foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
φολα μαστορα για να ηρεμησεις
μεσα σε βοτκα
μεσα σε βοτκα
Γιατι και στην περιπτωση του παιδιου σου οι "μπατσοι" θα με γραψουν στα @@ τους. Γιατι να μην λυσω το πρόβλημα με "σοκολατα" η με καραμπινα;;;
Αν το ενα ζώο (ιδιοκτήτης ) δε καταλαβαίνει και τα αλλά ζώα (μπατσαίοι) σίγουρα δε θα καταλάβουν, οπότε κάτι θα πρέπει να κάνεις. Δε λέω οτι το φόλιασμα είναι η καλύτερη λύση αλλά είναι μια λύση.Τι λες βρε ηλιθιε που το κάθε ζωο παιρνει μια ζωη την πεταει σε ένα μπαλκονι και παει ένα άλλο ζωο σαν και σενα και το φολιαζει... Γιατι; Γιατι ντρεπεται να κραξει τον ιδιοκτητη και νομιζει ότι αν κανει καταγγελια θα τον γραψουν στα αρχιδια τους... Μονο για ροχαλα στα μουτρα εισαι.
Ρε τυπε χεστηκαμε κιολας για τον τυπο που τον ενοχλουν τα σκυλια. Εδω προσπαθουμε να ξεχωρισουμε του φιλοζωους απο τα ζωα25 μελη και 43 επισκεπτες δεν μπορουν να κανουν καλα 2 σκυλάκια
Ζωο είναι και μαλιστα όταν προερχεται από προγονους σαν και σενα ακομα μεγαλύτερα.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΟ!!!
Υποθετικα δεν καταλαβαινει ο ιδιοκτητης και υποθετικα η αστυνομια δεν θα καταλαβει και γι αυτό ας σκοτωσει το ζωντανο πριν το αναφερει για να μην γινει στοχος... Μουνοπανο. Πρεπει να σε πιασει κανενας και να σου κοψει τα αρχιδια ετσι και αλλιως δεν τα τιμας. ΞεφτιλαΑν το ενα ζώο (ιδιοκτήτης ) δε καταλαβαίνει και τα αλλά ζώα (μπατσαίοι) σίγουρα δε θα καταλάβουν, οπότε κάτι θα πρέπει να κάνεις. Δε λέω οτι το φόλιασμα είναι η καλύτερη λύση αλλά είναι μια λύση.
Ρε τυπε χεστηκαμε κιολας για τον τυπο που τον ενοχλουν τα σκυλια. Εδω προσπαθουμε να ξεχωρισουμε του φιλοζωους απο τα ζωα
Ωραιος.Ζωο είναι και μαλιστα όταν προερχεται από προγονους σαν και σενα ακομα μεγαλύτερα.Υποθετικα δεν καταλαβαινει ο ιδιοκτητης και υποθετικα η αστυνομια δεν θα καταλαβει και γι αυτό ας σκοτωσει το ζωντανο πριν το αναφερει για να μην γινει στοχος... Μουνοπανο. Πρεπει να σε πιασει κανενας και να σου κοψει τα αρχιδια ετσι και αλλιως δεν τα τιμας. Ξεφτιλα
Ο φιλος εχει τις παρακατω επιλογεςφιλοζωοι είναι αυτοι που συζητάνε πως θα λυσουνε το πρόβλημα του φιλου και ζωα αυτοι που βρηκαν μια αφορμή να τσακωθούνε και να βριστούνε
Ζωο είναι και μαλιστα όταν προερχεται από προγονους σαν και σενα ακομα μεγαλύτερα.Υποθετικα δεν καταλαβαινει ο ιδιοκτητης και υποθετικα η αστυνομια δεν θα καταλαβει και γι αυτό ας σκοτωσει το ζωντανο πριν το αναφερει για να μην γινει στοχος... Μουνοπανο. Πρεπει να σε πιασει κανενας και να σου κοψει τα αρχιδια ετσι και αλλιως δεν τα τιμας. Ξεφτιλα
για πολλά LIKEΠάρε και εσύ για να γίνει της πουτάνας
Και εγω το ιδιο στ αρχιδια μου θα εγραφα την ανθρωπινη ζωη αν εβλεπα καποιο ζωο σαν και σενα να ριχνει φολα με την διαφορα ότι εγω θα πηγαινα φυλακη.Δεν ειναι υποθετικά είναι αυτό που συμβαίνει. Δυστυχώς οι περισσότεροι ''ζωόφιλοι'' σα και σενα "ακούν" τα ζώα τους και καθόλου αυτούς που τους ενοχλούν, λερώνούν, δαγκώνουν, χέζουν. Στ αρχίδια μου τον γράφω τον κόπρο αν με γαμάει εμένα.
Και εγω το ιδιο στ αρχιδια μου θα εγραφα την ανθρωπινη ζωη αν εβλεπα καποιο ζωο σαν και σενα να ριχνει φολα με την διαφορα ότι εγω θα πηγαινα φυλακη.
Νομοι υπαρχουν για ολους. Πρεπει καποτε να μαθουμε να τους εφαρμόζουμε.
τελειως ισοπεδωτικο ρε φιλε... Πρεπει καποιος να αισθάνεται ασχημα που αγαπάει τα ζωα αλλα να μην αισθάνεται ασχημα όταν πεταει 500€ σε ct η σε λουλούδια...μια εικονα χιλιες λεξεις ετσι δεν λενε; οποιος καταλαβε καταλαβε..... αυτη εικονα σε μενα λεει ποιος ειναι ανθρωπος και ποιος ειναι ζωο
Σκασε ΖΩΟ.Kρίμα που οι νόμοι διαφέρουν για φόλα σε ΖΩΟ και για δολοφονία ΑΝΘΡΩΠΟΥ ε? Α ρε βλαμμένοι ''και καλά ζωόφιλοι'' αλογίσια πούτσα που θέλετε.
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;