Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι υπερβολες ειναι αυτες.. σαν να μην εχετε ζησει ποτε με ζωα  :grin:

Κοιτα να δεις. Έζησα με σκυλακι στο ιδιο δωματιο. Το ειχα μονιμα μαζι μου πρωι-μεσημερι-βραδυ και παρολο που ηταν μεγαλοσωμο (ροτβαιλερ) δεν ενοχλούσαμε κανεναν. Το χεσιμο του και το κατουρημα του ηταν προσεκτικο και παρα το μικρο της ηλικιας μου τοτε , παντα ειχα σακουλιτσα και μαζευα τα σκατα του. Απο κει και περα οταν φτασεις σε μια ηλικια και κανεις παιδακια, θα δεις οτι η αντιμετωπιση πολλων ιδιοκτητων σκυλων και γατιων φτανει στα ορια της μαλακιας και της ανωμαλιας. Δεν γινεται να πηγαινω εγω βολτα στο παρκο τα μωρα και να σκαει ο καθε μαλακας με τον σκυλο του λυμενο. Δεν γινεται να πηγαινω σε κλειστο χωρο και να εχει ο αλλος ζωο τριχωτο που μαδαει και ο πιτσιρικας μου να ειναι με πιπιλα που ολη την ωρα την καβλαντιζει μια στο πατωμα μια στο στομα. Δεν λεω και εγω ημουν αρρωστος με τα σκυλια αλλα μολις εκανα παιδι καταλαβα οτι πραγματικα το μυαλο μερικων ειναι αβυσσος.  

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε αληθεύει ότι τα GS βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά τους;

Τύπε καλή η γειτόνισσα ή ψυχικό θα κάνεις;

οχι τα GS μια χαρα ειναι. Εμενα τουλαχιστον 5 χρονια δεν εχει βγαλει τιποτα. Όσον αφορα την γειτονισσα, ειναι μια κλασσικη χοντρη φακλανα ταλαιπωρημενη απο την ζωη γειτονισσα. Ποιος την γαμει κι αυτην

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω εχω μια καριολα γειτονισα με ενα πουστρογατο που το αφηνει καθε πρωι το γαμημενο και ερχεται και χεζει και κατουραει στον κηπο μου που παιζουν τα παιδια μου. Εκτος αυτου βρισκει την σελα της μηχανης μου ιδανικη θεση να ξαπλωνει,να αφηνει τις κολοτριχες του και να ακονιζει τα νυχακια του στο ρεζερβουαρ. Της γαμω την γατα και ολα της τα υπάρχοντα? Αυτο το μπουρδελο ουτε γαβγιζει ουτε κανει φασαρια. Τι στον πουτσο να κανω?

εμενα μια αλανιαρα μου ψεκαζε με οιστρο τη μηχανη και πεθαινα στη μποχα. ηθελα να την πιασω να της κανω το μαρτυριο της αλεπους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ετσι εκανες μικρος ρε μητσε? και δε σου φαινοταν
Σε ενα παρτι ειχα ριξει καθαρτικο στις πιτσες  :2funny: ειχα βαλει καραμελλες Laxatol σε μπολλακια και ειχα βαλει και αντι για κωλοχαρτο πετροβαμβακα (ειχε ακουμπισει λιγακι στο χέρι μου και με ετρωγε 2-3 λεπτα  :2funny:).Το αποτελεσμα μετα απο 20-30 λεπτα δεν χορευε κανενας υπηρχε ουρά εξω απο την τουαλετα,παρα πολλοι φυγανε σπιτι τους για να χεσουνε.Καποιος καταλαβε μετα οτι τα σοκολατακια ειναι καθαρτικα οταν ειχανε παθει πια τη ζημια  :2funny: και τα πεταξε απο το μπαλκονι,τα φαγανε τα κοπροσκυλα που γυριζανε στη γειτονια και θυμαμαι την αλλη μερα ηταν καταχεσμενη ολη η αυλη  :2funny:

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμισες οταν ημουνα μικρος ο γειτονας στο εξωχικο ειχε ενα γατάκι και ερχοταν συχνα απο την αυλή δεν ενοχλουσε παντος,Καθε μερα το κατούραγα  :2funny: απο πανω μεχρι κατω  :2funny: και στο προσωπο  :2funny:  το γατάκι μετα σκυλοβρωμουσε  :2funny: ειχε πλακα που ο ιδιοκτητης του μετα  αγκαλιαζε το κατουριμενο γατακι και το φιλαγε :2funny:.Πιασε και κατούρα τη γάτα  :2funny:
  Σχετικα με τα σκυλια που γαυγιζουν θυμιθηκα που ειχα ριξει σε ενα Κόλε'ι' καθαρτικο 3 μπουκαλακια Gutalax  μαζι με γάλα :2funny: το ηπιε γιατι ηταν γλυκο μετα το αφησαν στο σπιτι και τα καταχεσε ολα  :2funny:

Ρε Δημητρακη θα με τρελανεις? Εδω δεν μπορω να την μπουγελωσω με την σακουλα, θα την πιτσιλισω με το καβλι μου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε ενα παρτι ειχα ριξει καθαρτικο στις πιτσες  :2funny: ειχα βαλει καραμελλες Laxatol σε μπολλακια και ειχα βαλει και αντι για κωλοχαρτο πετροβαμβακα (ειχε ακουμπισει λιγακι στο χέρι μου και με ετρωγε 2-3 λεπτα  :2funny:).Το αποτελεσμα μετα απο 20-30 λεπτα δεν χορευε κανενας υπηρχε ουρά εξω απο την τουαλετα,παρα πολλοι φυγανε σπιτι τους για να χεσουνε.Καποιος καταλαβε μετα οτι τα σοκολατακια ειναι καθαρτικα οταν ειχανε παθει πια τη ζημια  :2funny: και τα πεταξε απο το μπαλκονι,τα φαγανε τα κοπροσκυλα που γυριζανε στη γειτονια και θυμαμαι την αλλη μερα ηταν καταχεσμενη ολη η αυλη  :2funny:

διαολος ησουν. ευτυχως μεγαλωσες και σοβαρεψες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα να δεις. Έζησα με σκυλακι στο ιδιο δωματιο. Το ειχα μονιμα μαζι μου πρωι-μεσημερι-βραδυ και παρολο που ηταν μεγαλοσωμο (ροτβαιλερ) δεν ενοχλούσαμε κανεναν. Το χεσιμο του και το κατουρημα του ηταν προσεκτικο και παρα το μικρο της ηλικιας μου τοτε , παντα ειχα σακουλιτσα και μαζευα τα σκατα του. Απο κει και περα οταν φτασεις σε μια ηλικια και κανεις παιδακια, θα δεις οτι η αντιμετωπιση πολλων ιδιοκτητων σκυλων και γατιων φτανει στα ορια της μαλακιας και της ανωμαλιας. Δεν γινεται να πηγαινω εγω βολτα στο παρκο τα μωρα και να σκαει ο καθε μαλακας με τον σκυλο του λυμενο. Δεν γινεται να πηγαινω σε κλειστο χωρο και να εχει ο αλλος ζωο τριχωτο που μαδαει και ο πιτσιρικας μου να ειναι με πιπιλα που ολη την ωρα την καβλαντιζει μια στο πατωμα μια στο στομα. Δεν λεω και εγω ημουν αρρωστος με τα σκυλια αλλα μολις εκανα παιδι καταλαβα οτι πραγματικα το μυαλο μερικων ειναι αβυσσος.  
Κ'εγω ειχα ενα μικρο σκυλάκι οταν ημουνα μικρος και οταν πηγαινε να χάσει εβαζα ενα πιατο και μετα επαιρνα το πιάτο με τα σκατακια του και το εβαζα μπροστα στον ανεμιστηρα του πατερα μου οταν κοιμοτανε  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κ'εγω ειχα ενα μικρο σκυλάκι οταν ημουνα μικρος και οταν πηγαινε να χάσει εβαζα ενα πιατο και μετα επαιρνα το πιάτο με τα σκατακια του και το εβαζα μπροστα στον ανεμιστηρα του πατερα μου οταν κοιμοτανε  :2funny:

συλλεκτικα. μητσο γραφτα στο νημα σου να μη χαθουνε. γραψε και αλλα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το εχεις καψει ρε Μητσαρα. Ουτε πενταχρονο δεν φανταζεται τετοιες ιστοριες.  :-

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Σίγουρα θα έχεις κάνει και χειρότερες φάρσες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

εγω δεν ειμαι άρρωστη με τα ζώα. Δεν θα έβαζα σε σπίτι μέσα ζώο. Επειδή το σέβομαι και επειδή σέβομαι και δεν θεωρω οτι πρεπει να ζει σαν ανθρωπος και τους συνανθρώπους μου. Απο κει και περα τα ζωα και οι ανθρωποι εχουν χιλιαδες μικροβια. Δεν σε πειραζει να εισαι σε κλειστο χωρο με ανθρωπους γιατι τους θεωρεις εξ ορισμου καθαρους για το παιδι σου ενω πιθανον να εχουν     δερματικες παθησεις κολλητικες πχ για να μην πω χειρότερα. Σε πειραζει να εισαι σε κλειστο χωρο με ζωα ομως θεωρωντας οτι ειναι εξ ορισμού βρωμικα . Απο που να το πιασω ολο αυτο. Ο αλλος εβαζε πανω στην μηχανη το παιδι του και τον ενοχλουσαν τα ζωα. Ο αλλος καπνιζε μπροστα στο παιδι και τον ενοχλουσαν τα ζωα.
Τι ακριβως θα παθει το παιδι με την γατα που ειναι εξω;αν ζουσε στο χωριο και επιανε τις κοτες και τα σκυλια και τα προβατα το χωμα και τα φυτα  πιστευεις οτι θα πάθαινε κατι; υπερβολες και ψυχωσεις .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητρακη θα με τρελανεις? Εδω δεν μπορω να την μπουγελωσω με την σακουλα, θα την πιτσιλισω με το καβλι μου?
Πιαστην ή αν σε φοβαται βαλε καποιον αλλον να την ξεγελασει και να την πιασει και πατρην στο μπάνιο και ριχτης ενα καλο κατουριμα παντου και στο προσωπο   :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα με ενα σκυλι απεναντι μου,πηγα στο σπιτι του ιδιοκτητη,τον στριμωξα στον τοιχο και του πα αμα ξαναγαυγισει ο σκυλος σου θα σε γαμησω...
δεν ξαναγαυγισε και μετα απο λιγο καιρο μετακομισε κ ο μαλακας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα με ενα σκυλι απεναντι μου,πηγα στο σπιτι του ιδιοκτητη,τον στριμωξα στον τοιχο και του πα αμα ξαναγαυγισει ο σκυλος σου θα σε γαμησω...
δεν ξαναγαυγισε και μετα απο λιγο καιρο μετακομισε κ ο μαλακας...
τον τραμπουκισες δηλαδη τυπε? :S

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τον τραμπουκισες δηλαδη τυπε? :S
κανονικα τυπε.τον ειχε ολη μερα κ ολη νυχτα στο μπαλκονι.βελγικος λυκος απεναντι απο το μπαλκονι μου ακριβως.καταλαβαινεις για τι γαυγισμα μιλαμε?
απο τοτε δεν τον ξαναεβγαλε εξω και την εκανε μετα...
λιγο ακομα και θα τον σαπιζα στο ξυλο...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
εγω ειπα στην ιδιοκτητρια οτι αν δεν μαζεψεις το σκυλι θα σε γαμησω.....

Συνημμένα

• 1391467_10151971014964795_34918273_n.jpg
    1391467_10151971014964795_34918273_n.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 1391467_10151971014964795_34918273_n.jpg
    1391467_10151971014964795_34918273_n.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 22

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανονικα τυπε.τον ειχε ολη μερα κ ολη νυχτα στο μπαλκονι.βελγικος λυκος απεναντι απο το μπαλκονι μου ακριβως.καταλαβαινεις για τι γαυγισμα μιλαμε?
απο τοτε δεν τον ξαναεβγαλε εξω και την εκανε μετα...
λιγο ακομα και θα τον σαπιζα στο ξυλο...
νωντονομος νωντοχουντα τυπε :rockon:

Συνημμένα

• nwntofylakh.jpg
    nwntofylakh.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 56

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ρε τυπε αγοραζεις ενα τετοιο για αρχη
pitbull_rescue.jpg

μετα πας 3 η ωρα εξω απο την αυλη του σκυλιου που σε ενοχλει και το πετας μεσα και γινεται το σωσε

για πιο σκληροπυρηνικους μπορεις να μαζεψεις και φιλους σου και περαστικους και να στοιχηματισετε! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom