mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
και τι θα της κανει ο λιλας τυπε μου?
το πολυ να την βαλει στο κωλο του.. :-
μπορεί να τον πηδήξουν τα σκυλιά και να ηρεμήσουν τύπε
και τι θα της κανει ο λιλας τυπε μου?
επειδη εχει χωρισει προσφατα θεωρω οτι το κανει επιτηδες με τις μινιατουρες κοπροσκυλακαι τι θα της κανει ο λιλας τυπε μου?
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;
πάρε φιλοζωική εταιρία, ενημέρωσέ τους, επέμεινε.
150% φταίνε τα 'αφεντικά'. Το κοπρόσκυλο φωνάζει γιατί έχει έντονη αίσθηση της εγκατάλειψης μάλλον, το λυκόσκυλο έιναι μεγάλο ζώο που τι να του κάνει η ταράτσα; Πάλι σύνδρομο εγκατάλειψης, αλλά κι έντονη αίσθηση φύλαξης.
Αν δε βγάλεις άκρη με φιλοζωική πάρε μπάτσους να καλέσουν στο τμήμα τους ιδιοκτήτες.
Ο κόσμος του τσιμέντου δεν είναι ούτε για ανθρώπους ούτε για ζώα, είναι μόνο για καλώδια, αυτοκίνητα, φανάρια, φορτηγά, κόρνες, αέρια καύσεως και μικροκύματα. Κάποια ζωντανά συμβιβάζονται, κάποια άλλα όχι, τι να κάνουμε;!
Και σε ένα γείτονα τον ενοχλούσαν δυο σκύλοι, τελικά κατάφερε να απομακρύνει τον ιδιοκτήτη με τους σκύλους απο το απέναντι διαμέρισμα και μετά απο μια εβδομάδα του βιάσαν την κόρη δυο γεωργιανοί και τον λήστεψαν....
Είμαι σίγουρος οτι πλέων αναπολεί το γάβγισμα των σκύλων όσο βλέπει την κόρη σε αυτά τα χάλια.....
Γενικά μάγκες είναι καλό να υπάρχει λίγο τζέρτζελο απο σκυλιά σε μια γειτονιά γιατί όπου δεν υπάρχει είναι εύκολος στόχος!!
Και σε ένα γείτονα τον ενοχλούσαν δυο σκύλοι, τελικά κατάφερε να απομακρύνει τον ιδιοκτήτη με τους σκύλους απο το απέναντι διαμέρισμα και μετά απο μια εβδομάδα του βιάσαν την κόρη δυο γεωργιανοί και τον λήστεψαν....
Είμαι σίγουρος οτι πλέων αναπολεί το γάβγισμα των σκύλων όσο βλέπει την κόρη σε αυτά τα χάλια.....
Γενικά μάγκες είναι καλό να υπάρχει λίγο τζέρτζελο απο σκυλιά σε μια γειτονιά γιατί όπου δεν υπάρχει είναι εύκολος στόχος!!
Aπαραιτητη πλεον σε καθε σπιτι
ολα τα μετρα προστασιας καλά ειναιεγω σκεφτομαι για ηλεκτροφορα καγκελα αλλα με οχι τοσο υψηλη ταση ισα ισα τιναγμα να μην μπορει να ανεβει
Νομιζω για να ασχοληθει το αστυνομικο τμημα χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια,
Το θεμα ειναι θα δωσει εντολη ο εισαγγελεας για γαυγισμα σκυλων?
ΕΛΕΟΣ ρε φιλε ! τι μαλακίες ξεστομιζεις??Και σε ένα γείτονα τον ενοχλούσαν δυο σκύλοι, τελικά κατάφερε να απομακρύνει τον ιδιοκτήτη με τους σκύλους απο το απέναντι διαμέρισμα και μετά απο μια εβδομάδα του βιάσαν την κόρη δυο γεωργιανοί και τον λήστεψαν....