Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το χω ψάξει και σαν προτελευτάια λύση κατέληξα στο φόλιασμα.

Ρε τύπε, η λύση που επιλέγεις είναι ότι πιο ανάρχιδο, ύπουλο και πούστικο και ξέρεις οι επιλογές μας στα δύσκολα δείχνουν χαρακτήρα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
αλλα με τους ανθρωπους που γινονται φιλοζωοι οταν τους συμφερει μονο  :2funny:

Αυτό ρε πούστη μου! Και οι περισσότεροι έχουν 10 γάτες μέσα σε 40 τετραγωνικά, λυκόσκυλα μέσα σε διαμερίσματα χαμστεράκια να γυρνοβολάνε τη ρόδα και το καλοκαίρι στις άδειες να ψοφάνε και ότι μαλακία του κατέβει του καθένα. Αυτοί οι τύποι αυτοπροσδιορίζονται φιλόζωοι στην Ελλάδα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ρε τύπε, η λύση που επιλέγεις είναι ότι πιο ανάρχιδο, ύπουλο και πούστικο και ξέρεις οι επιλογές μας στα δύσκολα δείχνουν χαρακτήρα.
  Την  επέλεξα σα λύση ανάγκης, τύπου να τα βγάλεις απ τη μιζέρια τους.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω μια καριολα γειτονισα με ενα πουστρογατο που το αφηνει καθε πρωι το γαμημενο και ερχεται και χεζει και κατουραει στον κηπο μου που παιζουν τα παιδια μου. Εκτος αυτου βρισκει την σελα της μηχανης μου ιδανικη θεση να ξαπλωνει,να αφηνει τις κολοτριχες του και να ακονιζει τα νυχακια του στο ρεζερβουαρ. Της γαμω την γατα και ολα της τα υπάρχοντα? Αυτο το μπουρδελο ουτε γαβγιζει ουτε κανει φασαρια. Τι στον πουτσο να κανω?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω εχω μια καριολα γειτονισα με ενα πουστρογατο που το αφηνει καθε πρωι το γαμημενο και ερχεται και χεζει και κατουραει στον κηπο μου που παιζουν τα παιδια μου. Εκτος αυτου βρισκει την σελα της μηχανης μου ιδανικη θεση να ξαπλωνει,να αφηνει τις κολοτριχες του και να ακονιζει τα νυχακια του στο ρεζερβουαρ. Της γαμω την γατα και ολα της τα υπάρχοντα? Αυτο το μπουρδελο ουτε γαβγιζει ουτε κανει φασαρια. Τι στον πουτσο να κανω?

ααααααααααααχαχαχαχχ και εμενα οι γατες ανεβαινουν στην σελα μου εχουν ηδη καταστρέψει μια . αστα τα γατακια μωρε ξεμαθαμε να ζουμε με τα υπολοιπα ζωα του πλανητη ..αηδια γιναμε

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη το μαυρο ψιψινι το κοβω πολυ αγριο!!!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Τύπε:

1. Πιάνεις τη γειτόνισσα και της μιλάς, ακόμα και αν είναι μπάζο, κάνεις τη καρδιά πέτρα και της εξηγείς το πρόβλημά σου.

2. Αν έχεις θέμα με τα παιδιά σου, όπως λες, αν και κουλό μου φαίνεται να χέζει μόνο στο κήπο σου, πάρε μια λεκανίτσα με χώμα για γάτες και βάλτην σε μια γωνιά του κήπου, μόλις τη πάρει χαμπάρι θα πηγαίνει εκεί. Πες στην απαράδεκτη γειτόνισσά σου να κάνει το ίδιο και να βάλει στο μπαλκόνι της.

3. Στη μηχανή αν βαριέσαι να βάλεις κουκούλα, βάλε ένα μικρό κάλυμμα στη σέλα που να πιάνει και ντεπόζιτο. Έλεος όμως ρε τύπε και εγώ μηχανή έχω και το χειμώνα κάθε βράδυ κοιμούνται στη σέλα αδέσποτες, η γάτα της γειτόνισσάς σου τα νύχια του wolverine έχει και γρατζουνάει το ντεπόζιτο; Στη χειρότερη κάτι πατημασιές αφήνουν που με ένα πέρασμα με το χέρι φεύγουν.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μιλα στην αγαμητη γεροντοκορη..εξηγησε της την κατασταση..
αν υπαρχουν παιδια στη μεση το θεμα ειναι σοβαρο,ελοχευει ο κινδυνος για δεκαδες μικροβια απο τριχωμα,νυχια,περιττωματα.

επισης υπαρχουν απωθητικα σπρευ,το πιπερι εχω ακουσει τις διωχνει,ισως και κανενα μπουγελο αν την πετυχεις.
γαμημενο ζωο η γατα,δεν το κανεις καλα.

αν δε δουλεψει τιποτε,δειξε λιγη υπομονη..μεταμεσονυκτια θα μπει ο Λακης και θα σου δωσει το knowhow
για το πως να περασεις  κοντοσουβλι γατα και γεροντοκορη με winchester απο 30++ μετρα.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε:

1. Πιάνεις τη γειτόνισσα και της μιλάς, ακόμα και αν είναι μπάζο, κάνεις τη καρδιά πέτρα και της εξηγείς το πρόβλημά σου.

2. Αν έχεις θέμα με τα παιδιά σου, όπως λες, αν και κουλό μου φαίνεται να χέζει μόνο στο κήπο σου, πάρε μια λεκανίτσα με χώμα για γάτες και βάλτην σε μια γωνιά του κήπου, μόλις τη πάρει χαμπάρι θα πηγαίνει εκεί. Πες στην απαράδεκτη γειτόνισσά σου να κάνει το ίδιο και να βάλει στο μπαλκόνι της.

3. Στη μηχανή αν βαριέσαι να βάλεις κουκούλα, βάλε ένα μικρό κάλυμμα στη σέλα που να πιάνει και ντεπόζιτο. Έλεος όμως ρε τύπε και εγώ μηχανή έχω και το χειμώνα κάθε βράδυ κοιμούνται στη σέλα αδέσποτες, η γάτα της γειτόνισσάς σου τα νύχια του wolverine έχει και γρατζουνάει το ντεπόζιτο; Στη χειρότερη κάτι πατημασιές αφήνουν που με ένα πέρασμα με το χέρι φεύγουν.

Τύπε οταν κατεβαινεις με την τσιμπλα στο ματι , ντυμενος σενιος να πας στην δουλεια και βλεπεις μια σελα μουνι καπελο, δεν εχεις την ορεξη να καθαριζεις τις κολλημενες γατοτριχες μαζι με λασπες και σκατα που πατανε τα αθωα πατουσακια του γαμωγατου. Επισης το δικο μου ρεζερβουαρ εχει κατι ελαστικα επιθεματα που το γαμημενο αυτο πλασμα της φυσης βρισκει για παιχνιδακι. Η σελα μου εχει αρκετα υψηλο κοστος κτησης μιας και το γαμημενο 2τροχο μου ειναι βαυαρικο γαμω τον δημιουργο του και τα λεφτα που εχωσα να το παρω. Τωρα οσον αφορα την αμμο και την λοιπη ενασχοληση μου με το κολογατο θεωρω οτι εχω τοσα πολλα στο κεφαλι απο το να καθομαι να ασχολουμαι με το που θα ανοιξει ο κολος της γατας για να αφησει τα υπολλειματα του friskies που της δινει η γαμωγειτονισσα. Το μονο σωστο ειναι να παω να δωσω μια πιπα στην γειτονισσα ακαποτη μηπως και βαλει μυαλο.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μιλα στην αγαμητη γεροντοκορη..εξηγησε της την κατασταση..
αν υπαρχουν παιδια στη μεση το θεμα ειναι σοβαρο,ελοχευει ο κινδυνος για δεκαδες μικροβια απο τριχωμα,νυχια,περιττωματα.

επισης υπαρχουν απωθητικα σπρευ,το πιπερι εχω ακουσει τις διωχνει,ισως και κανενα μπουγελο αν την πετυχεις.
γαμημενο ζωο η γατα,δεν το κανεις καλα.

αν δε δουλεψει τιποτε,δειξε λιγη υπομονη..μεταμεσονυκτια θα μπει ο Λακης και θα σου δωσει το knowhow
για το πως να περασεις  κοντοσουβλι γατα και γεροντοκορη με winchester απο 30++ μετρα.

Τυπε εχω προσπαθησει να μπουγελωσω το γαμημενο αυτο πλασμα αλλα τηλεμεταφερεται το μπουρδελο και τις περισσοτερες φορες το νερο το τρωνε τα δεντρα, το 2-τροχο, τα αυτοκινητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε εχω προσπαθησει να μπουγελωσω το γαμημενο αυτο πλασμα αλλα τηλεμεταφερεται το μπουρδελο και τις περισσοτερες φορες το νερο το τρωνε τα δεντρα, το 2-τροχο, τα αυτοκινητα.
Ευκολο ειναι να το πιασεις πηγαινε απο πισω σιγα σιγα εχε ετοιμο το μπανιο και καντη τη γάτα ενα καλο μπανιο :2funny:!Υπαρχει και αλλη λυση να παρεις σκυλο  :2funny: τοτε δεν θα την ξαναδεις! :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Tύπε χαλάρωσε, δεν έχουμε ούτε 100 χρόνια που μπήκαμε στα τσιμέντα. Άσε το άλλο με τη μικροβιοφοβία και την αποστείρωση που την πληρώνουν τα πιτσιρίκια μαντρωμένα με μη και μη, μην ακουμπήσουν τίποτα και αρπάξουν έμπολα. Και καλά να τα λένε κάτι καμένες γκόμενες και εμείς;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τι υπερβολες ειναι αυτες.. σαν να μην εχετε ζησει ποτε με ζωα  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε οταν κατεβαινεις με την τσιμπλα στο ματι , ντυμενος σενιος να πας στην δουλεια και βλεπεις μια σελα μουνι καπελο, δεν εχεις την ορεξη να καθαριζεις τις κολλημενες γατοτριχες μαζι με λασπες και σκατα που πατανε τα αθωα πατουσακια του γαμωγατου. Επισης το δικο μου ρεζερβουαρ εχει κατι ελαστικα επιθεματα που το γαμημενο αυτο πλασμα της φυσης βρισκει για παιχνιδακι. Η σελα μου εχει αρκετα υψηλο κοστος κτησης μιας και το γαμημενο 2τροχο μου ειναι βαυαρικο γαμω τον δημιουργο του και τα λεφτα που εχωσα να το παρω.

Τύπε αληθεύει ότι τα GS βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά τους;

Τωρα οσον αφορα την αμμο και την λοιπη ενασχοληση μου με το κολογατο θεωρω οτι εχω τοσα πολλα στο κεφαλι απο το να καθομαι να ασχολουμαι με το που θα ανοιξει ο κολος της γατας για να αφησει τα υπολλειματα του friskies που της δινει η γαμωγειτονισσα. Το μονο σωστο ειναι να παω να δωσω μια πιπα στην γειτονισσα ακαποτη μηπως και βαλει μυαλο.

Τύπε καλή η γειτόνισσα ή ψυχικό θα κάνεις;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μου θυμισες οταν ημουνα μικρος ο γειτονας στο εξωχικο ειχε ενα γατάκι και ερχοταν συχνα απο την αυλή δεν ενοχλουσε παντος,Καθε μερα το κατούραγα  :2funny: απο πανω μεχρι κατω  :2funny: και στο προσωπο  :2funny:  το γατάκι μετα σκυλοβρωμουσε  :2funny: ειχε πλακα που ο ιδιοκτητης του μετα  αγκαλιαζε το κατουριμενο γατακι και το φιλαγε :2funny:.Πιασε και κατούρα τη γάτα  :2funny:
  Σχετικα με τα σκυλια που γαυγιζουν θυμιθηκα που ειχα ριξει σε ενα Κόλε'ι' καθαρτικο 3 μπουκαλακια Gutalax  μαζι με γάλα :2funny: το ηπιε γιατι ηταν γλυκο μετα το αφησαν στο σπιτι και τα καταχεσε ολα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μου θυμισες οταν ημουνα μικρος ο γειτονας στο εξωχικο ειχε ενα γατάκι και ερχοταν συχνα απο την αυλή δεν ενοχλουσε παντος,Καθε μερα το κατούραγα  :2funny: απο πανω μεχρι κατω  :2funny: και στο προσωπο  :2funny:  το γατάκι μετα σκυλοβρωμουσε  :2funny: ειχε πλακα που ο ιδιοκτητης του μετα  αγκαλιαζε το κατουριμενο γατακι και το φιλαγε :2funny:.Πιασε και κατούρα τη γάτα  :2funny:
  Σχετικα με τα σκυλια που γαυγιζουν θυμιθηκα που ειχα ριξει σε ενα Κόλε'ι' καθαρτικο 3 μπουκαλακια Gutalax  μαζι με γάλα :2funny: το ηπιε γιατι ηταν γλυκο μετα το αφησαν στο σπιτι και τα καταχεσε ολα  :2funny:

ετσι εκανες μικρος ρε μητσε? και δε σου φαινοταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom