Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.782
Πόντοι
496
Δεν ειναι υποθετικά είναι αυτό που συμβαίνει. Δυστυχώς οι περισσότεροι ''ζωόφιλοι'' σα και σενα  "ακούν" τα ζώα τους και καθόλου αυτούς που τους ενοχλούν, λερώνούν, δαγκώνουν, χέζουν. Στ αρχίδια μου τον γράφω τον κόπρο αν με γαμάει εμένα.  

Ρε μαγκα κυνηγα εμενα το ''ζωόφιλο''
με το ζωντανο θα τα βαλεις
α ρε κατι ξεφτιλες

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
Λοιπον τύπε επειδη δεν θα βρεις ακρη. Απο την μια θα εχεις τους ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ζωοφιλους-φιλοζωους η οπως στον πουτσο θελεις πεστους, που βγαζουν τα κοπροσκυλα και χεζουν στα πεζοδρομια και στα παρκα (σημ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ) και απο την αλλη θα εχεις τους serial killers με τις φόλες. Τα πραγματα θελουν πουστια. Θα χρησιμοποιήσεις την και καλα ζωοφιλία σου και θα κανεις μια καταγγελια με 2-3 μάρτυρες οτι το ζωο ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Ριξε και καμια καταγγελια σε κανενα απο τα αρρωστα φορουμ των ανωμαλων ζωοφιλων και ολα μελι γαλα. Μπορεις να κανεις κινησεις χωρις να χαλασεις φραγκα.
άπαιχτος χαχαχαχα respect!!!

Επισκέπτης
Λοιπον τύπε επειδη δεν θα βρεις ακρη. Απο την μια θα εχεις τους ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ζωοφιλους-φιλοζωους η οπως στον πουτσο θελεις πεστους, που βγαζουν τα κοπροσκυλα και χεζουν στα πεζοδρομια και στα παρκα (σημ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ) και απο την αλλη θα εχεις τους serial killers με τις φόλες. Τα πραγματα θελουν πουστια. Θα χρησιμοποιήσεις την και καλα ζωοφιλία σου και θα κανεις μια καταγγελια με 2-3 μάρτυρες οτι το ζωο ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Ριξε και καμια καταγγελια σε κανενα απο τα αρρωστα φορουμ των ανωμαλων ζωοφιλων και ολα μελι γαλα. Μπορεις να κανεις κινησεις χωρις να χαλασεις φραγκα.
Σωστος και θα εχεις χιλια δικια να το κανεις :thumbsup:
Οντως το ζωο κακοποιείται.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μαγκα κυνηγα εμενα το ''ζωόφιλο''
με το ζωντανο θα τα βαλεις
α ρε κατι ξεφτιλες

Αν εσυ εισαι που εισαι μαλάκας και δε βγάλω άκρη και με μπατσαρία, ''φιλοζωίκές'', δικαιοσύνη τι να κάνω?

Επισκέπτης
Αν εσυ εισαι που εισαι μαλάκας και δε βγάλω άκρη και με μπατσαρία, ''φιλοζωίκές'', δικαιοσύνη τι να κάνω?
Γραψε ένα γραμμα για την αδικη κοινωνια και πεσε στις ραγες του τραινου να γλυτωσει η ανθρωποτητα από σενα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.782
Πόντοι
496

θα βγαλεις ρε τυπε
αμα τον πας γαμιωντας τον αλλον
στη τελικη σπας του το αμαξι και ο,τι αλλο εχει
το ζωντανο δε φταιει σε τιποτα επειδη ενας μαλακας το μαντρωσε

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Αυτός είναι μαλάκας, με το ζώο όμως θέλεις να τα βάλεις.

Μπατσαρία, δικαιοσύνη σε γράφουν στα αρχίδια τους με το ζώο θέλεις να τα βάλεις.

Το ζώο το παρατάνε σε ένα μπαλκόνι νηστικό και μόνο, με το ζώο θέλεις να τα βάλεις.

Κάτι δε μου κολλάει ρε τύπε στο σκεπτικό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Νομίζω κύριε ραταπλάν πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τους γείτονες αρχικα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βαλε τον κωλο σου κατω ψαξου σε χιλια δυο πραγματα, και μετα ξανακανε την ερωτηση.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μια εικονα χιλιες λεξεις ετσι δεν λενε; οποιος καταλαβε καταλαβε..... αυτη εικονα σε μενα λεει ποιος ειναι ανθρωπος και ποιος ειναι ζωο
Ειπε ο σοφος γεροντας καθισμενος αναπαυτικα μπροστα στον ηλεκτρονικο του υπολογιστη,  σκεπτομενος σε ποια πουτανα να χαλασει τα λεφτα του το βραδυ.  :jerking:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
θα βγαλεις ρε τυπε
αμα τον πας γαμιωντας τον αλλον
στη τελικη σπας του το αμαξι και ο,τι αλλο εχει
το ζωντανο δε φταιει σε τιποτα επειδη ενας μαλακας το μαντρωσε

Ρε τύπε μαζί σου είμαι, σαν προτελευταία λύση το είπα, αλλά απ το να σκοτώσεις τον ιδιοκτήτη-ΑΝΘΡΩΠΟ όπως λέει ο άλλος ο μαλάκας απο πάνω ''καλύτερα'' φόλιασε το ζωο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νομίζω κύριε ραταπλάν πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τους γείτονες αρχικα

Eri του τα είπανε αυτά.

Το θέμα έχει πάρει άλλη διάσταση, αν οι φιλόζωοι είναι ζώα και τους χρειάζεται φόλα ή αν η μη φιλόζωοι είναι ζώα και τους χρειάζεται φόλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;
Ελλαδα προβλημα δεν εχεις.Παρε 2 Πακιστανους και δως τους 100 Ευρω να παρουνε τα σκυλια να τα φανε  :2funny: και στειλε και ανωμυνο γραμμα στον ιδιοκτητη με τα σκυλια του στη Σούβλα  :2funny: ή αν σου περισευουν λεφτα αγωρασε κανενα Πιθωνα ή ανακοντα και αμολισε την στα σκυλια  :2funny: θα κανεις και βιντεακι για το National Geographic  :2funny:.
 Θυμιθηκα το εργο με τον Μιμη Φωτοπουλο 'Ο Φανούρης και το σο'ι' του'  με το θειο απο την Αμερικη που ηθελε αντι να δωσει προικα στην ανηψια του ηθελε να χτισει σπιτι για τα σκυλια :2funny:.
 Εγω οπως οι περισσοτεροι αγαπω τα ζωα ΑΛΛΑ ποτέ δεν σκεφτηκα οταν τρωω σουβλακια ή κοκορετσια οτι αυτα γινονται απο ενα ζωο που σκοτωσανε :think:Μηπως πρεπει να σταματισουμε να ειμαστε υποκριτες!Αν δω καποιο φιλοζωο που ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΨΑΡΙ θα τον σεβαστω αλλα με τους ανθρωπους που γινονται φιλοζωοι οταν τους συμφερει μονο  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το χω ψάξει και σαν προτελευτάια λύση κατέληξα στο φόλιασμα.
Πιο πανω ειδα να λες να μην παει στους μπατσους διοτι μετα θα θεωρειται ενοχος.
Εισαι και θρασυδειλος και θες και την λυση στο πιατο.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Eri του τα είπανε αυτά.

Το θέμα έχει πάρει άλλη διάσταση, αν οι φιλόζωοι είναι ζώα και τους χρειάζεται φόλα ή αν η μη φιλόζωοι είναι ζώα και τους χρειάζεται φόλα.
 δεν θα συζητήσω τα αυτονόητα.  

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ελα Ελα εχει κι αλλο ψωμι η φαση. Στην καταγγελια που κανουμε για να σωσουμε το ζωντανο απο τον πουστη ιδιοκτητη που μας γαμαει την ησυχία μας προσθετουμε και τα παρακάτω επιλεκτικά :

Απουσία εν ισχύει αντιλυσσικού εμβολιασμοί και μη τοποθέτησης της μεταλλικής κονκάρδας ή παράλειψη καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου 100 ευρώ.
Μη κατοχή ενημερωμένου και θεωρημένου βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου 300 ευρώ.
Παράλειψη τήρησης κανόνων για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου ή παράλειψη λήψης μέτρων πρόληψης της εξόδου του σκύλου 300 ευρώ.
Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου συντροφιάς ή της εξέτασης από κτηνίατρο 500 ευρώ.
Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας, υγειονομικών και αστυνομικών διατάξεων και διατήρηση περισσοτέρων από δύο ζώων συντροφιάς σε διαμέρισμα όπου ο κανονισμός απαγορεύει τη διατήρηση ζώων συντροφιάς 500 ευρώ.
Πώληση ζώου συντροφιάς με ηλικία μικρότερη των οκτώ εβδομάδων και πώληση σκύλων και γάτων σε υπαίθριους χώρους 1.000 ευρώ ανά ζώο.
Εκτροφή έστω και ενός θηλυκού σκύλου αναπαραγωγής χωρίς άδεια εκτροφής 1.000 ευρώ ανά ζώο.

Εσυ λες και δικες σου παπαριες του στυλ εχω δει και να πουλαει σκυλια και του γαμας τα πρεκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom