kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
IIII. θα την πληρωσουν τα σκυλιαI. Διαλογος με τον ιδιοκτητη
↓
II. Στρεφεσαι στους γειτονες, συλλγεις υπογραφες κ μετα βουρ αστυνομια
↓
III. ;)
IIII. θα την πληρωσουν τα σκυλιαI. Διαλογος με τον ιδιοκτητη
↓
II. Στρεφεσαι στους γειτονες, συλλγεις υπογραφες κ μετα βουρ αστυνομια
↓
III. ;)
φολα τυπε...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;
φολα τυπε
στους ιδιοκτητες ομως
μία άλλη καλή ιδέα είναι να βρεις μία γκόμενα να σου γλύφει τα αρχίδια μέχρι να ξεπρηστούν
τόσα βγάζεις από τα τυχερά παιχνίδια φίλτατε bet_rantaplan
αν σε πιασουν τυπε.....Πάλι θα με κατηγορήσουν για ζωοκτονία...
έχει ένα που κάνει περί ta 80 ευρώ. Σφυρίζει χωρίς να το ακούει άνθρωπος και αυτά σιωπούν.
Λέγετα PETSAFE και είναι σαν μικρό κουτάκι. Θα το βάλεις στη βεράντα σου και μόλις γαυγίζουν αυτό εκπέμπει ήχουν και σιωπούν. βΤο βρήκα εδώ αλλά έχουν πολλά petshops.
το εχω περασει τυπε.
Ωτασπίδες σιλικόνης :S
life in plastic it's fantastic τυπε?το εχω περασει τυπε.
Ωτασπίδες σιλικόνης :S
life in plastic it's fantastic τυπε?
ωραιος και ησυχος υπνος υπαρχει μονο στον ταφο τυπεκανεις ωραιο υπνο τυπε
ωραιος και ησυχος υπνος υπαρχει μονο στον ταφο τυπε
Καλά να μετακομίσω δεν υφίσταται θέμα,το σπίτι είναι δικό μου,αλλά θα τους γαμήσω με άλλο τρόπο.Όταν κοιμούνται θα τους βάζω τέρμα Heavy Metal και θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που τα έφεραν τα τετράποδα...
ουτε με φολα-το ομολογω προσπαθησα να το ριξω