Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
φολα μαστορα για να ηρεμησεις

μεσα σε βοτκα

URL]]

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Γιατι και στην περιπτωση του παιδιου σου οι "μπατσοι" θα με γραψουν στα @@ τους. Γιατι να μην λυσω το πρόβλημα με "σοκολατα" η με καραμπινα;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΟ!!!
Τι λες βρε ηλιθιε που το κάθε ζωο παιρνει μια ζωη την πεταει σε ένα μπαλκονι και παει ένα άλλο ζωο σαν και σενα και το φολιαζει... Γιατι; Γιατι ντρεπεται να κραξει τον ιδιοκτητη και νομιζει ότι αν κανει καταγγελια θα τον γραψουν στα αρχιδια τους... Μονο για ροχαλα στα μουτρα εισαι.
Αν το ενα ζώο (ιδιοκτήτης ) δε καταλαβαίνει και τα αλλά ζώα (μπατσαίοι) σίγουρα δε θα καταλάβουν, οπότε κάτι θα πρέπει να κάνεις. Δε λέω οτι το φόλιασμα είναι η καλύτερη λύση αλλά είναι μια λύση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
25 μελη και 43 επισκεπτες δεν μπορουν να κανουν καλα 2 σκυλάκια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΟ!!!
Ζωο είναι και μαλιστα όταν προερχεται από προγονους σαν και σενα ακομα μεγαλύτερα.
Αν το ενα ζώο (ιδιοκτήτης ) δε καταλαβαίνει και τα αλλά ζώα (μπατσαίοι) σίγουρα δε θα καταλάβουν, οπότε κάτι θα πρέπει να κάνεις. Δε λέω οτι το φόλιασμα είναι η καλύτερη λύση αλλά είναι μια λύση.
Υποθετικα δεν καταλαβαινει ο ιδιοκτητης και υποθετικα η αστυνομια δεν θα καταλαβει και γι αυτό ας σκοτωσει το ζωντανο πριν το αναφερει για να μην γινει στοχος... Μουνοπανο. Πρεπει να σε πιασει κανενας και να σου κοψει τα αρχιδια ετσι και αλλιως δεν τα τιμας. Ξεφτιλα  :piss: :piss: :piss:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μια καλη λυση ειναι η σειρηνα του συναγερμου, μου ειχε χρειαστει παλια για λιγο, ετυχε και ο τυχερος φιλοζωος ηταν ακριβως απεναντι, σε ενα μικρο μπαλκονακι ειχε βαλει (φιλοζωος) ενα μολοσοειδες, δεν γαυγιζε πολυ, αλλα καμια φορα τρελαινοταν, πιο πολυ μου την εδινε γιατι  νομιζε οτι ηταν φιλοζωος επειδη ειχε το ζωο 23 ωρες στο μπαλκονακι.
Φυσικα ποτε δεν το αφησε να κατουρησει στο πεζοδρομιο του, άλλα παντα στα διπλανα, και φυσικα ειχε κανει τουαλετα το διπλανο παρκακι που παιζαν τα παιδια τη μερα.
Γενικα οποιος εχει ενα σκυλο που ενοχλει και εχει κανει τουαλετα του τους κοινοχρηστους χωρους , ειναι αναγωγο ατομο και χαμηλης νοημοσυνης.
Αυτος που δινει την δεκαεξαχρονη κορη του να την παει βολτα το ροντβαιλερ ειναι εξυπνος? οχι φυσικα , ειναι καθυστερημςνος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
Ρε τυπε χεστηκαμε κιολας για τον τυπο που τον ενοχλουν τα σκυλια. Εδω προσπαθουμε να ξεχωρισουμε του φιλοζωους απο τα ζωα  :grin:

φιλοζωοι είναι αυτοι που συζητάνε πως θα λυσουνε το πρόβλημα του φιλου και ζωα αυτοι που βρηκαν μια αφορμή να τσακωθούνε και να βριστούνε  :idiot:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.342
Πόντοι
1.046
σκέφτηκες να τα ταΐσεις και να βαλεις κ λιγη φουντα στη τροφή τους;;; πιστευω θα σου κελαηδάνε μετα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ζωο είναι και μαλιστα όταν προερχεται από προγονους σαν και σενα ακομα μεγαλύτερα.Υποθετικα δεν καταλαβαινει ο ιδιοκτητης και υποθετικα η αστυνομια δεν θα καταλαβει και γι αυτό ας σκοτωσει το ζωντανο πριν το αναφερει για να μην γινει στοχος... Μουνοπανο. Πρεπει να σε πιασει κανενας και να σου κοψει τα αρχιδια ετσι και αλλιως δεν τα τιμας. Ξεφτιλα  :piss: :piss: :piss:
Ωραιος.  :thumbsup:
Μα ειναι τυχαιο οτι ολοι αυτοι ειναι θρασυδειλοι;

Επισκέπτης
φιλοζωοι είναι αυτοι που συζητάνε πως θα λυσουνε το πρόβλημα του φιλου και ζωα αυτοι που βρηκαν μια αφορμή να τσακωθούνε και να βριστούνε  :idiot:
Ο φιλος εχει τις παρακατω επιλογες
1) Μιλαει με τον ιδιοκτητη
2) Κανει καταγγελια στην αστυνομια
3) Απευθύνεται σε φιλοζωικούς οργανισμούς

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ζωο είναι και μαλιστα όταν προερχεται από προγονους σαν και σενα ακομα μεγαλύτερα.Υποθετικα δεν καταλαβαινει ο ιδιοκτητης και υποθετικα η αστυνομια δεν θα καταλαβει και γι αυτό ας σκοτωσει το ζωντανο πριν το αναφερει για να μην γινει στοχος... Μουνοπανο. Πρεπει να σε πιασει κανενας και να σου κοψει τα αρχιδια ετσι και αλλιως δεν τα τιμας. Ξεφτιλα  :piss: :piss: :piss:

Δεν ειναι υποθετικά είναι αυτό που συμβαίνει. Δυστυχώς οι περισσότεροι ''ζωόφιλοι'' σα και σενα  "ακούν" τα ζώα τους και καθόλου αυτούς που τους ενοχλούν, λερώνούν, δαγκώνουν, χέζουν. Στ αρχίδια μου τον γράφω τον κόπρο αν με γαμάει εμένα.  

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.935
Πόντοι
496
οποιος φολιαζει ζωα ειναι για σκληρο γαμησι
αναρχιδα πουστρακια

Επισκέπτης
Δεν ειναι υποθετικά είναι αυτό που συμβαίνει. Δυστυχώς οι περισσότεροι ''ζωόφιλοι'' σα και σενα  "ακούν" τα ζώα τους και καθόλου αυτούς που τους ενοχλούν, λερώνούν, δαγκώνουν, χέζουν. Στ αρχίδια μου τον γράφω τον κόπρο αν με γαμάει εμένα.  
Και εγω το ιδιο στ αρχιδια μου θα εγραφα την ανθρωπινη ζωη αν εβλεπα καποιο ζωο σαν και σενα να ριχνει φολα με την διαφορα ότι εγω θα πηγαινα φυλακη.
Νομοι υπαρχουν για ολους. Πρεπει καποτε να μαθουμε να τους εφαρμόζουμε.

Υγ Ροχαλα στα μουτρα μουνοπανο εν δυναμει δολοφονε  :shit:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.342
Πόντοι
1.046
μια εικονα χιλιες λεξεις ετσι δεν λενε; οποιος καταλαβε καταλαβε..... αυτη εικονα σε μενα λεει ποιος ειναι ανθρωπος και ποιος ειναι ζωο

Συνημμένα

• 542233_10151853092403864_1344486388_n.jpg
    542233_10151853092403864_1344486388_n.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 34

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Και εγω το ιδιο στ αρχιδια μου θα εγραφα την ανθρωπινη ζωη αν εβλεπα καποιο ζωο σαν και σενα να ριχνει φολα με την διαφορα ότι εγω θα πηγαινα φυλακη.
Νομοι υπαρχουν για ολους. Πρεπει καποτε να μαθουμε να τους εφαρμόζουμε.

Kρίμα που οι νόμοι διαφέρουν για φόλα σε ΖΩΟ και για δολοφονία  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ε?  Α ρε βλαμμένοι ''και καλά ζωόφιλοι'' αλογίσια πούτσα που θέλετε.

Επισκέπτης
μια εικονα χιλιες λεξεις ετσι δεν λενε; οποιος καταλαβε καταλαβε..... αυτη εικονα σε μενα λεει ποιος ειναι ανθρωπος και ποιος ειναι ζωο
τελειως ισοπεδωτικο ρε φιλε... Πρεπει καποιος να αισθάνεται ασχημα που αγαπάει τα ζωα αλλα να μην αισθάνεται ασχημα όταν πεταει 500€ σε ct η σε λουλούδια...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.447
Πόντοι
6.955
Εχω περάσει αυτην την εμπειρία απο ενα μουνοπανο μυτηλινιο γειτονα ο οποιος ειχε ενα κοπροσκυλο που ολη την ΝΥΧΤΑ ΓΑΥΓΙΖΕ, κάθε μερα. Για πολλά  χρόνια τα βράδυα ήταν εφιαλτικα και ο ύπνος κακής ποιότητας. Κανένας μαλάκας γείτονας δεν τολμουσε να του κανει παρατηρηση διότι θα ηταν σαν να μιλαγε στο ντουβαρι. Δεν θα αξιζε αραγε σε αυτον τον αρχιδα η φολα?  
Δεν εχει νοημα να ανοιξεις διαλογο με τον ιδιοκτητη καθως αυτός είναι πιο ζωο απο το σκυλο, αρχιδι και μαλάκας. Το να καλέσεις την αστυνομία είναι χαμένος χρόνος και όπως είπαν οι προλαλήσαντες σε στοχοποιεί.
Μια πολιτισμενη λυση θα ηταν να συμβουλευτεις δικηγόρο και να κανεις αγωγη στον αρχιμαλάκα τον φιλόζωο.   Ειχα διαβασει οτι ενας εκανε αγωγη σε ενα ζευγαρι που εκανε συστηματικα θυορυβο στην πολυκατοικια και τα δικαστηρια του επιδικασαν αποζημειωση! Οι νομικοί χαρακτήριζαν την αποφαση ως πρωτοπορο καθως πανω σε αυτην θα στηριχτουν κι αλλες στο μελλον

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;

Λοιπον τύπε επειδη δεν θα βρεις ακρη. Απο την μια θα εχεις τους ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ζωοφιλους-φιλοζωους η οπως στον πουτσο θελεις πεστους, που βγαζουν τα κοπροσκυλα και χεζουν στα πεζοδρομια και στα παρκα (σημ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ) και απο την αλλη θα εχεις τους serial killers με τις φόλες. Τα πραγματα θελουν πουστια. Θα χρησιμοποιήσεις την και καλα ζωοφιλία σου και θα κανεις μια καταγγελια με 2-3 μάρτυρες οτι το ζωο ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Ριξε και καμια καταγγελια σε κανενα απο τα αρρωστα φορουμ των ανωμαλων ζωοφιλων και ολα μελι γαλα. Μπορεις να κανεις κινησεις χωρις να χαλασεις φραγκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom