμια 15αρια χρονια ηθελα να ριξω καθαρτικο σε εναν Ελληνα που γαμαγε μαξηλάρια  :2funny: αλλα καποιος πηρε το ποτηρι και το αφησε στο νεροχυτη πηγε ενας αλλος και το ιπιε :2funny: μιλαμε για δοση ελεφαντα 2 μπουκαλακια Gutalax! :2funny: μετα εφυγε με τη γκομενα του στο διαμερισμα που εμενε :2funny: (νοικιαζε διαμερισμα με εναν αλλο Ελληνα).Ο αλλος σηκωθηκε γιατι ακουγε το καζανακι συνεχεια  :2funny: βρηκε τη γκομενα να κοιμαται και τον τυπο που ειχε πιει το καθαρτικο στην τουαλετα  :2funny:Το μεσημερι ηρθε κοσμος στο διαμερισμα και αυτος καθοταν στην τουαλετα ηπιε καμποσες κανατες με νερο και εχεζε ασταματητα  :2funny: εφυγε η γκομενα του και τη χαιρετησε μεσα απο την τουαλετα  :2funny: δεν μπορουσε να βγει της ελεγε:Νατασσα θα σου τηλεφωνισω μετα  :2funny:
  Εχω κανει τρομερα πραγματα  :2funny: στο γυμνασιο ο γυμνασιαρχης ελεγε μπροστα σε ολους κοιταζοντας εμενα :2funny: θα το πιασουμε το παιδι που τα κανει αυτα και θα φυγει απο το γυμνασιο μου  :2funny: και στο σπιτι του δεν τον αφηνα σε υσηχια το τι δυναμιτακια ειχαν πεσει στο μπαλκονι του  :2funny: Τελικα ο γυμνασιαρχης επαθε καρδιακο και πηγε νοσοκομειο μετα οταν βγηκε απο το νοσοκομειο με επιασε και τρεμοντας ελεγε θα σε σκοτωσω θα παω φυλακη αλλα θα σε εχω σκοτωσει πρωτα  :2funny:.Στην πρωτη λυκειου με διωξαν απο το σχολειο  :2funny: τους ειχα τρελλανει τελειως  :2funny: καθε μερα πηγαινανε στο σχολειο τρεμοντας για το τι θα μπορουσα τους ειχα ετοιμασει :2funny:.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πιαστην ή αν σε φοβαται βαλε καποιον αλλον να την ξεγελασει και να την πιασει και πατρην στο μπάνιο και ριχτης ενα καλο κατουριμα παντου και στο προσωπο   :2funny:

σαρεσει να απαξιωνεις τις γατες ετσι?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;

Φόλα!

Στα αφεντικά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εδω πριν απο καμια 15αρια χρονια ηθελα να ριξω καθαρτικο σε εναν Ελληνα που γαμαγε μαξηλάρια  :2funny: αλλα καποιος πηρε το ποτηρι και το αφησε στο νεροχυτη πηγε ενας αλλος και το ιπιε :2funny: μιλαμε για δοση ελεφαντα 2 μπουκαλακια Gutalax! :2funny: μετα εφυγε με τη γκομενα του στο διαμερισμα που εμενε :2funny: (νοικιαζε διαμερισμα με εναν αλλο Ελληνα).Ο αλλος σηκωθηκε γιατι ακουγε το καζανακι συνεχεια  :2funny: βρηκε τη γκομενα να κοιμαται και τον τυπο που ειχε πιει το καθαρτικο στην τουαλετα  :2funny:Το μεσημερι ηρθε κοσμος στο διαμερισμα και αυτος καθοταν στην τουαλετα ηπιε καμποσες κανατες με νερο και εχεζε ασταματητα  :2funny: εφυγε η γκομενα του και τη χαιρετησε μεσα απο την τουαλετα  :2funny: δεν μπορουσε να βγει της ελεγε:Νατασσα θα σου τηλεφωνισω μετα  :2funny:
  Εχω κανει τρομερα πραγματα  :2funny: στο γυμνασιο ο γυμνασιαρχης ελεγε μπροστα σε ολους κοιταζοντας εμενα :2funny: θα το πιασουμε το παιδι που τα κανει αυτα και θα φυγει απο το γυμνασιο μου  :2funny: και στο σπιτι του δεν τον αφηνα σε υσηχια το τι δυναμιτακια ειχαν πεσει στο μπαλκονι του  :2funny: Τελικα ο γυμνασιαρχης επαθε καρδιακο και πηγε νοσοκομειο μετα οταν βγηκε απο το νοσοκομειο με επιασε και τρεμοντας ελεγε θα σε σκοτωσω θα παω φυλακη αλλα θα σε εχω σκοτωσει πρωτα  :2funny:.Στην πρωτη λυκειου με διωξαν απο το σχολειο  :2funny: τους ειχα τρελλανει τελειως  :2funny: καθε μερα πηγαινανε στο σχολειο τρεμοντας για το τι θα μπορουσα τους ειχα ετοιμασει :2funny:.
Δυναμιτάκια στον γυμνασιαρχη?
Α μιλαμε για τυχοδιωκτη.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Σκυλιά είναι θα γαβγίζουν, αν νιαούριζαν έπρεπε να ανησυχείς

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βάλτα να δουν το κάτω παρτάλι δεμένα,θα αυτοκτονήσουν μετά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυναμιτάκια στον γυμνασιαρχη?
Α μιλαμε για τυχοδιωκτη.
Στον Fidel ειχα δειξει το σπιτι του και του ειχα πει πολλα απο αυτα που του ειχα κανειΤον ειχα πεθανει!Βγηκε με μειωμενη συνταξη :2funny:!Ειχε συναντισει τον πατερα μου πολλα χρονια μετα που ειχα τελειωσει το σχολειο και του δηιγουτανε με φρικη τι ειχε περασει  :2funny:

Επισκέπτης
...πώς να σκάσουν

χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης

Αναιρείς μόνος σου την ερώτησή σου ...

Αυτά εδώ :
http://[URL unfurl="true"]www.ausarms.com.au/images/product_images/H&N_Pellets_22_24g_1.jpg[/img[/URL]]

διαμέτρημα 5,5mm (0,22)
σε συνδιασμό με ένα ισχυρό αεροβόλο τουφέκι
ξαπλώνουν κάθε σκυλί.
Δοκιμασμένο.
Σημαδεύεις αυτί ή μάτι.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Πες τα σκυλάκια ότι ζουν σε μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση και οι πολίτες της χώρας αυτής επιλέξανε να την κυβερνήσουν οι ίδιοι εγκληματίες που την φέραν σε αυτή την κατάσταση, πες ακόμα οτι έχουμε υπουργό υγείας ένα τηλε βιβλιοπώλη, βουλευτή τον καιάδα, αντιπολίτευση έναν ανεπάγγελτο τεμπέλη, συνεχίζουμε να έχουμε κομουνιστές στην βουλή, πες για τον 90χρονο Κουβέλη, πές οτι οι μαυριδεροί Μηχαλολιάκος και Κασιδιάρης πιστεύουν οτι είναι πρότυπα ελληνικής φυλής και όποιος τους μοιάζει και είναι μαυριδερός σαν και αυτούς δεν είναι Έλληνα και τέλος για κάτι ανεξάρτητους που έχουν σημαία τους ένα σκυλάκι δημοσιογράφο των εγκληματιών της Ν.Δ και για αρχηγό τους έναν πρώην βουλευτή της
Αν τους τα πεις όλα αυτά και σε πιστέψουν θα βρουν τρόπο και θα πάρουν δρόμο, εάν δεν σε πιστέψουν όμως την γ..... γιατί θα αρχίσουν να γελάνε γαβγίζοντας!!!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
Προϋπόθεση είναι να ενοχλεί και άλλους. Όσο περισσότερους, τόσο καλύτερα.
Αν λοιπόν ενοχλεί 1-2-3 πολυκατοικίες, μαζευόσαστε και συμφωνείτε να τον τραβήξετε στα δικαστήρια μέχρι να γαβγίσει ο ίδιος απ' την ταλαιπωρία και τα έξοδα.
Κυριολεκτικά γ^μήστε τον στα έξοδα, φλομώστε τον στις αγωγές. Δεν θα το αντέξει, νά 'σαι σίγουρος.
Ενώ για σας, τα έξοδα θα μοιραστούν σε πάρα πολλά μικρά μερίδια και δεν θα είναι και προσωποποιημένη η "επίθεση". Δε θα του φταίει ένας για να τον εκδικηθεί.

Υπ' όψιν ότι το πρώτο βήμα είναι ένα αυστηρό ομαδικό εξώδικο.

150 ευρώ κάνει και συνιστά όχληση από μέρους σας προς τον μλκ και προειδοποίηση για περαιτέρω κινήσεις.
Αν συνεχίσει να μη βάζει μυαλό, το εξώδικο θα μετρήσει πάρα πολύ σε μια ενδεχόμενη δικαστική συνέχεια.

πηγή: mybike.gr

Επισκέπτης
Αναιρείς μόνος σου την ερώτησή σου ...

Αυτά εδώ :

διαμέτρημα 5,5mm (0,22)
σε συνδιασμό με ένα ισχυρό αεροβόλο τουφέκι
ξαπλώνουν κάθε σκυλί.
Δοκιμασμένο.
Σημαδεύεις αυτί ή μάτι.
image.jpg

image.png

image.jpg

hitler_with_dog_600_400_632923083.jpg

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;

Καλημέρα τύπε.

Διάβασα όλες τις σελίδες του νήματος και δυστυχώς είδα πάλι τις γνωστές μαλακίες για φόλες, όπλα, σφυρίχτρες και παιδικά δήθεν "αστειάκια". Λοιπόν, το πρόβλημα είναι σαφώς των ιδιοκτητών και όχι των ζώων, όπως πολύ σωστά λες κι εσύ. Οπότε η λύση θα πρέπει να βρεθεί απ' τους ιδιοκτήτες. Η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να μιλήσεις με τους ιδιοκτήτες, όχι απαραίτητα από κοντά (αν δεν θέλεις), μπορείς ανετότατα να βρεις το τηλέφωνό τους και να τους τα πεις τηλεφωνικά, ήρεμα κι ωραία. Ούτε φωνές, ούτε απειλές, ούτε τίποτα, απλά τους λες τι συμβαίνει και τους λες ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να το λύσουν. Αν δεν κάνουν τίποτα, πριν πάρεις την αστυνομία, θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο σε μία φιλοζωική και να τους ρωτήσεις τι πρέπει να κάνεις (λίστα εδώ: ). Υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα εσύ και να το αναλάβουν ακόμα και οι ίδιοι, σίγουρα όμως θα σου πουν τι και πως πρέπει να κάνεις για να λυθεί το πρόβλημα. Πάντως για το λυκόσκυλο σίγουρα έχει ποινικές ευθύνες ο ιδιοκτήτης του βάσει του Ν4039 καθώς απαγορεύεται να το αφήνουν σε κοινόχρηστο χώρο.

Γι' αυτούς που λένε για τις "νάρκες" στους δρόμους, πάρκα, κηπάκια κτλ: Απλή καταγγελία στην αστυνομία πάλι βάσει του 4039 και όταν θα πέσει το πρόστιμο θα δείτε πως θα τα μαζεύουν.

Γι' αυτούς που λένε για φόλες και δηλητηριασμούς: Το νου σας, εκτός αν σας αρέσει η μπουζού και έχετε και λεφτά για πέταμα. Αν και σας εύχομαι να πεθάνετε από τροφική δηλητηρίαση αντί να πάτε μέσα.   

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Οταν πηγαινα στο γυμνασιο ο τυπος που καθοταν μαζι μου στο θρανιο μου ειχε πει οτι ειχε 3 σκυλια που γαβγιζαν τους παντες και μερικες φορες εμπαινε στην αυλη ο γειτονας του, τα πηγαινε πισω απο μια αποθηκη στην αυλη και τα γαμουσε. Αυτον δεν τον γαβγιζαν ποτε!! :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/MARTIOS/17-03/SPIROPOYLOY5.jpg[/img[/URL]] Aν είχαμε για γείτονα αυτόν τον φοβερό σκύλο δεν θα διαμαρτυρόμασταν, έτσι δεν είναι κύριοι;  :rolleyes: ;D
[/quote]
η σπυροπουλου ειναι αυτη?
αφεντικο να σου τυχει...κριμα το σκυλακι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
ραντα, παιρνεις ενα τετοιο
URL]] και ξεμπερδευεις κι απο αφεντικο κι απο σκυλο  ;D

Επισκέπτης
Γι' αυτούς που λένε για φόλες και δηλητηριασμούς: Το νου σας, εκτός αν σας αρέσει η μπουζού και έχετε και λεφτά για πέταμα. Αν και σας εύχομαι να πεθάνετε από τροφική δηλητηρίαση αντί να πάτε μέσα.   

Απανθρωπιά η φόλα φίλε.
Το αεροβόλο είναι ανθρωπιστικό.
Αρκεί να είναι ισχυρό και να ρίξεις με διόπτρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom