Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και τι θα της κανει ο λιλας τυπε μου?
το πολυ να την βαλει στο κωλο του.. :-
επειδη εχει χωρισει προσφατα θεωρω οτι το κανει επιτηδες με τις μινιατουρες κοπροσκυλα
μπας και ο λιλας ξελαμπικαρρει το μυαλο της και τα διωξει

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;

πάρε φιλοζωική εταιρία, ενημέρωσέ τους, επέμεινε.
150% φταίνε τα 'αφεντικά'. Το κοπρόσκυλο φωνάζει γιατί έχει έντονη αίσθηση της εγκατάλειψης μάλλον, το λυκόσκυλο έιναι μεγάλο ζώο που τι να του κάνει η ταράτσα; Πάλι σύνδρομο εγκατάλειψης, αλλά κι έντονη αίσθηση φύλαξης.
Αν δε βγάλεις άκρη με φιλοζωική πάρε μπάτσους να καλέσουν στο τμήμα τους ιδιοκτήτες.

Ο κόσμος του τσιμέντου δεν είναι ούτε για ανθρώπους ούτε για ζώα, είναι μόνο για καλώδια, αυτοκίνητα, φανάρια, φορτηγά, κόρνες, αέρια καύσεως και μικροκύματα. Κάποια ζωντανά συμβιβάζονται, κάποια άλλα όχι, τι να κάνουμε;!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πάρε φιλοζωική εταιρία, ενημέρωσέ τους, επέμεινε.
150% φταίνε τα 'αφεντικά'. Το κοπρόσκυλο φωνάζει γιατί έχει έντονη αίσθηση της εγκατάλειψης μάλλον, το λυκόσκυλο έιναι μεγάλο ζώο που τι να του κάνει η ταράτσα; Πάλι σύνδρομο εγκατάλειψης, αλλά κι έντονη αίσθηση φύλαξης.
Αν δε βγάλεις άκρη με φιλοζωική πάρε μπάτσους να καλέσουν στο τμήμα τους ιδιοκτήτες.

Ο κόσμος του τσιμέντου δεν είναι ούτε για ανθρώπους ούτε για ζώα, είναι μόνο για καλώδια, αυτοκίνητα, φανάρια, φορτηγά, κόρνες, αέρια καύσεως και μικροκύματα. Κάποια ζωντανά συμβιβάζονται, κάποια άλλα όχι, τι να κάνουμε;!

Μου αρεσει το τσιμεντο
Την επαρχια σιχαινομαι :S

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Και σε ένα γείτονα τον ενοχλούσαν δυο σκύλοι, τελικά κατάφερε να απομακρύνει τον ιδιοκτήτη με τους σκύλους απο το απέναντι διαμέρισμα και μετά απο μια εβδομάδα του βιάσαν την κόρη δυο γεωργιανοί και τον λήστεψαν....

Είμαι σίγουρος οτι πλέων αναπολεί το γάβγισμα  των σκύλων όσο βλέπει την κόρη σε αυτά τα χάλια.....

Γενικά μάγκες είναι καλό να υπάρχει λίγο τζέρτζελο απο σκυλιά σε μια γειτονιά γιατί όπου δεν υπάρχει είναι εύκολος στόχος!!

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Και σε ένα γείτονα τον ενοχλούσαν δυο σκύλοι, τελικά κατάφερε να απομακρύνει τον ιδιοκτήτη με τους σκύλους απο το απέναντι διαμέρισμα και μετά απο μια εβδομάδα του βιάσαν την κόρη δυο γεωργιανοί και τον λήστεψαν....

Είμαι σίγουρος οτι πλέων αναπολεί το γάβγισμα  των σκύλων όσο βλέπει την κόρη σε αυτά τα χάλια.....

Γενικά μάγκες είναι καλό να υπάρχει λίγο τζέρτζελο απο σκυλιά σε μια γειτονιά γιατί όπου δεν υπάρχει είναι εύκολος στόχος!!

ω ρε τυπε μου

personal,gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
παρε γατα απ αλλη γειτονια να τα σπιτωσει!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Aπαραιτητη πλεον σε καθε σπιτι

50663.jpg

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
22αρι
Βγαινει και πιο ευκολα αδεια σκοπευτικου :sunglasses:

300px-Walther_P22_Corrected.jpg

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εγω σκεφτομαι για ηλεκτροφορα καγκελα αλλα με οχι τοσο υψηλη ταση ισα ισα τιναγμα να μην μπορει να ανεβει
ολα τα μετρα προστασιας καλά ειναι
οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
BAIKAL μονοκανο μαυρο συνθετικο με νομιμη αδεια,τιμη 189 ευρω συν διαφορα παρελκομενα 320 ευρω.Ετοιμο για χρηση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
Νομιζω για να ασχοληθει το αστυνομικο τμημα χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια,
Το θεμα ειναι θα δωσει εντολη ο εισαγγελεας για γαυγισμα σκυλων?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Νομιζω για να ασχοληθει το αστυνομικο τμημα χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια,
Το θεμα ειναι θα δωσει εντολη ο εισαγγελεας για γαυγισμα σκυλων?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Έχει γεμίσει ο κόσμος ασυνείδητους που παίρνουν σκυλιά, τα παρατάνε σε μια αυλή χωρίς να μεριμνούν για την εκπαίδευσή τους. Έχω και εγώ έναν τέτοιο μπάρμπα που τον έχουν κράξει 5-10 άτομα στη γειτονιά και τους γράφει στ' αρχίδια του. Άμα του κάνεις μύνηση κάτσε και καρτέρα 10 χρόνια για να πληρώσει στο τέλος φραγκοδίφραγκα. Τέτοια κακομαθημένα κωλόπαιδα έχει κάνει και τα εγγόνια του όλη μέρα γκαρίζουν σαν καθυστερημένα.

fortigatzas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
11
Πόντοι
1
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:μια γειτονισα αφηνε περσι το σκυλι στο μπαλκονι το δειγμα σκυλου γαμιοταν στο γαυγισμα ..εγω ηθελα υπνο γιατι το πρωι στις 5 πρεπει να ειμαι καλα γιατι οδηγαω ολλη μερα.η λυση μου που εφαρμοσα ..εβαλα το στερεο και επεζα μουσικη(ροκ μεταλ,θρας)απο το απογευμα μεχρι στις 5 το πρωι μια δυνατα μια χαλαρα ..την επομενη οι γειτονες μου την ειπαν οι απεναντι απο το μπαλκονι μου(το σκυλι απεναντι μου ΗΤΑΝ)η απαντηση ηταν απλη η μαζεψει το κοπροσκυλο η θα κοπαναω καθε βραδυ...το μαζεψε...μακαρι να βρεις λυση...να ξερεις απαγορευονται τα σκυλια πλεον στο μπαλκονι

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1

Είμαι σίγουρος οτι πλέων αναπολεί το γάβγισμα  των σκύλων όσο βλέπει την κόρη σε αυτά τα χάλια.....

ΕΛΕΟΣ ρε φιλε ! τι μαλακίες ξεστομιζεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom