Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ισως και να τον εχω παρει στραβα για τις φολες που του εγραφαν στις πρωτες σελιδες.
Οκ εχει κάθε δικαιωμα να κανει καταγγελια απλα εγω πρωτα θα τον επιανα στο φιλικο να του πω γειτονα εχω πρόβλημα...
οχι τυπε δεν πρεπει να μιλαμε σε ανθρωπους, αφου μας ενοχλουν τα σκυλια τους. κατευθειαν θα παμε σε αλλη λυση. αιντε μαθε μπαλιτσα επιτελους!  :2funny:

Επισκέπτης
Εξ αρχής ξεκαθάρισα ότι είμαι εναντίον της θανάτωσης τους.Γουστάρω τα σκυλιά,και δε φταίνε σε τίποτα.Πίσω από το πιο άγριο,επιθετικό κι ενοχλητικό  σκυλί κρύβεται ένας ηλίθιος ιδιοκτήτης.Αυτός είναι ο κανόνας.
εισαι σωστος. Συγνωμη για το μπινελικι.

Επισκέπτης
οχι τυπε δεν πρεπει να μιλαμε σε ανθρωπους, αφου μας ενοχλουν τα σκυλια τους. κατευθειαν θα παμε σε αλλη λυση. αιντε μαθε μπαλιτσα επιτελους!   :2funny:
Ο κοσμος δεν πιστευει στην επικοινωνια πια  :dunno:
Το μονο πραγμα που μας διαχωριζει από τα ζωα και το αποφευγουμε  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
φολα ρε μαλακα φολα ριξε να τελειωνουμε.3 μερεσ μασ ζαλισατε τα αρχιδια με αυτη τι μαλακια.που εισαι ρε μαστορα να ερτθω εγω να τα καθαρισω?ολοι φιλοζω εδω μεσα μαζευτικανε.και παλη φολα ρε  χαχαχαχ :2funny:

Επισκέπτης
φολα ρε μαλακα φολα ριξε να τελειωνουμε.3 μερεσ μασ ζαλισατε τα αρχιδια με αυτη τι μαλακια.που εισαι ρε μαστορα να ερτθω εγω να τα καθαρισω?ολοι φιλοζω εδω μεσα μαζευτικανε.και παλη φολα ρε   χαχαχαχ :2funny:

κριμα τα σκυλακια ρε φιλε

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
φολα ρε μαλακα φολα ριξε να τελειωνουμε.3 μερεσ μασ ζαλισατε τα αρχιδια με αυτη τι μαλακια.που εισαι ρε μαστορα να ερτθω εγω να τα καθαρισω?ολοι φιλοζω εδω μεσα μαζευτικανε.και παλη φολα ρε   χαχαχαχ :2funny:

Από το να ασχολείσαι με φόλες,ασχολήσου λίγο με την ορθογραφία.Πιο χρήσιμη θα σου είναι

Επισκέπτης
φολα ρε μαλακεσ φολαααααα. μασ ζαλισατε ολοι τα αρχιδια εσεισ με αυτη τι μαλακια 3 μερεσ.ασ το κλειδωσουν να χαλαρωσετ οργια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φολα ρε μαλακεσ φολαααααα. μασ ζαλισατε ολοι τα αρχιδια εσεισ με αυτη τι μαλακια 3 μερεσ.ασ το κλειδωσουν να χαλαρωσετ οργια.

αν νοιώθεις οτι την χρειάζεσαι δεν θα σε εμποδίσουμε. Φάτην με ένα ωραίο γεύμα θα σου πρότεινα γεμιστά μιας και έρχεται καλοκαιράκι :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο κοσμος δεν πιστευει στην επικοινωνια πια  :dunno:
Το μονο πραγμα που μας διαχωριζει από τα ζωα και το αποφευγουμε  :headbang: :headbang:
οι ιδιοι δημιουργουν προβληματα στον εαυτο τους
boldemort 2014

Επισκέπτης
ειναι η ψυχοθεραπεια τους μαν,μην αγχωνεσαι...τους το συστησε γιατρος

Ποια ψυχοθεραπεια ρε. 4 μερουλες βουνο ημουν  στην απολυτη ησυχια μου. Απλα του απαντησα στο υφος της παραθεσης που εκανε.

Επισκέπτης
Γιατι σβηστηκε η απαντηση μου ? Μηπως παρεξηγηθει ο μουλος ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι σχετικό αν ξέρει κάποιος (άσχετο με φόλες βέβαια). Είναι στη γειτονιά έξω από ένα σπίτι 3-4 αδέσποτα που τα ταΐζουν μεν αλλά δεν τα βάζουν σπίτια τους. Αυτά έχουν κάνει αγέλη και ενώ η περιοχή είναι σούπερ για ποδήλατο - τρέξιμο - περπάτημα δεν μπορείς να πλησιάσεις γιατί στην πέφτουν ομαδικά. Όταν ήταν νεογέννητη η κόρη μου δεν μπορούσα να την πάω βόλτα με το καρότσι, αναγκαζόμουν να παίρνω το αμάξι. Τώρα έρχεται ο γιος και θέλω να ασχοληθώ με το θέμα... Πως μπορώ να τα εξαφανίσω (χωρίς να τα σκοτώσουν);

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Να ρωτήσω κάτι σχετικό αν ξέρει κάποιος (άσχετο με φόλες βέβαια). Είναι στη γειτονιά έξω από ένα σπίτι 3-4 αδέσποτα που τα ταΐζουν μεν αλλά δεν τα βάζουν σπίτια τους. Αυτά έχουν κάνει αγέλη και ενώ η περιοχή είναι σούπερ για ποδήλατο - τρέξιμο - περπάτημα δεν μπορείς να πλησιάσεις γιατί στην πέφτουν ομαδικά. Όταν ήταν νεογέννητη η κόρη μου δεν μπορούσα να την πάω βόλτα με το καρότσι, αναγκαζόμουν να παίρνω το αμάξι. Τώρα έρχεται ο γιος και θέλω να ασχοληθώ με το θέμα... Πως μπορώ να τα εξαφανίσω (χωρίς να τα σκοτώσουν);

Ένα τηλ στη φιλοζωική και ένα στο δήμο ίσως βοηθούσε.

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Εμείς τους κάναμε εξώδικο,και ο ένας το μάζεψε το σκυλί.Ο άλλος ακόμα δεν έχει ανταποκριθεί...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τηλεφωνο στον δημο

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;

παρε ωτασπιδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Στο δήμο έχω μιλήσει και η απάντηση ήταν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα μαζέψουν, να τα στειρώσουν και να τα αφήσουν στο ίδιο μέρος. Σε αυτούς που τα ταΐζουν έχω επίσης μιλήσει και το παίζουν κινέζοι, και καλά είναι αδέσποτα και τους αρέσει η τοποθεσία και κάθονται εκεί (αρνούνται ότι τα ταΐζουν)... Η ερώτηση είναι αν οι φιλοζωϊκές ή κάποιοι άλλοι είναι σε θέση να τα μαζέψουν. Μια γνωστή σε φιλοζωική όταν τη ρώτησα μου απάντησε "Υιοθέτησε ένα να δεις τι καλά που θα νιώσεις..."  :idiot:

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Οι φιλοζωικές μόνο να μιλούν ξέρουν.Όταν τους πεις να τα πάρουν καλύπτονται από το νομικό πλαίσιο.Δυστυχώς φίλε έμπλεξες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom